• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aşımızda olduk..
Diğer ay karma asi :KK43: doktor anlattıkça içim yandı resmen..insaAllah kolay atlatırız :dua:

Kilomuz iyi hamd olsun bir ayda 1100gr almışız anne sütüne devam insaAllah böylede devam eder :KK36:
ohh masallah kuzuyaa.. Biz yarim kilo aldiysak iyi :)) Bende anne sutu veriyorum 10 gundur sadece mamayi kestim eger az kilo almissa doktor derse baslarim yoksa anne sutune devam. Ama benim kiz yedigi gibi kaka yapiyor o yuzden cok kilo almiyoruz biraz gec yapsa :)
Pazartesi aşı gunumuz bende hic dayanamam ama alismam lazim .

Ne yapıyorsunuz kızlar nadilsiniz5
biz dün bir aylık olduk zaman ne çabuk geçiyormuş:KK66:
Şükür bugünümuze...
Oy Maşallah darısı bize olsun ama oğluşun gelmeye pek bi niyeti yok nst de sancı hiç çıkmıyor biraz da irilesti bakalım nasıl dogacak ;)

@deeploneliness Canim az kalmis sanada. Nasil bittimi hazirliklar
Bizim mayista baslamisti dogumlar temmuz annelerinde :)) Agustos olanlarda var hatta bugun biri doguma girdi ..

_Verda_ _Verda_ Canim sen nasilsin ..
Iyiyim canım, maşallah inci bebeğe annelige alıştıniz artık :) dogumlar simdiden basladi agustos annelerinde..bir kuveze giren bebek var ama onun da durumu iyiye gidiyor benim daha bekleyecek gibi bakalım ;)

ohh masallah kuzuyaa.. Biz yarim kilo aldiysak iyi :)) Bende anne sutu veriyorum 10 gundur sadece mamayi kestim eger az kilo almissa doktor derse baslarim yoksa anne sutune devam. Ama benim kiz yedigi gibi kaka yapiyor o yuzden cok kilo almiyoruz biraz gec yapsa :)
Alpicim kakayla alakası yok, refleks nedeniyle şimdilik öyle emerken yapması normal.
Bol bol emzirmeye devam.
Saat filan tutma, gak meme guk meme şeklinde git.

Alpicim kakayla alakası yok, refleks nedeniyle şimdilik öyle emerken yapması normal.
Bol bol emzirmeye devam.
Saat filan tutma, gak meme guk meme şeklinde git.
Yapisik ikiz gibi geziyoruz inci ve memesi :))) Bol bol veriyorum en az yarim saat suruyor. Saat tutmuyorum artik bol bol yiyoruz benim icim gecene kadar .
Bende yer yemez yapinca yaramiyor mu dedim sutum acaba

Oy Maşallah darısı bize olsun ama oğluşun gelmeye pek bi niyeti yok nst de sancı hiç çıkmıyor biraz da irilesti bakalım nasıl dogacak :KK66:

Iyiyim canım, maşallah inci bebeğe annelige alıştıniz artık :) dogumlar simdiden basladi agustos annelerinde..bir kuveze giren bebek var ama onun da durumu iyiye gidiyor benim daha bekleyecek gibi bakalım :KK66:
Zamaninda gelsin kuzu çok bekletmesin sizide :)

@deeploneliness Canim az kalmis sanada. Nasil bittimi hazirliklar
Bizim mayista baslamisti dogumlar temmuz annelerinde :)) Agustos olanlarda var hatta bugun biri doguma girdi ..

_Verda_ _Verda_ Canim sen nasilsin ..

İyiyim canım eşim ameliyat oldu
patoloji sonucunu bekliyoruz, henüz çıkmadı..
Raporlu evde benimle.
Yoğun ve yorucu geçiyor günler. .
Gelen giden de eksik olmuyo
sen nasılsın. .

Prenses nsl?

:KK200::bicak::KK200:

Benimkide yapıyor bende kilo almamıştır diye düşündüm ama çok şükür almış paşam..
Sen farketmiyorsundur ama alıyordur incimizde.
Aşımızı doktorumuz yaptı aile hekimliğinde yaptırmana gerek yok dedi..
Ama yinede kayıt alınmasi için gidilmesi gerek mi acaba aile hekimligine

İyiyim canım eşim ameliyat oldu
patoloji sonucunu bekliyoruz, henüz çıkmadı..
Raporlu evde benimle.
Yoğun ve yorucu geçiyor günler. .
Gelen giden de eksik olmuyo
sen nasılsın. .

Prenses nsl?

:KK200::bicak::KK200:
Guzel sonuclar almak nasip olsun insallah canim.. Gelen giden zorda esinin evde olusu iyi oluyor bazen ☺
Iyiyiz cok sukur birbirimize alisma dönemindeyiz.❤

Benimkide yapıyor bende kilo almamıştır diye düşündüm ama çok şükür almış paşam..
Sen farketmiyorsundur ama alıyordur incimizde.
Aşımızı doktorumuz yaptı aile hekimliğinde yaptırmana gerek yok dedi..
Ama yinede kayıt alınmasi için gidilmesi gerek mi acaba aile hekimligine
Bizim doktor asiyi olup gelin demisti. Ama biz doktoru degisiyoruz bu hafta yeni doktora basliyoruz sanirim aile hekimligi yapar yine asiyi.
Bence sende ara telefon numarasi varsa soyle onlar yapiyor ya genelde aşıyı.

Bizim doktor asiyi olup gelin demisti. Ama biz doktoru degisiyoruz bu hafta yeni doktora basliyoruz sanirim aile hekimligi yapar yine asiyi.
Bence sende ara telefon numarasi varsa soyle onlar yapiyor ya genelde aşıyı.
Bende şaşırdım doktor yapınca bilemedim iki kere yapmazlar herhalde arayanda olmadi aile hekimliginden hamileligimde gec kalsam arıyorlardı.nyse bn arayayım bugün onları bakım;)
En azından gel deseler beklemim pazartesini:)

Guzel sonuclar almak nasip olsun insallah canim.. Gelen giden zorda esinin evde olusu iyi oluyor bazen ☺
Iyiyiz cok sukur birbirimize alisma dönemindeyiz.❤

Maşallah canım benim..
Kime benziyo?
Annenler kalıyo mu hala?
Öperim mis kokusundan.
Allaha emanet olun.

:KK200::KK200::KK200:

Ne yapıyorsunuz kızlar nadilsiniz5
biz dün bir aylık olduk zaman ne çabuk geçiyormuş:KK66:
Şükür bugünümuze...
Maşallah size o zaman ne çabuk geçiyo dimi zaman
Al_pi Al_pi size de maşallah yarın 1 aylıksınız o zaman sizde bizde 19 haftayı bitirdik çok şükür Rabbime bugünlere gelebildiğimize inanamıyorum hala rüya gibi bu arada deprem olmuş galiba o taraflarda alpi siz hissettiniz mi

Maşallah canım benim..
Kime benziyo?
Annenler kalıyo mu hala?
Öperim mis kokusundan.
Allaha emanet olun.

:KK200::KK200::KK200:
Ben kimseye benzetemiyorum şu an babasi ayni ben desede :)) Bakalim zaman gectikce belirginlesir sanirim yuzu ..
Bizde seni öpüyoruz enya teyzesi ❤

DFPayvCWAAAyvws.jpg

Günaydın kızlar. Nasılsınız
Iyiyiz canim sen nasilsinnn..
Maşallah size o zaman ne çabuk geçiyo dimi zaman
Al_pi Al_pi size de maşallah yarın 1 aylıksınız o zaman sizde bizde 19 haftayı bitirdik çok şükür Rabbime bugünlere gelebildiğimize inanamıyorum hala rüya gibi bu arada deprem olmuş galiba o taraflarda alpi siz hissettiniz mi
Hissetmedim cok sukur :)) Psijolojim bozuldu zaten şu depremlerden.. Masallah sizede yolu yariladiniz .. saglikla almak nasip olsun kucaginiza insallah . Isim dusundunuz mu

Back