• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar nasılsınız? Biz dün 2 li teste gittik ultrason açısından herşey yolunda bin şükür.. benim sıpa bacaklarını kapamıştı ama dr görebildiği kadarıyla kıza benziyo dedi. İlerleyen haftalarda kesin görünür dedi bizden haberler böyle❤
Sevindim canım herşey yolunda demek sende kız annesi adaylarindansin ne kadar güzel sağ salim kavuşun darısı bize :))

Kız ben sahuru yaptıktan sonra yazdım buraya, saat ondan acayip :)

kendi kendime nazar değdirdim, 6 da uyandı cadı :/

Gülüm sen ve incitanen iyi olun da varsın bir süre görüşmeyelim. Eminim bayramda çok kalabalık olacak evin, Allah yardımcın olsun o halde misafir ağırlamak çok kolay değil, neyse ki yardımcı meleğin annen var yanında.

Demek çip bebek, hay Allah ya :)))
Hayırlısı olsun canım
Kuzum benim misafirler kendilerini agirlar o konuda rahatiz :)) Halalarimiz gelecek onlar bize mamalar yapcak biz kizimla yiyecegiz insallah ;)

Senin cadi buyudu ama hala cadi olmaktan vaxgecmedi.. Sen geldin mi tr ye .

Kızlar nasılsınız? Biz dün 2 li teste gittik ultrason açısından herşey yolunda bin şükür.. benim sıpa bacaklarını kapamıştı ama dr görebildiği kadarıyla kıza benziyo dedi. İlerleyen haftalarda kesin görünür dedi bizden haberler böyle❤
Bende kiz demistim :)) Saglikla gelsin kuzu bakalim diger muaynede netlesir insallah ..

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızını :)
Kuzum benim misafirler kendilerini agirlar o konuda rahatiz :)) Halalarimiz gelecek onlar bize mamalar yapcak biz kizimla yiyecegiz insallah :KK66:

Çok güzel günler sizi bekliyor inşallah gülüm :)

Cadı cadılığından vazgeçmiyor :))) yok kuzum nasipse temmuzda geliyoruz, bakalım inşallah güzel geçer.

Kuzum benim misafirler kendilerini agirlar o konuda rahatiz :)) Halalarimiz gelecek onlar bize mamalar yapcak biz kizimla yiyecegiz insallah :KK66:

Cadı cadılığından vazgeçmiyor :))) yok kuzum nasipse temmuzda geliyoruz, bakalım inşallah güzel geçer.

Sevindim canım herşey yolunda demek sende kız annesi adaylarindansin ne kadar güzel sağ salim kavuşun darısı bize :))
Aminn canım inşallah hep aklımdasınız tüm bekleyenler olarak hiç merak etmeyin Allah nasip edecek hepinize en yakın zamanda inşallah.. bizim çok şükür şimdilik ciddi bir durumumuz yok idare ediyoruz bu günümüze şükür.. şimdilik kız annesi adayıyım evet bakalım değişmezse

Aminnn canım benim inşallah.. bende tüm hamilelerde inşallah

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canim çok şükür..
O bir prenses demek bakalım 16.haftada tam netlesir insaAllah.
Sırada ayrıntılı var ;)

Evet alpi teyzesi kız demiştin inşallah bi sürpriz olmazsa.. kendimi kaptırmıyorum henüz ama sadece cinsiyeti belli olmayan bebeğim olarak düşünüyorum
Hayirli olsun canım kız evlatlar başka gerçekten babasını görünce ela kendini şekilden şekile sokuyor:))) bazen eşim kıskanma diyor bana ki ilk kız olduğunu öğrendiğimizde eşim baya şaşırmıştı hatta erkek bekliyorum falan demişti çok kızmıştım şimdi ise kucağindan indirmiyor. Sağlıklı sıhhatli olsunlar sağlıkla kucağina al sende inşallah
Darısı tüm arkadaşlarımızın başına

Mor Seven Mor Seven cnmmmm en yeni anne hayırlı uğurlu olsun... doruk bebekle coook mutlu sağlıklı günleriniz olsun❤️
Topige girerken kim Doğum yaptı acaba dedim :KK66: Al_pi Al_pi senden şüpheliydim hep nedenseeee, herhalde kıs olduğu için :KK66: vakti zmnında gelsin inci bebek bayram şekeri olsun
vesselam_ vesselam_ @deeploneliness hadi kızlar sorunsuz sıkıntısız alın yavrularınızı kucağınıza, inşallah hep Doğum hbrleri alırız topigimize bu ramazan uğurlu gelsin inşallah :KK66:
Ayyy özlemişim 2 kelam etmeyi ❤️ İşte bebiş çok zmn alıyor gelen gidende olunca aralıklı girebildim ama aklım sizdeeeee

@LeYLa_21 cnmmmm inşallah gzl hbrini müjdeli hbrini alırız... Rabbim isteyen herkeseeeee nasip etsin (amiiiiiiin)

Çok teşekkür canım Allah razı olsun. İnşallah kucağına almamış olanlar sağ salim kucaklarına alırlar. İnşallah bu ay karınları bebişle dolar herkesin.
Pek giremiyorum malum. Sürekli emzir altını değiştir uyut. O uyuyunca bende uyuyorum ki hem süt olsun hem dinlenebileyim.

Çok teşekkür canım Allah razı olsun. İnşallah kucağına almamış olanlar sağ salim kucaklarına alırlar. İnşallah bu ay karınları bebişle dolar herkesin.
Pek giremiyorum malum. Sürekli emzir altını değiştir uyut. O uyuyunca bende uyuyorum ki hem süt olsun hem dinlenebileyim.
Canım doğım yapmişsin yeni gördüm sağlıkla büyüt yavrunu inşallah bol bol sütün gazsız geceleriniz olsun:KK200:

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canim çok şükür..
O bir prenses demek bakalım 16.haftada tam netlesir insaAllah.
Sırada ayrıntılı var :KK66:
Şimdilik prenses teyzesi ama bize bi sürpriz yapar diye düşünmüyo değilim.. bacakları kapalıydı kızlar genelde göstermiyo saklıyo diyolar ama bakalım sağlıkla hayırlısıyla gününde gelsin de gerisi teferruat❤

Hayirli olsun canım kız evlatlar başka gerçekten babasını görünce ela kendini şekilden şekile sokuyor:))) bazen eşim kıskanma diyor bana ki ilk kız olduğunu öğrendiğimizde eşim baya şaşırmıştı hatta erkek bekliyorum falan demişti çok kızmıştım şimdi ise kucağindan indirmiyor. Sağlıklı sıhhatli olsunlar sağlıkla kucağina al sende inşallah
Darısı tüm arkadaşlarımızın başına
Hayatta herkesin en az 1 kızı olmalı derim hep tabi sağlıklı hayırlı olanından ama kısmet tabi canım.. benim eşim hiç bi zaman cinsiyetle ilgili tercihinden yana bişey belli etmedi ama ben erkek ister diye düşünüyodum futbol fanatiğidir oğlu olursa onunla ilgili hayalleri vardır diyodum ama dr kız dedikten sonra kız daha çol istediğini itiraf etti şimdi hepimiz eşime aşık olcaz ben arada kaynıycam erkek olsa anacı olurdu en azından diyorum çünkü böyle bi gerçek var kesinlikle kızlarla babalarının aşkı bambaşka.. duana da aminn canım kendim için ne kadar istediysem tüm arkadaşlarım içinde o kadar istiyorum Rabbim en yakın zamanda nasip etsin.. sizlerde sağlıkla büyütün yavrularınızı inşallahh

Kızlar geldim doktordan yine dönmemiş pazartesi doğum insaAllah.
Ne güzel spinali düşünüyordum doktor yok karnım savrulur hissedersin,yok miden bulanır yok şöyle yok böyle beni bunalıma soktu oturdum ağladım bi güzel stresten.
Kararsız kaldım offf sinirlerim bozuldu yaa.

Kızlar geldim doktordan yine dönmemiş pazartesi doğum insaAllah.
Ne güzel spinali düşünüyordum doktor yok karnım savrulur hissedersin,yok miden bulanır yok şöyle yok böyle beni bunalıma soktu oturdum ağladım bi güzel stresten.
Kararsız kaldım offf sinirlerim bozuldu yaa.
Canım hiç üzülme belki sizin için böylesi hayırlıdır sonuçta önemli olan oğlunu kucağına sağlıkla alman. Belki ilk anlaeını göremeyeceksin ama sana tavsiyem içeri biri girsin girebiliyosa ve çıkışını videoya çeksin çok güzel anı olur.. artık yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz bak artık kucağında olcak yavrun sevin canım benim:KK60:

DCZX-PeXsAEThU9.jpg

vesselam_ vesselam_ Canım üzülme, bunda da vardır bir hayır de..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Bak benim arkadaşım 2 tane bebeğini kaybetti,
hem de ileri haftalarda..

3. gebeliği biraz geç düşündü,
hamile kaldı doktoru izine ayrılacakmış,
tam 38. haftalarda filandı
oda planlı sezeryan düşünüyodu,
(eşi normal doğum istemiyodu kayıplardan dolayı)
doktor istersen iki hafta sonra 40. haftada alalım
izinden geleyim demiş, arkadaşım kabul etmedi.
38. haftada doğuma girdiler,
doktor ne görsün "bebek neredeyse kakasını yicekmiş"
biraz daha dursa....

Rabbimin hikmeti işte...
hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah..
sana ve diğer gebe arkadaşlara...

Son düzenleme:
Back