• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ayyy aman konussunlar iki sene üst üstte gebelik küçük cocuk kolay mı . Sende lohusa kafasını yaşa hiç altta kalma kim ne derse yapıstır cevabı :)
Bırı ayy ne kadar zayıf derse sanane sananeee de sütün var mı dıyenede he var kovanı kap gel de :))))
Ne cektik beee ben 26ay emzirdim sutumu kucumseyenler kudurdu ohhh olsun

Ebrulimm nasilsin :KK66:
Hoşgeldin kuzum özlettin kendini ♥️ İyiyim çok şükür ikinci tura dönüyorum senin gibi :) Allah isteyen herkese nasip etsin, inşallah senin de güzel haberini tez vakitte alırız.

SELAM KIZLAR BEN DE YENİ ÜYEYİM
PAYLAŞIMLARINIZI OKUDUM..
BEBEK SEVİNCİNİ YAŞAYAN YAŞAYACAK OLAN HERKESE KOCAMAN MAŞAALLAH..
BEN GİBİ DUALARLA BEKLEYEN OLMASINA NİYET EDEN HERKESE DE ALLAH HAYIRLISINDAN NASİP ETSİN DİLERİM.
VE DİLERİM BİZ D EBİR GÜN BURADAN MÜJDELERİZ SEVİNCİMİZİ:)
Allah hayırlısını nasip etsin canım, inşallah Rabbim bekletmeden yaşatsın o sevinci.

Cnm dün gece sancı ve kanamayla hastaneye geldim.normal doğum oldu.hemen yoğun bakıma aldılar. Kan değerleri yüksek çıktı. Onu düşürmeye uğraştılar ve bugün kanı değişti. Dr.ambulansla Samsun araştırmaya gönderdi. Yarında biz gidecez..duanızı eksik etmeyin bizden...
Rabbim yavruna acil şifalar hayırlı uzun ömürler versin canım.Geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütsün

LeYLa_21 LeYLa_21 çok geçmiş olsun abla, Allah şifa versin. Kızının değeri tez vakitte düzene girer inşallah ve onu alıp yuvanıza gidersiniz. Sağlık içinde büyür ♥️ Rabbim analı babalı büyütsün.

Hoşgeldin canım dualara ara verdik ama yeniden başlatabiliriz. Belkide başlamamız için vesilemiz olursun :KK68:

Evet kızlar elleri görelim, yeniden dualara başlasak kimler katılır? :dua:
Insaallah canim 6senelik evliyim gecensene mart ayinda ilk gebeligim oldu 16gun kaldi yavrum usuk oldu bu ay adetim cok degisti en sonundA oldum 3.gunumdeyim insAllah allah izin verirse dua dostluguyla hepimizin yüzü guler insaallah

Hoşgeldin kuzum özlettin kendini ♥️ İyiyim çok şükür ikinci tura dönüyorum senin gibi :) Allah isteyen herkese nasip etsin, inşallah senin de güzel haberini tez vakitte alırız.

Allah hayırlısını nasip etsin canım, inşallah Rabbim bekletmeden yaşatsın o sevinci.
Ebrulim hic vakit bulamiyordum oyleki kullanici adimi bile unutmustum:( gizem soyledi sagolsun. Insalalh guzel haberler veririz araligin basinda belli olcak klomen ted. Gordum ben cnm bu ay ;)

Alpim doğum günün kutlu olsun ❤️ nice sevdiklerinle birlikte sağlıklı güzel yılların olsun kuzum..

Back