- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 33
O zaman geldimPinkpinkblue Canım nabersin nasılsın topik eski neşesinde herkes ikinciye hamile nerdeyse yada düşünüyor gelll sende :)
Ebrulimm nasilsinAllah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin canım, ağrısız sızısız pırt diye kucağına al kızınısağlıkla gelsin meleğin
Yaaa seen hamismisinn cok sevindim canim hayirli olsun. 2.tura gec kaldim benSizin de kandiliniz mübarek olsun hanımlar
Vesselamm dogumuna yetistim ohh :)) AllBakamadım kızıma
Oğluma çok iyi bakmıştım.Boylesi hayirliymis bakalım benimkide 2700 doğar saniirm yanılma payiyla
Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
Deşiğin gibi doğduğunda daha iyi bakarım inşaAllah
Vesselamm dogumuna yetistim ohh :)) Allah saglicakla kucavina almayi nasip etsin canim amiin
HoşgeldinnnnO zaman geldim
Hosbulduk canim alpimHoşgeldinnnn
Sagolasin canim, gec kalmadın gel yetis bize Alpiyi ikna edemedim sen gelYaaa seen hamismisinn cok sevindim canim hayirli olsun. 2.tura gec kaldim ben
Insallah hemen arkandan gelirim canim deniyorum :)) yine olmadi klomen+catlatma ignesi oldum. Bekliyorum araligin 2si falan belli olucak :)Sagolasin canim, gec kalmadın gel yetis bize Alpiyi ikna edemedim sen gel
SüpersinInsallah hemen arkandan gelirim canim deniyorum :)) yine olmadi klomen+catlatma ignesi oldum. Bekliyorum araligin 2si falan belli olucak :)
Sagol canim .haberdar ederim tesekkur ederimSüpersinİnşallah en kısa surede sen de güzel haberi verirsin canım merakla bekliyor olacagim
Hos geldin defnenin güzel annesi :)Slm kizlar ben geldim. Nasilsiniz? Masallah gebeler cogalmis hatta doguruyor bile :)
Aynen canım sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil..ultrasonda doktor uzun boylu baya saçlı bir bebek dedi.Normal canım evde bır bebek daha var ben kızıma baktım da ne oldu :) kılo kılo et yedım doktor her gıdısımde eti bol tuket dıyordu ama sonuc 3 kılo bıle degıl olsun saglıkla kucagına al yeterkı kılo kolay .
Kilo kolay ama ben aldıramıyorum sectıgı bır yemek yok herseyı yıyor maşallah ama hala 9.250 doktor artık vazgectı kılosu ıyı degıl demekten :)
Boyumuz 82 cm senınkı boya gıdıyor dıyor :)
Allah'ın izniyle inaAllah canım heyecanla bekliyorum son saatler..Canım yaa geliyo bebiş desene ne kaldı şurda 24 kasıma
Kilosuna bence de takılma sağlıkla al kucagına yeterki kuzum
Hos geldin defnenin güzel annesi :)
Yarın bende bir prenses alacağım kucagima Rabbim nasip ederse inaAllah
Rabbim isteyen herkese istediği an nasip etsin inşaAllah..
Saglicakla kucagina al guzel kizini insallah canimHos geldin defnenin güzel annesi :)
Yarın bende bir prenses alacağım kucagima Rabbim nasip ederse inaAllah
Rabbim isteyen herkese istediği an nasip etsin inşaAllah..
HosgeldinizSELAM KIZLAR BEN DE YENİ ÜYEYİM
PAYLAŞIMLARINIZI OKUDUM..
BEBEK SEVİNCİNİ YAŞAYAN YAŞAYACAK OLAN HERKESE KOCAMAN MAŞAALLAH..
BEN GİBİ DUALARLA BEKLEYEN OLMASINA NİYET EDEN HERKESE DE ALLAH HAYIRLISINDAN NASİP ETSİN DİLERİM.
VE DİLERİM BİZ D EBİR GÜN BURADAN MÜJDELERİZ SEVİNCİMİZİ:)
Hosgeldinizinsallah mujdeli haberlwr verirsiniz. Allah herkesin gonlume gore versin amiin
Ayyy aman konussunlar iki sene üst üstte gebelik küçük cocuk kolay mı . Sende lohusa kafasını yaşa hiç altta kalma kim ne derse yapıstır cevabı :)Aynen canım sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil..ultrasonda doktor uzun boylu baya saçlı bir bebek dedi.
Bakalim nasıl bişey çıkacak.
Ama oğluma benziyor
Memlekete geldim doğuma şimdi ağzı olan konuşacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?