Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla büyüsün oğlun inşallah sana da çok geçmiş olsun❤

Asallah canım allah bagslasın darısı bızlere ınsaallah

ayrintiya cok girme ha bende dogurayim sonra yazarsin Strestim yok cok sukür sadece bazilari bisiler anlatinca bende yasarmiyim diyorum yoksa spinal istiyorum kesinlikle..
Allah anali babali buyutsun canim dua ettim guzel gecsin diye guzelde gecmis cok sukur.. Kac kilo kac cm sonra yaz bakalim fark var mi.. Opuyorum seni minigini..

Allah analı babalı büyütsün canımm sağlıkla büyüsünn:) çok sevindim darısı diğer kızların başına çok öpüyorum ikinizi
sağol canım benim:) evet bitti geçiyor günler darısı en yakın zamanda senin ve diğer arkadaşlarımızın başına hep hep dualarımdasınız canım Rabbim hayirlisiyla nasip edecek inşallah sizlere de

Ayyy cnmmm dogum oldumu nasilsin ?

Kizlar ben adetin 2. Gunu testleri yaptirdim fsh e2 ve lh hormonuna bakti yorumluyabilecek olan varmi
Fsh:9.18
Lh:10.73
Estradiol e2: 31.95
Doktor bana srnin yumurtaliklar 1 calisiyo 2 kereyatiyo dedi lh dusukmus ne olcak simdi

Canım nasılsın? Nerelerdesin?Bu kadar özletme kendini, biz iyiyiz bu gün iş yerindeki son günüm
Aslında arada giriyorum ama bişi oluyor yazmadan çıkıyorum. İyiyim şükür dr gittim geçen ay maalesef rahim ağzı yetmezliği var dedi gelecek ay tedaviye başlarız inşallah.ay ne güzel paşa artık evde dinlenerek geçirecek he. Rabbim hayırlı Doğumlar versin özlemim

M M_atruska sagol canim benim 4 gun sonrada sira bende ayagimi surecegim isimlerinizi anacagim rabbim su mubarek gunlerin hatrina insallah bu guzel duygulari sizlerede nasip etsin..
Evet kuzum geri sayım başlamış bayram hediyesi inci tanemiz gelecek hayırlısıyla. Allah razı olsun canım benim İnşallah rabbim isteyen herkesle beraber bana da nasip etsin canım

Kizlar ben adetin 2. Gunu testleri yaptirdim fsh e2 ve lh hormonuna bakti yorumluyabilecek olan varmi
Fsh:9.18
Lh:10.73
Estradiol e2: 31.95
Doktor bana srnin yumurtaliklar 1 calisiyo 2 kereyatiyo dedi lh dusukmus ne olcak simdi

Senn fsh de benmkı gbı braz yuksek cıkma canım ama klomen ceya asılama yaparlar soncta hormonlara ılac galan vermemslerdı bana hakknda hayrlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…