• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ellerinize sağlık cnm bnmmm... dişleri sorunsuz sıkıntısız çıkar inşallah :KK66: ayyy evet cadıııı bu defneler cooook cadı ama tatlııııı ❤️ Bnm kızda hep isteksiz emdi İnan sabırla verdim,bırakmadım... Rabbime binlerce kez şükürler olsun tek sorunumuz bu olsun napalım :KK66:
Aynen canım sağlıkları yerinde olsun da :) canlari sagolsun minik meleklerin ;)

@svd_a LeYLa_21 LeYLa_21
Kızlaaar tedavileriniz hayirli olsun Rabbim sizlerinde yuzunu guldursun,darısı tüm isteyen bekleyen arkadaslarimizaaaa olsun ❤️ Hbrdar edin olur mu?

Günaydın canım
Bu sitede o kadar güzel haberler gördüm onlarla sevindim güldüm olmayanlarıda gördüm onlarla ağladım şimdi yolun başındayım inşallah sonu güzel olur hayırlı olur bende 3 senelik çabamın sonunuda burda paylaşır bende başkalarına umut olurum kimseyle paylaşamadığımı soramadığımı burda cevaplarını buldum bu site harika müptelası oldum
Hepinizden allah razı olsun

Abuu incinin yüzünü gösterirsem babasi beni kapiya koyar :))

Ebrum dogunca şok oldum bende midem ne bulandi ne yandı öyle derler ya ama bildigin saçlı dogdu :KK66:
Oyyy kuzusu sizin saclar yok vitaminler elife kalmis bizim vitaminler saçta :)))
Saçı bana çekmiş guzelde uzuyor masallah banasinin sacindan cok incinin saçı :KK48:
Kız hurafe onlar öyle bir şey yok :))) ben mide bulantısından kurtulamadım, sürekli istifra ediyordum ama bak sonuç ortada :)))
Maşallah incime, şimdiye kadar gördüğüm böyle çok saçlı doğan ikinci bebek. Çok hoşuma gidiyor tokalar, taçlar takılınca :) doya doya oyna kızının saçlarıyla gülüm :) peki bakımı nasıl? Zor oluyor mu?

Valkahi kızlar maasallah bebislere nazar değmesin :))
Benim de esiminde saclari hem gür hem de uzun bize çekmediği kesin kaldi ki son aylarda bir midem yandı gastirite kadar çıktı :KK70: olmayınca olmuyor demek ki :)
Canım 1 yaşından sonra uzuyor genelde saçlar, rapunzele dönecek kara kuzu :)
Günaydıııın herkeseee
Ayyy ne gZl sohbet etmişsiniz baaal baaal maşallah... sabah sabah keyifle okudum ❤️
Al_pi Al_pi kıssss maşallah inciyeeeee çok gZl uzamış saclarııııı, dün bnmde misafirim vardı ilk defa toka taktım hem bandana yeter dedim... Semra24 Semra24 oyyy yetim seniii defne çok tatlı olmuş maşallah bu arada geçmiş olsun cnmmm
Ben dr uma güveniyorum cnm D vitamini wellcare Demir ilacıda ferrum hausmann şurup...4,5 aylık ilken başladık... 6.ayımızı doldurunca şase isteyecem şimdilik çok şükür sorun yaşamadım... araştırdıkça kafam karıştı, dedim dr a güvenmiyorsam neden kızımı emanet ediyorum ki? Malum bu dr uda araştırma tavsiyeler doğrultusunda sectim :KK66:
Yaaaa benimde gündemim hep diş bugdayııı o günü sabırsızlıkla bekliyorum... fotolarınız varsa özel değilse paylaşırmısınız? Bnm defnede boooool salyalııııı :KK66:
Bu arada biz emziği attık çoktan hiçbirşekilde kabul etmiyor değiştirdim yine yoook, sadece elini parmağını emiyor sıpaaaaaaam ❤️
Senin kızın saçları nasıl gülüm?

aranızda sigara kullanan var mı? yada tedaviye başlayınca bırakmayı başaran
Beeeennn :KK12:... hamile kalana kadar kullandım. Öncesinde bir kaç aşılama deneyimimiz oldu, o süreçte de kullanıyordum sadece azaltmıştım biraz. Aslında bırakmak hiç zor bir şey değil, sadece gerçekten kafana koyman lazım, azıcıkta irade. Sen ne zamandan beri kullanıyorsun canım?

Kızlar almanyada bir manyak bebek mamalarını zehirliyormuş :( adam zehirlediği mamaları çeşitli marketlere götürüp bırakmış sonrada bu marketleri arayıp para istemiş, eğer istediğim miktarı verirseniz bende hangi mamaları zehirlediğimi açıklarım diyormuş. Bunun üzerine marketler bebek mamalarını incelemeye almışlar ve şuana kadar 5 adet zehirlenmiş mama tespit edilmiş.

Allahsız pislik el kadar yavrulardan ne istiyorsun :( rabbim islah etsin, evlatlarımızı böyle insan olarak bile adlandırılmayacak mahluklardan korusun.

Kızlar almanyada bir manyak bebek mamalarını zehirliyormuş :KK43: adam zehirlediği mamaları çeşitli marketlere götürüp bırakmış sonrada bu marketleri arayıp para istemiş, eğer istediğim miktarı verirseniz bende hangi mamaları zehirlediğimi açıklarım diyormuş. Bunun üzerine marketler bebek mamalarını incelemeye almışlar ve şuana kadar 5 adet zehirlenmiş mama tespit edilmiş.

Allahsız pislik el kadar yavrulardan ne istiyorsun :KK43: rabbim islah etsin, evlatlarımızı böyle insan olarak bile adlandırılmayacak mahluklardan korusun.
Tövbe yarabbim ya daha neler duyacağız allah askına :( bebeklerden ne istiyormuş cani :( dünyanın çivisi çıktı diyorlarya gerekten öyle :(
Sen mama kullanıyormuydun :( ben mama veriyorum korktum suan :(

Ben
Beeeennn :KK12:... hamile kalana kadar kullandım. Öncesinde bir kaç aşılama deneyimimiz oldu, o süreçte de kullanıyordum sadece azaltmıştım biraz. Aslında bırakmak hiç zor bir şey değil, sadece gerçekten kafana koyman lazım, azıcıkta irade. Sen ne zamandan beri kullanıyorsun canım?
16 yaşımdan beri kullanıyorum 33 yaşındayım yani uzun çok uzun süredir

Kızlar almanyada bir manyak bebek mamalarını zehirliyormuş :KK43: adam zehirlediği mamaları çeşitli marketlere götürüp bırakmış sonrada bu marketleri arayıp para istemiş, eğer istediğim miktarı verirseniz bende hangi mamaları zehirlediğimi açıklarım diyormuş. Bunun üzerine marketler bebek mamalarını incelemeye almışlar ve şuana kadar 5 adet zehirlenmiş mama tespit edilmiş.

Allahsız pislik el kadar yavrulardan ne istiyorsun :KK43: rabbim islah etsin, evlatlarımızı böyle insan olarak bile adlandırılmayacak mahluklardan korusun.
Aman Allahim bu nasıl bir iştir sen koru yarabbim evlatlarımızı ne istemiş kuzulardan şerefsiz.
Şoklardayım..
Kime neye inanacaz..
Bol bol dua edecez

Tövbe yarabbim ya daha neler duyacağız allah askına :KK43: bebeklerden ne istiyormuş cani :KK43: dünyanın çivisi çıktı diyorlarya gerekten öyle :KK43:
Sen mama kullanıyormuydun :KK43: ben mama veriyorum korktum suan :KK43:
Evet canım kullanıyorum, haberi görünce bende çok korktum. Evlatlarımız Allah’a emanet, inşallah hiç bir yavru bu adamın yaptığına maruz kalmaz. Rabbim tüm minikleri korusun.
Ben

16 yaşımdan beri kullanıyorum 33 yaşındayım yani uzun çok uzun süredir
Bırakmayı istiyormusun canım yada daha önce denedin mi?
Aman Allahim bu nasıl bir iştir sen koru yarabbim evlatlarımızı ne istemiş kuzulardan şerefsiz.
Şoklardayım..
Kime neye inanacaz..
Bol bol dua edecez
Amin gülüm amin
Tüyler ürpertici, ben böyle bir insanın aklından şüphe ederim.

vesselam_ vesselam_ lokal oldu canım yaptırmayı düşünüyor musun bence dönmeye başlamadan yaptir canım çok rahat oluyor ilk iseme çok sıkıntılı sonrasi çok rahat

E-brulim E-brulim zor degil bakimi ama ön kisimlari konak oldu biraz cunku egip yikaninca gözune gelmesin diye cok su dokemedim durulanmadi iyice demekki. Ama simdi gecti rahat yani. Toka takmiyorum daha su gibi kafasi arada resim cekince takiyorum aylik resimlerinde azcik ozeniyoruz ;)
Accik daha buyusun o zman oreriz artik :)
Birde sen niye mama kullaniyorsun :-/evde hazirlamiyorsun kusura bakma boyle sordum ama özel sebebimi var diye merak ettim

Evet canım kullanıyorum, haberi görünce bende çok korktum. Evlatlarımız Allah’a emanet, inşallah hiç bir yavru bu adamın yaptığına maruz kalmaz. Rabbim tüm minikleri korusun.

Bırakmayı istiyormusun canım yada daha önce denedin mi?

Amin gülüm amin
Tüyler ürpertici, ben böyle bir insanın aklından şüphe ederim.

bırakmayı isterim aslında bebek olayı olmasa istemezdim ben sigarayı severek içinlerdenim
çok ilginç ama öyle

Yeni
ilaçlarımı bu gün aldım
orgalutran 0,25mg5 7 paket
gonal f 75 4 paket
gonal f 450 6 paket
progestan 200 mg 2 paket
ovıtrelle 250 mcg 05 1 adet

bu kadar çok ilaç iğne herkesin aynımıdır ?
sizlerde bu kadar oldumu

u-mutlu lale u-mutlu lale gülüm allah hayırlı doğum nasip etsin, sağlıcakla kuzunu kucağına alırsın inşallah. İsmi belli mi kuzunun? Belki yazmışsındır unutmuş olabilirim :) malum balık hafıza :)
Amin canım aminnn.. yok canım isim beğenemedik henüz eşimşe ortak noktaya varamadık bide çevredeki insanlar yorumlarını katınca bizim kafalar iyice karıştı :) doğuma kadar yolu var artık:))

Oy maşallah yerim onu ya saçlara bak:)) bende miden yandı mı diye sorcaktım ama cevabı yazmışsın alpi alakası yok demek dr larında sölediği gibi o olay hurafeymiş:)

Back