- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 33
Ne cektik beee ben 26ay emzirdim sutumu kucumseyenler kudurdu ohhh olsunAyyy aman konussunlar iki sene üst üstte gebelik küçük cocuk kolay mı . Sende lohusa kafasını yaşa hiç altta kalma kim ne derse yapıstır cevabı :)
Bırı ayy ne kadar zayıf derse sanane sananeee de sütün var mı dıyenede he var kovanı kap gel de :))))
Maşallah maşşşNe cektik beee ben 26ay emzirdim sutumu kucumseyenler kudurdu ohhh olsun
Maşallah maşşş
Rabbim sağ salim kavuştursun yavruna canım.Doğumda da doğum sonrasında da kolaylıklar versin Rabbim.Allah'ın izniyle inaAllah canım heyecanla bekliyorum son saatler..
Hep duamdasınız..
Hoşgeldin kuzum özlettin kendiniEbrulimm nasilsin
Allah hayırlısını nasip etsin canım, inşallah Rabbim bekletmeden yaşatsın o sevinci.SELAM KIZLAR BEN DE YENİ ÜYEYİM
PAYLAŞIMLARINIZI OKUDUM..
BEBEK SEVİNCİNİ YAŞAYAN YAŞAYACAK OLAN HERKESE KOCAMAN MAŞAALLAH..
BEN GİBİ DUALARLA BEKLEYEN OLMASINA NİYET EDEN HERKESE DE ALLAH HAYIRLISINDAN NASİP ETSİN DİLERİM.
VE DİLERİM BİZ D EBİR GÜN BURADAN MÜJDELERİZ SEVİNCİMİZİ:)
Rabbim yavruna acil şifalar hayırlı uzun ömürler versin canım.Geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütsünCnm dün gece sancı ve kanamayla hastaneye geldim.normal doğum oldu.hemen yoğun bakıma aldılar. Kan değerleri yüksek çıktı. Onu düşürmeye uğraştılar ve bugün kanı değişti. Dr.ambulansla Samsun araştırmaya gönderdi. Yarında biz gidecez..duanızı eksik etmeyin bizden...
Hoşgeldin canım dualara ara verdik ama yeniden başlatabiliriz. Belkide başlamamız için vesilemiz olursunBen katilmak istiyorum dualara
Insaallah canim 6senelik evliyim gecensene mart ayinda ilk gebeligim oldu 16gun kaldi yavrum usuk oldu bu ay adetim cok degisti en sonundA oldum 3.gunumdeyim insAllah allah izin verirse dua dostluguyla hepimizin yüzü guler insaallahHoşgeldin canım dualara ara verdik ama yeniden başlatabiliriz. Belkide başlamamız için vesilemiz olursun
Evet kızlar elleri görelim, yeniden dualara başlasak kimler katılır?
Rabbim saglikla kavusmanizi nasip etsin canımAllah'ın izniyle inaAllah canım heyecanla bekliyorum son saatler..
Hep duamdasınız..
Allah'ın izniyle inaAllah canım heyecanla bekliyorum son saatler..
Hep duamdasınız..
Ebrulim hic vakit bulamiyordum oyleki kullanici adimi bile unutmustumHoşgeldin kuzum özlettin kendiniİyiyim çok şükür ikinci tura dönüyorum senin gibi :) Allah isteyen herkese nasip etsin, inşallah senin de güzel haberini tez vakitte alırız.
Allah hayırlısını nasip etsin canım, inşallah Rabbim bekletmeden yaşatsın o sevinci.
Cnm ikinci gebeligin planli gebelikmiydi ? Ne kadar isterdim yanlislikla hamile kalmayiRabbim saglikla kavusmanizi nasip etsin canımHaberinizi bekliyoruz..
Yok canim ya bende o sans yok gayet planlı takipli bi gebelikCnm ikinci gebeligin planli gebelikmiydi ? Ne kadar isterdim yanlislikla hamile kalmayi
Ohh en azidan gelmis cnm saglicakla sursun insallahYok canim ya bende o sans yok gayet planlı takipli bi gebelik6 aydır deniyorduk kismet bu güneymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?