• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Selam canım deliriyoruz ama bazı anlar paha biçilemez.. Beni düşün ne bezi bırakmıştık ne memeyi bir de iki yaş sendromu vardı Ayşe doğduğunda. Şimdi 3 oldular bence çok ideal ikinci için, doğana kadar 4 olur İnci :KK66:
Yaaa 🥰 Kafayı yemelik ama bir gülüş bir annem herşeye değiyor .. İnci yaz günü şifayı kaptı huyu suyu hemen değişti hastalık mahvediyor inciyi sil baştan eski huyuna döndürme çabalarına giriyoruz .
Herşeye aglıyo bagırıyor söz dinlemiyor . Aynen güzel yaş hep ikinciyi inci küçükken yaparım diyordum ama öyle olmuyormus korkuyorum vallahi .. çevremdeki gazlı guzlu bebeklerden sonra :)

Yaaa 🥰 Kafayı yemelik ama bir gülüş bir annem herşeye değiyor .. İnci yaz günü şifayı kaptı huyu suyu hemen değişti hastalık mahvediyor inciyi sil baştan eski huyuna döndürme çabalarına giriyoruz .
Herşeye aglıyo bagırıyor söz dinlemiyor . Aynen güzel yaş hep ikinciyi inci küçükken yaparım diyordum ama öyle olmuyormus korkuyorum vallahi .. çevremdeki gazlı guzlu bebeklerden sonra :)
Geçmiş olsun canım, sıcaklarda daha da zordur, gazlı dönem oluyor ama 2-3 ay, hiç yenidoğan ozlemediniz mi yaa😍 ben şimdiden acayip özledim gücüm yetse de 3.yu yapsam diye bakıyorum ama zor şu dönem..

Yaaaaa cok sevindim canimmm tebrik ederim saglicakla al kucagina insallah kac haftalik 🤣🤣. Hepimiz nasil dogurganlastik ama 🤣🤣🤣🤣🤲🧚‍♀️💙
Hahaha şimdi herkes hamile sanacak o değilde sizden saklayacak halim yok :))) Hani yakın çevreye hemen söylemiyoruz biri sızdırıyorda yakalanıyoruz ya öyle hissettim kendimi :)
Hamile mi? 🤷Bence düşünme aşamasında pink :KK66:
Yok kız değilim düşünmüyorum da akışına bıraktım Birgün nasip olursa olur yoksa hiç plan program yok .
Özlemimi yeğenimle gideriyorum bayramda geldiler öptüm kokladım sevdim yolladım :) en temizi onu özledim söyleyeceklerim bu kadar yarısmacı arkadaslara başarılar dılıyorum ..

Hahaha şimdi herkes hamile sanacak o değilde sizden saklayacak halim yok :))) Hani yakın çevreye hemen söylemiyoruz biri sızdırıyorda yakalanıyoruz ya öyle hissettim kendimi :)
Yok kız değilim düşünmüyorum da akışına bıraktım Birgün nasip olursa olur yoksa hiç plan program yok .
Özlemimi yeğenimle gideriyorum bayramda geldiler öptüm kokladım sevdim yolladım :) en temizi onu özledim söyleyeceklerim bu kadar yarısmacı arkadaslara başarılar dılıyorum ..
Yaaa offfff nasilda guzel yanlis anlamisim ama🤣🤣🤣🤣🤣

İyiyiz canım sen nasılsın ? Benimki kayıtlı şifrem başka yerden girmek istesem giremem :) unuttum gitti
Önceden benimkide öyleydi yeni telefon alınca sil baştan neyse çok şükür hatırladım:-)
Ben nasıl olayım 2.çocuk tavsiye ederim :)

3. Geliyo desene :)) Bosuna izne ayrılınmaz yap 3. Yü 🤪
Küçüğü büyütmek için canım, üçüncüyü yapmak için 2 sene var ama belki de vazgeçerim çünkü bazı zamanlar çok yoruluyorum tam rahata ermisken zor gelebilir kafamda deli sorular..

Yine sakin saatlerim çayımı içiyorum tv mı izliyorum uykum var ama günümü keyif çıkararak kapatmak istiyorum...
Seneye rahatız insAllah:-)
İnşallah canım bir gün yüzü görmek bizim de hakkımız ;) tabi delilik yapmazsak😅

Back