• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Simdilik önlem almadik yuruyene kadar rahatiz sonrasi evi duzenlemeye gececegiz konsolun masanin arkasinda saklayip tv unitesinin kenarlarini kaplayacagiz olmadi battaniye sereriz ustune dedik. Gelen giden yok bizde zaten evi kendi rahatimiza gore duzenliyorum o yuzden. Bir suru onlem alacagiz da ayaklanana kadar serbestiz :)
evet atak haftasi dedi arkadaslar zaten gunduz cok uyuyan bir bebek degil zaten ama artik saatleri ayarlamaya calisiyorum en gec 9-9.30 da aksam uyutuyorum sabaha kadar guzel uyuyor masallah son 1 haftayi saymazsak.
Dis yerleri belli damakta ama daha zamani var gibi bakalim ananesine gidecegiz nisanda oraya sakliyor dis bugdayini yapalim diye heralde :KK66:

Senin evde olman kuzucuga ne iyi gelecek kimbilir ♡
En guzeli canim kafan rahat olur sıkıldıkça siz çıkar gidersiniz bir yerlere, guvenlik konusunu da araştırmam gerek daha var gibi, masallah diyelim yine sabaha kadar uyusun kuzucuklar, dışin gec çıkması iyi diye biliyorum ben genelde aileye ceker derler, bizde de salyalanma dışında diş emaresi yok ben 9 aylikken cikarmışım bana cekecek herhalde ;) inci kızımızın inci gibi disleri olsun ins. :)

Selam herkese
@deeploneliness Nasilsin canim kuzucuk nasil ?@gzm43 canim sen nasilsin dogum yaptin mi ? Hatirlamiyorum ne zamandi dogumun :-/
E-brulim E-brulim sen nasilsin canim gecmis olsun Hastalariniz varmis.

_Verda_ _Verda_ gecmis olsun canim hayirlara vesile olsun insallah ..

Amin Allah razı olsun canım..
Güzel haberler vermek de nasip olsun. .

Merhaba Alpim, biz iyiyiz canım yakında yedi aylik olacağız, ek gida seruvenimiz başladı yavaş yavas alerjimiz de geçiyor çok şükür yaklaşık 1 ay sonra ücretsiz izne ayriliyorum oğluma daha çok vakit ayirabilecegim sen nasilsin İnci kızımız nasıl? Günler nasıl geçiyor :KK66:
MasaAllah paşaya zaman ne çabuk geçiyor..
Izne ayrılmana sevindim büyüdüğüne şahit olmak çok güzel bir duygu o anları kaçırmamak lazım şartlar elverdiği sürece;)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah..
Bizim yaramazda emeklemeye başladı
Yürümeye başladıklarında halimiz yaman:-)
Dişimiz çıkmadı bekliyoruz bakalım..
Bizimde uyku düzenimiz çok fenalardaydı.ara sıra diş agrisi yokluyor sanirim ondan :(
Bu aralar tekrar düzene girmeye başladı insAllah..

MasaAllah paşaya zaman ne çabuk geçiyor..
Izne ayrılmana sevindim büyüdüğüne şahit olmak çok güzel bir duygu o anları kaçırmamak lazım şartlar elverdiği sürece:KK66:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah..
Bizim yaramazda emeklemeye başladı
Yürümeye başladıklarında halimiz yaman:-)
Dişimiz çıkmadı bekliyoruz bakalım..
Bizimde uyku düzenimiz çok fenalardaydı.ara sıra diş agrisi yokluyor sanirim ondan :KK43:
Bu aralar tekrar düzene girmeye başladı insAllah..
Amin canım Allah isteyen, güzelce bakabilen herkese nasip etsin inş. Maşallah size de ek gıda dönemi nasıl gidiyor BLW usulü istiyordun yanlış hatırlamıyorsan, ben hala cesaret edemedim :( Siz alpi ile eş zamanlı gidiyorsunuz aranızda bir iki gün vardı sanırım hamile haberinizi aldığımızda :) Şimdi büyüdüler de nelerden bahsediyoruz çok şükür, aslında yakın olsak ne iyi olur ben çevremde hep bebişli anneleri arıyorum, sosyalleşmesini çok istiyorum, bebek fotoğrafı görünce deliriyor bizimki :KK48:

En guzeli canim kafan rahat olur sıkıldıkça siz çıkar gidersiniz bir yerlere, guvenlik konusunu da araştırmam gerek daha var gibi, masallah diyelim yine sabaha kadar uyusun kuzucuklar, dışin gec çıkması iyi diye biliyorum ben genelde aileye ceker derler, bizde de salyalanma dışında diş emaresi yok ben 9 aylikken cikarmışım bana cekecek herhalde :KK66: inci kızımızın inci gibi disleri olsun ins. :)
Bende 10bucuk aylikken cikarmisim o yuzden bana cekmis diyorum :)
Dis zor is bari buyusunler oyle cikarsinlar daha rahat atlatirlar.

Amin canım Allah isteyen, güzelce bakabilen herkese nasip etsin inş. Maşallah size de ek gıda dönemi nasıl gidiyor BLW usulü istiyordun yanlış hatırlamıyorsan, ben hala cesaret edemedim :KK43: Siz alpi ile eş zamanlı gidiyorsunuz aranızda bir iki gün vardı sanırım hamile haberinizi aldığımızda :) Şimdi büyüdüler de nelerden bahsediyoruz çok şükür, aslında yakın olsak ne iyi olur ben çevremde hep bebişli anneleri arıyorum, sosyalleşmesini çok istiyorum, bebek fotoğrafı görünce deliriyor bizimki :KK48:
Evet istiyordum ama hiç cesaret edemiyorum
bir-iki kere brokoli verdim öğürunce tırstım...
Ek gida iyi çok şükür bir sıkıntı yaşamıyorum şimdilik :dua: yiyor paşam..
Valla helal olsun BLW ci annelere :super:
Ebet ben 19 haziran Alpi 23 haziran..
Bizimde arkadaşımız yok ..
Annesini babasını görüyor sadece oğlum :KK48:
Yabancıları görünce ağlamaya başlıyor kucağına alırlarsa eğer..
Yaz gelse arkadaş ediniriz parklarda artık;)

Sizin ek gıda nasıl gidiyor canım..

Evet istiyordum ama hiç cesaret edemiyorum
bir-iki kere brokoli verdim öğürunce tırstım...
Ek gida iyi çok şükür bir sıkıntı yaşamıyorum şimdilik :dua: yiyor paşam..
Valla helal olsun BLW ci annelere :super:
Ebet ben 19 haziran Alpi 23 haziran..
Bizimde arkadaşımız yok ..
Annesini babasını görüyor sadece oğlum :KK48:
Yabancıları görünce ağlamaya başlıyor kucağına alırlarsa eğer..
Yaz gelse arkadaş ediniriz parklarda artık:KK66:

Sizin ek gıda nasıl gidiyor canım..
Aman yesinler de eninde sonunda elerini kullanacaklar yemeyen cocuk çok zor.
Bizim iyi gidiyor simdilik yutuyor cigniyor biraz yogun kıvamlı pütürlü veriyorum ama ağzını açmasi gerektiğini tam idrak edemedi bazen kasigi eline verince açıyor ağzını yavaş yavaş öğreniyoruz bi kac gündür yogurt yapmasini ogrendim vereceğim alerjik bir bebis olduğu için henüz yogurda cesaret edememistim sonraki sırada da muhallebi var bakalım :)

CxTUxlBXgAAbAFc.jpg

İçim daralıyor diyen tüm kullarına..
Bir İnşirah nasip et Rabbim...
Hayırlı Cuma'lar. .

Selam herkese
@deeploneliness Nasilsin canim kuzucuk nasil ?@gzm43 canim sen nasilsin dogum yaptin mi ? Hatirlamiyorum ne zamandi dogumun :-/
E-brulim E-brulim sen nasilsin canim gecmis olsun Hastalariniz varmis.

_Verda_ _Verda_ gecmis olsun canim hayirlara vesile olsun insallah ..
Hamd olsun iyiyim, hastalar da daha iyi çok şükür. Siz nasılsınız canım? Kuzucuğun emeklemeye başlamış :) maşallah ya ne çabuk büyüyorlar ❤️ Yürümeye başlar belki yakında

Hamd olsun iyiyim, hastalar da daha iyi çok şükür. Siz nasılsınız canım? Kuzucuğun emeklemeye başlamış :) maşallah ya ne çabuk büyüyorlar ❤️ Yürümeye başlar belki yakında
Allah iyilik versin. Evet emkliyoruz hatta emeklemiyoruz tek kol ustunde oturmaya ayaga kalkmaya calisiyor :)
Disimiz sirada simdi teyzesi azcık cıkmış sanirim bi kac gune patlayacak o diş cikariyor ben duygulaniyorum :-/
Senin kuzu napiyor kocaman abla oldu artik. Anne diyordur ❤

Allah iyilik versin. Evet emkliyoruz hatta emeklemiyoruz tek kol ustunde oturmaya ayaga kalkmaya calisiyor :)
Disimiz sirada simdi teyzesi azcık cıkmış sanirim bi kac gune patlayacak o diş cikariyor ben duygulaniyorum :-/
Senin kuzu napiyor kocaman abla oldu artik. Anne diyordur ❤
Amin cümlemize inşallah.
Maşallah inci tanesine :)
Dişi sorunsuz çıkar inşallah fazla sıkıntı yaratmaz hem sana hem kendine. Daha onun dişleri sırasıyla inci gibi dizilecek annesi :) o boncuk bir konuşmaya başlasın asıl sen o zaman gör duyguları ❤️

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah - amin...

Benim cadım da iyi hamd olsun teyzesi 1,5 oldu bile. Bıdır bıdır konuşuyor, biz ne dersek tekrarlıyor :) arada tatlı arada huysuz. Son atağımızı geçirdik ve bitti şükür, darısı sizin kuzulara olsun. Şimdi her şeyi ben kendim yapacağım döneminden geçiyoruz :) Her şeye be be (ben ben) diyerek peşimde dolanıyor :)

Amin cümlemize inşallah.
Maşallah inci tanesine :)
Dişi sorunsuz çıkar inşallah fazla sıkıntı yaratmaz hem sana hem kendine. Daha onun dişleri sırasıyla inci gibi dizilecek annesi :) o boncuk bir konuşmaya başlasın asıl sen o zaman gör duyguları ❤️

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah - amin...

Benim cadım da iyi hamd olsun teyzesi 1,5 oldu bile. Bıdır bıdır konuşuyor, biz ne dersek tekrarlıyor :) arada tatlı arada huysuz. Son atağımızı geçirdik ve bitti şükür, darısı sizin kuzulara olsun. Şimdi her şeyi ben kendim yapacağım döneminden geçiyoruz :) Her şeye be be (ben ben) diyerek peşimde dolanıyor :)
Maşallah Ebrum, Elif kızımız büyümüş yakında annesine arkadaş olur birlikte konusur alışveriş yaparsiniz, her halleri güzel bazen zaman çabuk gecsin arkadaş gibi olalım istiyorum bazen de bu halleri bir daha gelmeyecek tadını çıkaralım istiyorum

canım sağolasın
iyiyim çok şükür
ameliyat oldum başarılı geçti. .
3 ay koruma verdi..
son 1 ay kaldı ..

sen nasılsın
minnak nasıl. .

sevgiler herkese. .
Tekrar çok geçmiş olsun canım inşallah korunmayı bırakır bırakmaz sağlıklı bi gebelik yaşayıp kucağına alırsın yavrunu aminnnn
Benim minnak da iyi büymeye çalışıyo işte zaman su gibi akıp geçiyor anlamıyorum nasıl büyüdüğünü öpüyoruz seni canım

Kızlar merhabalar hepinize ben henüz 3 aylık anne olarak bir kaybolup bir geliyorum topiğe:eek: herkes iyi sanırım diş belirtileri emeklemeler ek gıdalar çok şükür bugünlere sağlıklı olsunlar da anneler herşeyin üstesinden gelir..
Bizde de uyku problemi var emme problemini zaten hiç saymıyorum o defteri sağmalı devam ettiriyorum.. uykuda gece gündüzü ayıramadı uzun bir zaman. Sonra gece 1.30 da filan uyuyup 6 7 saat uyanmıyordu. Saat gittikçe ilerlerdi 4 ten önce uyumuyor sonrada uyanamıyor. Ne yapabilirim bana bir akıl verin. Bir de uyuma tekniğimiz yok her gece farklı bazen dönence müziği ile sallayarak bazen hamakta sallanarak bazen mamadan sonra direk uyku bir kaç gündür de emzik tutturmaya çalışıyorum ağzından kaçıyo tutamıyo bazen hiç almıyo. Dün akşamda emziği emerek uykuya hazırlandı sonra beşiğine alıp salladım.. bizde durumlar böyle

Kızlar merhabalar hepinize ben henüz 3 aylık anne olarak bir kaybolup bir geliyorum topiğe:eek: herkes iyi sanırım diş belirtileri emeklemeler ek gıdalar çok şükür bugünlere sağlıklı olsunlar da anneler herşeyin üstesinden gelir..
Bizde de uyku problemi var emme problemini zaten hiç saymıyorum o defteri sağmalı devam ettiriyorum.. uykuda gece gündüzü ayıramadı uzun bir zaman. Sonra gece 1.30 da filan uyuyup 6 7 saat uyanmıyordu. Saat gittikçe ilerlerdi 4 ten önce uyumuyor sonrada uyanamıyor. Ne yapabilirim bana bir akıl verin. Bir de uyuma tekniğimiz yok her gece farklı bazen dönence müziği ile sallayarak bazen hamakta sallanarak bazen mamadan sonra direk uyku bir kaç gündür de emzik tutturmaya çalışıyorum ağzından kaçıyo tutamıyo bazen hiç almıyo. Dün akşamda emziği emerek uykuya hazırlandı sonra beşiğine alıp salladım.. bizde durumlar böyle
Canım benim o dediğim gruba yazsaydın keşke
Biberon ve emzik en çok görülen meme reddi sebebi.

Merhaba canim, maşallah simdi bilinçli gülücükler saciyordur bebegin, emzik konusunda biz de uc aylikken tutturamiyoruduk sadece uyurken alıyordu atiyordu biz tekrar veriyorduk filan böyle devam ediyordu sonrasi ne mi oldu emzik aliskanligi oldu ve uyandiginda emzigi saat basi agzina istedi ve uyku egitimi ile 6.ayda emziği tamamen biraktirdim, fırsat varken biraktir canim emziği sonra daha zorlanabilirsin alışkanlığa dönebilir, meme reddinin en sık yaşandığı donemdesin sakın sagmayi birakma bebisin en kısa surede memeyi tutar ins. Uyku düzeni icin de pinar sibirsky nin videoları var onları izleyebilirsin..

Maşallah Ebrum, Elif kızımız büyümüş yakında annesine arkadaş olur birlikte konusur alışveriş yaparsiniz, her halleri güzel bazen zaman çabuk gecsin arkadaş gibi olalım istiyorum bazen de bu halleri bir daha gelmeyecek tadını çıkaralım istiyorum
Kuzum ya ne zaman doğdular ne zaman büyüdüler inan anlayamadım, zaman öyle geçiyor ki... büyüdükçe sorunlar da artıyor özlemim, anne olmak hiç kolay değil ama tüm kalbimle Rabbimden dileğim isteyen her kadına anneliği tattırması.

Oğluş napıyor kuzum?

Allah yardımcın olsun gülüm, bizde başlarda çok çektik uyku yüzünden. Yeter ki uyusun diye kucağımda sallamaya alıştırmıştım sonrada bu uzun bir süre böyle devam etti. Keşke alıştırmasaydım pişmanlığını çok yaşadım, çünkü insan kendi rahatlığını da düşünüyor. Evet annelik fedakarlık istiyor ama anne iyi olacak ki bebeğine de iyi bakabilecek. Bütün gün yorulmak insanı yıpratabiliyor - her neyse konudan sapmayalım, küçük yaşta daha çabuk alıştıyor bebişler yeniliklere. Aslında hem anne hemde bebek için en güzeli yatağına yatırıp kendi kendine uyuması - evet belki başlarda biraz ağlayacak ama inan bana büyüdükçe ağlamaları da artıyor. Velhasıl ben sallayarak uyutmaya alıştırma derim, hem sallamak beyin için çokta sağlıklı bir durum değilmiş... Duygularına göre hareket et kuzum, sen meleğinin annesi olarak onun için en doğru olanı bilirsin ♥️

Emzik konusunda da evet emzik güzel bir kurtarıcı ama sonra bıraktırması da var :)
Ben elifde 17 aylık olana kadar emzik kullandım. Yaklaşık 6 aylıktan itibaren sadece uyurken veriyordum emziği, uyanıkken hiç vermiyordum ki daha fazla alışkanlık haline gelmemesi için. Kara kara nasıl bıraktıracağım diye düşünüyordum, çok şükür onu da başardık. Açıkcası bu konuda zorluk çekmedim ama farklı da olabilirdi sonuçta her çocuk bir değil. Bu hususta öğrendiğim annenin dirayetli olması, çocuklar çok akıllı maşallah, eğer bir kere taviz verirsen miniklerimiz bundan her zaman faydalanıyor :)

Emzirmeye gelince de pes etme canım devam et, sütünü sağ her şey yine eski haline dönecek inşallah.

Kuzum ya ne zaman doğdular ne zaman büyüdüler inan anlayamadım, zaman öyle geçiyor ki... büyüdükçe sorunlar da artıyor özlemim, anne olmak hiç kolay değil ama tüm kalbimle Rabbimden dileğim isteyen her kadına anneliği tattırması.

Oğluş napıyor kuzum?

Allah yardımcın olsun gülüm, bizde başlarda çok çektik uyku yüzünden. Yeter ki uyusun diye kucağımda sallamaya alıştırmıştım sonrada bu uzun bir süre böyle devam etti. Keşke alıştırmasaydım pişmanlığını çok yaşadım, çünkü insan kendi rahatlığını da düşünüyor. Evet annelik fedakarlık istiyor ama anne iyi olacak ki bebeğine de iyi bakabilecek. Bütün gün yorulmak insanı yıpratabiliyor - her neyse konudan sapmayalım, küçük yaşta daha çabuk alıştıyor bebişler yeniliklere. Aslında hem anne hemde bebek için en güzeli yatağına yatırıp kendi kendine uyuması - evet belki başlarda biraz ağlayacak ama inan bana büyüdükçe ağlamaları da artıyor. Velhasıl ben sallayarak uyutmaya alıştırma derim, hem sallamak beyin için çokta sağlıklı bir durum değilmiş... Duygularına göre hareket et kuzum, sen meleğinin annesi olarak onun için en doğru olanı bilirsin ♥️

Emzik konusunda da evet emzik güzel bir kurtarıcı ama sonra bıraktırması da var :)
Ben elifde 17 aylık olana kadar emzik kullandım. Yaklaşık 6 aylıktan itibaren sadece uyurken veriyordum emziği, uyanıkken hiç vermiyordum ki daha fazla alışkanlık haline gelmemesi için. Kara kara nasıl bıraktıracağım diye düşünüyordum, çok şükür onu da başardık. Açıkcası bu konuda zorluk çekmedim ama farklı da olabilirdi sonuçta her çocuk bir değil. Bu hususta öğrendiğim annenin dirayetli olması, çocuklar çok akıllı maşallah, eğer bir kere taviz verirsen miniklerimiz bundan her zaman faydalanıyor :)

Emzirmeye gelince de pes etme canım devam et, sütünü sağ her şey yine eski haline dönecek inşallah.
Amin canım, Rabbim isteyen her kadına bu duyguları tattirsin hayatta en büyük sorumluluk annelik ama bir gülüşleri bütün zorluklari unutturuyor gercekten, onlar iyi olsun yeter ki candan öteler, biz bu ara ailecek hastayiz iki gun once Metehan baya ateşlendi su an iyi çok şükür geri geri emeklemelerimiz basladi :)

Kartanesi_26 Kartanesi_26
derandiren derandiren
Semra24 Semra24
Sizler nasılsınız hanimlar:KK200: Bi ses verin :KK66:
Merhaba canım ve diğer kızlar nasılsın @deeploneliness ? Oğluşun nasıl öperim bal yanaklarından..
Biz iyiyiz şükür 13 aylık olmak üzere Ela’m:) yürüme yok henüz emekliyoruz pıtır pıtır.Daha evvelden bahsetmiştim süt alerjisi var kızımın çok zorlaniyoruz ek gıda konusunda bu yüzdenmi bilmiyorum fiziksel gelişimi olarak geride ve bu beni çok üzüyor ister istemez. Dilerim en yakın zamanda geçer.
Hepinizi öpüyorum herkesler iyidir umarım

Back