Sağolasın canım benim Maşallah Ela ya, pıtır pıtır tüm evi dolasiyordur simdi, alerji cok zor bilirim bizim de alerjik egzamamiz vardı ben dahil bebek de sut sut urunleri ve yumurta yemedik bir sure ama soyle düşün besin alerjileri heleki süt alerjisi bebeklerde zamanla geçiyor kalıcı degil en azından, bir anda toparlanır gelisimi de onemli olan tepkileri, sağlıklı olsunlar da canim baska bir sey istemeyizMerhaba canım ve diğer kızlar nasılsın @deeploneliness ? Oğluşun nasıl öperim bal yanaklarından..
Biz iyiyiz şükür 13 aylık olmak üzere Ela’m:) yürüme yok henüz emekliyoruz pıtır pıtır.Daha evvelden bahsetmiştim süt alerjisi var kızımın çok zorlaniyoruz ek gıda konusunda bu yüzdenmi bilmiyorum fiziksel gelişimi olarak geride ve bu beni çok üzüyor ister istemez. Dilerim en yakın zamanda geçer.
Hepinizi öpüyorum herkesler iyidir umarım
Oyy masallah dogmamak icin direnen ela 13 aylik mi oldu hayirli yaslari saglikli uzun ömürleri olsun ❤Merhaba canım ve diğer kızlar nasılsın @deeploneliness ? Oğluşun nasıl öperim bal yanaklarından..
Biz iyiyiz şükür 13 aylık olmak üzere Ela’m:) yürüme yok henüz emekliyoruz pıtır pıtır.Daha evvelden bahsetmiştim süt alerjisi var kızımın çok zorlaniyoruz ek gıda konusunda bu yüzdenmi bilmiyorum fiziksel gelişimi olarak geride ve bu beni çok üzüyor ister istemez. Dilerim en yakın zamanda geçer.
Gecmis olsun sizede metehana da canim. Geri geri emekliyorsa yakindir ileriye gitmesi :) Ben sürünmeyi emekleme saniyordumAmin canım, Rabbim isteyen her kadına bu duyguları tattirsin hayatta en büyük sorumluluk annelik ama bir gülüşleri bütün zorluklari unutturuyor gercekten, onlar iyi olsun yeter ki candan öteler, biz bu ara ailecek hastayiz iki gun once Metehan baya ateşlendi su an iyi çok şükür geri geri emeklemelerimiz basladi :)
Çok doğru yazmışsın candan öteler... kızım doğunca canım kelimesi benim için çok anlam kazandı, eskiden çok özel gelmiyordu :)Amin canım, Rabbim isteyen her kadına bu duyguları tattirsin hayatta en büyük sorumluluk annelik ama bir gülüşleri bütün zorluklari unutturuyor gercekten, onlar iyi olsun yeter ki candan öteler, biz bu ara ailecek hastayiz iki gun once Metehan baya ateşlendi su an iyi çok şükür geri geri emeklemelerimiz basladi :)
Allah şifa versin deranım, hiç üzme kendini inşallah en kısa zamanda geldiği gibi gider, ela da toparlanır. Atlatacaksınız inşallah bu zor dönemiMerhaba canım ve diğer kızlar nasılsın @deeploneliness ? Oğluşun nasıl öperim bal yanaklarından..
Çok sağolasın Ebrum, daha iyi gibiyiz hepimizin aynı zamanda hasta olması zor oldu annemin değerini bir kez daha anladım kardeşimle beni tek başına nasıl büyütmüş aramızda da 13 ay var ikiz gibiÇok doğru yazmışsın candan öteler... kızım doğunca canım kelimesi benim için çok anlam kazandı, eskiden çok özel gelmiyordu :)
Çok geçmiş olsun kuzum, çok şükür atlatmış oğluş. İnşallah sizde en kısa zamanda atlatırsınız. Emekleme dönemi komik oluyor değişik şekilde ilerlemeye çalışmaları :) ah be zaman öyle çabuk geçiyor ki, şimdi düşünüyorum daha dün emeklerken bugün koşuyor... ben şu aralar yine hassas bir dönemden geçiyorum, aklıma sürekli ölüm geliyor :/ Allah hiç bir evladı yetim öksüz bırakmasın, hiç bir anne babaya da evlat acısı vermesin. Tadını çıkartın bu günlerinizin kuzum
Allah şifa versin deranım, hiç üzme kendini inşallah en kısa zamanda geldiği gibi gider, ela da toparlanır. Atlatacaksınız inşallah bu zor dönemi
Çok sağolasın Alpim, bizimki dizlerini direkt kırıyor ama one gitmeyi henüz beceremediGecmis olsun sizede metehana da canim. Geri geri emekliyorsa yakindir ileriye gitmesi :) Ben sürünmeyi emekleme saniyordum1 haftadir dizlerinin üstunde gitmeye baslayinca emeklemeyi ögrendim
Sagol canim evet 6 ay kinamizla dis bugdayimizi yaptik 1 turunu yani :) 2 disimiz var artik güldukce icim eriyor dislerini görüp :)Çok sağolasın Alpim, bizimki dizlerini direkt kırıyor ama one gitmeyi henüz beceremediBu arada diş buğdayınız olmuş tebrik ederim İnci kızımızın İnci gibi dişleri olsun inş.
Sağolasın canım.. Çok şükür diyorum yinede En büyük sıkıntımız bu olsun ama biz ne kadar takmasakta çevreden zayif minik gibi şeyler duyunca ister istemez etkileniyoruz,doktorda geride diyince yetersizlik duygusu hissediyor insan ki 13 aydır hayatımın odak noktası kızım.. Dilerim dediğin gibi tez zamanda geçer kuzumSağolasın canım benim Maşallah Ela ya, pıtır pıtır tüm evi dolasiyordur simdi, alerji cok zor bilirim bizim de alerjik egzamamiz vardı ben dahil bebek de sut sut urunleri ve yumurta yemedik bir sure ama soyle düşün besin alerjileri heleki süt alerjisi bebeklerde zamanla geçiyor kalıcı degil en azından, bir anda toparlanır gelisimi de onemli olan tepkileri, sağlıklı olsunlar da canim baska bir sey istemeyizSen de üzülme annesi sen güçlü ol ki o da toparlar en kisa surede ins.
Aynen canım:)) zaman nasıl geçti inan farkında bile değilim su misali.. darısı sizlere daha nice sağlıklı yıllara. İnci kuşum nasıl oda büyümüştür şimdi kocaman öpüyorım onuOyy masallah dogmamak icin direnen ela 13 aylik mi oldu hayirli yaslari saglikli uzun ömürleri olsun ❤
Allah razı olsun canım ebrum inşallah. Elif kuzusu nasıl ay şimdi konuşuyordur kesin:) yerim onu ya. Evlat başkaymiş gerçekten Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinÇok doğru yazmışsın candan öteler... kızım doğunca canım kelimesi benim için çok anlam kazandı, eskiden çok özel gelmiyordu :)
Çok geçmiş olsun kuzum, çok şükür atlatmış oğluş. İnşallah sizde en kısa zamanda atlatırsınız. Emekleme dönemi komik oluyor değişik şekilde ilerlemeye çalışmaları :) ah be zaman öyle çabuk geçiyor ki, şimdi düşünüyorum daha dün emeklerken bugün koşuyor... ben şu aralar yine hassas bir dönemden geçiyorum, aklıma sürekli ölüm geliyor :/ Allah hiç bir evladı yetim öksüz bırakmasın, hiç bir anne babaya da evlat acısı vermesin. Tadını çıkartın bu günlerinizin kuzum
Allah şifa versin deranım, hiç üzme kendini inşallah en kısa zamanda geldiği gibi gider, ela da toparlanır. Atlatacaksınız inşallah bu zor dönemi
Annelerimizin hakkını ödeyemeyiz, gençken “anne olunca anlarsın” lafından hoşlanmazken şimdi bizde kullanmaya başlayacağız :)))Çok sağolasın Ebrum, daha iyi gibiyiz hepimizin aynı zamanda hasta olması zor oldu annemin değerini bir kez daha anladım kardeşimle beni tek başına nasıl büyütmüş aramızda da 13 ay var ikiz gibiDua'na da yürekten Amin diyorum..
Cümlemizden deranım. Eloş iyi şükür teyzesi bıdır bıdır konuşuyor, her şeyi söylemeye çalışıyor cimcimem :) minikler hergün yeni bir şey öğrendikleri için bizi hergün şaşırtabiliyorlar. Allah’ın bir mucizesi, gerçekten başka türlü anlatılamazAllah razı olsun canım ebrum inşallah. Elif kuzusu nasıl ay şimdi konuşuyordur kesin:) yerim onu ya. Evlat başkaymiş gerçekten Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Düzenli sağıma başlayıp emziği biberonu atarsan tekrar emzirebilirsin.Kızlar herkese merhaba beni etiketleyen arkadaşlar sağolun cevaplarınız için geçen gün hepinizi ayrı ayrı alıntılayıp yazmıştım ancak gönderemeden bebişim mızıkldığı için çıktım ve yazdıklarım boşa gitti
Son durum sadece biberonla besleniyorız ben direnemedim daha fzla çok üzüldüm ama nasip böyleymiş demek. En azından gelişim açısından sorun yok çok şükür en iyi mamayı alıyoruz anne sütünün yerini tutamasada hiç yoktan iyidir. 1 hafta çok ağır virüs kaptım bebeğime yaklaşamadım bile annem geldi baktı dokunamadım koklayamadım. Süt de veremediğim için ilaçlardan dolayı sonumuz oldu anlayacağınız. Sağdım ama sütüm gelmedi bu arada... Emzik canı isterse uykuya geçmek için alıyo en fazla 2 dk emip atıyo tekrat almıyo gündüz zaten hiç almıyo. Uykuya geçmek içinse bazen sallama bazen sadece dönence müziği bazen fön mak sesi bazen hepsi birden durumumuz karışık yani:)) uyku eğitimi içinde erken sanırım 3. Ayını bitirdi henüz
Memeyi ağzına bile almıyo dilini değdiriyo ağlamaya başlıyo beni itiyo ya da kendini kaçırıyo. Artık umutsuzluğa düştüm ve sağma makinesini de iade ettim hastane tipi kiralamıştık boşa veriyorum süt de çıkmıyo emmiyo da dedim ve gönderdim makineyi emzirme danışmanı filan tutcaktım bulamadım düzgün birini araştıramadım bile lohusalık dönemim çok tantanalı geçti sağlam düşünemedim kendime geldiğimde ise buralara gelmiştim. Çok güzel yazmışsın çok sağol ama nasıl başa çıkıcam bununla bilemiyorumDüzenli sağıma başlayıp emziği biberonu atarsan tekrar emzirebilirsin.
Emzik 1 dk bile emse meme reddi yapıyor İşte.
Artık alıştırma bardağıyla verebilirsin mamasını.
Emzirmeye döndürmek istiyorsan beni dinle lütfen.
Daha önce de dedim.
Emzirme sanatı grubuna da üye olup yaz mutlaka. 1 sene sonra memeye dönen Bebek var.
Ama önce düzenli sağım yapman ve biberon emziği atman lazım
Evet ağlayacak ama birkaç güne alışır.
Saat başı 5-10 dk sağıp uyar memeleri.
Çıkanı buzdolabında eşit sıcaklığa gelince birleştirebilirsin.
Her sağım sonrası buzdolabına at, yıkamana gerek de olmaz her seferinde.
Başlarda süt gelmeyebilir, önemli de değil.
Önemli olan memeleri uyarmak.
Ayrıca bol bol ikinizin de üstü çıplak şekilde ten tene temas yapın
Plastikleri atınca seni emecektir
Bu sefer yazdıklarımı dikkate al lütfen
Vicdan yapma. Bir damla sütün varsa artar ve geri dönebilir ama emziği biberonu atman lazım.Memeyi ağzına bile almıyo dilini değdiriyo ağlamaya başlıyo beni itiyo ya da kendini kaçırıyo. Artık umutsuzluğa düştüm ve sağma makinesini de iade ettim hastane tipi kiralamıştık boşa veriyorum süt de çıkmıyo emmiyo da dedim ve gönderdim makineyi emzirme danışmanı filan tutcaktım bulamadım düzgün birini araştıramadım bile lohusalık dönemim çok tantanalı geçti sağlam düşünemedim kendime geldiğimde ise buralara gelmiştim. Çok güzel yazmışsın çok sağol ama nasıl başa çıkıcam bununla bilemiyorumvicdanım kesinlikle rahat değil tabiki
Formu doğru doldurduysan ve eşinle ortak hesap değilse kabul ederler. Adminler emzirme danışmanı. Özelden yazar mısın bana adını, ben bir bakayım. Üyelik istekleri için konu vardı.Facebook üyeliğim yoktu oldum o grubafa başvuruda bulundum ama hesabım amtig olmadığı için umarım kabul ederlerTaeYang
evet o canım.Alıştırma bardağı dediğin su verilen biberon gibi şeyden mi bahsediyosun canım yazığımda onlar çıkıyo. Benim ki 1. Nolu biberon emziğinden 2 noya geçmedi yemek yemedi saatlerce çok ilginç çocukTaeYang
valla doldurdum ama sorular soracaklarını tahmin etmiyordum hatırladığım kadarıyla işaretledim. Ortak değil sadece kendi adıma açtım ama kimse ekli değil profil filan yok yani. Bu arada şuanda pompa yok satın almam gerekecek sanırım elle sağılandan alsam olur mu ki yoksa elektirikli mi almam gerekecek? Birde süt hiç vermiyorum hiç şişlik vs yok göğüslerde..Vicdan yapma. Bir damla sütün varsa artar ve geri dönebilir ama emziği biberonu atman lazım.
Süt başlarda çıkmayabilir sen saat başı gece de 2 saatte bir uyaracaksın ki artacak.
Formu doğru doldurduysan ve eşinle ortak hesap değilse kabul ederler. Adminler emzirme danışmanı. Özelden yazar mısın bana adını, ben bir bakayım. Üyelik istekleri için konu vardı.
evet o canım.
Kabul etmemiştir çünkü biberon rahat rahat akıyor, çaba sarfetmesin gerek yok.
Eninde sonunda alışır birkaç gün içinde.
Sen de bol bol ten tene temas yap. Emziği de ay çöpe.
Elektrikli al canım. Diğeri efektif olmuyor.valla doldurdum ama sorular soracaklarını tahmin etmiyordum hatırladığım kadarıyla işaretledim. Ortak değil sadece kendi adıma açtım ama kimse ekli değil profil filan yok yani. Bu arada şuanda pompa yok satın almam gerekecek sanırım elle sağılandan alsam olur mu ki yoksa elektirikli mi almam gerekecek? Birde süt hiç vermiyorum hiç şişlik vs yok göğüslerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?