Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Oy oy yerim ben o sinirli hallerini :) büyümüş de küçülmüş bunlar ben de bazı hallerine cok sasiriyorum oglum sen ne yaşadın da bu hallere girebiliyorsun diyorum

Aynen canım ya keşke devam ettirebilseydik kopmalar olmasaydi ama neyse ki ayrı ayrı da olsa güzel haberler geliyor umutlatahzen, leyla abla, parlakkartanesinin aşkı hamile, tamamina erdirsin Rabbim, isteyen herkese saglikla nasip etsin inşallah

umutLatahzen LeYLa_21 parlakkartanesininaski

Kızlar yeni haberim oldu hayırlı olsun bebişler yoldaymış Allah’a şükür çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok güzel bir hamilelik döneminiz olsun ve Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

Kartanesi_26 kuzum bende eski sohbetlerimizi gerçekten çok özlüyorum, bir kaç defa dile de getirmiştim... aslında her şey bizim elimizde, buradan dostluklarını real hayata taşıyan o kadar çok insan var ki, bir biz yapamadık bunu... Böyle böyle koptuk, halbuki ne güzel bir dua kardeşliğimiz vardı. Keşke yine dualarımıza başlayabilsek

AA ablacım çok sevindim Allah tamamına erdirsin insaallah
Sağol canım Amin inşallah semracım..senin minik prenses nasıl?epey büyümüştür...
Kızın çok sevinmiştir kesin değil mi abla :)
daha ona söylemedik canım..cumartesi kalp atışını duyalım da inşallah..bakalım biraz karnım büyüsün öyle söylemeyi düşünüyorum..biraz ilerlesin hayırlısıyla...

Sabah sabah ne gzl bir hbrle güne başladıııım... çok sevindim canım gerçekten Rabbim kucağına almayı nasip etsin... nasıl bir süreçti anlatsana biraz... ohhh Yeni gebeler var çok şükür...

Ramazan ayı yaklaşıyor kuralım yine burdan yaparız çağrımızı... 2. Gebeliklere dönmeye ne kaldı şurda

İyi ki hbr verdin özlemdim seninde gzl hbrler alacağın bir gün olsuuuuun

Napalım söylene söylene devam edeceğiz desene o geceler... tek derdimiz bu olsun bazen çok kızdırıyor popoya vuruyorum hadiiii defne diye ondan sonra gör bendeki vicdan hesaplaşmasına uyanınca başlıyorum öpmeye özür dilemeye ... arkadaş böyle nasıl yetiştireceğiz biz bunları ben hiç kıyamıyorum yaaaa

Sabah sabah ne gzl bir hbrle güne başladıııım... çok sevindim canım gerçekten Rabbim kucağına almayı nasip etsin... nasıl bir süreçti anlatsana biraz... ohhh Yeni gebeler var çok şükür...
Sağol canım..Amin inşallah gülüm...inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim...valla bu ay olmasaydı tüp için kolları sıvamıştık.Rabbim nasip etti çok şükür..tüpe gerek kalmadı..inşallah hiç bir zamanda gerek olmaz..kalp atışı duyup rahatlamak istiyorum sadece..cumartesi kontrol var ..dualarınızı eksik etmeyin...endişe hiç bitmiyor..Rabbim inşallah bunu kucaklamayı nasip etsin kuzum..olmayan isteyen her kuluda nasip etsin....

İnşallah abla hayırlısıyla kalp atışını da duyacaksın, sağ salim kucağına da alacaksın. Kızına bu güzel haberi verdiğiniz de de eminin ki çok sevinecek Allah isteyen herkese nasip etsin.

Ramazan ayı yaklaşıyor kuralım yine burdan yaparız çağrımızı... 2. Gebeliklere dönmeye ne kaldı şurda
Dualar bizim tek tutunağımız, inşallah tekrar başlarız gülüm.

Kızlar umutlatahzen bebeğini kaybetmiş maalesef
Çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah acısını hafifletecek dermanı gönderir Rabbim tez vakitte

LeYLa_21 Çok sevindim ablacım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Takvimin hayırlı olsun..

Amin gülüm çok sağolasın..duanı eksik etme ablacım..sende son durum nedir kuzum?

Çok sağol cnm benim
Amin inşlh gülüm..duanızı eksik etmeyin ablam..

Amin gülüm çok sağolasın..duanı eksik etme ablacım..sende son durum nedir kuzum?

Ameliyattan sonra, doktorum korunma süresi verdi o da bitti
ramazandan sonra bir şeyler düşünüyorum tedavi adına..
ama o zamana kadar rafa kaldırdım ..

Rabbim sağlıkla isteyen herkese nasip etsin inşallah. .

Ameliyattan sonra, doktorum korunma süresi verdi o da bitti
ramazandan sonra bir şeyler düşünüyorum tedavi adına..
ama o zamana kadar rafa kaldırdım ..

Rabbim sağlıkla isteyen herkese nasip etsin inşallah. .
Rabbim senide şu mübarek ayların hürmetine yavrunla kavuştursun kuzum, inşallah hiç tedaviye gerek kalmadan alırsın müjdeli haberi.

Çok sağol cnm benim
Amin inşlh gülüm..duanızı eksik etmeyin ablam..
Dualarım sizlerle ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…