- 10 Temmuz 2014
- 951
- 1.283
- 133
Ay ne bileyim sanki hiç uzamıyor belki resimde öyle çıkmıştır :))Kız öyle deme ne güzel saçları var işte kuzunun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne bileyim sanki hiç uzamıyor belki resimde öyle çıkmıştır :))Kız öyle deme ne güzel saçları var işte kuzunun :)
Yok canım tedavi ekimde başlayacak.aslında eylülde başlamıştık. Hemşireler dozu eksik yapınca iptal ettik. Ekimde adet olunca tedavi başlayacak kist falan yoksa cnm. Hayırlısıyla hepimiz hamile kalırız inşallah kuzum..Leyla abla merhaba
sen zaten şuan hamilesin dimi yanlış anlamadım ?
Ben 38 yaşındayım cnm. Ya sen?Bu arada abla dedim ama yaşınız kaç bide benden küçük oluyormuşsun
Sağol cnm benim.. Amin inşallah kuzum..Teşekkürler ablacım :) sor tabi ablam elimden geldiğince hatırladığım kadarıyla yardımcı olmak isterim tabi ve insallah tutar miniğin
Yok canım tedavi ekimde başlayacak.aslında eylülde başlamıştık. Hemşireler dozu eksik yapınca iptal ettik. Ekimde adet olunca tedavi başlayacak kist falan yoksa cnm. Hayırlısıyla hepimiz hamile kalırız inşallah kuzum..
Ben 38 yaşındayım cnm. Ya sen?
Sağol cnm benim.. Amin inşallah kuzum..
Amin canım inşallah.. Bende artık kızımın ve eşimin ısrarlarına dayamayıp kabul ettim tüp olayını... Inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. Artık çok yoruldum. Bana kalsa çoktan peşini bırakmıştım bu işin ama gönlüm evladımın kardeşsiz büyümesine razı değil... Inşallah Allah nasip eder cümlemize...İyi akşamlar canım ben 33 yaşındayım bende şimdi rgl olmayı bekliyorum sonra başlıyıcsaz raporum çıktı ilaçları yarın alıcaz 1050 tl dediler bana ilaçları hep 6 kutu 6 kutu eczacinin dediğine göre fazlasıyla yazılmış normade 4 kutu olurdu dediler bakalım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah.. Bende artık kızımın ve eşimin ısrarlarına dayamayıp kabul ettim tüp olayını... Inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. Artık çok yoruldum. Bana kalsa çoktan peşini bırakmıştım bu işin ama gönlüm evladımın kardeşsiz büyümesine razı değil... Inşallah Allah nasip eder cümlemize...
Saçı var ama toka takacak kadar değil teyzesi :)Yoksa elifin saci cok mu az
Benim kız seninkinden yarım sene büyük ama saçı aynı duruyor :)))Ay ne bileyim sanki hiç uzamıyor belki resimde öyle çıkmıştır :))
Saçı var ama toka takacak kadar değil teyzesi :)
Hay maasallah :) bide yüzünü görseydik incininEki Görüntüle 2049870 bizim sacimiz
Büşraaaaammm aşık olunur buna Maşallah subhanallah şimdiden böyleyseniz herhalde büyüyünce şampuan reklamlarında oynayan kadınların büyüleyici saçlarına sahip olursunuz :)Eki Görüntüle 2049870 bizim sacimiz
Sağol canım amin inşallah. Evet öyle oluyor canım ya. Bende senin gibi düşünüyorum. Hiç bir sıkıntı yok ama olmuyor. Aşılama bile yaptık olmadı ama normal kendi kendime hamile kaldım sonra.. Hayırlısı bakalım. Sende gelişmeleri yaz kendinle ilgili. Inşallah Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize gülüm...Yaşın daha genç tabikide iyi yapmışsın inşalah ikiz olur bir anda üç evladın olmuş olur kızın normal yollamı hamile kaldın ay şimdide bu çağın hastalığı oldu bir tane normal oluyor sonra yok uğraş uğraş çok ilginç kesin beslenme hayat şartları sitres diye düşünüyorum hayırlısı olsun seninle aynı başlıyıcaz anlaşılan hayırlısı olsun canım
Abuu incinin yüzünü gösterirsem babasi beni kapiya koyar :))Hay maasallah :) bide yüzünü görseydik incinin
Ebrum dogunca şok oldum bende midem ne bulandi ne yandı öyle derler ya ama bildigin saçlı dogduBüşraaaaammm aşık olunur buna Maşallah subhanallah şimdiden böyleyseniz herhalde büyüyünce şampuan reklamlarında oynayan kadınların büyüleyici saçlarına sahip olursunuz :)
Bu da bizim iki tel saçımız :) sizinkinin yanında deve de kulak
Eki Görüntüle 2049876
Valkahi kızlar maasallah bebislere nazar değmesin :))Abuu incinin yüzünü gösterirsem babasi beni kapiya koyar :))
Ebrum dogunca şok oldum bende midem ne bulandi ne yandı öyle derler ya ama bildigin saçlı dogdu
Oyyy kuzusu sizin saclar yok vitaminler elife kalmis bizim vitaminler saçta :)))
Saçı bana çekmiş guzelde uzuyor masallah banasinin sacindan cok incinin saçı
Teşekkürler teyzesi Biz dr da bulamadık ne yazık ki hepsi ayrı bir telden çalıyor ne yapacağımızı şaşırdık açıkcası :)Günaydıııın herkeseee
Ayyy ne gZl sohbet etmişsiniz baaal baaal maşallah... sabah sabah keyifle okudum
Al_pi kıssss maşallah inciyeeeee çok gZl uzamış saclarııııı, dün bnmde misafirim vardı ilk defa toka taktım hem bandana yeter dedim... Semra24 oyyy yetim seniii defne çok tatlı olmuş maşallah bu arada geçmiş olsun cnmmm
Ben dr uma güveniyorum cnm D vitamini wellcare Demir ilacıda ferrum hausmann şurup...4,5 aylık ilken başladık... 6.ayımızı doldurunca şase isteyecem şimdilik çok şükür sorun yaşamadım... araştırdıkça kafam karıştı, dedim dr a güvenmiyorsam neden kızımı emanet ediyorum ki? Malum bu dr uda araştırma tavsiyeler doğrultusunda sectim
Yaaaa benimde gündemim hep diş bugdayııı o günü sabırsızlıkla bekliyorum... fotolarınız varsa özel değilse paylaşırmısınız? Bnm defnede boooool salyalııııı
Bu arada biz emziği attık çoktan hiçbirşekilde kabul etmiyor değiştirdim yine yoook, sadece elini parmağını emiyor sıpaaaaaaam
Ha bu arada d vitamini evet wellcare duymuştum bende decatabs kullanıyorum ama Ferrum nevaform da şeker ve paraben var diye biliyorumGünaydıııın herkeseee
Ayyy ne gZl sohbet etmişsiniz baaal baaal maşallah... sabah sabah keyifle okudum
Al_pi kıssss maşallah inciyeeeee çok gZl uzamış saclarııııı, dün bnmde misafirim vardı ilk defa toka taktım hem bandana yeter dedim... Semra24 oyyy yetim seniii defne çok tatlı olmuş maşallah bu arada geçmiş olsun cnmmm
Ben dr uma güveniyorum cnm D vitamini wellcare Demir ilacıda ferrum hausmann şurup...4,5 aylık ilken başladık... 6.ayımızı doldurunca şase isteyecem şimdilik çok şükür sorun yaşamadım... araştırdıkça kafam karıştı, dedim dr a güvenmiyorsam neden kızımı emanet ediyorum ki? Malum bu dr uda araştırma tavsiyeler doğrultusunda sectim
Yaaaa benimde gündemim hep diş bugdayııı o günü sabırsızlıkla bekliyorum... fotolarınız varsa özel değilse paylaşırmısınız? Bnm defnede boooool salyalııııı
Bu arada biz emziği attık çoktan hiçbirşekilde kabul etmiyor değiştirdim yine yoook, sadece elini parmağını emiyor sıpaaaaaaam
Ellerinize sağlık cnm bnmmm... dişleri sorunsuz sıkıntısız çıkar inşallah ayyy evet cadıııı bu defneler cooook cadı ama tatlııııı Bnm kızda hep isteksiz emdi İnan sabırla verdim,bırakmadım... Rabbime binlerce kez şükürler olsun tek sorunumuz bu olsun napalımEki Görüntüle 2049929
Teşekkürler teyzesi Biz dr da bulamadık ne yazık ki hepsi ayrı bir telden çalıyor ne yapacağımızı şaşırdık açıkcası :)
Sen nasılsın iyi misin? Defneler biraz fena oluyormus gördük tastik ettik onayladık :) kesinlikle almıyor bizimki de emziği zaten meme reddi yapıyormuş emzik almasın cani sagolsun ara ara yasıyorum meme reddini daha fazlasını kaldıramam galiba :)
Ben süslemeli yapmadım canim yapsaydım atardım sadece dış buğdayı yapıp dağıttık
Oyyyy minik kuzuuuuu cnm Rabbim size bağışlasın inşallah Doğuma giriyorum dediğin günleride göreceğiz... sev karnını annesi bnm için Buarada bnm içimdende kızın demek geldi hayırlısı olsun tabiiiiiiCanım daha yeni görüyorum çok teşekkür ederim bugün kontrole gittik 1bucuk cm olmuş çok şükür kalp atışına baktık 144 cıktı herşey iyi görünüyo diye randevuyu 1 ay sonraya verdi normalde iki haftada birdi