• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Rabbimin mucizesi şükürler olsun..
Anneler burda babalar evlerinde:-)
Evim küçük biraz gelemediler...
Yalnız kalmak için sabırsızlanıyorum aslinda.nasil olacak üç kişilik hayat diye.
Yemesi,içmesi,temizliği falan filan.
Şimdilik çok iş yaptırmıyorlar...gece yüküm hic yok ben ilgileniyorum...
Yavaş yavaş eşimle banyoda yaptırıyoruz bakalım nasıl olacak:KK66:
3 kisilik hayat cok guzel :) anne baba ve bebek ♡. 40 gun yanliz birakmadilar artik darlnmistim yardimlardan :)

Olmaz olur mu seni ben mi doğurdum sen nasıl çıktın karnimdan diyip duruyorum..
Sonra şükrediyorum be herkese nasip etsin diye dua ediyorum.
Bazen ona bakıp boş boş gözlerimden akip gidiyor gozyaslarim...
Herkesler gitti mi tek kaldın mı artık?
1 yasina geldi ben hala inanamiyorumki siz inanasiniz :). O miss kokusunu icinize cekin bol bol keske saklansa cok cok cok guzel. Insan anne olinca baskasina daha cok dua ediyor baskalarida tatsin bu duyguyu diye. Sevgisi tahmin bile edilemezmis. En guzel acim en guzel sancim en guzel uykusuzluk yorgunluk :)

Canim sen onun annesisin seni istemz olurmu hic. Gaz icin nurse harways gaz surubu al bide sap simplex arastir istersen ben binlardan fayda gördüm. .simdi nasil alıştımi emmeye
Diyorlardı da inanmıyordum canim 3. Ayda düzelir merak etme diye :) Allah'a şükür daha iyiyiz bu 1 hafta :) güzelce emiyor maasallah mamasınıda içiyor :) gereksiz ağlamaları gitti sadece uyku problemimiz var o da geçer inşallah :) evet beni seviyormuş :) konuşuyorum onunla bana cevap verip gülümsüyor ağzı dolu bakalım neler bekliyor bizi :)
Ha birde hiç bir yere gidemiyoruz bugün dışarıya çıktık arabasında biraz uyudu kalkınca kıyamet koptu eve gelene kadar akla karayı seçtik :(

Kızlar iyi geceler :)
Kusura bakmayın pek giremiyorum :( arada takip etmeye çalıştım ama kaçırdım ipin ucunu
İnşallah herkes iyidir :)
Biz iyiyiz Allah'a şükürler olsun gaz problemi Yok denecek kadar azaldı:) 1 Aydır damla vermiyorum kendi gazını rahatlıkla çıkarabiliyor :)
Ve kızım bana gülümseyip konuşuyor :) gerçekten çok güzel bir duyguymuş :)
Allahım isteyen herkese nasip etsin :)

Diyorlardı da inanmıyordum canim 3. Ayda düzelir merak etme diye :) Allah'a şükür daha iyiyiz bu 1 hafta :) güzelce emiyor maasallah mamasınıda içiyor :) gereksiz ağlamaları gitti sadece uyku problemimiz var o da geçer inşallah :) evet beni seviyormuş :) konuşuyorum onunla bana cevap verip gülümsüyor ağzı dolu bakalım neler bekliyor bizi :)
Ha birde hiç bir yere gidemiyoruz bugün dışarıya çıktık arabasında biraz uyudu kalkınca kıyamet koptu eve gelene kadar akla karayı seçtik :KK43:
Masallah cnm cok sevindim. Bizde hem meme hem mama ile buyuduk suan sadece mama ve sut basladim artik . Dillenmeye basladi desene ouyy yerim Gözüyle seni takip ediyordur simdi. Cnm siz cikmaya devam edin oyle oyle alisir. Biz heo çıktık kisin bile. Simdi kapıya gidip ayakkabilarini eline alip addaa diye sallıyor :)))). Sana anne desin kafayi yiyeceksin :)))(

Masallah cnm cok sevindim. Bizde hem meme hem mama ile buyuduk suan sadece mama ve sut basladim artik . Dillenmeye basladi desene ouyy yerim Gözüyle seni takip ediyordur simdi. Cnm siz cikmaya devam edin oyle oyle alisir. Biz heo çıktık kisin bile. Simdi kapıya gidip ayakkabilarini eline alip addaa diye sallıyor :)))). Sana anne desin kafayi yiyeceksin :)))(
Evet ediyor :) buda çok hoşuma gidiyor :) hafta içi çıkamıyorum dışarıya daha doğrusu tek çıkamıyorum çünkü ne yapacağı hiç belli olmuyor ağlama kirizine girince zor susuyor o yüzden çıkamıyorum :( eşimle de biryerlere gidelim dedik burnumuzdan geldi :( uyuyamayınca dünyanın en huysuz çocuğu oluyor :) inşallah alışır canim ya yoksa hep beraber ev hapsine alışacağız

Herkese iyi haftalar kızlar Semra24 Semra24 ve Pinkpinkblue Pinkpinkblue öyle güzel anlatıyosunuz ki günler biran önce geçsede doğum zamanı gelse dileğimi perçinliyosunuz Ben bugün tetanoz aşısının ilk dozunu oldum kolum ağrıyo:KK43:
Ağrır canım ağrır ama gecer;)
Ikıncı dozda ağrımıyor çok sukur..

Bugün oğlumla konuşuyordum önce sesimi aramaya çalıştı etrafa baktı sonra bana baktı baktı güldü Beni gördüde mi güldü acaba diye ağladım.
O kadar mutlu oldum ki anlatamam çok güzel duygular hakikaten..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin InsaAllah.

Ağrır canım ağrır ama gecer:KK66:
Ikıncı dozda ağrımıyor çok sukur..

Bugün oğlumla konuşuyordum önce sesimi aramaya çalıştı etrafa baktı sonra bana baktı baktı güldü Beni gördüde mi güldü acaba diye ağladım.
O kadar mutlu oldum ki anlatamam çok güzel duygular hakikaten..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin InsaAllah.
2. Dozda ağrımadığına sevindim bak Annelik böyle başlıyo işte ne yapalım o sağlıklı olsun da.. Minik minik hissediyorum o kadar güzel duygu ki kucağımıza almak nasip olursa neker yaşayacağımı hayal bile edemiyorum çol değişik bişey.. sana öyle yaptığında içine sokasın gelir ya can parçası seni gördüğü için gülmüştür bence bebekler annelerini en baştan tanıyomuş çünkü Allahım tüm isteyenlere nasip etsin tez zamanda hayırlısıyla inşallah.. dünyanın en güzel ama en zor işi sanırım annelik

:KK43: Rabbim korusun insaAllah sende haklısın.
Gaz probleminiz var mı yavrum gece ikinmaktan bir hal oldu tuvaletini yapmak istiyor yapamıyor dün öğlen yapmıştı.elimden bişey gelmiyor o kızardıkça benim canım gidiyor:KK43:
Gaz problemimiz yoktu derken artik var :) Doktor damla verdi onu aldim gunde 5 damla veriyorum kakasini yapmazsa rahatlamiyor ve surekli emmek istiyor gazida olunca aynisi artik bende guc kalmiyor dikis yerlerim de aciyor rahat emziremiyorum yatarak emzirmeye calisiyorum belim agriyor ..
Ama yinede herseye deger uyuyuncada uyandirmaya calisiyorum özluyorum annemde bana kiziyor :))

Hergun banyo yaptir dedi doktor bana banyo yapinca cok rahatliyor.

Hemde cok guzel rabbim tum isteyenlere yasatsin bu guzelligi. Cnm bizim digum gununuz geçti bile 24 hazirandi :) 1 hafta rotarli kutladik cunku arife gunuydu :). Hersey cok guzeldi cok guzel seyler hazirladik prensesime.
Nice guzel seneleri olsun insallah prensesin.. Bizim de 24 haziran olacakti arefeye denk gelmese idi ama 23 olduk :))
Aramizda 1 sene 1 gun var ;)

Herkese iyi haftalar kızlar Semra24 Semra24 ve Pinkpinkblue Pinkpinkblue öyle güzel anlatıyosunuz ki günler biran önce geçsede doğum zamanı gelse dileğimi perçinliyosunuz Ben bugün tetanoz aşısının ilk dozunu oldum kolum ağrıyo:KK43:
Ayy o tetanoz asisi kolumu kaldiramadim gunlerce :) Ama ikinci doz iyi biri atlatirsan yani :-p
Senin minik ne yapiyor nasil gidiyor kontroller .. Bol bol uyu dediklerinde amann bisi olmaz uyuruz demistim ama haklilarmis sen bol bol uyu firsat buldukca depola sonra uyumak istesende uyuyamiyorsun. Cunku o uyuyunca da onu izliyorsun boyle bir delilik annelik :)

Gaz problemimiz yoktu derken artik var :) Doktor damla verdi onu aldim gunde 5 damla veriyorum kakasini yapmazsa rahatlamiyor ve surekli emmek istiyor gazida olunca aynisi artik bende guc kalmiyor dikis yerlerim de aciyor rahat emziremiyorum yatarak emzirmeye calisiyorum belim agriyor ..
Ama yinede herseye deger uyuyuncada uyandirmaya calisiyorum özluyorum annemde bana kiziyor :))

Hergun banyo yaptir dedi doktor bana banyo yapinca cok rahatliyor.
Nice guzel seneleri olsun insallah prensesin.. Bizim de 24 haziran olacakti arefeye denk gelmese idi ama 23 olduk :))
Aramizda 1 sene 1 gun var :KK66:
Başlarda bizdede yoktu başladı çok kızarıyor içim gidiyor doktor bize bişey vermedi kolik bebek 3-4ay bu gaz problemi sürer bazen ağlama krizlerine girer merk etme dedi.
Bende you tube fon makinesi sesi var onu dinletiyorum rahatlıyor hakikaten..susuyor hemen
Evimizin yeni melodisi yani biz bile uyuyoruz :-)

Hemde cok guzel rabbim tum isteyenlere yasatsin bu guzelligi. Cnm bizim digum gununuz geçti bile 24 hazirandi :) 1 hafta rotarli kutladik cunku arife gunuydu :). Hersey cok guzeldi cok guzel seyler hazirladik prensesime.
Yaa ben temmuzda zannediyordum MasaAllah bir yaşına gelmiş premses;)
Rabbim sağlık sıhhat versin bir ömür insAllah
Bizimkiylede yakınmış doğum günleri 19 haziran:)

Başlarda bizdede yoktu başladı çok kızarıyor içim gidiyor doktor bize bişey vermedi kolik bebek 3-4ay bu gaz problemi sürer bazen ağlama krizlerine girer merk etme dedi.
Bende you tube fon makinesi sesi var onu dinletiyorum rahatlıyor hakikaten..susuyor hemen
Evimizin yeni melodisi yani biz bile uyuyoruz :-)
Bana bu kontrolde verdi sormadi bile gazi var mi diye :) Ben surekli emmek istiyor dedim gazdan dolayi da emer dedi. Ne yese hemen kaka yapiyordu iki gundur biraz daha misesinde kaliyor sukur :) kilo alamiyor yedigini aninda yapincada yapmasada sorun amann zor isler :))

Ayy o tetanoz asisi kolumu kaldiramadim gunlerce :) Ama ikinci doz iyi biri atlatirsan yani :p
Senin minik ne yapiyor nasil gidiyor kontroller .. Bol bol uyu dediklerinde amann bisi olmaz uyuruz demistim ama haklilarmis sen bol bol uyu firsat buldukca depola sonra uyumak istesende uyuyamiyorsun. Cunku o uyuyunca da onu izliyorsun boyle bir delilik annelik :)
Ağrı başladığında buz koydum koluma iyi geldi çok şükür şimdilik sadece vurulduğum yerde ağrı var o kadar da olur artık:) 2. Doz da 1 ay sonra inşallah onu da en kötü böyle atlatırım:) minik de iyidir inşallah bugün sağlık ocağında dinledi kalbini Dünyanın en güzel sesi çarşamba da kendi dr um da randevum var inşallah herşey yolundadır ufak tefek hissediyorum hareketleri bazen çok sakin oluyo dürtüyorum kıpırdıyo eşimde kızıyo uyandırma çocuğu diye Şimdiden bile çook güzel Allah kucağımıza almayı nasip etsin bana da tüm hamilelere de olmayanlara da nasip etsin inşallah.. Uyku konusu ise ben çok düşkün değilim ama düzenli uyumayı severim alpi ne yapıcaz bilmem:)

IMG_4165.JPG
Kızlar bakın benim kızın size selamı var :nazar:

Oy maşallah kızına ne tatlı elbisede giymiş:KK200: Allah nazardan korusun:nazar: Baya büyümüş ele avuca gelmiş negüzel darıs başımıza artık :dua:
Evet canım büyüyor yavaş yavaş :) artık gülümsüyor bilinçli olarak :)) kız olduğu anlaşılsın artık :)
Allahım sana da nasip eder inşallah :)

Back