Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bana menegon75 iğne 225 lik doz yazmıştı. 3 gün 75 lik vurulunca iptal ettik. Sana hepsinimi yazdı birden. Benim kullandıkça verecekti cnm.

İnan hatırlamıyorum ben ama iki iğne göbekten yiyordum onu iyi hatırlıyorum ben bide balık hapı içmiştim solgarin

İyi geceler kızlar size birşey danışmak istiyorum
Önümüzdeki hafta allah nasip kısmet ederse çanakkaleye gitmeyi düşünüyoruz ve ilk defa defneyle bir yere gideceğiz :) hem heyecanlıyım hem de tedirginim ne yapar ben ne yaparım artık alışmamız gerekiyor :)
Bebekle yolculuk nasıl olur tavsiyeleriniz var mi :)

Bana menegon75 iğne 225 lik doz yazmıştı. 3 gün 75 lik vurulunca iptal ettik. Sana hepsinimi yazdı birden. Benim kullandıkça verecekti cnm.

Yukarıdakilerin hepsini yazmış aldık akşam koca bir torba gözümde büyüyor o kadar iğne iki kutu sadece hap gerisi iğne allah yardım etsin sınunu hayırlı eylesin bu kadar eziyete emeğimizin karşılığını allahım cennet kokan bebekler nasip etsin benim bu düşündüm 3. Tedavide olanları allah sabır güç versin zormuş duygusallık şimdiden başladı Peki bunlar kilo yaptımı sizde hepsi hormon iğneler

O genelde olur bebeklerde, bebek yağı sürüp saçları arkaya doğru taramak gideriyormuş ama sonra tekrar yıkamak gerekir, nasıl olur bilemedim... neyseki sizin ki geçmiş, inşallah tekrar etmez.

Her ay resim çekmek çok güzel fikir gülüm iyi düşünmüşsün. 12 aylık çerçeveler var öyle bir şey alabilirsin sonra :)

Elif artık biz ne yersek yiyor sıkıntı çekmiyorum şükür ama bazen oluyor yemek hazırlanmamış oluyor yada aceleyle evden çıkıyoruz öyle durumlar in bulunduruyorum evde hazır mamalardan. Benim kız sabırsız teyzesi mama diye tutturuyor bazen :) oyalamaya çalışıyoruz yüzümüze bakıp mama diyor :)))
Acil durumlar için hazır mama kurtarıcım.

bırakmayı isterim aslında bebek olayı olmasa istemezdim ben sigarayı severek içinlerdenim
çok ilginç ama öyle
Sigara içerken stres atıyorsun demek ki yada attığını sanıp kendini kandırıyorsun. Aslında o illete verilen paraya yazık. Yanlış anlama seni kesinlikle yargılamıyorum canım çünkü bende aynı senin gibiyim.

Hayırlısı olsun, en güzel ismi seçeceğinize eminim kuzum. Etrafında ki insanlara fazla kulak asmamaya çalışın, bebiş sizin bebişiniz ismine de siz karar vereceksiniz.
Eşinle orta yolu bulmak içinde iki isim koyabilirsiniz?

Kızlar bu arada topiğimizin maşallahı var bi giriyorum sayfalar ilerlemiş eski günlerdeki gibi seviniyorum:) bir dönem sürekli bakıyodum aynı sayfadaydık:)
Çok şükür Bende çok mutluyum bu durumdan

Canım öncelikle allah yardımcın olsun, inşallah gideceğiniz yerde herşeye burnunu sokan insanlar yoktur. Ben tatilde çok güzel tecrübeler edindim bu konuda... her durumda sakin kalmaya çalış ve ağırlığını koy, şimdiye kadar düzeniniz nasıldıysa öyle devam ettir ki eve dönünce zorluk çekmeyesin.
En önemli şeyler yedek kıyafet, mama ve biraz oyuncak. Oyalanmayı sevdiği şeylerden al yanına. Arabayla mı gidiyorsunuz? Biz tatilde gezilerimizi arabayla yapmıştık, Elif arabayı sevdiği için mayışıp uyuyordu. İnşallah sizin de hem yolculuğunuz hem tatiliniz güzel geçer :*

İnsallah canim benim :)
Arabayla gidiyoruz eşimin çok yakın arkadaşıyla gidiyoruz allahtan kafa dengi insanlar karışmazlar o konuda kafam rahat :) asıl sorun bizim kız
Araba çok sevmiyor alışkın değil sanırım kendi aranasını da çok sevmez sling kullandık çoğu kez belli bir oyuncağı Yok hanımefendi eline alıp atıyor cogunu :) şimdi kanguru aldık yeni onu alacağım sling her ihtimale karşı kurtarıcım olabilir onu da alırım bakalım nasıl bir yolculuk olacak. Gece uykuları mükemmel olan yavrusum diş çıkardıktan sonra nerdeyse 2 saatte bir bazen de saat bası kalkıyor oralarda ne yapar kestiremiyorum gündüz uykusu yarım saat ama ayağımda sallarsam kalkmasına izin vermeden sallarsam 1,5 saat yatırmaya çalışıyorum anlayacağın biraz işimiz zor :)
Kıyafet baya alırım Çanakkale sogukmus zaten iki günlüğüne de gitsem küçük bavul doluyor bizden çok defnenin kıyafeti olur :) bakalım allah yardımcımız olsun cevabın icin teşekkürler :***

Canım ufak doz sadece 3 tane iğne olup bırakınca pek bir değişiklik olmadı. Sadece adetimi uzatacak sanırım.. Yumurta 3 iğne ile 7-8 tane oluşmuştu. Birde o doktorun yazdığı dozu vurulsaydım 30 tane olacaktı sanırım

E-brulim anladim canim zor zamanlarda yiyormussunuz bende hep diyorum ki ya bu hazir mamalari kimler nicin alir
Demekki sabirsiz bebekler icin anneleri kurtarici olsun diye aliyormus. Elif iyiden iyiye buyudu zaten artik herseyi yer .

Al_pi sagolasın canım. Gelmedi daha canım safak 19 :) çok az kaldı inşallah heyecanlıyım ☺ sen neler yapıyorsun canım inci prenses nasıl alistiniz mi birbirinize
Ayy bitmis artik bi daha ki sorusumda gelmis olacak Allahin izniyle..
Heyecan olmaz mi ya miraçta özlemistir hele o sizi nasil özlemistir. Esim 15 gunlugune egitime gidecek simdiden ben nasil dayanacagim kizima diyor :))
Iyiyiz sukur alistik artik birbirimize duzenimizde olustu yavas yavas gezmelere gidecegiz orda da sorun cikmadan donersek bizden mutlusu yok :'/
Sen nasilsin kuzu nasil kocaman oldunuz siz artik

Ay hemde nasıl özlemiş canım bazen çarşıya onsuz çıkıyorum annem bakarken ben bile özlüyorum. Kocaman olduk canım maşallah 1yasina girdik geçen hafta aşırı yaramaz ve huysuz bir sipam var 9aylikken yürüdük hersyimiz erken oldu ama iste uykuyu sevmiyor dislerimiz her seferinde zor çikiyor burdaki komşular esin 2gun durdu mu ben geri gidiyorum askere der bu çocukla diyorlar ☺ siz kac aylık oldunuz canım Rabbim.herkese tattirsin bu duyguyu insallah

Gecen ctesi 3 aylik olduk bizde zaman su gibi geciyor . Rabbim sag salim kavustursun sizi insallah canim. Yaramazda olsalar can onlar .

Allah kolaylık versin canım. Belki yolda giderken biraz camdan falan bakıp oyalanır.

Gece uykusunun bölünmesi senin için çok zordur, elifde kurulu saat gibi gece 3 de kalkıyor. Gözlerim yarı kapalı başında oturuyorum, allah bir şekilde yardım ediyor ama zorlanmıyorum desem yalan olur.

Selam.kızlar nasılsınız abim sozleniyor bugün onun işleriyle uğraştık inşallah hepiniz iyisinizdir
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin.
E-brulim anladim canim zor zamanlarda yiyormussunuz bende hep diyorum ki ya bu hazir mamalari kimler nicin alir
Demekki sabirsiz bebekler icin anneleri kurtarici olsun diye aliyormus. Elif iyiden iyiye buyudu zaten artik herseyi yer .
Türkiye’de mama çeşitleri fazla değil, markete gittiğimde bakmıştım en fazla 6 aylık bebekler için bulabiliyorsun. Burada seçenekleri bir görsen 3 yaşına kadar değişik değişik her ne ararsan var. Şaşırıyorum bazen o çeşitlere.

İnşallah sen inçini her yemeğini ellerinle hazırlarsın annesi :)

Allah sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin miraç’a. Nice yaşları olsun kuzumun. Eşine de hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah gülüm.

İnsallah canim benim :)
Allqh hepimizin yardımcısı olsun :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…