• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yap ablacım
belirsizlik çok daha kötü oluyor.

:KK66:
Evet canım aynen öyle. Ya adetin 4.günü 13mmlik yumurta var demişti doktor. 15.gün gittim çatlamış dedi..öbür yumurtalığımda da 3-4 tane yeni oluşan büyüyen yumoşlar vardı. İlk büyük yumurta döllenmişse şimdi çıkar eğer diğerleri döllenmişse henüz belli olmaz. Anca 3-4 sonra çıkabilir. O yüzden biraz çekiyorum test yapmaya gülüm ya...

Evet canım aynen öyle. Ya adetin 4.günü 13mmlik yumurta var demişti doktor. 15.gün gittim çatlamış dedi..öbür yumurtalığımda da 3-4 tane yeni oluşan büyüyen yumoşlar vardı. İlk büyük yumurta döllenmişse şimdi çıkar eğer diğerleri döllenmişse henüz belli olmaz. Anca 3-4 sonra çıkabilir. O yüzden biraz çekiyorum test yapmaya gülüm ya...

Hayırlısı ablacım, sen detaylı düşünme oluruna bırak..
inan ben doktora kaç mm olmuşlar diye sormuyorum artık..
yumurtlama var, ve iyi diyor ben de detaylı araştırmıyorum.
o zaman daha çok takıyoruz acaba büyüdü mü çatladı mı vs.
Rabbim ol der ve olur, önemli olan o ablacım,
inşallah bu ramazan ayında bize nasip eder
güzel mevlam..

sevgiliye-iyi-ak%C5%9Fam-s%C3%B6zleri.jpg

Hayırlısı ablacım, sen detaylı düşünme oluruna bırak..
inan ben doktora kaç mm olmuşlar diye sormuyorum artık..
yumurtlama var, ve iyi diyor ben de detaylı araştırmıyorum.
o zaman daha çok takıyoruz acaba büyüdü mü çatladı mı vs.
Rabbim ol der ve olur, önemli olan o ablacım,
inşallah bu ramazan ayında bize nasip eder
güzel mevlam..
Amin gülüm inşallah.. Rabbim yüzümüzü güldürsün zeynepcim.. Herşeyin hayırlısı nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah kuzum..

Amin gülüm inşallah.. Rabbim yüzümüzü güldürsün zeynepcim.. Herşeyin hayırlısı nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah kuzum..

Amin inşallah ablacım, kızın nsl
minnağı öp benim için. .

Her nasip için ayrı bir rahmet şekillenir.

Semra24 Semra24 Canım nasılsın
defne nsl
alışma süreciniz nsl geçiyor?

:KK200::anne:
İyiyim canim benim Allah razı olsun :)sen nasılsın iyi misin
Alışmaya çalışıyoruz birbirimize :) bizim iliskimiz biraz sancılı oldu :( hatta ilk başlarda kızım beni sevmiyor mu demeye başlamıştım ama bu aralar daha iyiyiz:) anne olmak zor işmiş dışardan göründüğü gibi değilmiş :( çok yedi az yedi neden ağlıyor ne sıkıntısı var neden kilo almadı sutum yetmiyor mu ( kaldı ki yetmemiş ilk ay kilo almadı mama takviyesi yapıyorum ) üstüne bir de hasta oldu yavrum onunla uğraşıyoruz böyle zaman su gibi akıp geçiyor hiç birşey anlamıyorum. İnşallah herşey yoluna girecek :)
Sen neler yaptın nasıl gidiyor tedavin giremiyorum pek siteye kim ne durumda bilmiyorum :(

İyiyim canim benim Allah razı olsun :)sen nasılsın iyi misin
Alışmaya çalışıyoruz birbirimize :) bizim iliskimiz biraz sancılı oldu :KK43: hatta ilk başlarda kızım beni sevmiyor mu demeye başlamıştım ama bu aralar daha iyiyiz:) anne olmak zor işmiş dışardan göründüğü gibi değilmiş :KK43: çok yedi az yedi neden ağlıyor ne sıkıntısı var neden kilo almadı sutum yetmiyor mu ( kaldı ki yetmemiş ilk ay kilo almadı mama takviyesi yapıyorum ) üstüne bir de hasta oldu yavrum onunla uğraşıyoruz böyle zaman su gibi akıp geçiyor hiç birşey anlamıyorum. İnşallah herşey yoluna girecek :)
Sen neler yaptın nasıl gidiyor tedavin giremiyorum pek siteye kim ne durumda bilmiyorum :KK43:

Ohh maşallah cnm alışma süreci sancılı geçermiş zaten, duyduğum kadarıyla.. Çok geçmiş olsun yaz geldi, toplar kendini inşallah kısa sürede. Yetmediği noktalarda mama takviyesi şart. Biliyo musun ben de mamayla büyümüşüm, anne sütünü red etmişim :D

Ben tedaviye ara verdim güzelim, iyiyim çok şükür. .
eşim dizinden ameliyat olacak, henüz tarihi belli değil,
ama bir 10 gün içinde alırlar sanıyorum ameliyata,,
inşallah patolojiden de haberler iyi gelir. .

Canım bir iki gün önce son gebelik testi vardı evde onu yaptım. Ikinci çizgi belirdi sonrada test dağıldı gitti. Test bozuktur diye çöpe atmıştım. Şimdi de test kalmadı elimde sipariş etmiştim yarın gelir sanırım. Elime geçince tekrar yapacam test. Duâ ette o test doğru olsun.. Inşallah Rabbim şu mübarek günler hürmetine yüzümüzü güldürsün canım..
Öylemi Leyla abla çok güzel haber bu inşallah bugünde güzel haberi verirsin bize 2. Testinle.. bi cesaret yap testi varsa ki inşallah var zaten çıkcak yoksa da adet gelene kadar beklersin.. hakkınızda hayırlısı olsun gönlünüze göre versin inşallah..

Kızlar herkese günaydın.. İşe geldim ama içim uyuyo resmen yaa işe gelmek çok daha zor oluyo artık bnm için bugünümüze şükür ama hamile olarak çalışmak çokk zor

Ohh maşallah cnm alışma süreci sancılı geçermiş zaten, duyduğum kadarıyla.. Çok geçmiş olsun yaz geldi, toplar kendini inşallah kısa sürede. Yetmediği noktalarda mama takviyesi şart. Biliyo musun ben de mamayla büyümüşüm, anne sütünü red etmişim :KK70:

Ben tedaviye ara verdim güzelim, iyiyim çok şükür. .
eşim dizinden ameliyat olacak, henüz tarihi belli değil,
ama bir 10 gün içinde alırlar sanıyorum ameliyata,,
inşallah patolojiden de haberler iyi gelir. .
Allah'a şükür reddetmiyor ama yetmiyor sut mecbur veriyorum doktor şart dedi maasallah aldı kilo toparlanıyor yavaş yavaş :)
Sen içini ferah tut canim benim inşallah patoloji temiz çıkacak. Herseyde vardır bir hayır zamanı gelince minikte gelir hiç kafana takma ayrıca bu günlerinin tadını çıkar :) bebek olunca neye uğradığını şaşıracaksın :)

Kızlar herkese günaydın.. İşe geldim ama içim uyuyo resmen yaa işe gelmek çok daha zor oluyo artık bnm için bugünümüze şükür ama hamile olarak çalışmak çokk zor
Günaydın canım aynen öyle bir de bir şey içerken çok sıkılıyorum. Kendimi suçlu hissediyorum. 32 haftada izne ayrılmaya karar verdim 37 ye kadar çalışamayacağım :KK43:

Allah'a şükür reddetmiyor ama yetmiyor sut mecbur veriyorum doktor şart dedi maasallah aldı kilo toparlanıyor yavaş yavaş :)
Sen içini ferah tut canim benim inşallah patoloji temiz çıkacak. Herseyde vardır bir hayır zamanı gelince minikte gelir hiç kafana takma ayrıca bu günlerinin tadını çıkar :) bebek olunca neye uğradığını şaşıracaksın :)
Canım emzirdikten sonra sütünü sağ ve bebek hangi taraftan bıraktı ise emmeyi ordan başla bir sonrakinde sütün yağlı kısmı en sona gelirmiş ve bebeğe kilo aldıran kısım oymuş..

Günaydın canım aynen öyle bir de bir şey içerken çok sıkılıyorum. Kendimi suçlu hissediyorum. 32 haftada izne ayrılmaya karar verdim 37 ye kadar çalışamayacağım :KK43:
Sorma canım birde işin o kısmı var.. bizim iş yerinde oruç tutan sayısı az olduğu için çok farketmiyor ama müşteriden filan sakınıyoruz tabi. Şuam tutmamm gerçekten olanaksız bu durum da ne yapalım niyet belli:) Bende sabah izin konusunu düşünüyodum ne zaman çıksam diye ama sanırım dayanabildiğim kadar dayancam doğumdan sonra daha uzun kullanabilmek için.. çok zor durumda kalırsam rapor alıp dinlenirim diyorum.. hiç birşeye tahammül edemez oldum hamilelik beni baya bi değiştirdi

Back