• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Onlar evleneli 3 ay oldu daha,nasip böyleymiş tabiki bişey demiyorum ama kayınvalideme sinirim hala geçmiyo mesafe koydum zaten o da farkında ama bi kere sormadı neden böyle yapıyosun diye o daha çok üzdü yani resmen kendine dikkat etmiyosun o yüzden olmuyo dedi bakıp bakıp ağladı karşısında nasıl durabildiğime hala inanamıyorum ama Allah çok büyük
Geçen ay süt buharını denedim o da işe yaramadı doktora ara vermiştim bu ay tekrar gidip araştırma yapılmasını isticem çeken biliyo ne zor ne üzücü bi durum olduğunu durup durup yaram deşiliyo bu mübarek zamanda dualarımızı kabul etsin Rabbim.Bi zamanı var illa ki sabırsızlıkla bekliyorum bende

Canım allaha gıcen ve pes etme anlıyorm senı. Benımde eltım ıkncı aynda hamıle kaldı ve ben yenı hamıleyım 3 asılamadan snra ılk tup bebekte nasıp ettı rabbım cok ıyı anlıyorm senı rabbım vaktı gelnce verıyo sabır lazm dua lazm ugrasmak lazım allahım dayanma gucu versın o ınsanlarada layıgını cersın baska baey dıyemıyoeum

Çok teşekkür ederim mesajlarınızı okudum tek tek etiketleme yapamıyorum. Oğluşumun adı Doruk.
Epidural olmamdaki sebep spinalle ikisi farklı yerden yapılıyor diye anlatmıştı aneztezi doktoru ve köprücük kemiğinin orda ağrı kesici veren bi alet var ha benim yine karnımda ağrı oldu yine bi serum taktılar ama kesinlikle baş ağrısı bel ağrısı çekmedim. Çok memnun kaldım.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için hepinizden Rabbim bin kez razı olsun

Canım allaha gıcen ve pes etme anlıyorm senı. Benımde eltım ıkncı aynda hamıle kaldı ve ben yenı hamıleyım 3 asılamadan snra ılk tup bebekte nasıp ettı rabbım cok ıyı anlıyorm senı rabbım vaktı gelnce verıyo sabır lazm dua lazm ugrasmak lazım allahım dayanma gucu versın o ınsanlarada layıgını cersın baska baey dıyemıyoeum

Amin canım inşallah sabırla bekliyorum bana da nasip olcak inşallah burdaki diğer arkadaşlara da

Mor Seven Mor Seven canım Allah analı babalı büyütsün ben daha yeni görüyorum.Adı da çok güzel adıyla yaşasın inşallah :)

en-guzel-gunaydin-resimleri-fotograflari-15.jpg

sağol kuzum iyiyim...bugün ateş fırladı ya şoktayım..inşallah hamileyimdir..test yapacam korkuyorum ya..yarınki ilk idrarla yapacam inşallah kuzum..dua et...sen nasılsın zeynebcim?

ablacım inşallah pozitif sonucu alırsın
dualarım seninle.

ben de iyiyim
iki gündür midem ağrıyor biraz
iftarlarda fazla yemek yiyemiyorum, gitmiyor.

Bugün eşim anesteziye gitti
kan filan verdi
öğlen ben de gideceğim
doktorla görüşmeye

ameliyat tarihimiz ne zaman olcak bakalım
onun yoğunluğu stresi var üzerimizde...

sağol kuzum iyiyim...bugün ateş fırladı ya şoktayım..inşallah hamileyimdir..test yapacam korkuyorum ya..yarınki ilk idrarla yapacam inşallah kuzum..dua et...sen nasılsın zeynebcim?

Bnde merak ettım ınsallah hayırlı bı haber verrsın bızlere su mubarek gunlerde rabbım gonlune gore cersın ınsallah

ablacım inşallah pozitif sonucu alırsın
dualarım seninle.

ben de iyiyim
iki gündür midem ağrıyor biraz
iftarlarda fazla yemek yiyemiyorum, gitmiyor.

Bugün eşim anesteziye gitti
kan filan verdi
öğlen ben de gideceğim
doktorla görüşmeye

ameliyat tarihimiz ne zaman olcak bakalım
onun yoğunluğu stresi var üzerimizde...
Amin gülüm inşallah. Sanada geçmiş olsun dikkat et kendine. Inşallah bu uğraşların bebeğini getirsin sana gülüm..

Ablaa ben çatladım burda yarına kadar nasıl dayanıyorsun..
Her gün merakla bakıyorum ama yapmamışsın.
Meraktan doğuracam ha:rolleyes:
Hadi güzel haberler ver insAllah bizlere dua ediyorum

Ablaa ben çatladım burda yarına kadar nasıl dayanıyorsun..
Her gün merakla bakıyorum ama yapmamışsın.
Meraktan doğuracam ha:rolleyes:
Hadi güzel haberler ver insAllah bizlere dua ediyorum
kız beni güldürdün canım ya...bende meraktan ölüyorum ama bir yandanda yoktur diye korkuyorum gülüm ya...akşam eşimde yap dedide ...ne bileyim olsun istiyorum bir yandanda korkuyorum..bugün çok önemliydi çok şükür ateş yüksek çıktı..Rabbim inşallah yavrumun dualarını kabul edip hediyemizi yollamıştır gülüm..dua et olurmu ablacım...
Dualarımdasınız inşaallah:dua::KK200:
Allah razı olsun kuzum...

kız beni güldürdün canım ya...bende meraktan ölüyorum ama bir yandanda yoktur diye korkuyorum gülüm ya...akşam eşimde yap dedide ...ne bileyim olsun istiyorum bir yandanda korkuyorum..bugün çok önemliydi çok şükür ateş yüksek çıktı..Rabbim inşallah yavrumun dualarını kabul edip hediyemizi yollamıştır gülüm..dua et olurmu ablacım...

Yap gitsin Leyla
Benim 1 saatlik idrarda çıkmıştı :)
Zaten sonuç değişmeyecek nasılsa

Herşeyin hayırlısı abla benimde bir iki saatlik idrarimle çıkmıştı..
Akşam yap güzel haberler bizede ver InşaaAllah;)

Back