- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.774
- 598
Rabbim senide şu mübarek ayların hürmetine yavrunla kavuştursun kuzum, inşallah hiç tedaviye gerek kalmadan alırsın müjdeli haberi.
Amin inşallah Rabbim dualarımızı kabul buyursun. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim senide şu mübarek ayların hürmetine yavrunla kavuştursun kuzum, inşallah hiç tedaviye gerek kalmadan alırsın müjdeli haberi.
Amin gülüm inşallah...Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah...zamanını bekliyor demekki canım...Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah...Ameliyattan sonra, doktorum korunma süresi verdi o da bitti
ramazandan sonra bir şeyler düşünüyorum tedavi adına..
ama o zamana kadar rafa kaldırdım ..
Rabbim sağlıkla isteyen herkese nasip etsin inşallah. .
sağol canım..Allah razı olsun gülüm...Rabbim senide şu mübarek ayların hürmetine yavrunla kavuştursun kuzum, inşallah hiç tedaviye gerek kalmadan alırsın müjdeli haberi.
Dualarım sizlerle ablacım
Amin Gamzecim, teşekkür ederim umutlatahzeni bilmiyordum burda bir topik acmis ordan haberini öğrenmistim, tekrar sağlıklı gebelikleri olsun inşallah.İyi ki hbr verdin özlemdim seninde gzl hbrler alacağın bir gün olsuuuuun
Cok üzüldüm, en kısa zamanda tekrar mutlu haberlerini alırız inşallah.Kızlar umutlatahzen bebeğini kaybetmiş maalesef
Oy oy hayal ettim :) Hafızamda canlandı o karaler, bizim de yaşayacağımız tablolar aslında, ama o halleri bile çok tatlidir eminim analik delilik derler ya hakikaten öyle, siz iyi olun yeterMerhaba arkadaslar nasilsinizbeni soracak olursaniz iyiyiz cok sukur giremiyirum hic vaktim olmuyir kizim o kdar yaramzki yetisemiyorum.bu ara tuvalet egitimine basladik evimi kelimenin tam anlamiyla pohhh goturuyor cok zor bir donem. Bem daha dusunmuyormdum kendisi soyluyor anne cis anne gaka ama buyuk bir problem var wc yada lazimligada yapmiyor kuru kuru gidip oturup geri geliyoruz ya haliya ya odaya ya beze ya kiloduna isiyor dun kaka yaptim diye bezini cikarmis mutfakta . Iste oyle seyler yani iyiyim .leyla ablacim hamileymissin cok sevindim Allah tamamnina erdirsin .baska hamile olan arkadaslar varmi tam bakamadim eger varsa onlarada ayni dileklerimi iletiyorum
sağol canım...Amin kuzum inşallah...çiş eğitimi zor ama alışınca rahat edersin merak etme canım...öpüyorum prensesi...Merhaba arkadaslar nasilsinizbeni soracak olursaniz iyiyiz cok sukur giremiyirum hic vaktim olmuyir kizim o kdar yaramzki yetisemiyorum.bu ara tuvalet egitimine basladik evimi kelimenin tam anlamiyla pohhh goturuyor cok zor bir donem. Bem daha dusunmuyormdum kendisi soyluyor anne cis anne gaka ama buyuk bir problem var wc yada lazimligada yapmiyor kuru kuru gidip oturup geri geliyoruz ya haliya ya odaya ya beze ya kiloduna isiyor dun kaka yaptim diye bezini cikarmis mutfakta . Iste oyle seyler yani iyiyim .leyla ablacim hamileymissin cok sevindim Allah tamamnina erdirsin .baska hamile olan arkadaslar varmi tam bakamadim eger varsa onlarada ayni dileklerimi iletiyorum
Bende başlasam mı diyordum okuyunca korktum :)))) Allah kolaylık versin canımMerhaba arkadaslar nasilsinizbeni soracak olursaniz iyiyiz cok sukur giremiyirum hic vaktim olmuyir kizim o kdar yaramzki yetisemiyorum.bu ara tuvalet egitimine basladik evimi kelimenin tam anlamiyla pohhh goturuyor cok zor bir donem. Bem daha dusunmuyormdum kendisi soyluyor anne cis anne gaka ama buyuk bir problem var wc yada lazimligada yapmiyor kuru kuru gidip oturup geri geliyoruz ya haliya ya odaya ya beze ya kiloduna isiyor dun kaka yaptim diye bezini cikarmis mutfakta . Iste oyle seyler yani iyiyim .leyla ablacim hamileymissin cok sevindim Allah tamamnina erdirsin .baska hamile olan arkadaslar varmi tam bakamadim eger varsa onlarada ayni dileklerimi iletiyorum
Büyüdü büyüdü teyzesi :) pazar günü doğum gününü kutlayacağız :)Sağol canım Amin inşallah semracım..senin minik prenses nasıl?epey büyümüştür...
daha ona söylemedik canım..cumartesi kalp atışını duyalım da inşallah..bakalım biraz karnım büyüsün öyle söylemeyi düşünüyorum..biraz ilerlesin hayırlısıyla...
Aynen öyle Canim benim sağlıklı olaunlarda :) aynı şeyleri bende yaşıyorum merak etme :) çoğu kişi de yaşıyordur öyle böyle büyüteceğiz artık :)Napalım söylene söylene devam edeceğiz desene o geceler... tek derdimiz bu olsun bazen çok kızdırıyor popoya vuruyorum hadiiii defne diye ondan sonra gör bendeki vicdan hesaplaşmasına uyanınca başlıyorum öpmeye özür dilemeye ... arkadaş böyle nasıl yetiştireceğiz biz bunları ben hiç kıyamıyorum yaaaa
Ever cnm cok guzel :) siz nasilsinizAmin Gamzecim, teşekkür ederim umutlatahzeni bilmiyordum burda bir topik acmis ordan haberini öğrenmistim, tekrar sağlıklı gebelikleri olsun inşallah.
Cok üzüldüm, en kısa zamanda tekrar mutlu haberlerini alırız inşallah.
Oy oy hayal ettim :) Hafızamda canlandı o karaler, bizim de yaşayacağımız tablolar aslında, ama o halleri bile çok tatlidir eminim analik delilik derler ya hakikaten öyle, siz iyi olun yeter
Ouyyy ball masallah.Eki Görüntüle 2135973 Buda benim cadı :)
Bence baslama canim kendisi belirti versin benimki kendi istedigi halde boyle sikintiliBende başlasam mı diyordum okuyunca korktum :)))) Allah kolaylık versin canım
Sagol ablacigimsağol canım...Amin kuzum inşallah...çiş eğitimi zor ama alışınca rahat edersin merak etme canım...öpüyorum prensesi...
Oy maşallah kara böcük Allah nazarlardan saklasın bu tatlı cadıyı. İlk yaşınız da kutlu olsun, Allah nice seneler nasip etsin kuzum.Eki Görüntüle 2135973 Buda benim cadı :)
Neler yaşadığını tahmin edebiliyorum, Allah sabır versin gülüm ama geçecek ve rahat edeceksin, iyi yönden bakalım.Bence baslama canim kendisi belirti versin benimki kendi istedigi halde boyle sikintili
Maşallah cnm.yeni yaşınız kutlu olsun..sağlıkla büyüsün inşlh kuzucuk...Büyüdü büyüdü teyzesi :) pazar günü doğum gününü kutlayacağız :)
Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım :)
Tesekkurler canim ya diğer resimleri atamadım ne yazık ki hata veriyorÇok güzel olmuş ellerine sağlık canım :)
Sağlık olsun canım, her şey çok güzel gözüküyor :) Eminim prenses büyüyüp resimlere baktığında annem bana ne güzel bir parti organize etmiş diyecekTesekkurler canim ya diğer resimleri atamadım ne yazık ki hata veriyor
Maşallah Defne kuzuya, cok şeker tatli bir kiz tatlı kendi gibi guzel bahti olsun..Eki Görüntüle 2135973 Buda benim cadı :)
iyiyiz canım bütün gün Metehanın pesindeyim hizli hızlı emekliyor yetişemiyorumEver cnm cok guzel :) siz nasilsiniz
Cok güzel olmus eline sağlık canim