• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gaz problemimiz yoktu derken artik var :) Doktor damla verdi onu aldim gunde 5 damla veriyorum kakasini yapmazsa rahatlamiyor ve surekli emmek istiyor gazida olunca aynisi artik bende guc kalmiyor dikis yerlerim de aciyor rahat emziremiyorum yatarak emzirmeye calisiyorum belim agriyor ..
Ama yinede herseye deger uyuyuncada uyandirmaya calisiyorum özluyorum annemde bana kiziyor :))

Hergun banyo yaptir dedi doktor bana banyo yapinca cok rahatliyor.
Nice guzel seneleri olsun insallah prensesin.. Bizim de 24 haziran olacakti arefeye denk gelmese idi ama 23 olduk :))
Aramizda 1 sene 1 gun var :KK66:
Tesekkurler alpi teyzesi :) kizim abla oldu ohh ohhh

Herkese iyi haftalar kızlar Semra24 Semra24 ve Pinkpinkblue Pinkpinkblue öyle güzel anlatıyosunuz ki günler biran önce geçsede doğum zamanı gelse dileğimi perçinliyosunuz Ben bugün tetanoz aşısının ilk dozunu oldum kolum ağrıyo:KK43:
Masallah cnm yolun yarisi gelmiş bile sukurler olsun. Mizirdanma ters lale :))

Evet ediyor :) buda çok hoşuma gidiyor :) hafta içi çıkamıyorum dışarıya daha doğrusu tek çıkamıyorum çünkü ne yapacağı hiç belli olmuyor ağlama kirizine girince zor susuyor o yüzden çıkamıyorum :KK43: eşimle de biryerlere gidelim dedik burnumuzdan geldi :KK43: uyuyamayınca dünyanın en huysuz çocuğu oluyor :) inşallah alışır canim ya yoksa hep beraber ev hapsine alışacağız
Alisir canim merak etme sen. Valla ben kisin bile kucaklayip kucaklayip gidiyordum :) cok gezmeci eve girerken ağlıyor benimkide.cok kotu bir huyu var sallanmadan uyumaz bucok zorluyor dışarda. Oyun parkina girip ayagimda sallamisligim var parkta arabada

Alisir canim merak etme sen. Valla ben kisin bile kucaklayip kucaklayip gidiyordum :) cok gezmeci eve girerken ağlıyor benimkide.cok kotu bir huyu var sallanmadan uyumaz bucok zorluyor dışarda. Oyun parkina girip ayagimda sallamisligim var parkta arabada
Ay benim ki de ayni sallanmadan asla yatmıyor :( suan beni tek zorlayan konu uyku problemi Allah'a şükür diğer sıkıntılar geçti

Evet canım büyüyor yavaş yavaş :) artık gülümsüyor bilinçli olarak :)) kız olduğu anlaşılsın artık :)
Allahım sana da nasip eder inşallah :)
Amin inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz..
Masallah cnm yolun yarisi gelmiş bile sukurler olsun. Mizirdanma ters lale :))
Yolun yarısı geldi sanırım ama hergün ömrümden ömür gidiyo ya hareketlerini hissetmeye başladım ya hissetmediğimde kafama çok takıyorum dünden beri öleyim mesela karnımı dürtüp duruyorum net bişey hissedemiyorum aklım hep orda.. iyi olsun da ben çekerim razıyım kol ağrısı da neymiş kız.. hayırlısıyla 9 ayı tamamlayıp kucağıma alsaydım da hiç olmazsa sağlıklı olduğunu gözümle görürdüm

Günaydınn kızlar Semra24 Semra24 maşallah ne kadar tontis dünya tatlisi Allah uzun ömür versin :nazar:

Bende dün hsg çekildim kızlar çok şükür tüplerim kapalı değil rahmim kalp şeklinde ama düşüğe sebep olucak düzeyde olmadığını söyledi doktorum. Bakalım bundan sonra bir aşılama daha bekliyo bizi önümüzdeki ay başlarız sanırım

Günaydınn kızlar Semra24 Semra24 maşallah ne kadar tontis dünya tatlisi Allah uzun ömür versin :nazar:

Bende dün hsg çekildim kızlar çok şükür tüplerim kapalı değil rahmim kalp şeklinde ama düşüğe sebep olucak düzeyde olmadığını söyledi doktorum. Bakalım bundan sonra bir aşılama daha bekliyo bizi önümüzdeki ay başlarız sanırım
Amin canim benim:) darısı senin ve tüm isteyenlerin basına inşallah kısa zamanda sizlerden de güzel haberler alacağız :) herşeyden önemlisi moral moralini yüksek tut canim durumun varsa direk tüp bebek yaptır bence :)

Benimkide ilk hsgde kalp şeklinde cikti canım doğuştanmis.ama ikinci cekildigimde doktor görünmüyor dedi.
Bilmiyorum hangisi doğru ama.
Bebegimin dönmemesi rahmimim kalp şeklinde olabilir demisti..
Onu takma kafana yani.
Bak şuan bebişim yanımda.rabbim emeklerinin karşılığını versin insaAllah tez vakitte;)

Ay benim ki de ayni sallanmadan asla yatmıyor :KK43: suan beni tek zorlayan konu uyku problemi Allah'a şükür diğer sıkıntılar geçti
Simdiden baska bir uyutma yintemine gecmeye çalış aklinerdikce is zorlasiyor gozunun10 sn kapalı tutsa uyuyavak kadar uykusu oluyo yinede sallanmadan asla uyumuyor canim. Agirlasti zorlaniyorum 40 50 dk salladigimi biliyorum

Amin inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz..

Yolun yarısı geldi sanırım ama hergün ömrümden ömür gidiyo ya hareketlerini hissetmeye başladım ya hissetmediğimde kafama çok takıyorum dünden beri öleyim mesela karnımı dürtüp duruyorum net bişey hissedemiyorum aklım hep orda.. iyi olsun da ben çekerim razıyım kol ağrısı da neymiş kız.. hayırlısıyla 9 ayı tamamlayıp kucağıma alsaydım da hiç olmazsa sağlıklı olduğunu gözümle görürdüm
Asil stes hareket hissetneye baslayinca basliyo hissetmwyince korkuyosun haliyle. Sola yatip bacaklarini karnina cek çikolata ye sut ic karnini oksa buyuk ihtimalle uyuyor oluyo annesi :))). Yarim gun oynamadigini bilirim defnenin 2 kere cile gittigimi bilirim ayni gun icinde. Hepsi normal seyler. Bide seninki daha kucuk bi hissedip bi hissetmemen cok normal canim.

Simdiden baska bir uyutma yintemine gecmeye çalış aklinerdikce is zorlasiyor gozunun10 sn kapalı tutsa uyuyavak kadar uykusu oluyo yinede sallanmadan asla uyumuyor canim. Agirlasti zorlaniyorum 40 50 dk salladigimi biliyorum
Aynen doğru söylüyorsun ama dayanamıyorum ağlamasına :(

Cnmmm maşallah defnemiz büyümüş 1 yaşını kutlamışsınız darısı bizlereee olsun inşallah...
Bnmde sorunun bu sallayarak uyuması :( cok gazlıydı bnm defne sadece böyle uykuya daldı şimdi hala ayakta sallıyorum ve endişe duyuyorum hep mi böyle uyuyacak diye :( gerçi kolda sallamakta bana göre değil bel dayanmaz onada...
Semra24 Semra24 desene tüm defneler aynı... bende uyku eğitimi vermek istiyorum ama 3. Ayı doldurmuş olması lagzımmış... Allah yardımcımız olsun, bazende diyorum tek derdim bu olsun diye...

Semra24 Semra24 cnm maşallah kızın çok tatlı Allah sizlere bağışlasın inşallah... bu arada dertlerimiz ortak ben seni takip ediyorum resmen... bizde 2. Ayımızda memeyi zorla almaya başladı cok nazlı yani... ne dualar ne ninniler ile ayakta emziriyorum...resmen mememi çıkardığımı görünce kafasını çevirip ağlamaya başlıyor tadında mı bişey var dedim kaşığa sıktım verdim seve seve yuttu... memeyi emmeye başlayınca sorun kalmıyor ama o ilk tutması var ya resmen akla karayı seçtiriyor... inşallah bnm sıkıntımda biter senin gibi.. çok zorluyor:( maşallah bu arada size, darısı bizeeee olsun

Cnmmm maşallah defnemiz büyümüş 1 yaşını kutlamışsınız darısı bizlereee olsun inşallah...
Bnmde sorunun bu sallayarak uyuması :KK43: cok gazlıydı bnm defne sadece böyle uykuya daldı şimdi hala ayakta sallıyorum ve endişe duyuyorum hep mi böyle uyuyacak diye :KK43: gerçi kolda sallamakta bana göre değil bel dayanmaz onada...
Semra24 Semra24 desene tüm defneler aynı... bende uyku eğitimi vermek istiyorum ama 3. Ayı doldurmuş olması lagzımmış... Allah yardımcımız olsun, bazende diyorum tek derdim bu olsun diye...
Ay sorma canım ya hele ki su iki gündür hiç uyumuyor nesi var bilmiyorum sallamayla da uyumuyor :(

Semra24 Semra24 cnm maşallah kızın çok tatlı Allah sizlere bağışlasın inşallah... bu arada dertlerimiz ortak ben seni takip ediyorum resmen... bizde 2. Ayımızda memeyi zorla almaya başladı cok nazlı yani... ne dualar ne ninniler ile ayakta emziriyorum...resmen mememi çıkardığımı görünce kafasını çevirip ağlamaya başlıyor tadında mı bişey var dedim kaşığa sıktım verdim seve seve yuttu... memeyi emmeye başlayınca sorun kalmıyor ama o ilk tutması var ya resmen akla karayı seçtiriyor... inşallah bnm sıkıntımda biter senin gibi.. çok zorluyor:KK43: maşallah bu arada size, darısı bizeeee olsun
Vallahi o kadar üzülüyordum ki neden benim çocuğum boyle ama o kadar çokmuş ki içime su serpiyor İnan :) ben biraz cozdum bizimkini özellikle Gazi ve kakası varsa almak istemiyor o zaman zorlamıyorum uykudan uyandığı an veriyorum memeyi anlamıyor :) gaz sancısı bitti dedim kendisi rahat çıkarıyor ama su iki gündür uyumuyor yerine koltuğa koyuyorum susuyor kucağıma alıyorum sakinleşiyor ama yatırmaya gelince kıyamet kopuyor aman allahım inşallah senin ki de düzelir canim İnan zor çok üzüyor beni çok

Asil stes hareket hissetneye baslayinca basliyo hissetmwyince korkuyosun haliyle. Sola yatip bacaklarini karnina cek çikolata ye sut ic karnini oksa buyuk ihtimalle uyuyor oluyo annesi :))). Yarim gun oynamadigini bilirim defnenin 2 kere cile gittigimi bilirim ayni gun icinde. Hepsi normal seyler. Bide seninki daha kucuk bi hissedip bi hissetmemen cok normal canim.
Herkes senin gibi anlatırdı da bi süre hareket etmeyebilir normal diyodum ama iş öyle değilmiş insanın aklı hep orda oluyo yapmadığım hareket kalmıyo bugün dr a gittik yüz üstü yatıyo bacaklarınıda toplamış hissetmemem normal yani o hale göre.. o kadar bekledik düzgün göremedik anlayacağın teyzesi

Kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca her sürecin ayrı bir zorluğu olduğunu da daha iyi anlıyorum ama bu uyku problemi nasıl oluşuyo acaba baştan nasıl alıştırıyo insanlar yatağına koyuyoda kendileri uyuyo bebişler onları aklım almıyo. Ne yapmak ya da yapmamak lazım acaba? Bide sizler sallanan beşik mi kullanıyosunuz ilk önce anne yanı ya da sepet beşikmi aldınız yoksa büyüyen karyola tipi mi? Ben araştırmaya başladım ama daha beşik konusunda bile netleşemedim:(

Kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca her sürecin ayrı bir zorluğu olduğunu da daha iyi anlıyorum ama bu uyku problemi nasıl oluşuyo acaba baştan nasıl alıştırıyo insanlar yatağına koyuyoda kendileri uyuyo bebişler onları aklım almıyo. Ne yapmak ya da yapmamak lazım acaba? Bide sizler sallanan beşik mi kullanıyosunuz ilk önce anne yanı ya da sepet beşikmi aldınız yoksa büyüyen karyola tipi mi? Ben araştırmaya başladım ama daha beşik konusunda bile netleşemedim:KK43:
Canim benim benim kız ilk başta emzirip yatırıyordum ama sonrasında gaz sancısı sutum yetmedi falan derken ağlamasını birtek sallayarak geçirdik. Öyle olunca da hemen alıştı ee bizde kolayını bulduk herhalde ama ısın buraya gelecegini çözemedik. Elinden geldiğince sallamamaya calis:)
Ben Doğum yapmadan önce salllamam diyordum o yüzden normal düz Ikea nin yatağını aldım ama simdi diyorum ki keşke sallanan bir yatak alsaymışım. Benim sana tavsiyem sepet yatak Alman 6 7 aya kadar rahat kullanırsın daha sonrasında yatak odasını seçersin :) zaten uzun bir sure sana yakın yatmasını istersin

Back