Aynen canım sağlıkları yerinde olsun da :) canlari sagolsun minik meleklerinEllerinize sağlık cnm bnmmm... dişleri sorunsuz sıkıntısız çıkar inşallahayyy evet cadıııı bu defneler cooook cadı ama tatlııııı Bnm kızda hep isteksiz emdi İnan sabırla verdim,bırakmadım... Rabbime binlerce kez şükürler olsun tek sorunumuz bu olsun napalım
Kız hurafe onlar öyle bir şey yok :))) ben mide bulantısından kurtulamadım, sürekli istifra ediyordum ama bak sonuç ortada :)))Abuu incinin yüzünü gösterirsem babasi beni kapiya koyar :))
Ebrum dogunca şok oldum bende midem ne bulandi ne yandı öyle derler ya ama bildigin saçlı dogdu
Oyyy kuzusu sizin saclar yok vitaminler elife kalmis bizim vitaminler saçta :)))
Saçı bana çekmiş guzelde uzuyor masallah banasinin sacindan cok incinin saçı
Canım 1 yaşından sonra uzuyor genelde saçlar, rapunzele dönecek kara kuzu :)Valkahi kızlar maasallah bebislere nazar değmesin :))
Benim de esiminde saclari hem gür hem de uzun bize çekmediği kesin kaldi ki son aylarda bir midem yandı gastirite kadar çıktıolmayınca olmuyor demek ki :)
Senin kızın saçları nasıl gülüm?Günaydıııın herkeseee
Ayyy ne gZl sohbet etmişsiniz baaal baaal maşallah... sabah sabah keyifle okudum
Al_pi kıssss maşallah inciyeeeee çok gZl uzamış saclarııııı, dün bnmde misafirim vardı ilk defa toka taktım hem bandana yeter dedim... Semra24 oyyy yetim seniii defne çok tatlı olmuş maşallah bu arada geçmiş olsun cnmmm
Ben dr uma güveniyorum cnm D vitamini wellcare Demir ilacıda ferrum hausmann şurup...4,5 aylık ilken başladık... 6.ayımızı doldurunca şase isteyecem şimdilik çok şükür sorun yaşamadım... araştırdıkça kafam karıştı, dedim dr a güvenmiyorsam neden kızımı emanet ediyorum ki? Malum bu dr uda araştırma tavsiyeler doğrultusunda sectim
Yaaaa benimde gündemim hep diş bugdayııı o günü sabırsızlıkla bekliyorum... fotolarınız varsa özel değilse paylaşırmısınız? Bnm defnede boooool salyalııııı
Bu arada biz emziği attık çoktan hiçbirşekilde kabul etmiyor değiştirdim yine yoook, sadece elini parmağını emiyor sıpaaaaaaam
Beeeennnaranızda sigara kullanan var mı? yada tedaviye başlayınca bırakmayı başaran
Tövbe yarabbim ya daha neler duyacağız allah askınaKızlar almanyada bir manyak bebek mamalarını zehirliyormuşadam zehirlediği mamaları çeşitli marketlere götürüp bırakmış sonrada bu marketleri arayıp para istemiş, eğer istediğim miktarı verirseniz bende hangi mamaları zehirlediğimi açıklarım diyormuş. Bunun üzerine marketler bebek mamalarını incelemeye almışlar ve şuana kadar 5 adet zehirlenmiş mama tespit edilmiş.
Allahsız pislik el kadar yavrulardan ne istiyorsunrabbim islah etsin, evlatlarımızı böyle insan olarak bile adlandırılmayacak mahluklardan korusun.
16 yaşımdan beri kullanıyorum 33 yaşındayım yani uzun çok uzun süredirBeeeennn... hamile kalana kadar kullandım. Öncesinde bir kaç aşılama deneyimimiz oldu, o süreçte de kullanıyordum sadece azaltmıştım biraz. Aslında bırakmak hiç zor bir şey değil, sadece gerçekten kafana koyman lazım, azıcıkta irade. Sen ne zamandan beri kullanıyorsun canım?
Aman Allahim bu nasıl bir iştir sen koru yarabbim evlatlarımızı ne istemiş kuzulardan şerefsiz.Kızlar almanyada bir manyak bebek mamalarını zehirliyormuşadam zehirlediği mamaları çeşitli marketlere götürüp bırakmış sonrada bu marketleri arayıp para istemiş, eğer istediğim miktarı verirseniz bende hangi mamaları zehirlediğimi açıklarım diyormuş. Bunun üzerine marketler bebek mamalarını incelemeye almışlar ve şuana kadar 5 adet zehirlenmiş mama tespit edilmiş.
Allahsız pislik el kadar yavrulardan ne istiyorsunrabbim islah etsin, evlatlarımızı böyle insan olarak bile adlandırılmayacak mahluklardan korusun.
Benim oğluş sünnet olmadı.
Evet canım kullanıyorum, haberi görünce bende çok korktum. Evlatlarımız Allah’a emanet, inşallah hiç bir yavru bu adamın yaptığına maruz kalmaz. Rabbim tüm minikleri korusun.Tövbe yarabbim ya daha neler duyacağız allah askınabebeklerden ne istiyormuş cani dünyanın çivisi çıktı diyorlarya gerekten öyle
Sen mama kullanıyormuydunben mama veriyorum korktum suan
Bırakmayı istiyormusun canım yada daha önce denedin mi?Ben
16 yaşımdan beri kullanıyorum 33 yaşındayım yani uzun çok uzun süredir
Amin gülüm aminAman Allahim bu nasıl bir iştir sen koru yarabbim evlatlarımızı ne istemiş kuzulardan şerefsiz.
Şoklardayım..
Kime neye inanacaz..
Bol bol dua edecez
Evet canım kullanıyorum, haberi görünce bende çok korktum. Evlatlarımız Allah’a emanet, inşallah hiç bir yavru bu adamın yaptığına maruz kalmaz. Rabbim tüm minikleri korusun.
Bırakmayı istiyormusun canım yada daha önce denedin mi?
Amin gülüm amin
Tüyler ürpertici, ben böyle bir insanın aklından şüphe ederim.
Amin canım aminnn.. yok canım isim beğenemedik henüz eşimşe ortak noktaya varamadık bide çevredeki insanlar yorumlarını katınca bizim kafalar iyice karıştı :) doğuma kadar yolu var artık:))u-mutlu lale gülüm allah hayırlı doğum nasip etsin, sağlıcakla kuzunu kucağına alırsın inşallah. İsmi belli mi kuzunun? Belki yazmışsındır unutmuş olabilirim :) malum balık hafıza :)
Oy maşallah yerim onu ya saçlara bak:)) bende miden yandı mı diye sorcaktım ama cevabı yazmışsın alpi alakası yok demek dr larında sölediği gibi o olay hurafeymiş:)Eki Görüntüle 2049870 bizim sacimiz
Yeni
ilaçlarımı bu gün aldım
orgalutran 0,25mg5 7 paket
gonal f 75 4 paket
gonal f 450 6 paket
progestan 200 mg 2 paket
ovıtrelle 250 mcg 05 1 adet
bu kadar çok ilaç iğne herkesin aynımıdır ?
sizlerde bu kadar oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?