- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla büyüsün oğlun inşallah sana da çok geçmiş olsun❤Kızlar evladımi kucağıma aldim hamd olsun..
Ayrıntıları daha sonra yazarım..
Spinal oldum harika bir doğum oldu.
Al_pi korkacak bişey yokmuş inan..3 gün stresten ağlamıştım.
25-30dk sürdü ameliyatım nasıl girersen öyle çıkarsın onu düşünerek hep güzel şeyler düşündüm guldum gulerekte çıktım..
Darisi isteyen herkese insAllah.
Kızlar evladımi kucağıma aldim hamd olsun..
Al_pi
korkacak bişey yokmuş inan..3 gün stresten ağlamıştım.
25-30dk sürdü ameliyatım nasıl girersen öyle çıkarsın onu düşünerek hep güzel şeyler düşündüm guldum gulerekte çıktım..
ayrintiya cok girme ha bende dogurayim sonra yazarsinKızlar evladımi kucağıma aldim hamd olsun..
Allah analı babalı büyütsün canımm sağlıkla büyüsünn:) çok sevindim darısı diğer kızların başına çok öpüyorum ikiniziKızlar evladımi kucağıma aldim hamd olsun..
sağol canım benim:) evet bitti geçiyor günler darısı en yakın zamanda senin ve diğer arkadaşlarımızın başına hep hep dualarımdasınız canım Rabbim hayirlisiyla nasip edecek inşallah sizlere deSlm kızlar nasılsınız
vesselam_ kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin öp yerime mis kokulunu
Al_pi kuzum hayırlısıyla sıra inci tanenin gelmesinde rabbim güzel doğumlar nasip etsin inşallah hemde sabah sabah hemen kucağına gelecek prenses maşallah size
@Kartanesi_26 kuzum nasılsın senin prenses nasıl maşallah çok tatlı öp yerime
@deeploneliness gülüm sen nasılsın senin az kaldı Paşa'na kavuşmana
derandiren kuzum meleğin çok tatlı yerim onu maşallah 4 ayı bitirmişsiniz rabbim sağlıkla büyütsün
Ohh bebişinle iyi dinlenmeler canım hava güzel akşamları bolca yürüyüş yaparsınCanım nasılsın? Nerelerdesin?Bu kadar özletme kendini, biz iyiyiz bu gün iş yerindeki son günüm
Kızlar geldim doktordan yine dönmemiş pazartesi doğum insaAllah.
Ne güzel spinali düşünüyordum doktor yok karnım savrulur hissedersin,yok miden bulanır yok şöyle yok böyle beni bunalıma soktu oturdum ağladım bi güzel stresten.
Kararsız kaldım offf sinirlerim bozuldu yaa.
Ayyy cnmmm dogum oldumu nasilsin ?Kızlar geldim doktordan yine dönmemiş pazartesi doğum insaAllah.
Ne güzel spinali düşünüyordum doktor yok karnım savrulur hissedersin,yok miden bulanır yok şöyle yok böyle beni bunalıma soktu oturdum ağladım bi güzel stresten.
Kararsız kaldım offf sinirlerim bozuldu yaa.
Az kaldii alpiii ayyy cok heyecanli .hayirkisi ile kucgina alirsin insallaj.geliyoo geliyoo son 8 gün canim23 Haziran Allah izin verirse günümüz
Ayy inşallah canim benim ♥ bu köprü trafiği beni çok yordu ev özlemi cekiyorum :))Ohh bebişinle iyi dinlenmeler canım hava güzel akşamları bolca yürüyüş yaparsın
Oh güzelce dinlenirsiniz artik evin tadini çıkarirsiniz:) hamileyken hiç çekilmiyor valla yolculuk araba falanAyy inşallah canim benim ♥ bu köprü trafiği beni çok yordu ev özlemi cekiyorum :))
Belinden aşağisini hissetmiyorsun sadeceKızlar spinal olanlar tum vucudu uystruyo uyanlmı kalıyosn nasıl oluyo
Aslında arada giriyorum ama bişi oluyor yazmadan çıkıyorum. İyiyim şükür dr gittim geçen ay maalesef rahim ağzı yetmezliği var dedi gelecek ay tedaviye başlarız inşallah.ay ne güzel paşa artık evde dinlenerek geçirecek he. Rabbim hayırlı Doğumlar versin özlemimCanım nasılsın? Nerelerdesin?Bu kadar özletme kendini, biz iyiyiz bu gün iş yerindeki son günüm
Evet kuzum geri sayım başlamış bayram hediyesi inci tanemiz gelecek hayırlısıyla. Allah razı olsun canım benim
Belinden aşağisini hissetmiyorsun sadece
Kizlar ben adetin 2. Gunu testleri yaptirdim fsh e2 ve lh hormonuna bakti yorumluyabilecek olan varmi
Fsh:9.18
Lh:10.73
Estradiol e2: 31.95
Doktor bana srnin yumurtaliklar 1 calisiyo 2 kereyatiyo dedi lh dusukmus ne olcak simdi
Sen asilamami yaptirdin canim nasil hamile kaldinSenn fsh de benmkı gbı braz yuksek cıkma canım ama klomen ceya asılama yaparlar soncta hormonlara ılac galan vermemslerdı bana hakknda hayrlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?