Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Nasıl gidiyor emzirme işi?
Makine ve alıştırma bardağı siparişini verdim onu bekliyorum onum haricinde teklif ediyorum arada ama almıyor henüz.. şimdilik rüyalarda emziriyorum hatta sütler ağzından akıyo:)) aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş diye bir kaf var bizde tam benim bu durumuma uygun:))

:) elinle sağıyorsun di mi? Emziği de attın mı?

:) elinle sağıyorsun di mi? Emziği de attın mı?
Sağıyordum evet 2 gündür de makineyle sağıyorum ama kızımın aldığı taraftan bir kaç damla geliyor. Ama tam beyaz değil sarımsı renkte. Emziği almıyor zaten fakat alıştırma bardağında çekince fazla miktarda mama geliyor kızıyor boğulcak gibi olup ağlamaya başlıyor. Veremedim onu daha. Ne yapıcam bilmiyorum.

Güncelleme yapsana tekrar.
Farklı bardak dene bi de bence.
Ben su için almıştım markasını hatırlayamadım şimdi ama öyle akıtmıyordu çektikçe geliyordu.
Sürekli sağım yapıp uyarmaya devam et. Bir damla bile gelse artar o. Ten tene temas da yap bol bol

Bardak çekmeden akıtmıyor aslında çekmesi gerekiyor ama çektiğinde biberondan geldiğinden daha fazla miktarda mama geliyor ona sinirleniyor. Yani delik büyük sanırım. Tentene teması sıklaştırmam gerekiyor çok fırsat bulamıyorum. Sağım iyi gidiyor emdiği memede çoğaldı süt daha fazla geliyor damla damlada olsa ama ucı çok kanıyor süt kadar kanda geliyor. Ama süt cc ile ifade edilemeyecek azlıkta tabi henüz. Arada deniyorum memeyi üzerine eğilip ucunu yalıyo diliyle itiyo sonra tadını beğenmiyo sanırım süt de akmayınca mama gibi.. durum bu bizde

Kartanesi_26
@derandiren
Semra24
Sizler nasılsınız hanimlar Bi ses verin
Merhaba hanımlar umarım herkes iyidir
Bizler iyiyiz Allah’a şükür :) defnecikle meşgulüm bu aralar pek giremiyorum ne yazık ki :)
Bizim cadı yaklaşık 2 aydır sıralıyor 8. Ayından beri de emekliyor ama henüz yürümeyle alakalı bir çabası yok :)) Doğum gününe az kaldı 11,5 aylık 2 hafta sonra allah izin verirse kutlama yapacağız :) onun hazırlıklarıyla uğraşıyorum :)

Merhaba canım nasılsın
Yazılanları az çok okumaya çalıştım :) ama hepsine bakamadım
4. Aya kadar bende çok uğraştım emmedi istemedi ağladı bağırdı çığırdı ama pes etmedim :) sonrasında alıştırma bardağı aldım inanmazsın 1 hafta içinde bana döndü :) Suan fazla şutum yok basından beri azdı zaten ama 11 aylık KıZıM tam bir meme bagimlisi oldu :) pes etme devam et bence alıştırma bardağı süper bisi

Kartanesi_26
@derandiren
Semra24
Sizler nasılsınız hanimlar Bi ses verin
Selam özlemim, diğer tüüüüüm güzeller..
birsüre yoktum hem defne hanım, hem ailevi sorunlar birde üstüne şehir değişikliği taşınma eklendi vs vs...
İnşallah herkes iyidir özledim sohbetlerimiziiiii çok
Defne hnm bugün 11 aylık oldu bizimde gelecek ay Doğum günümüz var ama henüz ne yürüme ne sürünme var Tam sürünecek o popoyu sağa sola yatırıyor sıpaaaam... ama çok gzl kelimeler öğrendi... çok net baba,dede,gel,ver diyor...
Rabbim tüm evlatlarımızı korusun... eeee ne var ne yooook yeni hamişler var mı bakmadım daha?

İyiyim çok şükür canım bende sıpamla uğraşıyorum aynı senin gibi:)) Sende iyiyisindir inşallah fıstıkla.. Alıştırma bardağından içmiyor maalesef canım çekince delik büyük olduğu için fazla geliyor boğulacak gibi olduğundan bırakıp ağlıyor. Aynı biberon ucunun 2 numarasını bile içmedi benim kız acayip keçi:)) sütümü de düzenli sağamıyorum çocukla uğraşırken gitti yani bi kaç damla çıkarsa çıkıyor. Maşallah kızına bol bol emsin inşallah. Ben çok özendim ama nasip olmadı 2 ay yarım yamalak o kadar.. 2. Olursa bi deneyim oldu bnm için ama olan kızıma oldu ona üzülüyorum. Sağlıklı olsun da ne yapayım diyorum..

Maşallah kuzuya daha dün doğdu sanki Çok güzel bir doğum günü partisi olsun inşallah :) hazırlıklarını bizimle de paylaş gülüm :)

Defnecikler peş peşe büyüyor maşallah Hayırlısıyla nice yaşlarını görelim kuzularımızın.
Yeni yuvanız hayırlı olsun gülüm, size her daim mutlu, huzurlu ve sevgi dolu vakitler yaşatsın. Ailevi sorunlar da hallolmuştur inşallah.

Merhaba canım, Maşallah Defne kızımıza, bu bebeler bir anda büyüyorlar biz de atak haftasındayız devamlı mızırdanma var bir günu bir gününden farkli oluyor bu ara kendi basina oturma çalışmaları yapiyor bizimki, şimdiden doğum günü kutlu olsun, nice sağlıklı yaşlar diliyorum

Merhaba Gamzecim, yeni eviniz hayirli olsun, bol mutlu günler nasip etsin Allahım, her bebegin gelişimi farklı gercekten erken konusacak demekki Ailevi sorunlar da çözülmüştür umarim

@Hira love sen ne alemdesin ses ver

İyiyiz Allah’a şükür :) bizim de 5. Aydan itibaren dişten sonra yani :) uykularımız berbat ama olsun diyorum sağlığı yerinde olsun da :)
İlk başta benim sipa da içemedi wee almıştık sonra nuk aldım içimi daha zor onunla içiyor hala suyu da onunla veriyorum :)
Dediğin gibi Canim sağlıkları yerinde olsun varsın emmesinler yapacak birşey yok :)

İnsaallah Canim benim Tabi hayırlısıyla yapayım paylaşırım tabi

Canım düzenli sağım ve ten teması yapman ve biberonu emziği atman lazım.
Çok söyledim ama :)

Çok teşekkür ederiz teyzesi :) darısı sizlerin başına insaallah Mizirdanmalar hiç bitmiyor Canim ya benim kızı görseniz gülersiniz aman allahım bir sınırlı ki sormayın gitsin geçenlerde kadının birine bağırdı yanından geçerken kadın sok geçirdi

Hadi yaaaa bunlar tam fırlama yahuuu... bizde diş çıkarma dönemindeyiz saat başı uyanıyor gece şuandada ona uyandı tekrar uyutmaya çalışıyorum... nezmn yatağına girip uyuyacak çok merak ediyoooorum.

@deeploneliness E-brulim saolun kızlar ne gzl dualarda dileklerde bulunmuşsunuz O sıcaklığı samimiyeti özlemişi... gebe kalmak için yaptığımız o gzl dualar geldi aklıma birden, hani birbirimize destek olduğumuz anlar... neler yaşadık gerçekten burda...gönül isterdi ki diğer arkadaşlarımızın sevincinede ortak olalım yada 2.yi 3.üyü düşünenleriiiiiiin

Hadi yaaaa bunlar tam fırlama yahuuu... bizde diş çıkarma dönemindeyiz saat başı uyanıyor gece şuandada ona uyandı tekrar uyutmaya çalışıyorum... nezmn yatağına girip uyuyacak çok merak ediyoooorum.
Gozunu korkutmak istemem Canim ama Benin Kizin uykuları ne yazık ki değişmedi. 5. Aydan bu yana felaket diyebilirim ama her çocuk bir değil insaallah düzene girer uykusu yoksa çok zor oluyor
Şimdiden 8 disimiz var diğerleri yolda galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…