- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.691
- 448
- 34
Oğlum oldu neredeyse 3 aylık olacak teyzesiAmin inş rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş. Peki sen ne durumdasın şuanda bebek var mı yoksa tedavi mi görüyosun acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlum oldu neredeyse 3 aylık olacak teyzesiAmin inş rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş. Peki sen ne durumdasın şuanda bebek var mı yoksa tedavi mi görüyosun acaba
Keyfiniz hep yerinizde olsun :) Özlenmez mi devamli foto istiyorum annemden is yerindeyken.. heleki sabah saatleri en güzel en keyifli saatleri Metehan nin maalesef kaçırıyorum o saatleri. Neyse az kaldı ins.Tatile derken gezip gece evimize döndük ama cok kolaydi gun icerisinde uyudu etrafi seyretti. 20 gün esimin memleketinde kaldim orasi bizim icin tatil oldu ev ev gezdik disarisi biraz ruzgarliydi ve bebek arabamiz almamistik ama ordada hep sakin bir bebekmis gibi rol yapti :) uyudu hep sıpa gecede gunduzde keyifliydi. Gerci iyiki keyifliydi tek kaldim babasida yoktu yanimda cildirirdim. :)
Amin canim cok sukur mevludde bitti sirada dis bugdayi ..
Ah ne zor gelmistir ayrilmak yarim gunde olsa zor ben 1-2 saat esime birakiyorum ondada aklim hep evde kaliyor ozluyorum.
ama annenin oluşu muhtesem gozun arkada kalmaz.
Oy maşallah rabbim acısını göstermesin saglıkla büyüsün inş hepimizin evlatları adı ne pekiOğlum oldu neredeyse 3 aylık olacak teyzesi
Amin hepimizinki sağlıkla mutlulukla büyüsün ins..Metehan koyduk ismini.. Senin bebisin adı neydi canım?Oy maşallah rabbim acısını göstermesin saglıkla büyüsün inş hepimizin evlatları adı ne peki
Çınar canım oglumun adıAmin hepimizinki sağlıkla mutlulukla büyüsün ins..Metehan koyduk ismini.. Senin bebisin adı neydi canım?
Sabahin ilk saatleri cidden en keyifli saatleri. Sonrada keyifli oluyor ama enerjileri sabah daha farkli oluyor galiba.Keyfiniz hep yerinizde olsun :) Özlenmez mi devamli foto istiyorum annemden is yerindeyken.. heleki sabah saatleri en güzel en keyifli saatleri Metehan nin maalesef kaçırıyorum o saatleri. Neyse az kaldı ins.
Bebekler gerçekten halden anlıyorlar bizimki de öyle hastalık durumu olduğunda veya evde çıldırma noktasına geldigimde sakinliyor bir anda.. Diyorum Allah dağına göre kâr veriyor gerçekten..
Amin canım bizi düşündüğün için teşekkür ederiz teyzesi dikkat ediyorum elimden geldiğince:) annem ve kv hatta babam bile peşimde zaten uzanma eğilme iş yapma vs vs :) anneme diyorum ki sen torunun olarak düşünüyosun korkuyosun ben o kadar uğraştım riske atarmıyım hiç:) içleri rahat etmiyo işte:))Maşallah oğluşuna, rabbim ömrünü uzun ben hayırlı eylesin.
Hayırlısı olsun canım, Allah en hayırlı vakitte nasip etsin. O zaman sende heyecan doruktadır, oğluşa kardeş geliyor :)
Hayırlısı olsun canım, prenses vaktinde gelir inşallah. Sen kendine dikkat et, zaten ediyorsundur da işte lafın gelişi :)
Maşallah de gülüm, allah nazardan saklasın. Yemeyen çocuk çok zor, etrafımda bir sürü örnek var, o çocukların annelerinin gözlerinde ki o “çocuğum yemeğini yiyecek” umudu anlatılmaz. Allah yardımcıları olsun.
Elma tatlı geldi demek prensesime Afiyet bal şeker olsun
Yaptın mı test canım inşallah hamilesindirGünaydın arkadaşlar bugün igneden sonra ki 10ncu gün idrar testlerim hala çift çizgi çıkıyo acaba bugün kan testi yaptırsam sonuç alır mıyım
Ayy cok heyacanli gunler azaliyor senin :) Ilk gunlerim doguma gidisim geliyor aklima hep hamiş görünce ya ❤Amin canım bizi düşündüğün için teşekkür ederiz teyzesi dikkat ediyorum elimden geldiğince:) annem ve kv hatta babam bile peşimde zaten uzanma eğilme iş yapma vs vs :) anneme diyorum ki sen torunun olarak düşünüyosun korkuyosun ben o kadar uğraştım riske atarmıyım hiç:) içleri rahat etmiyo işte:))
Evet alpi çok tatlı heyecanlar Allaha tüm isteyenlere nasip etsin inşallah en kısa zamanda.. bugün marketten bez aldım kızıma inanamadım bugünleri de gördüğüme çook şükrettim.. Ben evlenmeden önce kına geceleri bana hiç duygusal gelmezdi kendi kına gecemde de ağlamadım. Evlendikten sonra her kına gecesinde gözlerim dolar duygulanırım.. senin durumunda aynı böyle olmuş:)) İnsan başından geçince daha duygusal oluyo sanırım o günler aklına geliyoAyy cok heyacanli gunler azaliyor senin :) Ilk gunlerim doguma gidisim geliyor aklima hep hamiş görünce ya ❤
Gözlerim doluyor bana ne oluyorsa
Sanirim öyle o gün sabah 4de kalkmistim 5.30da hastanedeydim. Tabi gece uyudum mu hayir ama uykumu almistim kalktigimda :)Evet alpi çok tatlı heyecanlar Allaha tüm isteyenlere nasip etsin inşallah en kısa zamanda.. bugün marketten bez aldım kızıma inanamadım bugünleri de gördüğüme çook şükrettim.. Ben evlenmeden önce kına geceleri bana hiç duygusal gelmezdi kendi kına gecemde de ağlamadım. Evlendikten sonra her kına gecesinde gözlerim dolar duygulanırım.. senin durumunda aynı böyle olmuş:)) İnsan başından geçince daha duygusal oluyo sanırım o günler aklına geliyo
Yok kuzum yaptırmadık biz daha dediğin şeylerin aynısı söyledi doktor bebeğim kilolu birazMerhaba canım yeni görüyorum. Biz 9nda olduk lokal olduk canım. Eğer bebeğin kilolu ise 6 aydan sonra yaptır canım çünkü lokal zor oluyor ağzına konulan neydi o daha iyi.
İnan keşke 40lıyken yapsaydık bizimkinin kilo maşallah iyi lokal oldu ama zor oldu o nedenle ama kilosu normalse ya da zayıfsa lokal yap. Kuzenim doktor genel istemedi o da lokal yaptırdı. Yağlı olmasında sorun içe kaçıyor. Diğer bebişlerin 3-4 günde iyileşirken bizde 2 haftayı buldu doktor demişti zaten. Ve içe kaçmasın yapışmasın diye 1 ay boyunca masaj yapacağım.
Yaptırmışsın kuzum ya okudum hayırlı olsun.
Ben bayağıdır giremiyorum kızlar bebeğim alerjik bebek bayağı sıkıntılı geçiyor.
Hepinizi öpüyorum
Benide o güne götürdün canım yaaaa Bende çok heyecanlıyım yatın 6 aylık oluyor defne kuşum Tabi ufak tefek bişeyler vermiştim ağzına ama resmen büyüdüğünü hissediyorum...Sanirim öyle o gün sabah 4de kalkmistim 5.30da hastanedeydim. Tabi gece uyudum mu hayir ama uykumu almistim kalktigimda :)
Evde bayram havasi vardi halalar yegenler anane dede dayi ilk defa evim böylesi bir kalabaliga şahit olmustu. Herkes inci icin süsleniyordu iyi karsilamak lazim diyorlardi Sabahin 4unde ben maşa yapiyordum . Ay gözlerim yine doldu şimdi 4 ay bitti ayagimda uyuyor ❤ Rabbime şükürler olsun ne kadar şukretsem az inşallah Rabbim her kadina bu duyguyu nasip eder.
Test yaptırdın mı cnm? Way bea 2. Ye dönüyoruz demek Hadi hayırlısı, bende defnenin küçülenlerini veriyorum bir yandan da saklasam mı acaba diyorum çok ihtiyacı olan bir gebe var topladım verdim dayanamadım dedim bir sürpriz yumurta daha gelirse alırım ne olacak... bu arada bnm eşimde hep istiyor 2.yi ama bnm şuanda hiiiiiç yüreğim yok başa dönmeye ztn çok erkenGünaydın arkadaşlar bugün igneden sonra ki 10ncu gün idrar testlerim hala çift çizgi çıkıyo acaba bugün kan testi yaptırsam sonuç alır mıyım
Bence gec buldugumuz icin bizimkiler daha özel oluyor. Özel derken her hareketi her davranisi guzel geliyor.Benide o güne götürdün canım yaaaa Bende çok heyecanlıyım yatın 6 aylık oluyor defne kuşum Tabi ufak tefek bişeyler vermiştim ağzına ama resmen büyüdüğünü hissediyorum...
benimde hep yüreğimde dilimde Rabbim tüm isteyenlere versin Bu arada biz kızcemle başladık yemeklere gitmeye onu mama sandalyesinde otururken izlemek bile çok güzel acaba bize mi bukadar kıymetli?
Yolunda demek isterdim canım. Opu yapıldı c.tesi günü. Perşembe transferim vardı.. Embriyolara biyopsi yapıldı. Hepsinde sıkıntı çıktı. Yıkıldık malesef... Doktor genetik test yaptırın dedi.onu araştırıyoruz şimdi..emeğimiz, paramız çöpe gitti. Çok kötüyüm..
Yolunda demek isterdim canım. Opu yapıldı c.tesi günü. Perşembe transferim vardı.. Embriyolara biyopsi yapıldı. Hepsinde sıkıntı çıktı. Yıkıldık malesef... Doktor genetik test yaptırın dedi.onu araştırıyoruz şimdi..emeğimiz, paramız çöpe gitti. Çok kötüyüm..
Ben beklemedeyim canım kasım sonu adetle birlikte tekrar transfer için ilaçlara başlayacağım nasipse Eylül’de Rahim kalınlığı iyi olmadığı için iptal oldu bu sefer ya nasip