Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hoş gelmiş paşa duramamış artık sabırsız çıkmış
Saglikli,imanli,vicdanli,hayirli bir evlat olur insaAllah
Darısı bizlere.
Benim oğlanında pek dönmeye niyeti yok.
Epidural neden oldu canım. Senin tercihin mi doktor mu öyle dedi.
Benimde sezeryan görünüyor:)

Asallah allah bagslasın. Ne guzel. Mutluluklar bunlar bende bugun ruyamda dogm yapmısım oglandı herlde kucagıma aldm ılk emzırmek ıcın cok heyecenlıydı nasıl olck emeblcekmı dıyodum orda alarm caldı sahura kalktım

Yuce rabbım herkese yasatsın bu duyguları sahurda bolca dua ettm sabah namaznda. Ceken bılr ewlat hasretını rabbım hayrla saglıkla herkese nasıp etsın ınsaallah. Aminnn

Canım emzirdikten sonra sütünü sağ ve bebek hangi taraftan bıraktı ise emmeyi ordan başla bir sonrakinde sütün yağlı kısmı en sona gelirmiş ve bebeğe kilo aldıran kısım oymuş..
İnan herşeyi yaptım canim bir ay boyunca neler denedim neler içmediğim yemediğim şey kalmadı senin dediğini de yaptım ilk sut ve son sut olayını ama kilo kontrolüne gittik 1 ayda 250 gr almış ve bu çok azmış iki doktora gittim ikisi de mama takviyesi yapmak zorundasın dedi ilk başlarda üzülüyordum ama kilo almaya başlayınca bende mutlu olmaya başladım. Hamileyken 2 hafta önde gidiyordu yavrum 37. Haftada doğdu 3190 1 ay sonra 3360 baya kötü oldum ağladım falan ama yapacak pekte birşey Yok
Tek tesellim hem meme hemde mama içiyor allahtan bırakmadı memeyi :)
Sen neler yapıyorsun canim nasıl gidiyor hamilelik :)

Oy MasaAllah prensese yarasin büyüsün InşaaAllah
Mama seçimide önemli bazı mamalar kilo aldırmıyor yaramıyor benim yegenim hem meme hem mama aliyordu diğer ay gittiler zayıflamış bile..
Hangi mamayı tercih ettin canim

İyi haftalar kızlar ramazan bize güzel haberlerle gelsin inşallah
Amin canim ama bize ramazan depremle geldi.. Sende hissediyorsundur hic durmadan sallandik 1 gun boyunca allah korusun beterinden valla gunduz uyuyamiyorum korkudan ..
Çok geçmiş olsun kızlar yaa rabbim beterinden korusun..
Geçecek InşaaAllah

amin canım amin inşallah
sesin çıkmıyodu nasılsın
Canım iki haftadır moralim bozuktu eltim hamileymiş biz hiç görüşmüyoruz kayınvalidem haberi verirken çok kırıcı davrandı bana karşı ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı anca toparladım kendimi.Yaşamayan başından geçmeyen için ne kadar kolay konuşması Allahım bu mübarek ayda herkesin gönlüne göre versin inşallah sen nasılsın ne durumdasınız

Amin canim ama bize ramazan depremle geldi.. Sende hissediyorsundur hic durmadan sallandik 1 gun boyunca allah korusun beterinden valla gunduz uyuyamiyorum korkudan ..
Sorma canım her an tetikte duruyorum bende cumartesi aksamdan sabaha kadar 4 büyük 207 artcı deprem olmuş büyükleri hep hissettik vesselam_ sağol canım Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…