O genelde olur bebeklerde, bebek yağı sürüp saçları arkaya doğru taramak gideriyormuş ama sonra tekrar yıkamak gerekir, nasıl olur bilemedim... neyseki sizin ki geçmiş, inşallah tekrar etmez.
Her ay resim çekmek çok güzel fikir gülüm iyi düşünmüşsün. 12 aylık çerçeveler var öyle bir şey alabilirsin sonra :)
Elif artık biz ne yersek yiyor sıkıntı çekmiyorum şükür ama bazen oluyor yemek hazırlanmamış oluyor yada aceleyle evden çıkıyoruz öyle durumlar in bulunduruyorum evde hazır mamalardan. Benim kız sabırsız teyzesi mama diye tutturuyor bazen :) oyalamaya çalışıyoruz yüzümüze bakıp mama diyor :)))
Acil durumlar için hazır mama kurtarıcım.
Sigara içerken stres atıyorsun demek ki yada attığını sanıp kendini kandırıyorsun. Aslında o illete verilen paraya yazık. Yanlış anlama seni kesinlikle yargılamıyorum canım çünkü bende aynı senin gibiyim.
Hayırlısı olsun, en güzel ismi seçeceğinize eminim kuzum. Etrafında ki insanlara fazla kulak asmamaya çalışın, bebiş sizin bebişiniz ismine de siz karar vereceksiniz.
Eşinle orta yolu bulmak içinde iki isim koyabilirsiniz?
Çok şükür
Bende çok mutluyum bu durumdan
Canım öncelikle allah yardımcın olsun, inşallah gideceğiniz yerde herşeye burnunu sokan insanlar yoktur. Ben tatilde çok güzel tecrübeler edindim bu konuda... her durumda sakin kalmaya çalış ve ağırlığını koy, şimdiye kadar düzeniniz nasıldıysa öyle devam ettir ki eve dönünce zorluk çekmeyesin.
En önemli şeyler yedek kıyafet, mama ve biraz oyuncak. Oyalanmayı sevdiği şeylerden al yanına. Arabayla mı gidiyorsunuz? Biz tatilde gezilerimizi arabayla yapmıştık, Elif arabayı sevdiği için mayışıp uyuyordu. İnşallah sizin de hem yolculuğunuz hem tatiliniz güzel geçer :*