• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

amin canim .. 5 dk evdeler insallah. Esim almaya gitti..

Bende hep depremi yasadim.. tek binmem asansore zaten.. Korktum sagolsun komsular su filan verdi ilgilendiler zaten 45dklik yolu esim ucmus gelmis 20 dk da yanimdaydi.
Gözün aydın gülüm, annenle çok güzel vakit geçir ❤️ Allah'ın izniyle bir kaç gün sonra bir kız daha girecek aranıza :)

Al_pi Al_pi Canım nasılsın?
prenses nsl

vesselam_ vesselam_
Sevgiler canım sen nasılsın..

son zamanlarınız..

doğumlarınızda dua etmeyi unutmazsınız biliyorum ama
yine de yazayım dedim..

rabbim kolay doğumlar nasip etsin peş peşe..

:emir_bebek::anne::emir_bebek:

prenses nsl

vesselam_ vesselam_

son zamanlarınız..

yine de yazayım dedim..

Iyiyim canım çok teşekkür ederim.
19 hazirana kaydı günümüz 17 hazirandaydı.
Tabikide dua edecem insaAllah dilek kapim açık olur ne olur duy sesimiz Allahim

Iyiyim canım çok teşekkür ederim.
19 hazirana kaydı günümüz 17 hazirandaydı.
Tabikide dua edecem insaAllah dilek kapim açık olur ne olur duy sesimiz Allahim

Amin inşallah canım
Sayılı günler kalmış
Nasıl geçti zaman yaa..
Rabbim dualarımızı
Kabul eylesin. .

Geçmiş olsun Al_pi Al_pi canim biz hissetmedik hisseden arkadaş söyledi ihtimalini düşünmek bile tedirgin ediyor yaşamayı tahmin etmek bile istemiyorum ama neyse annenler geliyor bebisin icin iyi ol annesi :KK66:
baya korkuttu kendime gelemedim tum gün.. Rabbim beterinden korusun.

Al_pi Al_pi rabbim beterinden saklasin canım benim
Rabbim sizi korusun InşaaAllah..
Biz azını hissettik ama biz bile korktuk..
Ev yariliyor hissettim yalnizdim ve acayip korktum sukur iyiyiz.

Gözün aydın gülüm, annenle çok güzel vakit geçir ❤️ Allah'ın izniyle bir kaç gün sonra bir kız daha girecek aranıza :)
bugun nasil gecti zaman bilmiyorum ama insallah bundan sonrasi guzel grcecek ♡♡♡

prenses nsl

vesselam_ vesselam_

son zamanlarınız..

yine de yazayım dedim..

Allaha sukur iyiyiz canim.. uniturmuyum tek tek dua edicem hepinize.. ♡♡

Günaydın kızlar ben yeni bi doktora gidiyorum özgür atlı hiç duydunuz mu bilmiyorum. Günde 3 kere kullanmam için klomen verdi 19nda kontrol var tekrar aşılama düşünüyoruz yeni bi sistem başlamış çipli aşılama diye onu denicez nasipse bilgi sahibi olan var mı bu çip konusunda

iyi ol canım korkma, bir daha tekrarlamaz inş..
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inci tanemizi =)

Günaydın kızlar ben yeni bi doktora gidiyorum özgür atlı hiç duydunuz mu bilmiyorum. Günde 3 kere kullanmam için klomen verdi 19nda kontrol var tekrar aşılama düşünüyoruz yeni bi sistem başlamış çipli aşılama diye onu denicez nasipse bilgi sahibi olan var mı bu çip konusunda

şekerim duydum bzm burda da acıbadem hst. yapıyolarmış,
fiyatı ne kadar acaba
sanırım normal aşılamaya göre biraz pahalıdır..

Eşimin ameliyat durumları geçsin
ben de aşılama düşünüyorum..

Henüz aramadılar hastaneden,
bayram sonrasına kalıcak galiba..

baya korkuttu kendime gelemedim tum gün.. Rabbim beterinden korusun.

Ev yariliyor hissettim yalnizdim ve acayip korktum sukur iyiyiz.

bugun nasil gecti zaman bilmiyorum ama insallah bundan sonrasi guzel grcecek ♡♡♡

Amiiiin inşallah kuzum

Tedavi sürecin hayırlı olsun canım, inşallah bebeğine kavuşma vesilen olur. Çipli aşılama hiç duymadım :/ Nasıl bir şey ki?

Tedavin sana saglikla evladını getirsin insaAllah canim..
InşaaAllah vesilen olur.bende duymadim hic

Ayyy hamislerle dolu bi topik buldum kizlar nasil hamile kaldiniz neler yaptiniz benim tupler acik hsg cekildi 10 yasinda kizim var daha oncede klomen ve ovitrelle hamile kaldim ama 3 aydir hamile kalamiyorum neler yaptiniz benlede paylasirmisiniz 5 bin kusur sayfa var bulmam kolay degil haliyle simdiden tesekkur ederim insallah bu sayfada bana vesile olur

Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız?
Benim kızçenin uyku düzeni oturdu galiba, maşallah diyeyim son bir kaç gündür sorun yaşamadık. Dolayısıyla daha çok vakit bulabiliyorum. Eski sohbetlerimizi çok özlemişim ❤️

Ayyy hamislerle dolu bi topik buldum kizlar nasil hamile kaldiniz neler yaptiniz benim tupler acik hsg cekildi 10 yasinda kizim var daha oncede klomen ve ovitrelle hamile kaldim ama 3 aydir hamile kalamiyorum neler yaptiniz benlede paylasirmisiniz 5 bin kusur sayfa var bulmam kolay degil haliyle simdiden tesekkur ederim insallah bu sayfada bana vesile olur
Aramıza hOşheldin canım, inşallah Rabbim tez vakitte hayırlısıyla kızına bir kardeş gönderir...
Ben nasıl hamile kaldım - Allah'ın işi... 3 yada 4 başarısız aşılamadan sonra (tam sayıyı hatırlayamadım) tüp bebek tedavisine başlayacakken kendiliğinden tutundu meleğim. Doktorlar zor desede, Rabbim ol dedi elhamdülillah...
Kızımı tam 1,5 sene bekledik, birde düşük yaşadım ama beterin beteri var derler ya her halimize şükür. Ne zorluklar yaşayan arkadaşlarım var, Allah isteyen herkese en hayırlı vakitte nasip etsin. Kimseyi evladıyla ve evlatsızlığıyla sınamasın.

Allahım sen tüm hasret çeken dua kardeşlerimin yüzünü güldür - Amin ❤️

Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız?
Benim kızçenin uyku düzeni oturdu galiba, maşallah diyeyim son bir kaç gündür sorun yaşamadık. Dolayısıyla daha çok vakit bulabiliyorum. Eski sohbetlerimizi çok özlemişim ❤️
Saate bakinca uyku duzeni nasil oturmus diyesim geldi :)))
Sen gel ben gidiyorum 9 gunum kaldi ben firsat bulamam artik yazmaya sanirim uzun bir sure evim dolu olacak .. Hele bayramda Allah izin verirse Maile bizde olacak ..

fiyatı ne kadar acaba

Fiyatını henüz soramadım canım ama bende daha pahalı olucak diye düşünüyorum haftaya pazartesi randevu aldım o zaman bilgi alicam ama internette araştırdım oran daha yüksekmiş sanırım. Sende en kısa zamanda başla canım aklında kalmasın neyin vesile olacağını bilemiyoruz

Amiiiin inşallah kuzum

Tedavi sürecin hayırlı olsun canım, inşallah bebeğine kavuşma vesilen olur. Çipli aşılama hiç duymadım :/ Nasıl bir şey ki?

Kızlar teşekkür ederim bende ilk defa duyup araştırdım doğan çocuklar çip bebek diye anılıyor :)) mikro cip sisteminde sperm yıkama daha yüksek oranda hareketli sperme ulasiliyomus o yüzden tutma olasılığı daha yüksek oluyomus

fiyatı ne kadar acaba

Fiyatını henüz soramadım canım ama bende daha pahalı olucak diye düşünüyorum haftaya pazartesi randevu aldım o zaman bilgi alicam ama internette araştırdım oran daha yüksekmiş sanırım. Sende en kısa zamanda başla canım aklında kalmasın neyin vesile olacağını bilemiyoruz

Amiiiin inşallah kuzum

Kızlar teşekkür ederim bende ilk defa duyup araştırdım doğan çocuklar çip bebek diye anılıyor :)) mikro cip sisteminde sperm yıkama daha yüksek oranda hareketli sperme ulasiliyomus o yüzden tutma olasılığı daha yüksek oluyomus

Saate bakinca uyku duzeni nasil oturmus diyesim geldi :)))
Sen gel ben gidiyorum 9 gunum kaldi ben firsat bulamam artik yazmaya sanirim uzun bir sure evim dolu olacak .. Hele bayramda Allah izin verirse Maile bizde olacak ..
Kız ben sahuru yaptıktan sonra yazdım buraya, saat ondan acayip :)

kendi kendime nazar değdirdim, 6 da uyandı cadı :/

Gülüm sen ve incitanen iyi olun da varsın bir süre görüşmeyelim. Eminim bayramda çok kalabalık olacak evin, Allah yardımcın olsun o halde misafir ağırlamak çok kolay değil, neyse ki yardımcı meleğin annen var yanında.

Demek çip bebek, hay Allah ya :)))
Hayırlısı olsun canım

Back