Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş gelmiş paşa duramamış artık sabırsız çıkmışHayırlı Ramazanlar canlar
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun cümlenizden inş.
36+4 ken sabah suyun geldi cumartesi. Önce tuvalete kalktım bi şey yoktu tekrar uzandım su geldi acaba dedim çok su içtim idrar mı kaçırıyorum
Durdu banyoda gene geldi. Sonra yatak odasına gittim gene geldi evi gezdim dolaştım en son depent giydim iyi ki almışım arabanın içide mahvolacaktı. Sancım da yok eşim kaç tane inek doğurtmuş düşünün sancın yok diyor hastanede yatış verdi e seni niye yatırıyorlar diyor. İkimiz sabah ramazanın ilk günden eşim sahura kalkmıştı. Hemen çatı muayenesi oldum ayaklar rahimde dönmemişti beklemiyordum dönmesini de zaten. Epidural sezeryan oldum.
Bebiş 3.40 doğdu küveze alınmadı şükür. İlk gün hastanede geçti kayınvaldem burda o gidince ablam gelecek. Herkes apar topar geldi. Ben hiçbir şey anlamadım yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize. Rabbim gönlünüzdeki tez zamanda hayırlısıyla versin.
Çok sağolun.
Hayırlı Ramazanlar canlar
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun cümlenizden inş.
36+4 ken sabah suyun geldi cumartesi. Önce tuvalete kalktım bi şey yoktu tekrar uzandım su geldi acaba dedim çok su içtim idrar mı kaçırıyorum
Durdu banyoda gene geldi. Sonra yatak odasına gittim gene geldi evi gezdim dolaştım en son depent giydim iyi ki almışım arabanın içide mahvolacaktı. Sancım da yok eşim kaç tane inek doğurtmuş düşünün sancın yok diyor hastanede yatış verdi e seni niye yatırıyorlar diyor. İkimiz sabah ramazanın ilk günden eşim sahura kalkmıştı. Hemen çatı muayenesi oldum ayaklar rahimde dönmemişti beklemiyordum dönmesini de zaten. Epidural sezeryan oldum.
Bebiş 3.40 doğdu küveze alınmadı şükür. İlk gün hastanede geçti kayınvaldem burda o gidince ablam gelecek. Herkes apar topar geldi. Ben hiçbir şey anlamadım yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize. Rabbim gönlünüzdeki tez zamanda hayırlısıyla versin.
Çok sağolun.
İnşallah canımInsaAllah canim yaa az kaldı herkes hamid olacak InşaaAllah
Sen Epidural mi spinal mi oldun sezeryani..
Heheh çok iyi fikir :)Hastanedr giyecegim terligimin altina isim yazacagim evlenirken yaptigim gibi.. O gun ayagimdaki terlik yirtilana kadar surtecegim
Tek silinsin silinenler anne olsunda akım da başlaýıversin amin :))Heheh çok iyi fikir :)
Yeni bir akım başlatıyormuşsun alpiş:)
İnan herşeyi yaptım canim bir ay boyunca neler denedim neler içmediğim yemediğim şey kalmadı senin dediğini de yaptım ilk sut ve son sut olayını ama kilo kontrolüne gittik 1 ayda 250 gr almış ve bu çok azmış iki doktora gittim ikisi de mama takviyesi yapmak zorundasın dedi ilk başlarda üzülüyordum ama kilo almaya başlayınca bende mutlu olmaya başladım. Hamileyken 2 hafta önde gidiyordu yavrum 37. Haftada doğdu 3190 1 ay sonra 3360 baya kötü oldum ağladım falan ama yapacak pekte birşey YokCanım emzirdikten sonra sütünü sağ ve bebek hangi taraftan bıraktı ise emmeyi ordan başla bir sonrakinde sütün yağlı kısmı en sona gelirmiş ve bebeğe kilo aldıran kısım oymuş..
İyi haftalar kızlar ramazan bize güzel haberlerle gelsin inşallah
Memnun kaldın mı ben iyiydim ama doğum yaklaştıkça endişelerim artıyor..İnşallah canım
Spinal oldum ben :)
Amin canim ama bize ramazan depremle geldi.. Sende hissediyorsundur hic durmadan sallandik 1 gun boyunca allah korusun beterinden valla gunduz uyuyamiyorum korkudan ..İyi haftalar kızlar ramazan bize güzel haberlerle gelsin inşallah
Oy MasaAllah prensese yarasin büyüsün InşaaAllahİnan herşeyi yaptım canim bir ay boyunca neler denedim neler içmediğim yemediğim şey kalmadı senin dediğini de yaptım ilk sut ve son sut olayını ama kilo kontrolüne gittik 1 ayda 250 gr almış ve bu çok azmış iki doktora gittim ikisi de mama takviyesi yapmak zorundasın dedi ilk başlarda üzülüyordum ama kilo almaya başlayınca bende mutlu olmaya başladım. Hamileyken 2 hafta önde gidiyordu yavrum 37. Haftada doğdu 3190 1 ay sonra 3360 baya kötü oldum ağladım falan ama yapacak pekte birşey Yok
Tek tesellim hem meme hemde mama içiyor allahtan bırakmadı memeyi :)
Sen neler yapıyorsun canim nasıl gidiyor hamilelik :)
Amin canım inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..LeYLa_21 canım inşallah gelmiştir kızına kardeş.
İyi haftalar kızlar ramazan bize güzel haberlerle gelsin inşallah
Çok geçmiş olsun kızlar yaa rabbim beterinden korusun..Amin canim ama bize ramazan depremle geldi.. Sende hissediyorsundur hic durmadan sallandik 1 gun boyunca allah korusun beterinden valla gunduz uyuyamiyorum korkudan ..
Canım iki haftadır moralim bozuktu eltim hamileymiş biz hiç görüşmüyoruz kayınvalidem haberi verirken çok kırıcı davrandı bana karşı ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı anca toparladım kendimi.Yaşamayan başından geçmeyen için ne kadar kolay konuşması Allahım bu mübarek ayda herkesin gönlüne göre versin inşallah sen nasılsın ne durumdasınızamin canım amin inşallah
sesin çıkmıyodu nasılsın
Sorma canım her an tetikte duruyorum bende cumartesi aksamdan sabaha kadar 4 büyük 207 artcı deprem olmuş büyükleri hep hissettik vesselam_ sağol canım Allah beterinden korusunAmin canim ama bize ramazan depremle geldi.. Sende hissediyorsundur hic durmadan sallandik 1 gun boyunca allah korusun beterinden valla gunduz uyuyamiyorum korkudan ..