Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Öncelikle değerli yorumlarınız ve tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkürler güzel anneler❤ İkeanın beşiklerini bende beğeniyorum heö uygun hem şık ama bi şekilde sallanması gerektiğini düşünüyorum o yüzden çekimser kalıyodum ki sende bunu desteklemiş oldun sağol canım onu eledik o zaman Bende ya sepet ya da anne yanına da yanaştırılabilen istenildiğinde korkuluğu indirilebilen bişey alayım diyorum ama onda da 4 ay filan yatar diyolar o kadarcıksa verdiğim paraya yazık büyüyen beşik alayım diyorum yatak odasına koyayım minicik yavruyu da kovaman beşiğe koymaya kıyamam sanırım ay bilemedim yanii.. o hamaklarda alışanlar sonra başka bişeyde uyumuyo diyolar öylemi acaba?
Amin canım cümlemize inşallah.. Civile bende baktım geçen nasıl bişeydi canım aldığın belli ki memnunsun 6 7 ay yatabilmeleri çok güzel ya ben o kadar yatamaz diyodum...
Ah kıyamam ya öyle bi bebek olursa bende herşeyi yaparım tabiki kıyamaz insan yavrusuna.. bizim önden konuşmalarımız boş zaten haklısın hepsi şahsına münhasır bebekler ben sallamam demiyorum asla zaten sallancak muhtemelen de bunu beşikte atlatsak daha çok işime gelir
Belki benmkide olur kız öle uykuya emmeye düşkün şuanda biraz tembel gibi bakalım çıktığında nasıl olcak.. öyle ağlarken bırakamam ya kıyamam yazık her çocuk bir değil ki öyle büyücek demek yapcak bişey yok.. portatif senin için ideal evet ama benm öyle bi durum yok sepetlerde 450 650 arası filan değişiyo sanırım onun haricinde daha minik beşikler var onlarda hoşuma gidiyo benim. Senin kız ne zaman o büyüyen beşikten sarkmaya başlamıştı şuan kullanamıyon mu yani onu
Ouyy yer teyzesi onu :) .hamileligin cilveleri iste canim endise endise endise :)
Ah sorma hamilelik ve annelik anne adaylığı baştan başa stres zaten sağlıkla bi alsak kucağımıza
Sallanan alcam evet o kesinleşti alpi yazının başından buraya kadar sadece seper ya da küçük beşik mi alsam yoksa büyüyen beşik mi alsam ikilemindeyim birde küçük alsak dolabıda takım alamıcam o zaman büyüyen beşik ve dolabıda takımmı alsam diyorum.. İnşallah tüm bebekler gazsız olur ya da kendi gazını kolayca çıkarır

Canim benim benim kardeşimin oğlu suan 6 aylık ve en son 9 kiloydu :)) boyuda uzun hala sepet beşikte yatıyor :)

Dönmeye başladıktan sonra olmuyor o yataklar canım, ellerini kollarını çarptıkları için kendilerini uyandırıyorlar
Aynen canım bizimki biraz uslu bir bebek ama iriligine rağmen hala yatıyor.bakalım ben ne yapacağım eğer normal yatmaya alışmazsa yakında aldigim uyduruk yatağa sığmayacak yada kendini fırlatacak Maasallah eli ayağı bir yerde durmuyor çok hareketli

Canim benim benim kardeşimin oğlu suan 6 aylık ve en son 9 kiloydu :)) boyuda uzun hala sepet beşikte yatıyor :)
Biraz daha araştırıp sonra bi karar vercem artık canım bebekte bebeğe de değişiyo sanırım bu durumlar bakalım ne yapıcaz çook teşekkür ederiö yardımınların ve yorumların için

vesselam_ canım kucağa aliştirma diye birşey yok bebeğimizin bize ihtiyacı var güvenli bağlanma ilk iki senede oluyor.ben akşama kadar kucağimda taşıyorum:) 1 hafta sonra beş aylık olacak Allahın izniyle doğduğundan beri kesintisiz 4 saat uyumamişimdir ama bugünlerin gelmeyeceğini düşündüğüm zaman rahatlıyorum kızımı kendim alıp seviyorum.
Bana diyorlar sessizliğe aliştirmişsin yok şuna aliştirmişsin diye kulak asmıyorum artik içimden nasıl gelirse öyle hareket ediyorum

@deeploneliness canım nasılsın sesin çıkmıyor
Sağolasın canım sizler nasılsınız? Takip ediyorum sizleri bir yandan kendi kosusturmam devam ediyor. Gecen hafta kan idrar tahlili yaptırdım tansiyonum yukselmeye başlamıştı neyseki bir sey çıkmadı. Her hafta kontrol var bir de agustos anneleri dogurmaya başladı simdiden heyecanla bekliyoruz. Annelik nasıl gidiyor? Oglus nasil

Bende sesin çıkmayınca doğum mi yaptı acaba dedim.
Az daha beklesin pasa
Heyecanın telaşın artmıştır..guzel heyecanlar herşeyin yolunda olmasına sevindim:)
Biz iyiyiz hamd olsun gazimiz var bolbol ıkınıyoruz,kizariyoruz elimden bişey gelmiyor bakıp bakıp üzülüyorum..aslinda 2-3kere tuvaletini yapiyor gazını yapıyor ama anlamıyorum niye böyle..
Doktor ilaçta vermedi normal her bebekte görünür koliklik bazen 4-5saat ağlar endişe etme dedi

Maşallah canım kırkı cikmasina az kalmıştır oğlunun zamam çabuk geçiyor 3 ay bittikten sonra daha rahat olacaktır su an hala daha anne rahmindeki ortamı istiyorlar. Bi kitapta okumustum bebekler kakalarini yapmaya çalışırken ayni zamanda bağırsak kaslarını da kasarlarmis o yuzden zorlayanabilirlermis. Bu cubuk vucut olcerin ucuna zeytinyağı sürüp poposuna biraz sokarsan refleks olarak tuvaletini daha rahat yapabilir..

Hiç yapmıyor olsa onu deneyecem ama günde iki yada üç kere yapıyor hala ıkınıyor geçecek InşaaAllah..
Sanada az kaldı insaAllah normal doğum yaparsın canım..

Hiç yapmıyor olsa onu deneyecem ama günde iki yada üç kere yapıyor hala ıkınıyor geçecek InşaaAllah..
Inşallah canım Rabbim nasip eder normal doğumuSağlıkla gelsinler de önemli olan o..

Canım popoya öyle sokarak uyarma pek önerilmiyor kabız bile olsa yapma aklında olsun
Kolik masajı yap iyi gelir.
Sling al onla taşı.
Doğumdan sonraki ilk 3 ay da gebeliğin 4. trimesteri gibi, anne karnından dünyaya alışmaya çalışıyorlar

Canim benim ben rezene aldım aktardan gunde 2 veya üç kere demleyip içiyorum iyi geldi bence bebeğe :) birazda kimyon atıyorum dene istersen bizim kızda da vardı ama suan iyi Allah'a şükür arada da kıza veriyorum bir cay kaşığı kadar her zaman vermiyorum korkuyorum dokunur diye :)

Senin tavsiyenle aldım canim bende sling hala taşıyorum hatta defne hanım bi tek onda uyuyor ama bu sıcakta taşınmıyor artık pişiyoruz ikimizde :) ama 3 saat yattığını bilirim simdi biraz zaman geçsin kanguru alacağım ama hangi marka alacağımı sasırdım cok fazla var :)

Maşllah size simdi bizde sira pazar günü 1.aylik olacagiz. Cumarteside aylik kontrole gidiyoruz bakalim kac kilo olmusuz :) Kilo derken kac gram almisiz yani
Aşımızda olduk..
Diğer ay karma asi doktor anlattıkça içim yandı resmen..insaAllah kolay atlatırız

Kilomuz iyi hamd olsun bir ayda 1100gr almışız anne sütüne devam insaAllah böylede devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…