Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın güzeller haika bir pazar olsun hepimiz için❤
Bende bozulmuyo değilim şimdiden düşündükçe yaşanacak baba kız aşkına ama laf aramızda ben zaten onların mutluluğuyla mutlu olurum yaa günler geçse doğum gelse de kucağıma alsam diyorum dayanamıyorum ultrasonda gördükçe

Aminnn canım benim hepimiz inşallah

Canım hadi gözün aydın kızın hem kilosunu artırmış hem de erkenden geliyomuş sabah ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin canim insallah ..

Mesajını yeni gördüm canım miden bulandiği zaman söylüyorsun bir ilaç yapıyorlar damardan anında kesiliyor. Doktor kendi rahatı için genel istiyor herhalde hiçte öyle savrulmuyorsun ya benden korkak olamaz kimse çıtım çıkmadi benim sadece üşüdüm sağolsun anestezi uzmanı bezi ısıtıp omuzlarima koyuyordu.
Genel anestezide uyandiğin gibi ağriların oluyor birde baş ağrisi çok şükür bir gün bile başim ağrımadı. Üzülme bunalıma girme yarım saat sürüyor sadece yarın hayirlisiyla bebişin kollarında olacak kazasız belasız güzelce geçecek inşallah

İyiyim canım Ramazan yoğun geçiyor,
henüz aramadılar şekercim,
aramalarını bekliyoruz,
belli değil bayramdan sonra
olur
sanırım.
sen nasılsın?

Sağolasın canım biz de iyiyiz Cuma çalışamaz raporu aldım. Pazartesiden sonra ise gitmiyorum artık. Bu hafta da biraz kosusturmali gecer sonrasında rahat ederim. Sizin de bayramdan sonra daha rahat geçer ins. Esin de hayırlısı ile atlatir..

Nasıl anlatsam duygularımı bilemiyorum..
Bugün oğlumla ayni bedende son gecemiz yarın Allah nasip ederse kucağımda olacak..
Zaman su gibi geçiyormuş oysa.durduramiyoruz
Özlenecek o kadar güzel bir hamilelik yasadimki rabbime sonsuz şükür olsun..
Şuan attığı tekmelerle vedalasacaz yarın.
Dualarımda olacaksınız insaAllah..
Sizde bana dua edin..
Yarin 11de dogumum.
Kendime geldiğim ilk fırsatta yazacam sizlere InşaaAllah.

Nasil ki zor gunlerde birlikte agladik birlikte güldüysek yarin kuzunu koklarken bizlere yazdiginda seninle birlikte sevinecegiz..
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin hayirlisiyla cok kolay gecsin nasil dogdugunu anlamamis ol..
Bugun cok özel bir gun hamileligin sonu ama hayatin boyunca sana anne diyecek bir melegin gelisi olacak..
Dualarim seninle bana da dua et benimde gunlerim azaldi korkuyorum ..

Canım arkadaşım Rabbim kolay bir doğum nasip etsin. .
Paşanı sağlıkla huzurla büyüt inşallah..
Bekledik, ve sabrın sonu selamet sizin için..
En güzel kavuşma olacak yarın. .
Can parçan doğacak dünyaya..

Rabbim vatana millette hayırlı evlat eylesin..
Rabbim bizlere de nasip etsin.

Duamdasın . .

Son düzenleme:
Aynen canım amin Allah razı olsun.
Canim benim çok tatlılar ya..cok sagol
Dualarımda olacaksınız insAllan.

Canimmm gercekten zamani tutamiyoruz iyi de olsa kötü de olsa hayatimiz akip gidiyor her halukarda ama senin icin zaman şu an o kadar guzel aksin ki icinde korku hüzün hic bir sey olmasin insallah mutluluktan baska yarin yeni dogan melegini op kokla bizim icin de mis kokulu sut kokulu yawruyu.
Hayirli saglikli dogumlar diliyorum cnm rabbim sizi birbirinize bagislasin.
Dogum aninda o ani yasamak isteyen kardeslerini unutma dualarinda. Bizim de dualarimiz seninle cnm

Allah razı olsun güzel anne..
Her zaman olduğu gibi o zamanda edecem dua..
Isimleriyle insaAllah.
Rabbim evlatlarına sağlık sıhhat versin canım..

vesselam_ canım benim ne kadar hızla geçti zaman melegine kavusmana saatler kaldı Allahin izniyle sağlıkla alırsınız inşallah yavrunuzu kucaginiza Allah her isteyene yasatsin bu duyguyu tüm hamilelerde hayirlisiyla dogursun inşallah
Al_pi canım seninde az kalmış çok heyecanlı ya seninde hayırlı haberlerini alalım inşallah kızını sağlıcakla alırsın o si inşallah kucağına u-mutlu lale canım seninde tam belli olmasa da hayırlı olsun seninde inşallah kucağına aldığının haberlerini alırız Mor Seven canım doğum yapmışsın hayırlı olsun bebisin Allah hayırlı omurler nasıl etsin yavruna

Vesselamla 4 gün arayla ögrenmistik hamile oldugumuzu ve 4 gün arayla doguma giriyoruz.. :)
Amin canim insallahhh.. Sen nasilsin nasil geciyor zaman eşinin az kaldi sanirim gelmesine..

Canım zaman ne kadar hızlı geciyo anlayamıyoruz Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rahat kolay bi şekilde olsun doğumun

Canım çok sevindim, inşallah bu ay güzel haberlerini alırız,
kafana takma ama olur mu oluruna bırak..
biz çok stres oluyoruz
oldu mu olmadı mı
yoksa hiç sorun yok..

benim de öyle çok yumurtam oluyo
ama tutmadı, oda rabbimin hikmeti..

inşallah tedavin güzel sonuçlanır..

dualarım seninle. .

sağolasın özlemciğim aramadılar hastaneden,
bayram sonu olur diye düşünüyoruz bakalım.
aynen evde olman senin için daha iyi olur canım benim =)
haftalar ne çabuk geçiyor, büyüdü minnak..
=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…