Tatlım ben civilden sallanan portatif bir beşik aldim çok memnunum şimdilik 100 liraya almıştım sanirim.6-7 ay kullanacam sonra sallanan park yatak almayı düşünüyoruz..Kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca her sürecin ayrı bir zorluğu olduğunu da daha iyi anlıyorum ama bu uyku problemi nasıl oluşuyo acaba baştan nasıl alıştırıyo insanlar yatağına koyuyoda kendileri uyuyo bebişler onları aklım almıyo. Ne yapmak ya da yapmamak lazım acaba? Bide sizler sallanan beşik mi kullanıyosunuz ilk önce anne yanı ya da sepet beşikmi aldınız yoksa büyüyen karyola tipi mi? Ben araştırmaya başladım ama daha beşik konusunda bile netleşemedim
Ahhh cnm herkesin hayalidir yatağına koyup ninni söyleyip uyutmak bebeğini... bnm yatak başında küçük sallanan beşik vardı ama okadar gazlıydı ki geceleri yatırmam imkansız oldu... hatta 2-3 haftalıkken ağlamaktan resmen sesi kısılmıştı kızımın... o anda sadece çözüm arıyorsun ağlamasın uyusun istiyorsun benim ayakta sallamam böyle başladı.. gerçekten bnm kıs ten teması istedi ayağında sallama istersen ama orda dursun.. çok akıllılar gerçekten... anlatacağın karakteri ile doğuyor bebişler bazen ne düşünürsen düşün o seni yönlendiriyor....Kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca her sürecin ayrı bir zorluğu olduğunu da daha iyi anlıyorum ama bu uyku problemi nasıl oluşuyo acaba baştan nasıl alıştırıyo insanlar yatağına koyuyoda kendileri uyuyo bebişler onları aklım almıyo. Ne yapmak ya da yapmamak lazım acaba? Bide sizler sallanan beşik mi kullanıyosunuz ilk önce anne yanı ya da sepet beşikmi aldınız yoksa büyüyen karyola tipi mi? Ben araştırmaya başladım ama daha beşik konusunda bile netleşemedim
Bırak alışsın kucağa. Ne güzel anne kokusu alıyor.Tatlım ben civilden sallanan portatif bir beşik aldim çok memnunum şimdilik 100 liraya almıştım sanirim.6-7 ay kullanacam sonra sallanan park yatak almayı düşünüyoruz..
Benimkide gazlandi ıkınıyor kızarıyor agliyor alıyoruz hemen kucağa ve alıştı öyle susuyor
Kucağımda sallamıyorum biliyorum alışır çünkü dizime koyuyorum yüz üstü salliyorum öyle rahat yatıyor.. yada meme ucunda emerken uyuyor(hep istediğim bu şekil uyutmakti ama kucağa alışacak sanirim
Neyse tecrübe edecez bakalım
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaallah
Sagol canimm zaman nasil geciyor amlamiyosun bile hemen gekdi 1 yasi Allah sağlıklı uzun guzel ömürler versin yavrularimiza :) seninkide mi Defne :) . Valla cnm bende gazlı dinemde mecburen salladim ve ciddi uyku problemliydi ayagimda uyuodu birakinca uyaniyodu oyle oturup bekliyordum valla cok zordu 3 ay oyle surdu yavas yavas uyansada ayagimdan biraktim simdi sallayip uyuyunca yere yatıyorum cunku besikten sarkiyor cok yaramaz benim kizim birtek duz duvara tırmanmiyor onuda deniyor:) uyku egitimi defalarca denedim aglatamadim beceremedim bu isi . Yanina yatirip poposunu pispislamayo dene canim seninki daha kucukya hosuna gidebikir sirtini kasi hafif hafif kaslarinin ustunu ov minik minik masaj yap .suan ust disleri cikariyor bi patlasin hemen sallama yontemini birakmaya calisicam gercekten yol yakinken birakmayaa cabalayin.. 1.5 saatlik seyahate gittik uyutamadim sallayamadigim icin burnumuzdan getirdi resmen hastalandi sinirinden uykusuzlugundan. Allah baskandert vermesin ama hala en az 5 kere uyaniyor gece beslenmesni kesecegimCnmmm maşallah defnemiz büyümüş 1 yaşını kutlamışsınız darısı bizlereee olsun inşallah...
Bnmde sorunun bu sallayarak uyumasıcok gazlıydı bnm defne sadece böyle uykuya daldı şimdi hala ayakta sallıyorum ve endişe duyuyorum hep mi böyle uyuyacak diye gerçi kolda sallamakta bana göre değil bel dayanmaz onada...
Semra24 desene tüm defneler aynı... bende uyku eğitimi vermek istiyorum ama 3. Ayı doldurmuş olması lagzımmış... Allah yardımcımız olsun, bazende diyorum tek derdim bu olsun diye...
Canim onlar uykuyu ve emmeyi seven uslu bebekler yada iradeli anneler . Uyku egitimi var cok arastirdim ama aglamadan uyumuyor çocuk ağlamaktan bayilip uyuyo resmen ben neden eziyet edeyim cocuguma . Basta gazi vardi iste bir surubsey deniyorsun nasıl sakinlesiyosa ina devam buyuk cogunkllukta boyle salliyor iste. Ben 2 besik aldim biri portatif biri karyola tipi ikiside sallanan . Portatifi 6 7 ay kullandim artik sigmiyodu donemiyodu buyuk besige geçtim . Sepet besikler bana pahali hekdi hemde portatifle ankaraya cok gidip gekdigimiz4icin tercih ettim gunduz oturma odasina getiriyodum besigi hemde fiyat olarakda uygun. Buyuk besikten pismanim ama keske park yatak alsaydim ici derinya sarkma sorunu olmuyormus onlarda defne agzindan emzik dusse hemen uyanip ayaga dikiliyor saniye surmuyo bir uykun acilsin cocugum yok hemen ayaga dikiliyor korkuyorum o uuzden gündüz uykusunda hep yerde yatiriyorum..benim tecrubem bu yöndeKızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca her sürecin ayrı bir zorluğu olduğunu da daha iyi anlıyorum ama bu uyku problemi nasıl oluşuyo acaba baştan nasıl alıştırıyo insanlar yatağına koyuyoda kendileri uyuyo bebişler onları aklım almıyo. Ne yapmak ya da yapmamak lazım acaba? Bide sizler sallanan beşik mi kullanıyosunuz ilk önce anne yanı ya da sepet beşikmi aldınız yoksa büyüyen karyola tipi mi? Ben araştırmaya başladım ama daha beşik konusunda bile netleşemedim
Ouyy yer teyzesi onu :) .hamileligin cilveleri iste canim endise endise endise :)Herkes senin gibi anlatırdı da bi süre hareket etmeyebilir normal diyodum ama iş öyle değilmiş insanın aklı hep orda oluyo yapmadığım hareket kalmıyo bugün dr a gittik yüz üstü yatıyo bacaklarınıda toplamış hissetmemem normal yani o hale göre.. o kadar bekledik düzgün göremedik anlayacağın teyzesi
Gaz gecer gibi olup tamamen kendi oturup rahatca hareket edene kadar gecmuyir canim sadece eskisi kadar sikistirmiyor . Bide ek hida gazi var onunlada tanisacaksin vakti geldiğindeVallahi o kadar üzülüyordum ki neden benim çocuğum boyle ama o kadar çokmuş ki içime su serpiyor İnan :) ben biraz cozdum bizimkini özellikle Gazi ve kakası varsa almak istemiyor o zaman zorlamıyorum uykudan uyandığı an veriyorum memeyi anlamıyor :) gaz sancısı bitti dedim kendisi rahat çıkarıyor ama su iki gündür uyumuyor yerine koltuğa koyuyorum susuyor kucağıma alıyorum sakinleşiyor ama yatırmaya gelince kıyamet kopuyor aman allahım inşallah senin ki de düzelir canim İnan zor çok üzüyor beni çok
Ben sepet besik aldim yatak odasina şu anda içinde uykuya direniyor ben sallıyorum :) Birde sallamam ben yahu diyordum artık kucagimda dikislerim agridi uyumadi sureklide emmek istiyor buna güç mü dayanir.Kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca her sürecin ayrı bir zorluğu olduğunu da daha iyi anlıyorum ama bu uyku problemi nasıl oluşuyo acaba baştan nasıl alıştırıyo insanlar yatağına koyuyoda kendileri uyuyo bebişler onları aklım almıyo. Ne yapmak ya da yapmamak lazım acaba? Bide sizler sallanan beşik mi kullanıyosunuz ilk önce anne yanı ya da sepet beşikmi aldınız yoksa büyüyen karyola tipi mi? Ben araştırmaya başladım ama daha beşik konusunda bile netleşemedim
Sling al alpişBen sepet besik aldim yatak odasina şu anda içinde uykuya direniyor ben sallıyorum :) Birde sallamam ben yahu diyordum artık kucagimda dikislerim agridi uyumadi sureklide emmek istiyor buna güç mü dayanir.
Gece de emerken sallanan koltukta sallana sallana emiyoruz uyuyor yerine koyuyorum. Yani vel hasıl kelam sallanan al sallanan :))))
Gazsiz bir bebek olursa yedirir atarsin kendi kendine uyur :)
Kucağımiza alıyoruz alıştı zaten hemen susuyor ama kucakta sallamak istemiyorum canım.Bırak alışsın kucağa. Ne güzel anne kokusu alıyor.
Sling al gaz sancılarına da iyi gelir
Benimki emerek uyuyor canımKucağımiza alıyoruz alıştı zaten hemen susuyor ama kucakta sallamak istemiyorum canım.
Çok zor olur eminim.
Seninkide mi kucakta uyuyor.
MasaAllah MasaAllah canim böylede devam eder insaAllahBenimki emerek uyuyor canım
Ya ciddi misinGaz gecer gibi olup tamamen kendi oturup rahatca hareket edene kadar gecmuyir canim sadece eskisi kadar sikistirmiyor . Bide ek hida gazi var onunlada tanisacaksin vakti geldiğinde
Gaz damlasimi bu canim. Doktor bize verdi bi tane onu aldim. Yerken bile yapiyor artik :))Sling al alpiş
yok kız.Gaz damlasimi bu canim. Doktor bize verdi bi tane onu aldim. Yerken bile yapiyor artik :))
:)) hee bunu diyorsun sen benim aklim damlada :))yok kız.
şöyle bişey. Taşıcı canım.
kolikli bebelerde faydalı
https://www.tuniko.com/slingler
https://www.tuniko.com/faq
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?