• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın güzeller haika bir pazar olsun hepimiz için❤
slm güzeller Al_pi Al_pi gzlim netleşmiş tarih hadi hayırlısı ne heyecan vardır şimdi sende darısı Doğum bekleyen diğer arkadaşlara olsun❤️
vesselam_ vesselam_ cnm hiç panik yapma dr una güven hayırlısı neyse o olsun... az kaldı oğlunu kucağına almaya :KK66:
u-mutlu lale u-mutlu lale ayyyy bir kızce daha yolda bnm eşimde zor gidiyor sabahları bana söylediği tüm gzl kelimeleri Artuk kızına söylüyor ... bide bnmki ilk duyduğunda demek kızmış deyip erkek isteyenlerdendi :KK66: arada hatırlatıyorum yooo ben çok sevinmiştim diyor.. ahhh bu kızceler ahhhh babasının aklını aldı bnm ki :KK66:
Bende bozulmuyo değilim şimdiden düşündükçe yaşanacak baba kız aşkına ama laf aramızda ben zaten onların mutluluğuyla mutlu olurum yaa günler geçse doğum gelse de kucağıma alsam diyorum dayanamıyorum ultrasonda gördükçe
u-mutlu lale u-mutlu lale canim prenses geliyormuş ♥ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

@vesselam canım yeter ki sağlıkla gelsinler, bir yerde okumuştum dönmüyorsa bebek bunun da sebebi varmış. Belki sezeryan daha hayırlıdır :KK66: Siz iyi olun da :KK66:

Al_pi Al_pi canım kızın haftasını yakalamış. Gözün aydın olsun :KK66: Sağlıkla gelsin.. Bir de sabahtan olmasi cok daha iyi hem halsiz kalmadan hem de daha az stresle hemen kucağına alacaksın ins. ♥

_Verda_ _Verda_ canım benim nasılsın♥ Eşinin ameliyat tarihi belli oldu mu?

Aminnn canım benim hepimiz inşallah

Bu bebeklerin haftasi haftasina uymuyor :)) 3kilo olduk çok şükür bakalim dogumda kac kilo cikacak .. Evet ya cok guzel oldu dilegim kabul oldu resmen ben saat 4e kadar naparim diyordum ki beni 6-6bucukta cagirdi acilden giris yapacagim super oldu bu..
Uyku sersemi ne oldugunu anlamadan olur biter insallah..
Canım hadi gözün aydın kızın hem kilosunu artırmış hem de erkenden geliyomuş sabah ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Günaydın güzeller haika bir pazar olsun hepimiz için❤

Bende bozulmuyo değilim şimdiden düşündükçe yaşanacak baba kız aşkına ama laf aramızda ben zaten onların mutluluğuyla mutlu olurum yaa günler geçse doğum gelse de kucağıma alsam diyorum dayanamıyorum ultrasonda gördükçe

Aminnn canım benim hepimiz inşallah

Canım hadi gözün aydın kızın hem kilosunu artırmış hem de erkenden geliyomuş sabah ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canim insallah ..

Kızlar geldim doktordan yine dönmemiş pazartesi doğum insaAllah.
Ne güzel spinali düşünüyordum doktor yok karnım savrulur hissedersin,yok miden bulanır yok şöyle yok böyle beni bunalıma soktu oturdum ağladım bi güzel stresten.
Kararsız kaldım offf sinirlerim bozuldu yaa.
Mesajını yeni gördüm canım miden bulandiği zaman söylüyorsun bir ilaç yapıyorlar damardan anında kesiliyor. Doktor kendi rahatı için genel istiyor herhalde hiçte öyle savrulmuyorsun ya benden korkak olamaz kimse çıtım çıkmadi benim sadece üşüdüm sağolsun anestezi uzmanı bezi ısıtıp omuzlarima koyuyordu.
Genel anestezide uyandiğin gibi ağriların oluyor birde baş ağrisi çok şükür bir gün bile başim ağrımadı. Üzülme bunalıma girme yarım saat sürüyor sadece ;) yarın hayirlisiyla bebişin kollarında olacak kazasız belasız güzelce geçecek inşallah

İyiyim canım Ramazan yoğun geçiyor,
henüz aramadılar şekercim,
aramalarını bekliyoruz,
belli değil bayramdan sonra
olur
sanırım.
sen nasılsın?

:KK200:
Sağolasın canım biz de iyiyiz Cuma çalışamaz raporu aldım. Pazartesiden sonra ise gitmiyorum artık. Bu hafta da biraz kosusturmali gecer sonrasında rahat ederim. Sizin de bayramdan sonra daha rahat geçer ins. Esin de hayırlısı ile atlatir..

Nasıl anlatsam duygularımı bilemiyorum..
Bugün oğlumla ayni bedende son gecemiz yarın Allah nasip ederse kucağımda olacak..
Zaman su gibi geçiyormuş oysa.durduramiyoruz
Özlenecek o kadar güzel bir hamilelik yasadimki rabbime sonsuz şükür olsun..
Şuan attığı tekmelerle vedalasacaz yarın.
Dualarımda olacaksınız insaAllah..
Sizde bana dua edin..
Yarin 11de dogumum.
Kendime geldiğim ilk fırsatta yazacam sizlere InşaaAllah.

Bugün oğlumla ayni bedende son gecemiz yarın Allah nasip ederse kucağımda olacak..
Sizde bana dua edin..
Yarin 11de dogumum.
Nasil ki zor gunlerde birlikte agladik birlikte güldüysek yarin kuzunu koklarken bizlere yazdiginda seninle birlikte sevinecegiz..
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin hayirlisiyla cok kolay gecsin nasil dogdugunu anlamamis ol..
Bugun cok özel bir gun hamileligin sonu ama hayatin boyunca sana anne diyecek bir melegin gelisi olacak..
Dualarim seninle bana da dua et benimde gunlerim azaldi korkuyorum ..

Sizde bana dua edin..
Yarin 11de dogumum.

Canım arkadaşım Rabbim kolay bir doğum nasip etsin. .
Paşanı sağlıkla huzurla büyüt inşallah..
Bekledik, ve sabrın sonu selamet sizin için..
En güzel kavuşma olacak yarın. .
Can parçan doğacak dünyaya..

Rabbim vatana millette hayırlı evlat eylesin..
Rabbim bizlere de nasip etsin.

Duamdasın . .

1412844gdjdmrjlmh.gif

welcome.gif
giphy.gif

8a965457.gif~c200
Bebe-Nino-Con-Chupete-89949.gif

Son düzenleme:
Nasil ki zor gunlerde birlikte agladik birlikte güldüysek yarin kuzunu koklarken bizlere yazdiginda seninle birlikte sevinecegiz..
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin hayirlisiyla cok kolay gecsin nasil dogdugunu anlamamis ol..
Bugun cok özel bir gun hamileligin sonu ama hayatin boyunca sana anne diyecek bir melegin gelisi olacak..
Dualarim seninle bana da dua et benimde gunlerim azaldi korkuyorum ..
Aynen canım amin Allah razı olsun.
Canım arkadaşım Rabbim kolay bir doğum nasip etsin. .
Paşanı sağlıkla huzurla büyüt inşallah..
Bekledik, ve sabrın sonu selamet sizin için..
En güzel kavuşma olacak yarın. .
Can parçan doğacak dünyaya..

Rabbim vatana millette hayırlı evlat eylesin..
Rabbim bizlere de nasip etsin.

Duamdasın . .

1412844gdjdmrjlmh.gif

welcome.gif
giphy.gif

8a965457.gif~c200
Bebe-Nino-Con-Chupete-89949.gif
Canim benim çok tatlılar ya..cok sagol;)
Dualarımda olacaksınız insAllan.

Sizde bana dua edin..
Yarin 11de dogumum.
Canimmm gercekten zamani tutamiyoruz iyi de olsa kötü de olsa hayatimiz akip gidiyor her halukarda ama senin icin zaman şu an o kadar guzel aksin ki icinde korku hüzün hic bir sey olmasin insallah mutluluktan baska yarin yeni dogan melegini op kokla bizim icin de mis kokulu sut kokulu yawruyu.
Hayirli saglikli dogumlar diliyorum cnm rabbim sizi birbirinize bagislasin.
Dogum aninda o ani yasamak isteyen kardeslerini unutma dualarinda. Bizim de dualarimiz seninle cnm

Canimmm gercekten zamani tutamiyoruz iyi de olsa kötü de olsa hayatimiz akip gidiyor her halukarda ama senin icin zaman şu an o kadar guzel aksin ki icinde korku hüzün hic bir sey olmasin insallah mutluluktan baska yarin yeni dogan melegini op kokla bizim icin de mis kokulu sut kokulu yawruyu.
Hayirli saglikli dogumlar diliyorum cnm rabbim sizi birbirinize bagislasin.
Dogum aninda o ani yasamak isteyen kardeslerini unutma dualarinda. Bizim de dualarimiz seninle cnm
Allah razı olsun güzel anne..
Her zaman olduğu gibi o zamanda edecem dua..
Isimleriyle insaAllah.
Rabbim evlatlarına sağlık sıhhat versin canım..

vesselam_ vesselam_ canım benim ne kadar hızla geçti zaman melegine kavusmana saatler kaldı Allahin izniyle sağlıkla alırsınız inşallah yavrunuzu kucaginiza Allah her isteyene yasatsin bu duyguyu tüm hamilelerde hayirlisiyla dogursun inşallah
Al_pi Al_pi canım seninde az kalmış çok heyecanlı ya seninde hayırlı haberlerini alalım inşallah kızını sağlıcakla alırsın o si inşallah kucağına u-mutlu lale u-mutlu lale canım seninde tam belli olmasa da hayırlı olsun seninde inşallah kucağına aldığının haberlerini alırız Mor Seven Mor Seven canım doğum yapmışsın hayırlı olsun bebisin Allah hayırlı omurler nasıl etsin yavruna

vesselam_ vesselam_ canım benim ne kadar hızla geçti zaman melegine kavusmana saatler kaldı Allahin izniyle sağlıkla alırsınız inşallah yavrunuzu kucaginiza Allah her isteyene yasatsin bu duyguyu tüm hamilelerde hayirlisiyla dogursun inşallah
Al_pi Al_pi canım seninde az kalmış çok heyecanlı ya seninde hayırlı haberlerini alalım inşallah kızını sağlıcakla alırsın o si inşallah kucağına u-mutlu lale u-mutlu lale canım seninde tam belli olmasa da hayırlı olsun seninde inşallah kucağına aldığının haberlerini alırız Mor Seven Mor Seven canım doğum yapmışsın hayırlı olsun bebisin Allah hayırlı omurler nasıl etsin yavruna
Vesselamla 4 gün arayla ögrenmistik hamile oldugumuzu ve 4 gün arayla doguma giriyoruz.. :)
Amin canim insallahhh.. Sen nasilsin nasil geciyor zaman eşinin az kaldi sanirim gelmesine..

Sizde bana dua edin..
Yarin 11de dogumum.
Canım zaman ne kadar hızlı geciyo anlayamıyoruz Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rahat kolay bi şekilde olsun doğumun

Bende şimdi doktordan çıktım kızlar OVITRELLE verdi 6 tane yumurta olduğunu iki tanesinin 19 ve 20 mm olduğunu söyledi çok olumlu konuştu umutlandım yine Allahim bu sefer hayırlısıyla nasip etsin inşallah dua edin lütfen

Canım çok sevindim, inşallah bu ay güzel haberlerini alırız,
kafana takma ama olur mu oluruna bırak..
biz çok stres oluyoruz
oldu mu olmadı mı
yoksa hiç sorun yok..

benim de öyle çok yumurtam oluyo
ama tutmadı, oda rabbimin hikmeti..

inşallah tedavin güzel sonuçlanır..

dualarım seninle. .

Sağolasın canım biz de iyiyiz Cuma çalışamaz raporu aldım. Pazartesiden sonra ise gitmiyorum artık. Bu hafta da biraz kosusturmali gecer sonrasında rahat ederim. Sizin de bayramdan sonra daha rahat geçer ins. Esin de hayırlısı ile atlatir..

sağolasın özlemciğim aramadılar hastaneden,
bayram sonu olur diye düşünüyoruz bakalım.
aynen evde olman senin için daha iyi olur canım benim =)
haftalar ne çabuk geçiyor, büyüdü minnak..
=)

Back