• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Iyiyiz canim sen nasilsinnn..

Hissetmedim cok sukur :)) Psijolojim bozuldu zaten şu depremlerden.. Masallah sizede yolu yariladiniz .. saglikla almak nasip olsun kucaginiza insallah . Isim dusundunuz mu
İyiyim kuzum inci prensese maşallah 1 aylık olmuş zaman ne çabuk geçiyor ya. Öp yerime mis kokuluyu

Hayırlı cumalar Zeynep'im
DFOkBb-W0AAfFDY.jpg

İyiyim özlemim görümcem evlenecek günlerdir çeyiz düzüyoruz baya yoğun geçiyor. Az kaldı Paşa'na kavuşmana maşallah heyecanlı mısn
Bizim de bir kaç ay sonra kardeşim evleniyor muhtemelen kosusturmacalar başlar sizinki gibi ;) evet canım az kaldı heyecan korku mutluluk karışık duygular oluyor dönem dönem ama genel anlamda iyiyim :) işlerinizde kolaylıklar diliyorum canim..

Iyiyiz canim sen nasilsinnn..

Hissetmedim cok sukur :)) Psijolojim bozuldu zaten şu depremlerden.. Masallah sizede yolu yariladiniz .. saglikla almak nasip olsun kucaginiza insallah . Isim dusundunuz mu
İyi ki hissetmemişsin zaten çok sık yaşadınız Allah beterinden korusun.. amin inşallah tüm hamilelere:dua: cinsiyetimve ismi kesin olmamakla birlikte kız olursa gerçekten İpek olcak sanırım çünkü eşimşe en ortak noktada olduğumuz ve enniçimize sinen isim bu oldu

Maşallah size o zaman ne çabuk geçiyo dimi zaman
@Al_pi size de maşallah yarın 1 aylıksınız o zaman sizde bizde 19 haftayı bitirdik çok şükür Rabbime bugünlere gelebildiğimize inanamıyorum hala rüya gibi bu arada deprem olmuş galiba o taraflarda alpi siz hissettiniz mi
Maşallah canım detaylı usg zamanınız gelmek uzere yolu yariladiniz ;) Hamilelik nasıl gidiyor?

Ya ciddi misin :KK43: desene ayvayı yedim :) can kızım bende hamileligimin ilk 3 ayında felaket gazliydim:) acaba bunun etkisi mi
Yavrum uyuyamıyor diye çok üzülüyorum:KK43: senin yaşadığını ben bayramın 1. Günü yaşadım dayıma gittik bütün gün uyuyamayınca aksama kadar ağladı mahvolduk eve geldik sanki ağlayan o değil gülücükler attı şıpa :) sonra gece sürekli uyudu ben kaldırıp besledim ertesi gün pikniğe gittik oradada hep uyudu taki arabaya binip dönene kadar bir basladi ağlamaya eve girene kadar :KK43:
Bu arada kızlar ben hamak aldım hemde baya ucuz 50 tl. Her yere götürebiliyorum çok kolay sokulup takılıyor tavsiye ederim.
Ay cem insanı yalancı çıkarmaya bağlıyorlar. Merak etme geçecek bu dönemsel sıkıntılar. Her ay başka prof başa çıkıyorsun bazen farkında olmuyosun geçtiğonun. . Benim tospaam bu hamama sığmaz artık: )uyanıyor bir dahaki uykuya kadar yürüyor etrafı kurcalıyor: )

Öncelikle değerli yorumlarınız ve tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkürler güzel anneler❤
İkeanın beşiklerini bende beğeniyorum heö uygun hem şık ama bi şekilde sallanması gerektiğini düşünüyorum o yüzden çekimser kalıyodum ki sende bunu desteklemiş oldun sağol canım onu eledik o zaman Bende ya sepet ya da anne yanına da yanaştırılabilen istenildiğinde korkuluğu indirilebilen bişey alayım diyorum ama onda da 4 ay filan yatar diyolar o kadarcıksa verdiğim paraya yazık büyüyen beşik alayım diyorum yatak odasına koyayım minicik yavruyu da kovaman beşiğe koymaya kıyamam sanırım ay bilemedim yanii.. o hamaklarda alışanlar sonra başka bişeyde uyumuyo diyolar öylemi acaba?

Amin canım cümlemize inşallah.. Civile bende baktım geçen nasıl bişeydi canım aldığın belli ki memnunsun 6 7 ay yatabilmeleri çok güzel ya ben o kadar yatamaz diyodum...

Ah kıyamam ya öyle bi bebek olursa bende herşeyi yaparım tabiki kıyamaz insan yavrusuna.. bizim önden konuşmalarımız boş zaten haklısın hepsi şahsına münhasır bebekler ben sallamam demiyorum asla zaten sallancak muhtemelen de bunu beşikte atlatsak daha çok işime gelir

Belki benmkide olur kız öle uykuya emmeye düşkün şuanda biraz tembel gibi bakalım çıktığında nasıl olcak.. öyle ağlarken bırakamam ya kıyamam yazık her çocuk bir değil ki öyle büyücek demek yapcak bişey yok.. portatif senin için ideal evet ama benm öyle bi durum yok sepetlerde 450 650 arası filan değişiyo sanırım onun haricinde daha minik beşikler var onlarda hoşuma gidiyo benim. Senin kız ne zaman o büyüyen beşikten sarkmaya başlamıştı şuan kullanamıyon mu yani onu

Ah sorma hamilelik ve annelik anne adaylığı baştan başa stres zaten sağlıkla bi alsak kucağımıza

Sallanan alcam evet o kesinleşti alpi yazının başından buraya kadar sadece seper ya da küçük beşik mi alsam yoksa büyüyen beşik mi alsam ikilemindeyim birde küçük alsak dolabıda takım alamıcam o zaman büyüyen beşik ve dolabıda takımmı alsam diyorum.. İnşallah tüm bebekler gazsız olur ya da kendi gazını kolayca çıkarır
Cem benim kızımı az cok biliyorsun yaramaz kusurum taaa karşımda öyleydi belki senin ipeğin uslu olur bilemem .benimki 8.aydan beri kalkıp direniyo sunan hala kullanıyorum başka beşik yok beşik alma gibi bir durumumda yok . Gunduz yere yaptırıyorum uyanınca kalkıp geliyor yanına; ) gece uykusu beşikte oluyor zaten düzgün uyumuyor tatildeyim hep. Hiç uyku sersemligi yok ih demesiyle ayağa dikilmesi aynı anda :)))). Bu arada ark kızının adı ipek kendi de ipek gibi maşallah çok uslu

Maşallah canım detaylı usg zamanınız gelmek uzere yolu yariladiniz :KK66: Hamilelik nasıl gidiyor?
Aynen öyle çok şükür canım 19 hafta bitti 20 den devam ediyoruz işte bugün 19+1 çok çok..
Hamilelikte artık iyi çok şükür canım 2. Trimester hamileliğin bak ayı diyolardı hakikaten öleymiş senin son günlerin nsıl geçiyo var mı tavsiyelerin

Maşallah canım detaylı usg zamanınız gelmek uzere yolu yariladiniz :KK66: Hamilelik nasıl gidiyor?
Aynen öyle çok şükür canım 19 hafta bitti 20 den devam ediyoruz işte bugün 19+1 çok çok..
Hamilelikte artık iyi çok şükür canım 2. Trimester hamileliğin bak ayı diyolardı hakikaten öleymiş senin son günlerin nsıl geçiyo var mı tavsiyelerin

Slm cnm nasılsın maşallah bebis geldi gelecek allah kurtarsın canım.
Amin sağolasın :) iyiyiz çok şükür senin minik Pink nasıl fotoları ni görüyorum whatsaptan yeni yaşı kutlu olsun :)

Maşallah son ana kadar hep güzel geçsin en güzel zamanlar gerçekten ikinci dönem ama her evresi ayrı güzel canım sana tek tavsiyem hareket etmeyi asla bırakma ve son aylar kiloda kontrollü gitmen çünkü bebek senden her türlü besleniyor hem de hareket özgürlüğün devam ediyor. Vücudu nasıl alıştırırsan öyle devam ediyor :)

Cem benim kızımı az cok biliyorsun yaramaz kusurum taaa karşımda öyleydi belki senin ipeğin uslu olur bilemem .benimki 8.aydan beri kalkıp direniyo sunan hala kullanıyorum başka beşik yok beşik alma gibi bir durumumda yok . Gunduz yere yaptırıyorum uyanınca kalkıp geliyor yanına; ) gece uykusu beşikte oluyor zaten düzgün uyumuyor tatildeyim hep. Hiç uyku sersemligi yok ih demesiyle ayağa dikilmesi aynı anda :)))). Bu arada ark kızının adı ipek kendi de ipek gibi maşallah çok uslu
Bilmem mi fıstık kızını İpek adını duyduğum kadarıyla sakin adı gibi oluyomuş inşallah öyle olur
Amin sağolasın :) iyiyiz çok şükür senin minik Pink nasıl fotoları ni görüyorum whatsaptan yeni yaşı kutlu olsun :)

Maşallah son ana kadar hep güzel geçsin en güzel zamanlar gerçekten ikinci dönem ama her evresi ayrı güzel canım sana tek tavsiyem hareket etmeyi asla bırakma ve son aylar kiloda kontrollü gitmen çünkü bebek senden her türlü besleniyor hem de hareket özgürlüğün devam ediyor. Vücudu nasıl alıştırırsan öyle devam ediyor :)
Başta midem bulandığı için 2 kg verdim sonra 2 kilo aldım şuanda hamile kaldığım kilodayım fazlada iştahım yok inşallah hep böyle devam eder çünkü normalde iştahlıydım hareket korkudan çok edemiyorum işe gidip geldiğim için yürüyorum sabah akşam ama çok fazlada değil.. bazen şiştiğimi hissediyorum karnımdan oturup kalkamıyorum ağrım filan oluyo bazende hamile değilim gibi sağlıklı oluyorum hazırlıklara ne zaman başlamalı ve bitirmeliyim sence en ağır ne zaman olunuyo. Ben sonlara kalıp dolaşamamaktan korkuyorum bide kışa gelicek ama bizim sıpa tam göstermedi kendini büyüdükten sonra cinsiyetten emin olamadığım için hiç bişey alamıyorum hep böyle gidicek diye korkuyorum

Bilmem mi fıstık kızını İpek adını duyduğum kadarıyla sakin adı gibi oluyomuş inşallah öyle olur

Başta midem bulandığı için 2 kg verdim sonra 2 kilo aldım şuanda hamile kaldığım kilodayım fazlada iştahım yok inşallah hep böyle devam eder çünkü normalde iştahlıydım hareket korkudan çok edemiyorum işe gidip geldiğim için yürüyorum sabah akşam ama çok fazlada değil.. bazen şiştiğimi hissediyorum karnımdan oturup kalkamıyorum ağrım filan oluyo bazende hamile değilim gibi sağlıklı oluyorum hazırlıklara ne zaman başlamalı ve bitirmeliyim sence en ağır ne zaman olunuyo. Ben sonlara kalıp dolaşamamaktan korkuyorum bide kışa gelicek ama bizim sıpa tam göstermedi kendini büyüdükten sonra cinsiyetten emin olamadığım için hiç bişey alamıyorum hep böyle gidicek diye korkuyorum
Canım 32.haftaya kadar alis verisi tamamlamani tavsiye ederim. . Sonra da hastane cantani filan hazirlarsin..Detaylı da kesinleşir diye tahmin ediyorum cinsiyeti sonra da hazırlıklar hızlanır ;)

Bizim de bir kaç ay sonra kardeşim evleniyor muhtemelen kosusturmacalar başlar sizinki gibi :KK66: evet canım az kaldı heyecan korku mutluluk karışık duygular oluyor dönem dönem ama genel anlamda iyiyim :) işlerinizde kolaylıklar diliyorum canim..
Sağol canım.rabbim hayırlı ve güzel doğumlar nasip etsin inşallah ❤️❤️❤️

Teşekkürler canım:) iyi olmanıza sevindim. ;). Minik pink fena ;)

Back