• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

insallah canım hayırlısı Rabbimden, bir tanesi 9 haftalık kalbi durdu canım diğeri de 18. haftada erken doğum oldu rahim ağzı yetmezliği evet ama kese dışa doğru hunileşme yaptıgı için serklaj yapılamadı. yaşayacağım varmış bunları. Rabbim kimseye hiç birimize dermansız dert vermesin.. hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder bizlere de insallah, isteyen herkese de Rabbim...
Amin kuzum en kisa zamanda yüzün güler ❤️nerde isteyen varsa Rabbim nasip etsin ins.

Saye- Saye- ikiz mi senin canım ya bizde merak ediyoruz özlem söylemese ne hamile oldugunu nede ikiz oldugunu ögrenecegız :KK43:
Yaaa çok sevindim çok hemde Saye- Saye-
Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah.
Sabrının mükafatını rabbim iki yavrunla taçlanırsın inşaAllah

Saye- Saye- ikiz mi senin canım ya bizde merak ediyoruz özlem söylemese ne hamile oldugunu nede ikiz oldugunu ögrenecegız :KK43:
Evet canım bize de sürpriz oldu son kontrolde ikinci bebek göründü. Kalp atışlarını duymadım daha nasipse Cumartesi gideceğim dualarınızda unutmayın inşallah rabbim ikisini de bize bağışlasın
Yaaa çok sevindim çok hemde Saye- Saye-
Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah.
Sabrının mükafatını rabbim iki yavrunla taçlanırsın inşaAllah
Allah razı olsun canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler rabbim bize bağışlar. Önceki deneyimlerden dolayı korkuyorum haliyle ama inşallah sağlıkla alacağım kucağıma yavrularımı bu sefer

Evet canım bize de sürpriz oldu son kontrolde ikinci bebek göründü. Kalp atışlarını duymadım daha nasipse Cumartesi gideceğim dualarınızda unutmayın inşallah rabbim ikisini de bize bağışlasın

Allah razı olsun canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler rabbim bize bağışlar. Önceki deneyimlerden dolayı korkuyorum haliyle ama inşallah sağlıkla alacağım kucağıma yavrularımı bu sefer
Degerın yuksektı sanırım sende acaba dıyordun öyle okumustum çünkü coook sevindim dualarım senınle ve mınık yavrularınla inşallah sag salım kucagına alacaksın. Böyle inan ve onlarla konuş sana sıkı sıkı tutunsunlar içimden geceni soyleyeyım ilk duydugum an dedim biri kız biri erkek olacak ve ben inanıyorum ki hersey yolunda gidecek bu sfer ♥️

Rabbim ikisini de sağ salim kucağıma aldım dediğin günleri de göstersin insallah canım cok dikkat et kendine

Degerın yuksektı sanırım sende acaba dıyordun öyle okumustum çünkü coook sevindim dualarım senınle ve mınık yavrularınla inşallah sag salım kucagına alacaksın. Böyle inan ve onlarla konuş sana sıkı sıkı tutunsunlar içimden geceni soyleyeyım ilk duydugum an dedim biri kız biri erkek olacak ve ben inanıyorum ki hersey yolunda gidecek bu sfer ♥️
İnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırım bekleyen herkesle birlikte. Nasip ben hep kız hissediyorum ama Allah bilir tabii sağlıklı olsunlarda :KK200: inşallah benimde inancım tam hayırlısıyla olacak bu sefer
Rabbim ikisini de sağ salim kucağıma aldım dediğin günleri de göstersin insallah canım cok dikkat et kendine
Aminn inşallah canım Allah razı olsun :KK200:

Saye- Saye- hayırlı olsun canım çok sevindim, inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrularını. Kız erkek farketmez tabi sağlıklı olsunlar yeter ki, Allah gönlünüze göre versin ♥️

667AE1D5-FF04-4849-B1AF-49BB169365D8.jpeg

Al_pi Al_pi hadi yine iyisin benim prenses 24 kasımda geliyor InsaAllah.
Doktor alalım günü gelmiş dedi.
Bizde öyle karar verdik.zayif diye bekleyelim demistin 2850 gram daha sağlıklı olsunda inşaAllahkilo alınır.
Bu kez kesin yani 24 kasım sabah 9da:KK200:
Oh oh sağlıkla gelsin, iki çocukla buralardan ayrılma sakın, tecrübelerine ihtiyacım olacak ;)

Bizde öyle karar verdik.zayif diye bekleyelim demistin 2850 gram daha sağlıklı olsunda inşaAllahkilo alınır.
Yuppiii Doğumgünümde dogacak ♥️ Saglıkla gelsın inşallah 1-2 günde kilosu degısmez zaten sen ona iki gün daha iyi bakarsın karnında alacagı kilonun iki kayını aldırırsın.
Yaa ciddi ciddi iki bebekli olacaksın sonucta oğluşun da daha bebek :) Bızım kılo tutmamıstı 3.100 demişti 2872 dogdu :))

Oh oh sağlıkla gelsin, iki çocukla buralardan ayrılma sakın, tecrübelerine ihtiyacım olacak :KK66:
InşaAllah kaybolmam nasıl bir hayat bekliyor bilmiyorum gurbette tek başına:(
Şimdilik memleketteyim doğumu burda yapacam inşaAllah.
Sizlerde dua edin rabbim yardımcımiz olsun
Iki bebekli hayat gurbette zor olacak bize..

Yuppiii Doğumgünümde dogacak ♥️ Saglıkla gelsın inşallah 1-2 günde kilosu degısmez zaten sen ona iki gün daha iyi bakarsın karnında alacagı kilonun iki kayını aldırırsın.
Yaa ciddi ciddi iki bebekli olacaksın sonucta oğluşun da daha bebek :) Bızım kılo tutmamıstı 3.100 demişti 2872 dogdu :))
Bakamadım kızıma :(
Oğluma çok iyi bakmıştım.Boylesi hayirliymis bakalım benimkide 2700 doğar saniirm yanılma payiyla:(
Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
Deşiğin gibi doğduğunda daha iyi bakarım inşaAllah

InşaAllah kaybolmam nasıl bir hayat bekliyor bilmiyorum gurbette tek başına:KK43:
Şimdilik memleketteyim doğumu burda yapacam inşaAllah.
Sizlerde dua edin rabbim yardımcımiz olsun
Iki bebekli hayat gurbette zor olacak bize..
Allah yardımcınız olsun canim, Rabbim elbet bir kolayligini verir belki kızın çok uyumlu bir bebek olur, bakamadım diye de düşünme kızlar daha minyon olur genelde kilo muhim degil sağlıklı olsun yeter ki❤️

Canım yaa geliyo bebiş desene ne kaldı şurda 24 kasıma:KK200:
Kilosuna bence de takılma sağlıkla al kucagına yeterki kuzum:dua:

Bakamadım kızıma :KK43:
Oğluma çok iyi bakmıştım.Boylesi hayirliymis bakalım benimkide 2700 doğar saniirm yanılma payiyla:KK43:
Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
Deşiğin gibi doğduğunda daha iyi bakarım inşaAllah
Normal canım evde bır bebek daha var ben kızıma baktım da ne oldu :) kılo kılo et yedım doktor her gıdısımde eti bol tuket dıyordu ama sonuc 3 kılo bıle degıl olsun saglıkla kucagına al yeterkı kılo kolay .
Kilo kolay ama ben aldıramıyorum sectıgı bır yemek yok herseyı yıyor maşallah ama hala 9.250 doktor artık vazgectı kılosu ıyı degıl demekten :)
Boyumuz 82 cm senınkı boya gıdıyor dıyor :)

Back