Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yaaa çok sevindim EbrumAllah sağlıkla sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin, çok güzel bir hamilelik dönemi diliyorum cinsiyeti belli mi peki

Yaaa çok sevindim EbrumAllah sağlıkla sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin, çok güzel bir hamilelik dönemi diliyorum cinsiyeti belli mi peki
Allah razı olsun Amin inşallah gülüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Başlangıcı zordu yine, bulantılar vs. ama atlattım galiba bir şey demeye korkuyorum çünkü ne zaman iyiyim desem o akşam midem allak bullak oluyor
Doktor erkeğe benziyor dedi, haftaya detaylı usg yapılacak, sanırım o zaman kesinleşir.

Belki bana geç söyledim diye kızıyorsunuzdur bilemiyorum koptuk maalesef birbirimizden, sohbet olmayınca da dank diye söylemek tuhaf geldi.

Haftaya her şey yolunda gitsin, Ebrum. Rabbim iki duyguya da sağlıkla tattırsın ins. Maalesef artık çok fazla haberlesemiyoruz bazı günler elime telefonu bile alamıyorum artık, ne kızması aksine çok mutlu oldum mide bulantıları ara ara artsa da artık gittikçe azalıp bitecektir

Amin inşallah Allah razı olsun gülüm. Sağlık olsun, iyi olalım da varsın muhabbetimiz eskisi gibi olmasın

İnşallah öyle olur. Böbreklerinde tıkanıklık varmış
Detaylı usg de mi öyle cıktı canım. Büyük bir sorun degıldır umarım arkadasımın oglunda da böbreklerinde kist vardı cok sukur hic engel olmadı saglıkla dogdu durumuda gayet ıyı .
Birşey dedimi doktor peki

Evet gülüm detaylı da çıktı sonra özel bir doktora gönderdiler beni, orda yine detaylı bakıldı. Çift taraflı tıkalıymış, erkek çocuklarında daha sık görülen bir durummuş. Takip altında olmam gerekiyor, bazı bebekler büyüdükçe kendiliğinden yok oluyormuş. Doktor bu büyüklükte kalırsa sorun olmaz o zaman doğduktan sonra ameliyat olması gerekir ama büyüme yaparsa böbreklere zarar vereceğinden dolayı bebeği erken almamız gerekir dedi. Haftaya hastane de randevum var orda ki bir uzmanla görüşmeye yolladı doktor beni. Bakalım nasıl ilerleyecek.

Ebrum içini ferah tut anne rahmi çok gizemli orda bilmediğimiz neler olur, biter, bu sorun da doğumdan önce geçer gider ins. bebeğin senin hissettiklerini hissediyor biliyorsun ve ben hamilelik döneminin bebegin karakterinde çok etkili olduğunu düşünüyorum. O yüzden hep iyi düşünelim iyi olsun

Al_pi canım sen nasılsın? Evinize yerlesebildiniz mi? İnci napıyor

Özleme katılıyorum iyi düşün iyi olsun . Arkadasımın da bebegı erkektı ve dogana kadar buyumedi bebegı dogduktan sonra da amelıyata gerek kalmadı inşallah senınde bebegın saglıkla zamanında dogacak canım Haberlerı bızımlede paylaş

Al_pi canım sen nasılsın? Evinize yerlesebildiniz mi? İnci napıyor
İyiyiz canım yerleştim bugun 1 ay oldu bile tasınalı zaman su gıbı geçiyor incide iyi şükür 2 yaş sendromu ara ara devam etmekte hala çişini tutuyor bazen yapmayacagım dıyor tuvalete sonra altına kacırıyor o gunler zor ıkna edemıyorum bazen sabrım tasıyor. Ama yınede annelık cok guzel zaten annelık delılık bence
Sen nasılsın ıkı cocuklu hayat nasıl guzel mı cocuklar nasıl saglıkları yerınde ınsallah

Yeni eviniz duzeniniz hayırlı olsun tekrardan annelik delilik gerçekten ama bazı anlar paha biçilemez, İnci de zamanla çişini de rahat yapar ins. Biz daha başlamadık isi bırakınca başlayacağım tuvalet egitimine, Metehan çok zor bir bebek oldu dogdugundan beri, Ayşe de tam tersi melek bebek ama ust üste hastalık cok atlattık en sonki grip Metehan ı cok zayıflattı yeni yeni toparlanıyor, su ara iyiyiz, ara ara düzen bozuluyor, benim de çok zorlandığım sabrımın taştığı sonra da vicdan yapıp üzüldüğüm anlarım oluyor

Sağolun kızlar Allah razı olsun, dediğiniz gibi iyi düşünelim iyi olsun inşallah

@deeploneliness geçmiş olsun gülüm, çocukların hasta olmaları kötü oluyor, 1 kilo bile verseler hemen fark ediliyor. İnşallah Metehan da toparlanır yine kilo alır. Ayşe’nin uslu bir bebek olması da senin için avantaj, annesini düşünüyor ses çıkartmıyor prenses

Al_pi hepimizin sabrı taşıyor, çıldırma noktasına geliyoruz, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. öyle olmuyor diyen de yalan söylüyor bence. İnci zamanla tuvalet durumuna iyice adapte olacaktır, zaman tanı ona annesi. İkiniz bu işin üstesinden geleceksiniz

Uzmana göründüm kızlar, bir düzelme yok şuan için, haftaya perşembe çağırdı beni, tekrar muayene olacağım. Amniyotik sıvıya bakarak hareket edilecekmiş, eğer suyumda azalma varsa bebek erken alınır dedi. Sanırım azalma yoksa da haftalık kontrole gideceğim.

İnşaallah suyu güzeldir bebisin vaktinden saatinde gelir Ebrum, daha haftan erken doguma kadar hepsi geçer gider ins. Güzel haberlerini bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…