- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Öncelikle değerli yorumlarınız ve tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkürler güzel anneler❤
İkeanın beşiklerini bende beğeniyorum heö uygun hem şık ama bi şekilde sallanması gerektiğini düşünüyorum o yüzden çekimser kalıyodum ki sende bunu desteklemiş oldun sağol canım onu eledik o zaman Bende ya sepet ya da anne yanına da yanaştırılabilen istenildiğinde korkuluğu indirilebilen bişey alayım diyorum ama onda da 4 ay filan yatar diyolar o kadarcıksa verdiğim paraya yazık büyüyen beşik alayım diyorum yatak odasına koyayım minicik yavruyu da kovaman beşiğe koymaya kıyamam sanırım ay bilemedim yanii.. o hamaklarda alışanlar sonra başka bişeyde uyumuyo diyolar öylemi acaba?Canim benim benim kız ilk başta emzirip yatırıyordum ama sonrasında gaz sancısı sutum yetmedi falan derken ağlamasını birtek sallayarak geçirdik. Öyle olunca da hemen alıştı ee bizde kolayını bulduk herhalde ama ısın buraya gelecegini çözemedik. Elinden geldiğince sallamamaya calis:)
Ben Doğum yapmadan önce salllamam diyordum o yüzden normal düz Ikea nin yatağını aldım ama simdi diyorum ki keşke sallanan bir yatak alsaymışım. Benim sana tavsiyem sepet yatak Alman 6 7 aya kadar rahat kullanırsın daha sonrasında yatak odasını seçersin :) zaten uzun bir sure sana yakın yatmasını istersin
Amin canım cümlemize inşallah.. Civile bende baktım geçen nasıl bişeydi canım aldığın belli ki memnunsun 6 7 ay yatabilmeleri çok güzel ya ben o kadar yatamaz diyodum...Tatlım ben civilden sallanan portatif bir beşik aldim çok memnunum şimdilik 100 liraya almıştım sanirim.6-7 ay kullanacam sonra sallanan park yatak almayı düşünüyoruz..
Benimkide gazlandi ıkınıyor kızarıyor agliyor alıyoruz hemen kucağa ve alıştı öyle susuyor
Kucağımda sallamıyorum biliyorum alışır çünkü dizime koyuyorum yüz üstü salliyorum öyle rahat yatıyor.. yada meme ucunda emerken uyuyor(hep istediğim bu şekil uyutmakti ama kucağa alışacak sanirim
Neyse tecrübe edecez bakalım
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaallah
Ah kıyamam ya öyle bi bebek olursa bende herşeyi yaparım tabiki kıyamaz insan yavrusuna.. bizim önden konuşmalarımız boş zaten haklısın hepsi şahsına münhasır bebekler ben sallamam demiyorum asla zaten sallancak muhtemelen de bunu beşikte atlatsak daha çok işime gelirAhhh cnm herkesin hayalidir yatağına koyup ninni söyleyip uyutmak bebeğini... bnm yatak başında küçük sallanan beşik vardı ama okadar gazlıydı ki geceleri yatırmam imkansız oldu... hatta 2-3 haftalıkken ağlamaktan resmen sesi kısılmıştı kızımın... o anda sadece çözüm arıyorsun ağlamasın uyusun istiyorsun benim ayakta sallamam böyle başladı.. gerçekten bnm kıs ten teması istedi ayağında sallama istersen ama orda dursun.. çok akıllılar gerçekten... anlatacağın karakteri ile doğuyor bebişler bazen ne düşünürsen düşün o seni yönlendiriyor....
Belki benmkide olur kız öle uykuya emmeye düşkün şuanda biraz tembel gibi bakalım çıktığında nasıl olcak.. öyle ağlarken bırakamam ya kıyamam yazık her çocuk bir değil ki öyle büyücek demek yapcak bişey yok.. portatif senin için ideal evet ama benm öyle bi durum yok sepetlerde 450 650 arası filan değişiyo sanırım onun haricinde daha minik beşikler var onlarda hoşuma gidiyo benim. Senin kız ne zaman o büyüyen beşikten sarkmaya başlamıştı şuan kullanamıyon mu yani onuCanim onlar uykuyu ve emmeyi seven uslu bebekler yada iradeli anneler . Uyku egitimi var cok arastirdim ama aglamadan uyumuyor çocuk ağlamaktan bayilip uyuyo resmen ben neden eziyet edeyim cocuguma . Basta gazi vardi iste bir surubsey deniyorsun nasıl sakinlesiyosa ina devam buyuk cogunkllukta boyle salliyor iste. Ben 2 besik aldim biri portatif biri karyola tipi ikiside sallanan . Portatifi 6 7 ay kullandim artik sigmiyodu donemiyodu buyuk besige geçtim . Sepet besikler bana pahali hekdi hemde portatifle ankaraya cok gidip gekdigimiz4icin tercih ettim gunduz oturma odasina getiriyodum besigi hemde fiyat olarakda uygun. Buyuk besikten pismanim ama keske park yatak alsaydim ici derinya sarkma sorunu olmuyormus onlarda defne agzindan emzik dusse hemen uyanip ayaga dikiliyor saniye surmuyo bir uykun acilsin cocugum yok hemen ayaga dikiliyor korkuyorum o uuzden gündüz uykusunda hep yerde yatiriyorum..benim tecrubem bu yönde
Ah sorma hamilelik ve annelik anne adaylığı baştan başa stres zaten sağlıkla bi alsak kucağımızaOuyy yer teyzesi onu :) .hamileligin cilveleri iste canim endise endise endise :)
Sallanan alcam evet o kesinleşti alpi yazının başından buraya kadar sadece seper ya da küçük beşik mi alsam yoksa büyüyen beşik mi alsam ikilemindeyim birde küçük alsak dolabıda takım alamıcam o zaman büyüyen beşik ve dolabıda takımmı alsam diyorum.. İnşallah tüm bebekler gazsız olur ya da kendi gazını kolayca çıkarırBen sepet besik aldim yatak odasina şu anda içinde uykuya direniyor ben sallıyorum :) Birde sallamam ben yahu diyordum artık kucagimda dikislerim agridi uyumadi sureklide emmek istiyor buna güç mü dayanir.
Gece de emerken sallanan koltukta sallana sallana emiyoruz uyuyor yerine koyuyorum. Yani vel hasıl kelam sallanan al sallanan :))))
Gazsiz bir bebek olursa yedirir atarsin kendi kendine uyur :)