Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın hanımlar. .

Bebeğim amniyon sıvısının 3 saatte bir değiştiğini düşünürsek zaten tutmamak daha doğru geliyor. İnşallah kaza ederiz. Bizim odada herkes tutuyor klasörleri üst üste dizdim görünmemek için :) köşede içiyorum suyu filan. Aslında herkes anlayış gösterir ama ben vicdan yaptım sanırım. Hamilelikte ruh hali çok değişiyor canım o yüzden normaldir. Sebepsiz yere ağlayıp gülebilirsin. Bunlar hep hormonlardan :)

Ben de iyiyim canım
maşallah haftan ilerlemiş baya,
evet gebelikte su çok önemli,
sonradan tutarsın inşallah. .

İnşallah canım, eşinin ameliyatı da güzel geçer inş. sonrasında yum. takibi, aşılama vs. düşünüyor musunuz?

İnşallah canım, eşinin ameliyatı da güzel geçer inş. sonrasında yum. takibi, aşılama vs. düşünüyor musunuz?

Direk aşılama düşünüyorum cnm
yumurta takibiyle vakit kaybetmek istemiyorum.
Eşimin iyileşme süreci filan geçsin
rapor alıp, evde yatıcak onunla ilgilenicem bir süre..

Kendi doktorum bir küsüre yaparım
dedi aşılamayı, yine de araştıracağım
bir kaç yeri.

Hayırlısı bakalım..

Aynen canım araştır tek bir yerle sınırlı kalma. İnşallah hiç bunlara gerek kalmadan gelir bebişiniz şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine..

Aynen canım araştır tek bir yerle sınırlı kalma. İnşallah hiç bunlara gerek kalmadan gelir bebişiniz şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine..

Amin canım amin inşallah.
alışveriş yaptın mı cnm
bebek için

Amin canım amin inşallah.
alışveriş yaptın mı cnm
bebek için
Yaptık, daha da var alınacaklar var hiç bitmiyor.. En kötü eksikleri doğunca da alırız diyoruz. Bir de Mor Seven doğum yaptı erken gelebiliyor bu bebekler hiç belli olmuyor ama işte bir izne ayrılayım evde daha rahat yaparım hazırlıkları :)

Aynen canım evde rahat rahat yaparsın hazırlıkları :)
Rabbim hayırlı doğum nasip etsin.

Günaydın hanimlar

_Verda_ iyiyiz tatlım çok şükür az kaldı heyecan korku endişe duyguların karışık yoğun..
Dönmemiş benim oğlan daha beklemediyiz şuan..

Aynen canım seninle Al_pi nin az kaldı =)
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
son anda dönebiliyolarmış,
hayırlısı olsun hakkında..

hangi hastanede olacak doğum
ücreti filan konuştun mu?

Evet az kaldi son 25 gun artik.. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah biz burayi takip ettigimizde enyalios teyzemizin de mujdesini alacagiz sonra ona bak söyle yap böyle yap diyecegiz Bencede canim artik direk asilamaya gec belli mi olur belki gelmek icin minigin asilamayi bekliyor.

Nisa hastanesinde olacam normal 950 sezeryan 1650 dediler.
Muayene ücretlerini indirim geldi bu ay 65tl idi
40tl oldu doğum ücretlerinde indirim var mı bilmiyorum bu gidişimde soracam InşaaAllah

Oy oy alpim inşallah, aynen eşimin ameliyatını atlatalım.
Aşılama belki vesile olur dediğin gibi..
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.
bir vakti var demek ki..

Sen de heyecanlısındır şimdi,
az kalmış..

Doğuma kim gelicek yanına?

Nisa hastanesinde olacam normal 950 sezeryan 1650 dediler.
Muayene ücretlerini indirim geldi bu ay 65tl idi
40tl oldu doğum ücretlerinde indirim var mı bilmiyorum bu gidişimde soracam InşaaAllah

ücretleri uygunmuş sor cnm
geçtiğimiz senelerde nisa'ya gittim ben de 1 kere.
bana çok uzak.

asiye hanıma gitmiştim
çok kalabalık bir hastaneydi
aklımda öyle kalmış
randevu saatınde orada olmama rağmen
baya bir süre beklemiştim hatırlıyorum. .

Anane dede halalar teyzeler :)) Bayramda maile bende olacak insallah en erken annem gelecek o gelene kadar inci gelmesin diyr dua ediyorum :)
Esinde hayirlisiyla atlatsin ameliyatini ramazan bitsin sonrada guzel guzel asilamani yaptir. Bizde sana bol bol dua edelim insallah. ❤

Hayırlı Ramazanlar canlar
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun cümlenizden inş.
36+4 ken sabah suyun geldi cumartesi. Önce tuvalete kalktım bi şey yoktu tekrar uzandım su geldi acaba dedim çok su içtim idrar mı kaçırıyorum
Durdu banyoda gene geldi. Sonra yatak odasına gittim gene geldi evi gezdim dolaştım en son depent giydim iyi ki almışım arabanın içide mahvolacaktı. Sancım da yok eşim kaç tane inek doğurtmuş düşünün sancın yok diyor hastanede yatış verdi e seni niye yatırıyorlar diyor. İkimiz sabah ramazanın ilk günden eşim sahura kalkmıştı. Hemen çatı muayenesi oldum ayaklar rahimde dönmemişti beklemiyordum dönmesini de zaten. Epidural sezeryan oldum.
Bebiş 3.40 doğdu küveze alınmadı şükür. İlk gün hastanede geçti kayınvaldem burda o gidince ablam gelecek. Herkes apar topar geldi. Ben hiçbir şey anlamadım yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize. Rabbim gönlünüzdeki tez zamanda hayırlısıyla versin.
Çok sağolun.

Evet biraz kalabalık bazen bekliyorum bazen hemen alıyorlar fatma hanıma gidiyorum.
Kurtajimida orda oldum memnun kalmıştım arkadasimda orda doğum yaptı memnundu bende yanındaydım sürekli gelip gidiyorlardı..
Muhafazakar bir hastane doğum anında erkek olmucak sanirim yinede soracam tercihimde böyleydi ıyi oldu

Hayırlı olsun canım, maşallah kilosu da iyiymiş kuzunun :)
Adını ne koydunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…