YaaaSelam canım deliriyoruz ama bazı anlar paha biçilemez.. Beni düşün ne bezi bırakmıştık ne memeyi bir de iki yaş sendromu vardı Ayşe doğduğunda. Şimdi 3 oldular bence çok ideal ikinci için, doğana kadar 4 olur İnci
Yaaaaa cok sevindim canimmm tebrik ederim saglicakla al kucagina insallah kac haftalikAyy korkunçlu geliyo 2. Cocuk :))) İnanki çok korkuyorum
Geçmiş olsun canım, sıcaklarda daha da zordur, gazlı dönem oluyor ama 2-3 ay, hiç yenidoğan ozlemediniz mi yaaYaaaKafayı yemelik ama bir gülüş bir annem herşeye değiyor .. İnci yaz günü şifayı kaptı huyu suyu hemen değişti hastalık mahvediyor inciyi sil baştan eski huyuna döndürme çabalarına giriyoruz .
Herşeye aglıyo bagırıyor söz dinlemiyor . Aynen güzel yaş hep ikinciyi inci küçükken yaparım diyordum ama öyle olmuyormus korkuyorum vallahi .. çevremdeki gazlı guzlu bebeklerden sonra :)
Hamile mi?Yaaaaa cok sevindim canimmm tebrik ederim saglicakla al kucagina insallah kac haftalik. Hepimiz nasil dogurganlastik ama
Hahaha şimdi herkes hamile sanacak o değilde sizden saklayacak halim yok :))) Hani yakın çevreye hemen söylemiyoruz biri sızdırıyorda yakalanıyoruz ya öyle hissettim kendimi :)Yaaaaa cok sevindim canimmm tebrik ederim saglicakla al kucagina insallah kac haftalik. Hepimiz nasil dogurganlastik ama
Yok kız değilim düşünmüyorum da akışına bıraktım Birgün nasip olursa olur yoksa hiç plan program yok .Hamile mi?Bence düşünme aşamasında pink
İyiyiz canım sen nasılsın ? Benimki kayıtlı şifrem başka yerden girmek istesem giremem :) unuttum gittiSelamlar hanımlar herkes iyi mı şifremi unutmuştum çok şükür açabildim..
Yaaa offfff nasilda guzel yanlis anlamisim amaHahaha şimdi herkes hamile sanacak o değilde sizden saklayacak halim yok :))) Hani yakın çevreye hemen söylemiyoruz biri sızdırıyorda yakalanıyoruz ya öyle hissettim kendimi :)
Yok kız değilim düşünmüyorum da akışına bıraktım Birgün nasip olursa olur yoksa hiç plan program yok .
Özlemimi yeğenimle gideriyorum bayramda geldiler öptüm kokladım sevdim yolladım :) en temizi onu özledim söyleyeceklerim bu kadar yarısmacı arkadaslara başarılar dılıyorum ..
İyiyiz canım ücretsiz izine ayrıldım 1 sene evdeyim Allah nasip ederse sen nasılsın? Bebekler nasıl?Selamlar hanımlar herkes iyi mı şifremi unutmuştum çok şükür açabildim..
3. Geliyo desene :)) Bosuna izne ayrılınmaz yap 3. Yüİyiyiz canım ücretsiz izine ayrıldım 1 sene evdeyim Allah nasip ederse sen nasılsın? Bebekler nasıl?
Önceden benimkide öyleydi yeni telefon alınca sil baştan neyse çok şükür hatırladımİyiyiz canım sen nasılsın ? Benimki kayıtlı şifrem başka yerden girmek istesem giremem :) unuttum gitti
Valla süper yapmissin izne ayrılarak ben nasıl olayım en sakin zamanlarım bu saatler tadını çıkarmaya çalışıyorum.İyiyiz canım ücretsiz izine ayrıldım 1 sene evdeyim Allah nasip ederse sen nasılsın? Bebekler nasıl?
Küçüğü büyütmek için canım, üçüncüyü yapmak için 2 sene var ama belki de vazgeçerim çünkü bazı zamanlar çok yoruluyorum tam rahata ermisken zor gelebilir kafamda deli sorular..3. Geliyo desene :)) Bosuna izne ayrılınmaz yap 3. Yü
Yaa bir tek geceleri bize kalıyor gerçekten uyumasan bir türlü uyusan başka türlüValla süper yapmissin izne ayrılarak ben nasıl olayım en sakin zamanlarım bu saatler tadını çıkarmaya çalışıyorum.
Yine sakin saatlerim çayımı içiyorum tv mı izliyorum uykum var ama günümü keyif çıkararak kapatmak istiyorum...Yaa bir tek geceleri bize kalıyor gerçekten uyumasan bir türlü uyusan başka türlü
İnşallah canım bir gün yüzü görmek bizim de hakkımızYine sakin saatlerim çayımı içiyorum tv mı izliyorum uykum var ama günümü keyif çıkararak kapatmak istiyorum...
Seneye rahatız insAllah
Yapar mıyız yok ya yapmayız Rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah canım bir gün yüzü görmek bizim de hakkımıztabi delilik yapmazsak
Yorgun ve uykusuzSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?