- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Günaydın güzeller haika bir pazar olsun hepimiz için❤
Aminnn canım benim hepimiz inşallah
Bende bozulmuyo değilim şimdiden düşündükçe yaşanacak baba kız aşkına ama laf aramızda ben zaten onların mutluluğuyla mutlu olurum yaa günler geçse doğum gelse de kucağıma alsam diyorum dayanamıyorum ultrasonda gördükçeslm güzeller Al_pi gzlim netleşmiş tarih hadi hayırlısı ne heyecan vardır şimdi sende darısı Doğum bekleyen diğer arkadaşlara olsun
vesselam_ cnm hiç panik yapma dr una güven hayırlısı neyse o olsun... az kaldı oğlunu kucağına almaya
u-mutlu lale ayyyy bir kızce daha yolda bnm eşimde zor gidiyor sabahları bana söylediği tüm gzl kelimeleri Artuk kızına söylüyor ... bide bnmki ilk duyduğunda demek kızmış deyip erkek isteyenlerdendi arada hatırlatıyorum yooo ben çok sevinmiştim diyor.. ahhh bu kızceler ahhhh babasının aklını aldı bnm ki
u-mutlu lale canim prenses geliyormuş ♥ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
@vesselam canım yeter ki sağlıkla gelsinler, bir yerde okumuştum dönmüyorsa bebek bunun da sebebi varmış. Belki sezeryan daha hayırlıdır Siz iyi olun da
Al_pi canım kızın haftasını yakalamış. Gözün aydın olsun Sağlıkla gelsin.. Bir de sabahtan olmasi cok daha iyi hem halsiz kalmadan hem de daha az stresle hemen kucağına alacaksın ins. ♥
_Verda_ canım benim nasılsın♥ Eşinin ameliyat tarihi belli oldu mu?
Aminnn canım benim hepimiz inşallah
Canım hadi gözün aydın kızın hem kilosunu artırmış hem de erkenden geliyomuş sabah ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBu bebeklerin haftasi haftasina uymuyor :)) 3kilo olduk çok şükür bakalim dogumda kac kilo cikacak .. Evet ya cok guzel oldu dilegim kabul oldu resmen ben saat 4e kadar naparim diyordum ki beni 6-6bucukta cagirdi acilden giris yapacagim super oldu bu..
Uyku sersemi ne oldugunu anlamadan olur biter insallah..