• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ohh en azidan gelmis cnm saglicakla sursun insallah :KK66: bakalim ben ne yapicam yine basa donduk hayirlisi
Olur canım ins. vaktini bekliyorlar daha dr a bile gitmedim içerde neler oluyor bilmiyorum :) persembe gideceğim inşallah kalp atışını da duyariz küçük cocuk olunca ilk gebelik gibi keyfini suremiyor insan istemez

Olur canım ins. vaktini bekliyorlar daha dr a bile gitmedim içerde neler oluyor bilmiyorum :) persembe gideceğim inşallah kalp atışını da duyariz küçük cocuk olunca ilk gebelik gibi keyfini suremiyor insan istemez
Tabi cnm valla hast gitmek cok zor benim icin. Annem yakin o gelip bakiyor ama kizim cok etkileniyo 2 saat bile ayri kalmamizdan ;) goggora ditme anne cok öslerim men seni diyo :anne::KK51:

Tabi cnm valla hast gitmek cok zor benim icin. Annem yakin o gelip bakiyor ama kizim cok etkileniyo 2 saat bile ayri kalmamizdan :KK66: goggora ditme anne cok öslerim men seni diyo :anne::KK51:
Oy bebeğim, sana cok bagli❤️ aynen öyle elini kolunu sallayarak evden cikma donemi sona erdi en azindan bir sure icin, bizimki de ben gidersem bakışları ile konuşuyor ama evde dedesi varsa dunya umrunda degil dede hayranı bizimki de ;) Allah sağlık versin hepsine başımızdan eksik olmasınlar

Oy bebeğim, sana cok bagli❤️ aynen öyle elini kolunu sallayarak evden cikma donemi sona erdi en azindan bir sure icin, bizimki de ben gidersem bakışları ile konuşuyor ama evde dedesi varsa dunya umrunda degil dede hayranı bizimki de :KK66: Allah sağlık versin hepsine başımızdan eksik olmasınlar
Amiiin caniiim .Rabbim acilarini gostermesin. Yaa benimki sadece tryzrsiyle halasini seviyo. Digerlerine seni sevmiyorum senide sevmiyorum diye sayiyor ortamda kim varsa :halay::KK76:

Amiiin caniiim .Rabbim acilarini gostermesin. Yaa benimki sadece tryzrsiyle halasini seviyo. Digerlerine seni sevmiyorum senide sevmiyorum diye sayiyor ortamda kim varsa :halay::KK76:
Cimcimeye bak:21:ama ne kadar acik sözlükler masumlar kuzum benim:KK200:

Insaallah canim 6senelik evliyim gecensene mart ayinda ilk gebeligim oldu 16gun kaldi yavrum usuk oldu bu ay adetim cok degisti en sonundA oldum 3.gunumdeyim insAllah allah izin verirse dua dostluguyla hepimizin yüzü guler insaallah
İnşallah canım Allah büyük. Rabbim hiç ummadığın anda nasip edecek belkide. Bende evliliğimin 7. senesinde kavuştuk kuzuma. Tüp bebek için başvurmuştuk, tedavi için adet olmayı bekliyordum ki meğer hamile kalmışım o ay. Rabbim seninde tez vakitte bebeğinin haberini almanı nasip etsin.

Ebrulim hic vakit bulamiyordum oyleki kullanici adimi bile unutmustum:KK43: gizem soyledi sagolsun. Insalalh guzel haberler veririz araligin basinda belli olcak klomen ted. Gordum ben cnm bu ay :KK66:
Tekrar hoşgeldin sefalar getirdin canım. İnşallah hemen ilk tedavi sürecin başarılı olur güzel haberler verirsin bize. İnşallah tutar ♥️
Kız senin cimcime nasıl laflar ediyor öyle maşallah

İnşallah canım Allah büyük. Rabbim hiç ummadığın anda nasip edecek belkide. Bende evliliğimin 7. senesinde kavuştuk kuzuma. Tüp bebek için başvurmuştuk, tedavi için adet olmayı bekliyordum ki meğer hamile kalmışım o ay. Rabbim seninde tez vakitte bebeğinin haberini almanı nasip etsin.

Tekrar hoşgeldin sefalar getirdin canım. İnşallah hemen ilk tedavi sürecin başarılı olur güzel haberler verirsin bize. İnşallah tutar ♥️
Insallah cnm Allah nasip eder insalalh tum isteyenlere ;). Sagol ebru teyzesi biraz cenesi dusuk benim kizimin :KK48::KK48::KK53:

Al_pi Al_pi kuzum doğum günün kutlu olsun, eşinle, inci tanenle ve tüm sevdiklerinle nice senelere. Yeni yaşın sana arzuladığın tüm güzellikleri getirsin ♥️

Alpicim dogum gununmus sanirsam dogum gunun kutlu olsun canim incinle ve esinle seneyede oglusunla insallah nice senelere :KK66:. Bide ogretmenler gunun kutlu olsun canim :KK66::KK200:

Alpim doğum günün kutlu olsun ❤️ nice sevdiklerinle birlikte sağlıklı güzel yılların olsun kuzum..
Hepinize çoook teşekkür ediyorum bu sene mumu kızım üfledi hatta defalarca ben dilek tutmayı unuttum onu izlemekten mum söndükçe yak diye işaret etti mum bitene kadar üfledi :)
Artık benim mum üfleme devrim bitti :) Bugunun anısına bol bol da resim cekildik ♥️

Hepinize çoook teşekkür ediyorum bu sene mumu kızım üfledi hatta defalarca ben dilek tutmayı unuttum onu izlemekten mum söndükçe yak diye işaret etti mum bitene kadar üfledi :)
Artık benim mum üfleme devrim bitti :) Bugunun anısına bol bol da resim cekildik ♥️
:KK200:masallah inciye :nazar:

LeYLa_21 LeYLa_21 çok geçmiş olsun abla, Allah şifa versin. Kızının değeri tez vakitte düzene girer inşallah ve onu alıp yuvanıza gidersiniz. Sağlık içinde büyür ♥️ Rabbim analı babalı büyütsün.
Âmin cnm inş..duanızı eksik etmeyin..ne zaman çıkar bilmiyorum hastaneden..çok yoruldum artık..kaldıramıyor insan yaşadıklarını ..

Âmin cnm inş..duanızı eksik etmeyin..ne zaman çıkar bilmiyorum hastaneden..çok yoruldum artık..kaldıramıyor insan yaşadıklarını ..
Leyla ablacım rabbim şifa versin inşaAllah tez vakitte evladın yanında olur..
Sabir ve dua en güzel ilaç...
Duamdasin inşaAllah

Yaşadıkların kolay seyler degil ama sabrının sonu guzel olacak, kizin da sende toparlanacaksınız ins. Su an cok yeni her sey ve üst uste geldi gececek gidecek hepsi bebegimle eve geldim diyeceksin ins. Duamdasin canim..

Kızlar ben geldim çok şükür fındık kızımı sağlıkla kucagima aldım.
Isteyen herkese sizlerede bolbol dua ettim..
Rabbim evlatlarımı sağlıkla büyütmeyi naaip etsin insAllah
Allah razı olsun, gözün aydin canım, saglikla mutlukla buyutun ins.❤️

Amin insaallah canim benim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Geçecek bu zor günler inşallah abla, kızını alıp yuvanıza gideceksiniz inşallah tez vakitte.

Kızlar ben geldim çok şükür fındık kızımı sağlıkla kucagima aldım.
Isteyen herkese sizlerede bolbol dua ettim..
Rabbim evlatlarımı sağlıkla büyütmeyi naaip etsin insAllah
Hayırlı olsun tekrar canım, Ayşe zümra nasıl? ♥️ Keyfiniz yerindedir inşallah?

Yaşadıkların kolay seyler degil ama sabrının sonu guzel olacak, kizin da sende toparlanacaksınız ins. Su an cok yeni her sey ve üst uste geldi gececek gidecek hepsi bebegimle eve geldim diyeceksin ins. Duamdasin canim..

Allah razı olsun, gözün aydin canım, saglikla mutlukla buyutun ins.❤️
Âmin Özlemcim inşallah gülüm

Back