• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Insallah hemen arkandan gelirim canim deniyorum :)) yine olmadi klomen+catlatma ignesi oldum. Bekliyorum araligin 2si falan belli olucak :)
Süpersin ;) İnşallah en kısa surede sen de güzel haberi verirsin canım ❤️merakla bekliyor olacagim ;)

Slm kizlar ben geldim. Nasilsiniz? Masallah gebeler cogalmis hatta doguruyor bile :)
Hos geldin defnenin güzel annesi :)
Yarın bende bir prenses alacağım kucagima Rabbim nasip ederse inaAllah
Rabbim isteyen herkese istediği an nasip etsin inşaAllah..

Normal canım evde bır bebek daha var ben kızıma baktım da ne oldu :) kılo kılo et yedım doktor her gıdısımde eti bol tuket dıyordu ama sonuc 3 kılo bıle degıl olsun saglıkla kucagına al yeterkı kılo kolay .
Kilo kolay ama ben aldıramıyorum sectıgı bır yemek yok herseyı yıyor maşallah ama hala 9.250 doktor artık vazgectı kılosu ıyı degıl demekten :)
Boyumuz 82 cm senınkı boya gıdıyor dıyor :)
Aynen canım sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil..ultrasonda doktor uzun boylu baya saçlı bir bebek dedi.
Bakalim nasıl bişey çıkacak.
Ama oğluma benziyor :-)
Memlekete geldim doğuma şimdi ağzı olan konuşacak

Hos geldin defnenin güzel annesi :)
Yarın bende bir prenses alacağım kucagima Rabbim nasip ederse inaAllah
Rabbim isteyen herkese istediği an nasip etsin inşaAllah..

SELAM KIZLAR BEN DE YENİ ÜYEYİM
PAYLAŞIMLARINIZI OKUDUM..
BEBEK SEVİNCİNİ YAŞAYAN YAŞAYACAK OLAN HERKESE KOCAMAN MAŞAALLAH..
BEN GİBİ DUALARLA BEKLEYEN OLMASINA NİYET EDEN HERKESE DE ALLAH HAYIRLISINDAN NASİP ETSİN DİLERİM.
VE DİLERİM BİZ D EBİR GÜN BURADAN MÜJDELERİZ SEVİNCİMİZİ:)

SELAM KIZLAR BEN DE YENİ ÜYEYİM
PAYLAŞIMLARINIZI OKUDUM..
BEBEK SEVİNCİNİ YAŞAYAN YAŞAYACAK OLAN HERKESE KOCAMAN MAŞAALLAH..
BEN GİBİ DUALARLA BEKLEYEN OLMASINA NİYET EDEN HERKESE DE ALLAH HAYIRLISINDAN NASİP ETSİN DİLERİM.
VE DİLERİM BİZ D EBİR GÜN BURADAN MÜJDELERİZ SEVİNCİMİZİ:)
Hosgeldiniz ;) insallah mujdeli haberlwr verirsiniz. Allah herkesin gonlume gore versin amiin ;)

Aynen canım sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil..ultrasonda doktor uzun boylu baya saçlı bir bebek dedi.
Bakalim nasıl bişey çıkacak.
Ama oğluma benziyor :-)
Memlekete geldim doğuma şimdi ağzı olan konuşacak
Ayyy aman konussunlar iki sene üst üstte gebelik küçük cocuk kolay mı . Sende lohusa kafasını yaşa hiç altta kalma kim ne derse yapıstır cevabı :)
Bırı ayy ne kadar zayıf derse sanane sananeee de sütün var mı dıyenede he var kovanı kap gel de :))))

Back