Hipp marka canim combiotik diye geçiyor iyi geldi minisime ilk başta hastane sma vermişti o zaman sutum yoktu memeyi almıyordu zaten kabız olmustu resmen ama simdi iyi Allah'a şükür anne sutu aldığı icin normal yapıyor kakasını :)Oy MasaAllah prensese yarasin büyüsün InşaaAllah
Mama seçimide önemli bazı mamalar kilo aldırmıyor yaramıyor benim yegenim hem meme hem mama aliyordu diğer ay gittiler zayıflamış bile..
Hangi mamayı tercih ettin canim
Amin gülüm inşallah Allah razı olsun canım benim..Öylemi Leyla abla çok güzel haber bu inşallah bugünde güzel haberi verirsin bize 2. Testinle.. bi cesaret yap testi varsa ki inşallah var zaten çıkcak yoksa da adet gelene kadar beklersin.. hakkınızda hayırlısı olsun gönlünüze göre versin inşallah..
Ah o hormonlar canıma ot tıkadı zaten bebeğim sağlıklı olsun inşallah da napalım 9 ay idare edicez artıkBebeğim amniyon sıvısının 3 saatte bir değiştiğini düşünürsek zaten tutmamak daha doğru geliyor. İnşallah kaza ederiz. Bizim odada herkes tutuyor klasörleri üst üste dizdim görünmemek için :) köşede içiyorum suyu filan. Aslında herkes anlayış gösterir ama ben vicdan yaptım sanırım. Hamilelikte ruh hali çok değişiyor canım o yüzden normaldir. Sebepsiz yere ağlayıp gülebilirsin. Bunlar hep hormonlardan :)
Fiyatlar ne kadar uygunmuş yaa ama bana da çok uzak o hastane arabamızda yok henüz gidip gelemem o kadar taksi parasını da verene kadar kendş hastanemde doğurmam mantıklı olur sana yakınsa çok şanslısın canım sağlıkla al kucağına yavrunu inşallah..Nisa hastanesinde olacam normal 950 sezeryan 1650 dediler.
Muayene ücretlerini indirim geldi bu ay 65tl idi
40tl oldu doğum ücretlerinde indirim var mı bilmiyorum bu gidişimde soracam InşaaAllah
Ay yerim sizi yaa ne güzel bi hikaye öyleevde tur attın demek sağlıkla gelmiş ya oğlun gerisi boş Allah sağlıklı uzun ömür versin analı babalı büyüsün yavrun inşallah❤Hayırlı Ramazanlar canlar
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun cümlenizden inş.
36+4 ken sabah suyun geldi cumartesi. Önce tuvalete kalktım bi şey yoktu tekrar uzandım su geldi acaba dedim çok su içtim idrar mı kaçırıyorum
Durdu banyoda gene geldi. Sonra yatak odasına gittim gene geldi evi gezdim dolaştımen son depent giydim iyi ki almışım arabanın içide mahvolacaktı. Sancım da yok eşim kaç tane inek doğurtmuş düşünün sancın yok diyor hastanede yatış verdi e seni niye yatırıyorlar diyor. İkimiz sabah ramazanın ilk günden eşim sahura kalkmıştı. Hemen çatı muayenesi oldum ayaklar rahimde dönmemişti beklemiyordum dönmesini de zaten. Epidural sezeryan oldum.
Bebiş 3.40 doğdu küveze alınmadı şükür. İlk gün hastanede geçti kayınvaldem burda o gidince ablam gelecek. Herkes apar topar geldi. Ben hiçbir şey anlamadım yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize. Rabbim gönlünüzdeki tez zamanda hayırlısıyla versin.
Çok sağolun.
İnsanlar ne kadar vicdansız ya birazcıkda olsa insani duygular taşıması lazım insanların.. bir kadını en yaralı yerinden vurmak ne kadar kötü bişey kalpleri ne kadar katılaşmış.. Bizler anne olmayı o kadar isterken dr dr dolaşıp çare ararken ne çektiğimizi bilmeyen insanların böle davranması çok üzücü.. sen üzülme canım kendin için asla. O insanlar üzülcek durumdalar.. önemli olan evlat olması değil sağlıklı hayırlı evlat olması Allah gönlünüze göre sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sana da tüm isteyenlere de.. o kişilere de Allah merhamet duygusu versin aminnnCanım iki haftadır moralim bozuktu eltim hamileymiş biz hiç görüşmüyoruz kayınvalidem haberi verirken çok kırıcı davrandı bana karşı ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı anca toparladım kendimi.Yaşamayan başından geçmeyen için ne kadar kolay konuşması Allahım bu mübarek ayda herkesin gönlüne göre versin inşallah sen nasılsın ne durumdasınız
Canım iki haftadır moralim bozuktu eltim hamileymiş biz hiç görüşmüyoruz kayınvalidem haberi verirken çok kırıcı davrandı bana karşı ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı anca toparladım kendimi.Yaşamayan başından geçmeyen için ne kadar kolay konuşması Allahım bu mübarek ayda herkesin gönlüne göre versin inşallah sen nasılsın ne durumdasınız
Aynen canim ya hepsini hissettim bende gece daha beterdi gunduz yine neysede.. Rabbim beterinden saklasin hepimizi ..Sorma canım her an tetikte duruyorum bende cumartesi aksamdan sabaha kadar 4 büyük 207 artcı deprem olmuş büyükleri hep hissettik @vesselam_ sağol canım Allah beterinden korusun
hepimiz yasadik bunlari inanki biri ima edecek diye telefonla bile kimseyle konusmak istemiyordum. Birde en yakinin daha cok canini yakmak icin ugrasiyor.Canım iki haftadır moralim bozuktu eltim hamileymiş biz hiç görüşmüyoruz kayınvalidem haberi verirken çok kırıcı davrandı bana karşı ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı anca toparladım kendimi.Yaşamayan başından geçmeyen için ne kadar kolay konuşması Allahım bu mübarek ayda herkesin gönlüne göre versin inşallah sen nasılsın ne durumdasınız
Maşallah canımHayırlı Ramazanlar canlar
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun cümlenizden inş.
36+4 ken sabah suyun geldi cumartesi. Önce tuvalete kalktım bi şey yoktu tekrar uzandım su geldi acaba dedim çok su içtim idrar mı kaçırıyorum
Durdu banyoda gene geldi. Sonra yatak odasına gittim gene geldi evi gezdim dolaştımen son depent giydim iyi ki almışım arabanın içide mahvolacaktı. Sancım da yok eşim kaç tane inek doğurtmuş düşünün sancın yok diyor hastanede yatış verdi e seni niye yatırıyorlar diyor. İkimiz sabah ramazanın ilk günden eşim sahura kalkmıştı. Hemen çatı muayenesi oldum ayaklar rahimde dönmemişti beklemiyordum dönmesini de zaten. Epidural sezeryan oldum.
Bebiş 3.40 doğdu küveze alınmadı şükür. İlk gün hastanede geçti kayınvaldem burda o gidince ablam gelecek. Herkes apar topar geldi. Ben hiçbir şey anlamadım yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize. Rabbim gönlünüzdeki tez zamanda hayırlısıyla versin.
Çok sağolun.
Canım bazen olabiliyor demek ki, ama hem mama hem anne sütü alması güzel yakın sürede toparlanırİnan herşeyi yaptım canim bir ay boyunca neler denedim neler içmediğim yemediğim şey kalmadı senin dediğini de yaptım ilk sut ve son sut olayını ama kilo kontrolüne gittik 1 ayda 250 gr almış ve bu çok azmış iki doktora gittim ikisi de mama takviyesi yapmak zorundasın dedi ilk başlarda üzülüyordum ama kilo almaya başlayınca bende mutlu olmaya başladım. Hamileyken 2 hafta önde gidiyordu yavrum 37. Haftada doğdu 3190 1 ay sonra 3360 baya kötü oldum ağladım falan ama yapacak pekte birşey Yok
Tek tesellim hem meme hemde mama içiyor allahtan bırakmadı memeyi :)
Sen neler yapıyorsun canim nasıl gidiyor hamilelik :)
Canım seni çok iyi anlıyorum, ama inan sen izin vermedikçe karşıdaki seni üzemez. Mesafe koymak daha iyi olabilir..Canım iki haftadır moralim bozuktu eltim hamileymiş biz hiç görüşmüyoruz kayınvalidem haberi verirken çok kırıcı davrandı bana karşı ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı anca toparladım kendimi.Yaşamayan başından geçmeyen için ne kadar kolay konuşması Allahım bu mübarek ayda herkesin gönlüne göre versin inşallah sen nasılsın ne durumdasınız
Geçmiş olsun Alpi, annenler biraz daha erken gelseler keşke biraz daha için rahatlar...Aynen canim ya hepsini hissettim bende gece daha beterdi gunduz yine neysede.. Rabbim beterinden saklasin hepimizi ..
Canım iki haftadır moralim bozuktu eltim hamileymiş biz hiç görüşmüyoruz kayınvalidem haberi verirken çok kırıcı davrandı bana karşı ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı anca toparladım kendimi.Yaşamayan başından geçmeyen için ne kadar kolay konuşması Allahım bu mübarek ayda herkesin gönlüne göre versin inşallah sen nasılsın ne durumdasınız
kardesim askere gidicek bide ramazan ayi herkes evinde rahat eder o yuzden gec gelsinler istedim nasilsa dogumdan sonra tum yaz bende :)) Sagol canim napalim depremede alisacagiz rabbim korusun ..Canım bazen olabiliyor demek ki, ama hem mama hem anne sütü alması güzel yakın sürede toparlanıren önemlisi stresten uzak rahat olursan sütün çoğalabilir. Kimseyi takma sen annesi olarak bebeğin için her şeyin en iyisini düşünürsün zaten. Ben de her ihtimale karşı mama bulunduracağım yanımda sonuçta...
Canım seni çok iyi anlıyorum, ama inan sen izin vermedikçe karşıdaki seni üzemez. Mesafe koymak daha iyi olabilir..
Geçmiş olsun Alpi, annenler biraz daha erken gelseler keşke biraz daha için rahatlar...
Allah kavuştursun, zaman çabuk geçiyor, Ramazan da bi bakmışsın gelmiş geçmiş.. Allah'a sığındıktan sonra hiçbir şeycik olmaz..kardesim askere gidicek bide ramazan ayi herkes evinde rahat eder o yuzden gec gelsinler istedim nasilsa dogumdan sonra tum yaz bende :)) Sagol canim napalim depremede alisacagiz rabbim korusun ..
İnsanlar ne kadar vicdansız ya birazcıkda olsa insani duygular taşıması lazım insanların.. bir kadını en yaralı yerinden vurmak ne kadar kötü bişey kalpleri ne kadar katılaşmış.. Bizler anne olmayı o kadar isterken dr dr dolaşıp çare ararken ne çektiğimizi bilmeyen insanların böle davranması çok üzücü.. sen üzülme canım kendin için asla. O insanlar üzülcek durumdalar.. önemli olan evlat olması değil sağlıklı hayırlı evlat olması Allah gönlünüze göre sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sana da tüm isteyenlere de.. o kişilere de Allah merhamet duygusu versin aminnn
Canım hiç üzülme, benim eltiminde 6 yaşında bir oğlu var,
korunuyodu , o korunurken de ben deniyodum
olmuyodu, bana benim adetim düzenli
bu ay bıraksam hamile kalırım diyodu
9 ay geçti kalamadı hala...
Kv de ettiğini bulur merak etme,
mesafe koy arana, ağlayıp kendini üzme..
Veren de ALLAH alan da..
Hayırlısıyla nasip etsin inşallah. .
hepimiz yasadik bunlari inanki biri ima edecek diye telefonla bile kimseyle konusmak istemiyordum. Birde en yakinin daha cok canini yakmak icin ugrasiyor.
Benim iki dusugumu kendiliginden olmadigini bildikleri halde ee daha yapmayacakmisiniz korunuyormusun diye soruyorlardi.
Yani diyecegim o ki artik uzulmemeyi basarman lazim allah sanada nasip edecek insallah ama o zmana kadar sabir canim..
Canım bazen olabiliyor demek ki, ama hem mama hem anne sütü alması güzel yakın sürede toparlanıren önemlisi stresten uzak rahat olursan sütün çoğalabilir. Kimseyi takma sen annesi olarak bebeğin için her şeyin en iyisini düşünürsün zaten. Ben de her ihtimale karşı mama bulunduracağım yanımda sonuçta...
Canım seni çok iyi anlıyorum, ama inan sen izin vermedikçe karşıdaki seni üzemez. Mesafe koymak daha iyi olabilir..
Allah goruyo bılıyo dua et canım eabbım gerkesn gonlune gore versın su mubarek günde
Bir de şöyle bir şey var eminim ki böyle davrananlar şıp diye hamile kalmamışlardır. Onların da kim bilir ne gibi sıkıntıları olmuştur. Ama çabuk unutuyorlar gerçekten. Benim de eşimin kuzenin eşine baskı yapmışlar çocuk konusunda benim kv de bana anlatıyor. Baskı yapanların birinin geçmişinde çocukla ilgili sıkıntıları olmuş dr hamile kalamazssın demiş üzülmüş etmiş velhasıl kelam hamile kalmış. Diğerinin düşük geçmişi var. Yani kendi çektiklerini unutup böyle davranmaları çok garip. Ben de "belki sizin bilmediğiniz özel bir durumları vardır bana bakın benim çocuğum doğsaydı şu an 7-8 aylıktı insanlar her şeyi anlatmak zorunda değil filan diye" konuştum. Sonra benim kv de üzüldü yaptığı tavırdan. O yüzden böyle davrananlar önce kendilerine bir dönüp baksınlar...Onlar evleneli 3 ay oldu daha,nasip böyleymiş tabiki bişey demiyorum ama kayınvalideme sinirim hala geçmiyo mesafe koydum zaten o da farkında ama bi kere sormadı neden böyle yapıyosun diye o daha çok üzdü yani resmen kendine dikkat etmiyosun o yüzden olmuyo dedi bakıp bakıp ağladı karşısında nasıl durabildiğime hala inanamıyorum ama Allah çok büyük
Geçen ay süt buharını denedim o da işe yaramadı doktora ara vermiştim bu ay tekrar gidip araştırma yapılmasını isticem çeken biliyo ne zor ne üzücü bi durum olduğunu durup durup yaram deşiliyo bu mübarek zamanda dualarımızı kabul etsin Rabbim.Bi zamanı var illa ki sabırsızlıkla bekliyorum bende
Asıl başından böyle olaylar geçirmiş insanların anlayışlı olması gerekirken.Gerçekten insanlarla bazen oturup muhabbet etmekten kaçınıyorum üzülceğime boşver diyip geçiyorum.Bi kaç kişi var paylaştığım onlarla bile bazen konuşmak istemiyorum başlarından geçmediği için içlerinde kötü niyet olmadan da bişeyden alınabiliyorum.Psikoloji gerçekten çok önemli bu konuda inanıyorum.Ama maalesef kendi psikolojimi düzeltemiyorum hep kafamdaBir de şöyle bir şey var eminim ki böyle davrananlar şıp diye hamile kalmamışlardır. Onların da kim bilir ne gibi sıkıntıları olmuştur. Ama çabuk unutuyorlar gerçekten. Benim de eşimin kuzenin eşine baskı yapmışlar çocuk konusunda benim kv de bana anlatıyor. Baskı yapanların birinin geçmişinde çocukla ilgili sıkıntıları olmuş dr hamile kalamazssın demiş üzülmüş etmiş velhasıl kelam hamile kalmış. Diğerinin düşük geçmişi var. Yani kendi çektiklerini unutup böyle davranmaları çok garip. Ben de "belki sizin bilmediğiniz özel bir durumları vardır bana bakın benim çocuğum doğsaydı şu an 7-8 aylıktı insanlar her şeyi anlatmak zorunda değil filan diye" konuştum. Sonra benim kv de üzüldü yaptığı tavırdan. O yüzden böyle davrananlar önce kendilerine bir dönüp baksınlar...
Yine de öyle düşünme şöyle düşün yarın bir gün başka birinin senin için böyle düşünmesini istemezdin öyle değil mi? İnsanlara içini açmamanı anlarım ama kırılırım diye muhabbet etmekten kaçınma derim. Böyle içinden daha çıkılmaz bir hal alıyor..Asıl başından böyle olaylar geçirmiş insanların anlayışlı olması gerekirken.Gerçekten insanlarla bazen oturup muhabbet etmekten kaçınıyorum üzülceğime boşver diyip geçiyorum.Bi kaç kişi var paylaştığım onlarla bile bazen konuşmak istemiyorum başlarından geçmediği için içlerinde kötü niyet olmadan da bişeyden alınabiliyorum.Psikoloji gerçekten çok önemli bu konuda inanıyorum.Ama maalesef kendi psikolojimi düzeltemiyorum hep kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?