Oy oy yerim ben o sinirli hallerini :) büyümüş de küçülmüş bunlar ben de bazı hallerine cok sasiriyorum oglum sen ne yaşadın da bu hallere girebiliyorsun diyorumÇok teşekkür ederiz teyzesi :) darısı sizlerin başına insaallahMizirdanmalar hiç bitmiyor Canim ya benim kızı görseniz gülersiniz aman allahım bir sınırlı ki sormayın gitsin geçenlerde kadının birine bağırdı yanından geçerken kadın sok geçirdi
Aynen canım ya keşke devam ettirebilseydik kopmalar olmasaydi ama neyse ki ayrı ayrı da olsa güzel haberler geliyor umutlatahzen, leyla abla, parlakkartanesinin aşkı hamile, tamamina erdirsin Rabbim, isteyen herkese saglikla nasip etsin inşallah@deeplonelinessE-brulim saolun kızlar ne gzl dualarda dileklerde bulunmuşsunuz O sıcaklığı samimiyeti özlemişi... gebe kalmak için yaptığımız o gzl dualar geldi aklıma birden, hani birbirimize destek olduğumuz anlar... neler yaşadık gerçekten burda...gönül isterdi ki diğer arkadaşlarımızın sevincinede ortak olalım yada 2.yi 3.üyü düşünenleriiiiiiin
Sağol cnm.Amin inşlh Ebrucum...umutLatahzen LeYLa_21 parlakkartanesininaski
Kızlar yeni haberim olduhayırlı olsun bebişler yoldaymış Allah’a şükür çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok güzel bir hamilelik döneminiz olsun ve Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
AA ablacım çok sevindimSağol cnm.Amin inşlh Ebrucum...
Kızın çok sevinmiştir kesin değil mi abla :)Sağol cnm.Amin inşlh Ebrucum...
Sağol canım Amin inşallah semracım..senin minik prenses nasıl?epey büyümüştür...AA ablacım çok sevindimAllah tamamına erdirsin insaallah
daha ona söylemedik canım..cumartesi kalp atışını duyalım da inşallah..bakalım biraz karnım büyüsün öyle söylemeyi düşünüyorum..biraz ilerlesin hayırlısıyla...Kızın çok sevinmiştir kesin değil mi abla :)
Sabah sabah ne gzl bir hbrle güne başladıııım... çok sevindim canım gerçektenSağol canım Amin inşallah semracım..senin minik prenses nasıl?epey büyümüştür...
daha ona söylemedik canım..cumartesi kalp atışını duyalım da inşallah..bakalım biraz karnım büyüsün öyle söylemeyi düşünüyorum..biraz ilerlesin hayırlısıyla...
Ramazan ayı yaklaşıyor kuralım yineKartanesi_26 kuzum bende eski sohbetlerimizi gerçekten çok özlüyorum, bir kaç defa dile de getirmiştim... aslında her şey bizim elimizde, buradan dostluklarını real hayata taşıyan o kadar çok insan var ki, bir biz yapamadık bunu... Böyle böyle koptuk, halbuki ne güzel bir dua kardeşliğimiz vardı. Keşke yine dualarımıza başlayabilsek
İyi ki hbr verdin özlemdim seninde gzl hbrler alacağın bir gün olsuuuuunOy oy yerim ben o sinirli hallerini :) büyümüş de küçülmüş bunlar ben de bazı hallerine cok sasiriyorum oglum sen ne yaşadın da bu hallere girebiliyorsun diyorum
Aynen canım ya keşke devam ettirebilseydik kopmalar olmasaydi ama neyse ki ayrı ayrı da olsa güzel haberler geliyor umutlatahzen, leyla abla, parlakkartanesinin aşkı hamile, tamamina erdirsin Rabbim, isteyen herkese saglikla nasip etsin inşallah
Gozunu korkutmak istemem Canim ama Benin Kizin uykuları ne yazık ki değişmedi. 5. Aydan bu yana felaket diyebilirimama her çocuk bir değil insaallah düzene girer uykusu yoksa çok zor oluyor
Şimdiden 8 disimiz var diğerleri yolda galiba
Napalım söylene söylene devam edeceğiz desene o geceler... tek derdimiz bu olsunGozunu korkutmak istemem Canim ama Benin Kizin uykuları ne yazık ki değişmedi. 5. Aydan bu yana felaket diyebilirimama her çocuk bir değil insaallah düzene girer uykusu yoksa çok zor oluyor
Şimdiden 8 disimiz var diğerleri yolda galiba
Sağol canım..Amin inşallah gülüm...inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim...valla bu ay olmasaydı tüp için kolları sıvamıştık.Rabbim nasip etti çok şükür..tüpe gerek kalmadı..inşallah hiç bir zamanda gerek olmaz..kalp atışı duyup rahatlamak istiyorum sadece..cumartesi kontrol var ..dualarınızı eksik etmeyin...endişe hiç bitmiyor..Rabbim inşallah bunu kucaklamayı nasip etsin kuzum..olmayan isteyen her kuluda nasip etsin....Sabah sabah ne gzl bir hbrle güne başladıııım... çok sevindim canım gerçektenRabbim kucağına almayı nasip etsin... nasıl bir süreçti anlatsana biraz... ohhh Yeni gebeler var çok şükür...
İnşallah abla hayırlısıyla kalp atışını da duyacaksın, sağ salim kucağına da alacaksın. Kızına bu güzel haberi verdiğiniz de de eminin ki çok sevinecekSağol canım Amin inşallah semracım..senin minik prenses nasıl?epey büyümüştür...
daha ona söylemedik canım..cumartesi kalp atışını duyalım da inşallah..bakalım biraz karnım büyüsün öyle söylemeyi düşünüyorum..biraz ilerlesin hayırlısıyla...
Dualar bizim tek tutunağımız, inşallah tekrar başlarız gülüm.Ramazan ayı yaklaşıyor kuralım yineburdan yaparız çağrımızı... 2. Gebeliklere dönmeye ne kaldı şurda
Çok üzüldüm Allah sabır versinKızlar umutlatahzen bebeğini kaybetmiş maalesef
Amin gülüm çok sağolasın..duanı eksik etme ablacım..sende son durum nedir kuzum?LeYLa_21 Çok sevindim ablacım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Takvimin hayırlı olsun..
Çok sağol cnm benimİnşallah abla hayırlısıyla kalp atışını da duyacaksın, sağ salim kucağına da alacaksın. Kızına bu güzel haberi verdiğiniz de de eminin ki çok sevinecekAllah isteyen herkese nasip etsin.
Dualar bizim tek tutunağımız, inşallah tekrar başlarız gülüm.
Çok üzüldüm Allah sabır versininşallah acısını hafifletecek dermanı gönderir Rabbim tez vakitte
Rabbim sabır versin ..bu haberleri hiç sevmiyorumKızlar umutlatahzen bebeğini kaybetmiş maalesef
Amin gülüm çok sağolasın..duanı eksik etme ablacım..sende son durum nedir kuzum?
Rabbim senide şu mübarek ayların hürmetine yavrunla kavuştursun kuzum, inşallah hiç tedaviye gerek kalmadan alırsın müjdeli haberi.Ameliyattan sonra, doktorum korunma süresi verdi o da bitti
ramazandan sonra bir şeyler düşünüyorum tedavi adına..
ama o zamana kadar rafa kaldırdım ..
Rabbim sağlıkla isteyen herkese nasip etsin inşallah. .
Dualarım sizlerle ablacımAmin gülüm çok sağolasın..duanı eksik etme ablacım..sende son durum nedir kuzum?
Çok sağol cnm benim
Amin inşlh gülüm..duanızı eksik etmeyin ablam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?