• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Al_pi Al_pi vesselam_ vesselam_
Geri sayım başlasıııııın :anne:
Kızlar inşallah sağlıkla alırsınız kuzularınızı kucağınıza :KK200:
Allah acısız sızısız kurtarsın. Bebişlerinizi kucağınıza aldığınız anın tadını doyasıya çıkarın.
Amin canım çok dua beklerim insaAllah
Al_pi Al_pi tarih almişsin hayirli olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah bayram şekerini:) vesselam_ vesselam_ canım sende hayirlisiyla kucağina alınca habersiz koyma.. iyi olsun herşey hepimiz için...
Emin ol ilk fırsatta yazacam ben sabah 10 girecem ameliyata InşaaAllah.
Çok çok amin :)

Çok geçmiş olsun fsh yüksekliğini bilmiyorum ama araştirin,bitkisel çözümlere bakın başka doktorlarada gidin vardır muhakkak tedavisi yeterki umut olsun.. burda bakın hiçbirimizin çocuğu yoktu olmuyordu uzun zamanlar bekledik Rabbim verdi mükafatini şükürler olsun
Bekleyen arkadaşlarımızda var onlarında güzel haberlerini alacağiz inşallah sizinkinide öyle. Rabbim mahrum etmesin
Amin inş menopoza girmişim ne olur bilmiyorum nasip Allah nasip ederse olur inşallah elden bişey gelmiyor yaş 32 menopoza girmek beni yıktı adeta

Amin canım inşallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.. sorma yaş konusunu 1. Yi tutturalım derken nerdeuse 2. Yi yapma yaşına geldik ben sözde 30 da çocuk işini bitirmek istiyodum oysa ki yaş 28 daha ilki olacak nasip olursa benim gittiğim hastanede cihazlar çok iyi olmadığı için bahsettiğim gibi göremedi dr cinsiyeti bi tahminde de bulunamadı. Salı günü 2li testimiz var orda söler diye düşünüyorum yani umuyorum ister erkek ister kız olsun sağlıklı hayırlı olsun ama insan merak ediyo tabi
Aynen insan merak ediyor sadece yoksa farketmez ikiside sana anne diyecek InşaaAllah...

Amin inş menopoza girmişim ne olur bilmiyorum nasip Allah nasip ederse olur inşallah elden bişey gelmiyor yaş 32 menopoza girmek beni yıktı adeta
Ben duymuştum olabiliyor bazen ama araştirip başka doktorlarada gidin,hayirlisi olsun inşallah herşeyin. En olmaz denilen şeyler bile oluyor bu hayatta canınızı sıkmayin

Al_pi Al_pi vesselam_ vesselam_
Geri sayım başlasıııııın :anne:
Kızlar inşallah sağlıkla alırsınız kuzularınızı kucağınıza :KK200:
Allah acısız sızısız kurtarsın. Bebişlerinizi kucağınıza aldığınız anın tadını doyasıya çıkarın.

Al_pi Al_pi tarih almişsin hayirli olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah bayram şekerini:) vesselam_ vesselam_ canım sende hayirlisiyla kucağina alınca habersiz koyma.. iyi olsun herşey hepimiz için...
Teşekkür ediyorum .. Aminnnnn diyorum.. Son 11 gün :)) Ama benimki sabah degil o kötü saatler gecmez 4den sonra alacak :-/ Aç karnina sabahtan aksama kadar beklemekte ayri zor olacak ..

Kızlar doktorumun acil yurt dışına cikmasi lazımmış benim doğum tarihi sıralarında onun için 19 hazirana kaldı randevumuz.
Haftaya bugün kavusacaz inşaAllah oğlumla.
Geç olsun güç olmasın.
Bu bakarsın kendisi gelmeye niyetlenir bugün rüyamda öyle gördüm zaten.

Al_pi Al_pi ne durumdasınız canım aklıma geldin çok kötü olmuş bu sefer

Al_pi Al_pi biz bile hissettik nasılsınız canim

Al_pi Al_pi sana bakmak için geldim korkmuşsundur baya:KK43: inşallah kimseye birşey olmamiştir

Al_pi Al_pi ciğim iyisinizdir inşallah kuzun.
Iyiyim cok sukur ama korkumu anlatamam kizim akilli uslu deprem yuzunden erkenden gelecek diyorum..
ikidir korkuyorum nasil asagiya indim bilmiyorum hic durmadi uzun surdu ama cok sukur iyiyim.. Zaten artik sabaha kadar sallanip dururuz ..

Iyiyim cok sukur ama korkumu anlatamam kizim akilli uslu deprem yuzunden erkenden gelecek diyorum..
ikidir korkuyorum nasil asagiya indim bilmiyorum hic durmadi uzun surdu ama cok sukur iyiyim.. Zaten artik sabaha kadar sallanip dururuz ..
Çok şükür iyisiniz gülüm, Allah tekrar yaşatmasın. Annen geldi mi?

Kıyamam korkma birşey olmaz canım,çok geçmiş olsun,ben asansörde kaldım 2 kez hamileyken ve fobim var sancılar girdi karnıma senin gibi korkmuştum fazlasiyla

Çok şükür iyisiniz gülüm, Allah tekrar yaşatmasın. Annen geldi mi?
amin canim .. 5 dk evdeler insallah. Esim almaya gitti..

Kıyamam korkma birşey olmaz canım,çok geçmiş olsun,ben asansörde kaldım 2 kez hamileyken ve fobim var sancılar girdi karnıma senin gibi korkmuştum fazlasiyla
Bende hep depremi yasadim.. tek binmem asansore zaten.. Korktum sagolsun komsular su filan verdi ilgilendiler zaten 45dklik yolu esim ucmus gelmis 20 dk da yanimdaydi.

Geçmiş olsun Al_pi Al_pi canim biz hissetmedik hisseden arkadaş söyledi ihtimalini düşünmek bile tedirgin ediyor yaşamayı tahmin etmek bile istemiyorum ama neyse annenler geliyor bebisin icin iyi ol annesi ;)

Geçmiş olsun Al_pi Al_pi canim biz hissetmedik hisseden arkadaş söyledi ihtimalini düşünmek bile tedirgin ediyor yaşamayı tahmin etmek bile istemiyorum ama neyse annenler geliyor bebisin icin iyi ol annesi :KK66:
Biz hissettik eşim uyuyordu oda uyandı izne ayrıldı yoksa işte olurdu.
Bende çok korktum
Rabbim beterinden korusun

Back