• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

images

Beklediğine değecek emin ol.
Hâk de, Sabır de, Şükür de,
Hatırla Arş'ın sahibinin sözünü:
Allah Sabredenlerle beraberdir...

Hayırlı Cumalar

Son düzenleme:
slm güzeller Al_pi Al_pi gzlim netleşmiş tarih hadi hayırlısı ne heyecan vardır şimdi sende darısı Doğum bekleyen diğer arkadaşlara olsun❤️
vesselam_ vesselam_ cnm hiç panik yapma dr una güven hayırlısı neyse o olsun... az kaldı oğlunu kucağına almaya ;)
u-mutlu lale u-mutlu lale ayyyy bir kızce daha yolda bnm eşimde zor gidiyor sabahları bana söylediği tüm gzl kelimeleri Artuk kızına söylüyor ... bide bnmki ilk duyduğunda demek kızmış deyip erkek isteyenlerdendi ;) arada hatırlatıyorum yooo ben çok sevinmiştim diyor.. ahhh bu kızceler ahhhh babasının aklını aldı bnm ki ;)

slm güzeller Al_pi Al_pi gzlim netleşmiş tarih hadi hayırlısı ne heyecan vardır şimdi sende darısı Doğum bekleyen diğer arkadaşlara olsun❤️
vesselam_ vesselam_ cnm hiç panik yapma dr una güven hayırlısı neyse o olsun... az kaldı oğlunu kucağına almaya :KK66:
u-mutlu lale u-mutlu lale ayyyy bir kızce daha yolda bnm eşimde zor gidiyor sabahları bana söylediği tüm gzl kelimeleri Artuk kızına söylüyor ... bide bnmki ilk duyduğunda demek kızmış deyip erkek isteyenlerdendi :KK66: arada hatırlatıyorum yooo ben çok sevinmiştim diyor.. ahhh bu kızceler ahhhh babasının aklını aldı bnm ki :KK66:
Ayy vallahi bende bir tuhaflik var sanirim hiç heyecanim yok :) Şu an gün sayiyorum o kadar.. Hastane kapisindan girince başlar benim kalp çarpıntım o zaman heyecan yaparim :)
Şimdi duygusallik var herşeye ağlayasım geliyor :)

u-mutlu lale u-mutlu lale canim prenses geliyormuş ♥ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

V vesselam canım yeter ki sağlıkla gelsinler, bir yerde okumuştum dönmüyorsa bebek bunun da sebebi varmış. Belki sezeryan daha hayırlıdır ;) Siz iyi olun da ;)

Al_pi Al_pi canım kızın haftasını yakalamış. Gözün aydın olsun ;) Sağlıkla gelsin.. Bir de sabahtan olmasi cok daha iyi hem halsiz kalmadan hem de daha az stresle hemen kucağına alacaksın ins. ♥

_Verda_ _Verda_ canım benim nasılsın♥ Eşinin ameliyat tarihi belli oldu mu?

u-mutlu lale u-mutlu lale canim prenses geliyormuş ♥ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

V vesselam canım yeter ki sağlıkla gelsinler, bir yerde okumuştum dönmüyorsa bebek bunun da sebebi varmış. Belki sezeryan daha hayırlıdır :KK66: Siz iyi olun da :KK66:

Al_pi Al_pi canım kızın haftasını yakalamış. Gözün aydın olsun :KK66: Sağlıkla gelsin.. Bir de sabahtan olmasi cok daha iyi hem halsiz kalmadan hem de daha az stresle hemen kucağına alacaksın ins. ♥

_Verda_ _Verda_ canım benim nasılsın♥ Eşinin ameliyat tarihi belli oldu mu?
Bu bebeklerin haftasi haftasina uymuyor :)) 3kilo olduk çok şükür bakalim dogumda kac kilo cikacak .. Evet ya cok guzel oldu dilegim kabul oldu resmen ben saat 4e kadar naparim diyordum ki beni 6-6bucukta cagirdi acilden giris yapacagim super oldu bu..
Uyku sersemi ne oldugunu anlamadan olur biter insallah..

Bu bebeklerin haftasi haftasina uymuyor :)) 3kilo olduk çok şükür bakalim dogumda kac kilo cikacak .. Evet ya cok guzel oldu dilegim kabul oldu resmen ben saat 4e kadar naparim diyordum ki beni 6-6bucukta cagirdi acilden giris yapacagim super oldu bu..
Uyku sersemi ne oldugunu anlamadan olur biter insallah..
Hayırlı olsun canım elada sabah 6:35 te doğdu:) bizim doktor o saatte geldiği için fazla para aldı :)

Hayırlı olsun canım elada sabah 6:35 te doğdu:) bizim doktor o saatte geldiği için fazla para aldı :)
Benim doktor kendi teklif etti :) Sabah gelirmisin dedi koşa koşa dedim 6da ama dedi 5de de gelirim dedim :)
Sagol canim son gunler artik Bugun ignem bitti acayip bir durum bitmesine sevinsem mi üzülsem mi :)

Benim doktor kendi teklif etti :) Sabah gelirmisin dedi koşa koşa dedim 6da ama dedi 5de de gelirim dedim :)
Sagol canim son gunler artik Bugun ignem bitti acayip bir durum bitmesine sevinsem mi üzülsem mi :)
Hamileyken o kadar rahatsızdımki doğurayim diyordum ama hamileliğimi özleyeceğim asla aklıma gelmezdi. Çok acayip oluyor insan karnımdayken yalnızca bana ait gibi hissediyordum özel hissediyodum:) demek her kadın özlüyormuş. Şimdi ablam tel açti ela uyanıkmı gelcem diyo yatiyo dedim teyzem aradi ela uyanıkmı geliyoruz diyor:))) ki benim evime pek gelmezlerdi ters diye ohh ela yatiyo dedim :))
Rabbim bu günleri sanada tüm arkadaşlarimizada göstersin inşallah

Hamileyken o kadar rahatsızdımki doğurayim diyordum ama hamileliğimi özleyeceğim asla aklıma gelmezdi. Çok acayip oluyor insan karnımdayken yalnızca bana ait gibi hissediyordum özel hissediyodum:) demek her kadın özlüyormuş. Şimdi ablam tel açti ela uyanıkmı gelcem diyo yatiyo dedim teyzem aradi ela uyanıkmı geliyoruz diyor:))) ki benim evime pek gelmezlerdi ters diye ohh ela yatiyo dedim :))
Rabbim bu günleri sanada tüm arkadaşlarimizada göstersin inşallah
Aminn aminnn. Ama ben bütün zorluga ragmen hamileligimi çoo sevdim ya bittigine ayri üzüluyorum her ne kadar ayaklarim tasimasada beni nefes alamiyor olsamda gobegim delik desik olsada doyamadim hamilelige ♡♡
Uyuyo dedin ama yine geliyorlar mi :))

Ayy vallahi bende bir tuhaflik var sanirim hiç heyecanim yok :) Şu an gün sayiyorum o kadar.. Hastane kapisindan girince başlar benim kalp çarpıntım o zaman heyecan yaparim :)
Şimdi duygusallik var herşeye ağlayasım geliyor :)
Bende ağlıyorum alpi çok fenayım:KK61:
Hamileliğim çok guzel geçmişti ama bu hafta ağlamakliyim.
Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insaAllah

Aminn aminnn. Ama ben bütün zorluga ragmen hamileligimi çoo sevdim ya bittigine ayri üzüluyorum her ne kadar ayaklarim tasimasada beni nefes alamiyor olsamda gobegim delik desik olsada doyamadim hamilelige ♡♡
Uyuyo dedin ama yine geliyorlar mi :))
Aynen doyamıyor insan aa o göbekli benmydim diyor :) evet geldiler hatta ses çıkardılar uyandı:))

Back