Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hayirli olsun tedavin sonucuda insallah bebis olsun canim duamdasin..

Hayirli olsun tedavin canım Rabbim hayirlisiyla sağlıkla nasip etsin tez zamanda

Masallah ıyı buyumus yumrtaların ınsallah hayrlı sonclar alrsın canım

Al_pi az kaldı yine şükür canım 2ayi bitirdik ne zaman zaman geçti anlamıyorum valla o kadar hızla geçiyor ki beyfendinin peşinde koşup durmaktan enerjimiz kalmıyor :) ay şansa bak canım çok heyecanlı zamanlar ya seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım vesselam kavuşmuştur oglusuna darisi sana ve tüm isteyenlere insallahhh

gzm43 cnm maşallah çok gzl gidiyor tedavin inşallah hayırlı hbrini alırız, hep olumlu düşün hep duanı et Rabbim şu mübarek günlerde yüzünüzü güldürsün inşallah...
Tüm topikteki arkadaşlarım hep duamdasınız...

Hayyyy maşallah ela bebeğe,prensese Darısı bize olsun teyzesi, yerim o gülen suratını koklayarak öp bnm içinde

Canım benim şu saatlerde oğlun kucağındadır ne güzel.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah❤
Amin canım benim inşallah..
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah hamile kalıp sağlıklı bi hamilelik geçirirsin.. Allah kimsenin emeklerini boş çıkartmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Hayirli olsun tedavin sonucuda insallah bebis olsun canim duamdasin..

Hayirli olsun tedavin canım Rabbim hayirlisiyla sağlıkla nasip etsin tez zamanda

Masallah ıyı buyumus yumrtaların ınsallah hayrlı sonclar alrsın canım

Hepinizden Allah razı olsun bi vakti zamanı var diyorum hep ama bu sefer doktorun büyük etkisiyle bi adım daha yaklaştım gibi hissediyorum odadan çıkarken senin çocuğun olur deyip durdu inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz

Tedavin hayırlı olsun canım inşallah hamile kalıp sağlıklı bi hamilelik geçirirsin.. Allah kimsenin emeklerini boş çıkartmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Amin canım benim çok sağol dört gözle bekliyoruz o günleri inşallah nasip olucak

Kızlar evladımi kucağıma aldim hamd olsun..
Ayrıntıları daha sonra yazarım..
Spinal oldum harika bir doğum oldu.
Al_pi korkacak bişey yokmuş inan..3 gün stresten ağlamıştım.
25-30dk sürdü ameliyatım nasıl girersen öyle çıkarsın onu düşünerek hep güzel şeyler düşündüm guldum gulerekte çıktım..
Darisi isteyen herkese insAllah.

Slm kızlar nasılsınız
vesselam_ kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin öp yerime mis kokulunu
Al_pi kuzum hayırlısıyla sıra inci tanenin gelmesinde rabbim güzel doğumlar nasip etsin inşallah hemde sabah sabah hemen kucağına gelecek prenses maşallah size
Kartanesi_26 kuzum nasılsın senin prenses nasıl maşallah çok tatlı öp yerime
@deeploneliness gülüm sen nasılsın senin az kaldı Paşa'na kavuşmana
derandiren kuzum meleğin çok tatlı yerim onu maşallah 4 ayı bitirmişsiniz rabbim sağlıkla büyütsün

Slm kızlar nasılsınız
vesselam_ kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin öp yerime mis kokulunu
Al_pi kuzum hayırlısıyla sıra inci tanenin gelmesinde rabbim güzel doğumlar nasip etsin inşallah hemde sabah sabah hemen kucağına gelecek prenses maşallah size
Kartanesi_26 kuzum nasılsın senin prenses nasıl maşallah çok tatlı öp yerime
@deeploneliness gülüm sen nasılsın senin az kaldı Paşa'na kavuşmana
derandiren kuzum meleğin çok tatlı yerim onu maşallah 4 ayı bitirmişsiniz rabbim sağlıkla büyütsün

Canım gözün aydın olsun..Sağlıkla sıhhatle büyütün, hep güzel mutlu günleriniz olsun.. Tebrik ederim canım darısı isteyen tüm anne adaylarına inş.

Canım nasılsın? Nerelerdesin?Bu kadar özletme kendini, biz iyiyiz bu gün iş yerindeki son günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…