• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ameliyattan sonra, doktorum korunma süresi verdi o da bitti
ramazandan sonra bir şeyler düşünüyorum tedavi adına..
ama o zamana kadar rafa kaldırdım ..

Rabbim sağlıkla isteyen herkese nasip etsin inşallah. .
Amin gülüm inşallah...Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah...zamanını bekliyor demekki canım...Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
Rabbim senide şu mübarek ayların hürmetine yavrunla kavuştursun kuzum, inşallah hiç tedaviye gerek kalmadan alırsın müjdeli haberi.

Dualarım sizlerle ablacım
sağol canım..Allah razı olsun gülüm...

Merhaba arkadaslar nasilsiniz:KK200:beni soracak olursaniz iyiyiz cok sukur :eek:giremiyirum hic vaktim olmuyir kizim o kdar yaramzki yetisemiyorum.bu ara tuvalet egitimine basladik evimi kelimenin tam anlamiyla pohhh goturuyor :halay:cok zor bir donem. Bem daha dusunmuyormdum kendisi soyluyor anne cis anne gaka ama buyuk bir problem var wc yada lazimligada yapmiyor kuru kuru gidip oturup geri geliyoruz ya haliya ya odaya ya beze ya kiloduna isiyor :110: dun kaka yaptim diye bezini cikarmis mutfakta:oha: . Iste oyle seyler yani iyiyim :KK47::KK47:.leyla ablacim hamileymissin cok sevindim Allah tamamnina erdirsin .baska hamile olan arkadaslar varmi tam bakamadim eger varsa onlarada ayni dileklerimi iletiyorum :KK54::KK19:

İyi ki hbr verdin özlemdim seninde gzl hbrler alacağın bir gün olsuuuuun ❤️
Amin Gamzecim, teşekkür ederim ❤️umutlatahzeni bilmiyordum burda bir topik acmis ordan haberini öğrenmistim, tekrar sağlıklı gebelikleri olsun inşallah.

Kızlar umutlatahzen bebeğini kaybetmiş maalesef :KK43:
Cok üzüldüm, en kısa zamanda tekrar mutlu haberlerini alırız inşallah.

Merhaba arkadaslar nasilsiniz:KK200:beni soracak olursaniz iyiyiz cok sukur :eek:giremiyirum hic vaktim olmuyir kizim o kdar yaramzki yetisemiyorum.bu ara tuvalet egitimine basladik evimi kelimenin tam anlamiyla pohhh goturuyor :halay:cok zor bir donem. Bem daha dusunmuyormdum kendisi soyluyor anne cis anne gaka ama buyuk bir problem var wc yada lazimligada yapmiyor kuru kuru gidip oturup geri geliyoruz ya haliya ya odaya ya beze ya kiloduna isiyor :110: dun kaka yaptim diye bezini cikarmis mutfakta:oha: . Iste oyle seyler yani iyiyim :KK47::KK47:.leyla ablacim hamileymissin cok sevindim Allah tamamnina erdirsin .baska hamile olan arkadaslar varmi tam bakamadim eger varsa onlarada ayni dileklerimi iletiyorum :KK54::KK19:
Oy oy hayal ettim :) Hafızamda canlandı o karaler, bizim de yaşayacağımız tablolar aslında, ama o halleri bile çok tatlidir eminim analik delilik derler ya hakikaten öyle, siz iyi olun yeter :KK66:

sağol canım...Amin kuzum inşallah...çiş eğitimi zor ama alışınca rahat edersin merak etme canım...öpüyorum prensesi...

Bende başlasam mı diyordum okuyunca korktum :)))) Allah kolaylık versin canım

Sağol canım Amin inşallah semracım..senin minik prenses nasıl?epey büyümüştür...

daha ona söylemedik canım..cumartesi kalp atışını duyalım da inşallah..bakalım biraz karnım büyüsün öyle söylemeyi düşünüyorum..biraz ilerlesin hayırlısıyla...
Büyüdü büyüdü teyzesi :) pazar günü doğum gününü kutlayacağız :)

Napalım söylene söylene devam edeceğiz desene o geceler... tek derdimiz bu olsun :KK66: bazen çok kızdırıyor popoya vuruyorum hadiiii defne diye ondan sonra gör bendeki vicdan hesaplaşmasına uyanınca başlıyorum öpmeye özür dilemeye ... arkadaş böyle nasıl yetiştireceğiz biz bunları ben hiç kıyamıyorum yaaaa
Aynen öyle Canim benim sağlıklı olaunlarda :) aynı şeyleri bende yaşıyorum merak etme :) çoğu kişi de yaşıyordur öyle böyle büyüteceğiz artık :)

DD767129-6D18-4C8C-A9D8-A2815F5D8E78.jpeg
Buda benim cadı :)

Amin Gamzecim, teşekkür ederim ❤️umutlatahzeni bilmiyordum burda bir topik acmis ordan haberini öğrenmistim, tekrar sağlıklı gebelikleri olsun inşallah.

Cok üzüldüm, en kısa zamanda tekrar mutlu haberlerini alırız inşallah.

Oy oy hayal ettim :) Hafızamda canlandı o karaler, bizim de yaşayacağımız tablolar aslında, ama o halleri bile çok tatlidir eminim analik delilik derler ya hakikaten öyle, siz iyi olun yeter :KK66:
Ever cnm cok guzel :) siz nasilsiniz ;)

Tesekkurler canim ya diğer resimleri atamadım ne yazık ki hata veriyor :KK43:
Sağlık olsun canım, her şey çok güzel gözüküyor :) Eminim prenses büyüyüp resimlere baktığında annem bana ne güzel bir parti organize etmiş diyecek ♥️

Back