Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İnsallah canim benim :)
Allqh hepimizin yardımcısı olsun :*
Burda bir yerden bir yere gidip gelmek bazen 5 saati buluyor pusetinde uyuyor inci Allahtan seviyor yolculugu uyumazsada bakiniyo emdiriyorum yolda acikinca altinida degisince hic sorun cikartmiyor.
ama kalin kiyafet al sapka al mutlaka aksam disari cikarsan canakkale eser arabasi varsa ustune mutlaka örtu al.

Haftaya bende gidicem 15-20 gune kadar da kalacagim simdiden valiz hazirligina basliycam ancak bebekle valiz de zor disari iki dk cikmaktaz zor kapsamli hazirlik lazim. He ates ölcer ver ates dusurucude mutlaka yaninda olsun ne olur ne olmaz

Cevabın icin teşekkürler :)
Ah keske Defne de inci gibi olsa :) maasallah diyelim bizim kız doğduğundan beri böyle huysuz İnan 4. Ayında dışarıya çıktım ağlamadan eve donduk sok geçirdik eşimle. Şimdi eninde sonunda gideceğiz biryerlere diyerek gözümüzü kararttık bakalım allahtan hayırlısı :) bu aralar dişten dolayı gece uykuları da kötü...
Aynen Çanakkale serinmiş arkadasım söyledi bir bavul Defne icin bize bir çanta yeter :) ateş dusurucu ateş ölçer serum fizyolojik mutlaka alırız unutursam ordan alırım şart yanı :) bakalım belki korktuğum kadar kötü geçmez
Gerçi ben mama da veriyorum dışarılarda gezerken mama isi zor olmaz umarım termosumuz var ama umarım sıcak tutar keske sadece emseydi :)) olsun artık canı sagolsun miniğimin hasta olmasın sağlığı yerinde olsun başka birşey istemem

Kizlar bez olarak ne kullaniyorsunuz ? Prima pireum care kullaniyorum ben ama yenilenmis resmen igrenc olmus bildigin file gibi patates sogan torbasi gibi olmus :)
Ama huggies'inde gostergesi yok onu da sevdim ama gosterge olmayinca zor oluyor.
Ben doğduğundan beri primayi kullanıyorum hep fileliydi alıştık baya:) kakayı içine alması iyi oluyor hiç tasma yaşamadım suanlik memnunum 4 numaraya geçiyoruz bakalım insallah ayni çıkar :)

Al_pi aynen canım aynen canlari sagolsunda varsın yaramazlık yapsınlar. Masallah canım maşallah nasıl büyümüş kendine gelme zamanı prensesin zaman nasıl geçiyor hayret ediyorum

Al_pi canım huggies dışında tüm bezleri kullandım pinkle kafayi yeme derecesine geldik o huggies bile kullandi☺ prima kullanıyorduk pink duymuş kısır yapıyor diye bıraktık ikimzide molfix bize hiç iyi gelmedi hep aldım.hep acillik olduk sivilceli pisik yaptı bizde doktor bezi değiştirin dedi.canbebe pisik yapmadı ama içindeki pamuk kısmı hep toplandı bende slepyde güzel

O biraz karalama kampanyasi canim ya orkid ve prima kısır yapiyor yurt dışından üretilenler icin deniliyordu bir zamanlar.
simdi her yerde üretiliyor ki türkiye üretimi hep aldigim prima benim.
Huggies ciddi guzel cok memnun kaldim ben ama gostergesi olmamasi zor hele gece ellemi kontrol edecegim.
Bilemedim ya şu bez işi sıkıntı . Benim chicco canim ates ölcerim koltuk altindan ölçülenden.

Soguk olsa iyi birde ruzgar var orda :)) Termos sicak tutar canim olmadi sicak su istersin gittigin yerde hemen mamayi icine oturt iki dk da yedirirsin.
Disarda yemek zor ya emince en guzel zaman gezmek icin :) ama alisacaklar mecburen benim findik seviyor gezmeyi ee annesi 9 ay gezdi ustelik ev tasidi alisti icerde cocuk

vesselam_ devlette yaptırdım canım iyi bir doktordu 3gun sonra kontrole çağırdı bizi geçmiş birşeyi kalmamış dedi şimdi çok rahatız şükür
InsaAllah kısmetse düşünüyoruz ama tam belli değil daha babamız çok yoğun..
Hayırlı olsun canım..
Şafak az kalmış şimdiden heyecan basmıştır seni..

Kizlar bez olarak ne kullaniyorsunuz ? Prima pireum care kullaniyorum ben ama yenilenmis resmen igrenc olmus bildigin file gibi patates sogan torbasi gibi olmus :)
Ama huggies'inde gostergesi yok onu da sevdim ama gosterge olmayinca zor oluyor.
Ben molfix kullanıyorum şimdilik memnunum göstergesi var bizimkinin..
Her çocuğun vücuduna vereceği tepki farklı denemek lazım.
Bizede komili iyi gelmemişti.

Ben molfix kullanıyorum şimdilik memnunum göstergesi var bizimkinin..
Her çocuğun vücuduna vereceği tepki farklı denemek lazım.
Bizede komili iyi gelmemişti.
Molfix kac numara kullaniyorsun gostergesi yok benim baktigimin. Aynen deneme yanilmayla bulunacak hangisi iyi geliyorsa onda kalacagiz. Prima azcik pisirdi bizi hala gecmedi o yuzden degismek istiyorum arastirmadayim sanirim hepsinden bir paket alip sonunda bulacagim :)

Al_pi aynen canım islaklik göstergesi olması çok iyi birşey aşırı sıkıntı yaşadım.Bende bu bez olaylarından hala da tam icime sinen bulamadim prima çok güzel çok kaliteli icime sinen tek o vardı ama iste korku oldu bir kere

vesselam_ vuran önce yaptırın bence canım onunda stresi ayrı oluyor ya. Aynen canım aşırı heyecan var günler hızlı hızlı geçseydide gelseydi bir an önce

3 numara kullanıyorum bu reklamlarda çıkan varya ortası büzgülü onda var gösterge öncesinde yoktu.
Bide deneme amaçlı 10lu satıyorlar 4 liraydı burda..
1ve2 numarada gostergesi vardı benim kullandığımın
3te yeni çıkardılar sanirim ilk aldiğimda yoktu çünkü

Bizim kız evcil anası gibi ama annesi gezmeyi de seviyor bakalım canim ya öğreneceğiz yavaş yavaş tek korkum hasta yapmak daha yeni düzeldi bakalım allahtan hayırlısı :)

E-brulim amin ebrucum amin kuzum. Sen neler yapıyorsun canım Elif prenses nasil oda yaramazliklar yapıyor mu :)
Napayım gülüm ya sabah Elif akşam Elif, çocuk 1 dakika yerinde durmuyor kıpır kıpır maşallah :) en tatlı hali uykusu gelince, mayışıyor o zaman :)))
Maşallah miraç erkenden ayaklanmış bizimki daha yeni yeni yürüyor. Tabi her çocukta farklı... yalnız gerçekten yürüyünce çok zormuş.
Canım bence o haber yalan, öyle bir şey olsaydı prima en çok satılan bez olmazdı.

Kizlar ateş olcerleriniz ne marka
Benimki philips avent canım

E-brulim ay evet canım ya yürüme evresi o kadar zormus ki kafa falan düşmekten hep şişiyor karıştırıcı oluyorlar merak hepsi birikiyor oturmak zaten artık yok gerçekten çok zor sağlıklı olsunlarda canım elbet yuruyecekler nasıl olsa bende 9aylik yurumusum abim 1yasini geçmiş her çocuk farklı oluyor canım. Aa aventin ateş olceri var mi canım ya nasıl bulamadım ya bi arastirayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…