- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.691
- 448
- 34
Oy oy yerim ben o sinirli hallerini :) büyümüş de küçülmüş bunlar ben de bazı hallerine cok sasiriyorum oglum sen ne yaşadın da bu hallere girebiliyorsun diyorumÇok teşekkür ederiz teyzesi :) darısı sizlerin başına insaallah Mizirdanmalar hiç bitmiyor Canim ya benim kızı görseniz gülersiniz aman allahım bir sınırlı ki sormayın gitsin geçenlerde kadının birine bağırdı yanından geçerken kadın sok geçirdi
Aynen canım ya keşke devam ettirebilseydik kopmalar olmasaydi ama neyse ki ayrı ayrı da olsa güzel haberler geliyor umutlatahzen, leyla abla, parlakkartanesinin aşkı hamile, tamamina erdirsin Rabbim, isteyen herkese saglikla nasip etsin inşallah@deeploneliness E-brulim saolun kızlar ne gzl dualarda dileklerde bulunmuşsunuz O sıcaklığı samimiyeti özlemişi... gebe kalmak için yaptığımız o gzl dualar geldi aklıma birden, hani birbirimize destek olduğumuz anlar... neler yaşadık gerçekten burda...gönül isterdi ki diğer arkadaşlarımızın sevincinede ortak olalım yada 2.yi 3.üyü düşünenleriiiiiiin