• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bende şimdi doktordan çıktım kızlar OVITRELLE verdi 6 tane yumurta olduğunu iki tanesinin 19 ve 20 mm olduğunu söyledi çok olumlu konuştu umutlandım yine Allahim bu sefer hayırlısıyla nasip etsin inşallah dua edin lütfen
Hayirli olsun tedavin sonucuda insallah bebis olsun canim duamdasin..

iyi-hafta-sonu-s%C3%B6zleri-facebook.gif

Bende şimdi doktordan çıktım kızlar OVITRELLE verdi 6 tane yumurta olduğunu iki tanesinin 19 ve 20 mm olduğunu söyledi çok olumlu konuştu umutlandım yine Allahim bu sefer hayırlısıyla nasip etsin inşallah dua edin lütfen
Hayirli olsun tedavin canım Rabbim hayirlisiyla sağlıkla nasip etsin tez zamanda

Masallah ıyı buyumus yumrtaların ınsallah hayrlı sonclar alrsın canım

Al_pi Al_pi az kaldı yine şükür canım 2ayi bitirdik ne zaman zaman geçti anlamıyorum valla o kadar hızla geçiyor ki beyfendinin peşinde koşup durmaktan enerjimiz kalmıyor :) ay şansa bak canım çok heyecanlı zamanlar ya seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım vesselam kavuşmuştur oglusuna darisi sana ve tüm isteyenlere insallahhh

gzm43 gzm43 cnm maşallah çok gzl gidiyor tedavin inşallah hayırlı hbrini alırız, hep olumlu düşün hep duanı et Rabbim şu mübarek günlerde yüzünüzü güldürsün inşallah...
Tüm topikteki arkadaşlarım hep duamdasınız...❤️

Ela bugün tam 4 aylık oldu:nazar: zaman nasılda geçiyor artık kahkaha atarak gülüyor:KK48: Rabbim tüm isteyen insanlara nasip etsin inşallah her zaman dualarımdasınız.
vesselam_ vesselam_ senin de hayirli haberlerini bekliyorız canım
Hayyyy maşallah ela bebeğe,prensese❤️ Darısı bize olsun teyzesi, yerim o gülen suratını koklayarak öp bnm içinde

Nasıl anlatsam duygularımı bilemiyorum..
Bugün oğlumla ayni bedende son gecemiz yarın Allah nasip ederse kucağımda olacak..
Zaman su gibi geçiyormuş oysa.durduramiyoruz
Özlenecek o kadar güzel bir hamilelik yasadimki rabbime sonsuz şükür olsun..
Şuan attığı tekmelerle vedalasacaz yarın.
Dualarımda olacaksınız insaAllah..
Sizde bana dua edin..
Yarin 11de dogumum.
Kendime geldiğim ilk fırsatta yazacam sizlere InşaaAllah.
Canım benim şu saatlerde oğlun kucağındadır ne güzel.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah❤
vesselam_ vesselam_ canım benim ne kadar hızla geçti zaman melegine kavusmana saatler kaldı Allahin izniyle sağlıkla alırsınız inşallah yavrunuzu kucaginiza Allah her isteyene yasatsin bu duyguyu tüm hamilelerde hayirlisiyla dogursun inşallah
Al_pi Al_pi canım seninde az kalmış çok heyecanlı ya seninde hayırlı haberlerini alalım inşallah kızını sağlıcakla alırsın o si inşallah kucağına u-mutlu lale u-mutlu lale canım seninde tam belli olmasa da hayırlı olsun seninde inşallah kucağına aldığının haberlerini alırız @Mor Seven canım doğum yapmışsın hayırlı olsun bebisin Allah hayırlı omurler nasıl etsin yavruna
Amin canım benim inşallah..
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah hamile kalıp sağlıklı bi hamilelik geçirirsin.. Allah kimsenin emeklerini boş çıkartmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Canım çok sevindim, inşallah bu ay güzel haberlerini alırız,
kafana takma ama olur mu oluruna bırak..
biz çok stres oluyoruz
oldu mu olmadı mı
yoksa hiç sorun yok..

benim de öyle çok yumurtam oluyo
ama tutmadı, oda rabbimin hikmeti..

inşallah tedavin güzel sonuçlanır..

dualarım seninle. .

Hayirli olsun tedavin sonucuda insallah bebis olsun canim duamdasin..

Hayirli olsun tedavin canım Rabbim hayirlisiyla sağlıkla nasip etsin tez zamanda

Masallah ıyı buyumus yumrtaların ınsallah hayrlı sonclar alrsın canım

gzm43 gzm43 cnm maşallah çok gzl gidiyor tedavin inşallah hayırlı hbrini alırız, hep olumlu düşün hep duanı et Rabbim şu mübarek günlerde yüzünüzü güldürsün inşallah...
Tüm topikteki arkadaşlarım hep duamdasınız...❤️

Hepinizden Allah razı olsun bi vakti zamanı var diyorum hep ama bu sefer doktorun büyük etkisiyle bi adım daha yaklaştım gibi hissediyorum odadan çıkarken senin çocuğun olur deyip durdu inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz

Tedavin hayırlı olsun canım inşallah hamile kalıp sağlıklı bi hamilelik geçirirsin.. Allah kimsenin emeklerini boş çıkartmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Amin canım benim çok sağol dört gözle bekliyoruz o günleri inşallah nasip olucak

Kızlar evladımi kucağıma aldim hamd olsun..
Ayrıntıları daha sonra yazarım..
Spinal oldum harika bir doğum oldu.
Al_pi Al_pi korkacak bişey yokmuş inan..3 gün stresten ağlamıştım.
25-30dk sürdü ameliyatım nasıl girersen öyle çıkarsın onu düşünerek hep güzel şeyler düşündüm guldum gulerekte çıktım..
Darisi isteyen herkese insAllah.

Slm kızlar nasılsınız
vesselam_ vesselam_ kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin öp yerime mis kokulunu ❤️
Al_pi Al_pi kuzum hayırlısıyla sıra inci tanenin gelmesinde rabbim güzel doğumlar nasip etsin inşallah hemde sabah sabah hemen kucağına gelecek prenses maşallah size ❤️
Kartanesi_26 Kartanesi_26 kuzum nasılsın senin prenses nasıl maşallah çok tatlı öp yerime ❤️
@deeploneliness gülüm sen nasılsın senin az kaldı Paşa'na kavuşmana
derandiren derandiren kuzum meleğin çok tatlı yerim onu maşallah 4 ayı bitirmişsiniz rabbim sağlıkla büyütsün ❤️

Slm kızlar nasılsınız
vesselam_ vesselam_ kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin öp yerime mis kokulunu ❤️
Al_pi Al_pi kuzum hayırlısıyla sıra inci tanenin gelmesinde rabbim güzel doğumlar nasip etsin inşallah hemde sabah sabah hemen kucağına gelecek prenses maşallah size ❤️
Kartanesi_26 Kartanesi_26 kuzum nasılsın senin prenses nasıl maşallah çok tatlı öp yerime ❤️
derandiren derandiren kuzum meleğin çok tatlı yerim onu maşallah 4 ayı bitirmişsiniz rabbim sağlıkla büyütsün ❤️

Kızlar evladımi kucağıma aldim hamd olsun..
Ayrıntıları daha sonra yazarım..
Spinal oldum harika bir doğum oldu.
Al_pi Al_pi korkacak bişey yokmuş inan..3 gün stresten ağlamıştım.
25-30dk sürdü ameliyatım nasıl girersen öyle çıkarsın onu düşünerek hep güzel şeyler düşündüm guldum gulerekte çıktım..
Darisi isteyen herkese insAllah.
Canım gözün aydın olsun.:KK200:.Sağlıkla sıhhatle büyütün, hep güzel mutlu günleriniz olsun.. Tebrik ederim canım darısı isteyen tüm anne adaylarına inş.:KK5:

Slm kızlar nasılsınız
Canım nasılsın? Nerelerdesin?:KK200:Bu kadar özletme kendini, biz iyiyiz bu gün iş yerindeki son günüm:KK54:

Back