Şaka maka doğum yaklaşmış canım. Rabbim sağlıkla kurtarsın senide gülüm.. Doğumda duâ et olurmu bizlere de..Benim paşa ıyi çok şükür en son kontrolde dönmemişti daha bakalım haftaya kontrolüm var.
Hayırlısıysa dönmüştür InşaaAllah diyelim.
Bir yıkanıp ütülenecek..
Birde ev temizlenecek..
Haftaya başlıcaz ramazan gelmeden InşaaAllah..
Edecem abla hep aklimdasiniz namazların arkasından hep dua ediyorum insaAllah dualarımızı duyuyordur rabbim tez vakitte sizede nasip eder...Şaka maka doğum yaklaşmış canım. Rabbim sağlıkla kurtarsın senide gülüm.. Doğumda duâ et olurmu bizlere de..
MasaAllah ya ne çabuk geçiyor zaman 10 haftalık olmuşsun bile daha dün gibi..sana san geçmiyordur ama eminim bende baslarda oyleydim..
Bende kullandım tabikide faydası var değerim artmıştı..
Sonra bıraktım zaten.
Az kaldi vallahi ben bile saskinim nasil gecti diye zaman her zorluga ragmen cok guzel inanin ki tadini cikarin ilk 3 ay gecmiyor dersiniz bi bakmissiniz son aya gelmissiniz :))
Seninle cok yakiniz bakalim ard arda mi haber verecegiz gebelik haberi gibiMasaAllah ya ne çabuk geçiyor zaman 10 haftalık olmuşsun bile daha dün gibi..sana san geçmiyordur ama eminim bende baslarda oyleydim..
Şimdi tutamıyorum zamani akıp gidiyor sanki
Rabbim güzel haberler almayı nasip eder insAllah o kapıdan hep yüzün gülerek çıkarsın canım..
Slm cnm Nasılsın? Masallah kocaman olmussunuz az kaldi alpi ile sanaOy prenses MasaAllah ona.
Ohh çok ozlemeden gorecez minikleri artık onun keyfisi yetiyor bize..
Rabbim sağlık sıhhat versin insaAllah
Ohhj alpi hazırsın :) .saglicakla gelsin minigin :)Seninle cok yakiniz bakalim ard arda mi haber verecegiz gebelik haberi gibi
Benim yikama utuleme bitti simdi ev islerine basladim nevresimlerimi filan utuluyorum misafirlere hazirlik yavs yavas :) Eksikte birsey yok gibi hastane cantam kaldi onu da yaparsam bu hafta sonu tamamdir
Sağol gülüm iyiyim çok şükür. Sana konyada Ahmet diye bir doktor sormuştum. Tanıyor musun canım? Düşük olanlara daha ilgili imiş. Özel muayenehesi varmış meramda üniversitenin üstünde imiş.. İyi olmanıza sevindim canım senin ve bebişin..
Amin gülüm inşallah Allah razı olsun kuzum..Edecem abla hep aklimdasiniz namazların arkasından hep dua ediyorum insaAllah dualarımızı duyuyordur rabbim tez vakitte sizede nasip eder...
Cookkkk Aminnnnn.....
Mrb leyla abla nasilsinSağol gülüm iyiyim çok şükür. Sana konyada Ahmet diye bir doktor sormuştum. Tanıyor musun canım? Düşük olanlara daha ilgili imiş. Özel muayenehesi varmış meramda üniversitenin üstünde imiş.. İyi olmanıza sevindim canım senin ve bebişin..
Amin gülüm inşallah Allah razı olsun kuzum..
Benim oğlan dönmezse sezeryan görünüyor hakkımızda hayırlısı InşaaAllah...Seninle cok yakiniz bakalim ard arda mi haber verecegiz gebelik haberi gibi
Benim yikama utuleme bitti simdi ev islerine basladim nevresimlerimi filan utuluyorum misafirlere hazirlik yavs yavas :) Eksikte birsey yok gibi hastane cantam kaldi onu da yaparsam bu hafta sonu tamamdir
Iyiyiz canım büyüyoruz bakalım dönmüyor benim paşa normal olsun istiyorum ama herşeyin hayırlısı tabikide..Slm cnm Nasılsın? Masallah kocaman olmussunuz az kaldi alpi ile sana
Aman cnim bosver donmesin sezeryann daha kolay :)). Normal Doğum yapmış biri olarak sezeryann deriimIyiyiz canım büyüyoruz bakalım dönmüyor benim paşa normal olsun istiyorum ama herşeyin hayırlısı tabikide..
MasaAllah erkenden ayaklandı senin fıstık..sanada spor oluyordur
Rabbim sağlık sıhhat versin
Ben en son kucuk bir coraba aksama kadar aglamistim ondan sonra iyiyim :))) Benimki donmus dogum pozisyonunda doktor normalden yana ben sezeryanBenim oğlan dönmezse sezeryan görünüyor hakkımızda hayırlısı InşaaAllah...
Bende haftaya yikayip utulicem dolabimiz yeni geldi kokuyor biraz gitsin kokusu diye..sirkeli suyla siliyorum.
Beni acayip heyecan basıyor bu aralar duygularım değişik alpi sende durumlar nasıl
Amin canim aminn.. Haziriz valla ama o zamaninda gelsin erken gelmesin hazirim diye :)Ohhj alpi hazırsın :) .saglicakla gelsin minigin :)
Ben en son kucuk bir coraba aksama kadar aglamistim ondan sonra iyiyim :))) Benimki donmus dogum pozisyonunda doktor normalden yana ben sezeryan
Benim dolaplar kokusuzdu yinede havalandirdim hep. Simdilik sakinim sanirim annemler gelene kadar ben hala anlamayacagim birsey uzun sure varmis gibi geliyor halbuki 5 hafta kaldi belki daha erken ..
Amin canim aminn.. Haziriz valla ama o zamaninda gelsin erken gelmesin hazirim diye :)
Ameliyatı beni korkutuyor onunda dediğim gibi hayırlısı haftaya kontrolüm var..Aman cnim bosver donmesin sezeryann daha kolay :)). Normal Doğum yapmış biri olarak sezeryann deriim. Daha yirumuyor emekliyo her delikten cikiyo surekli basini belaya sokuyor.gecen gun ben camasir asarken sessizce gelmiş balkona kus boku yemis :))))))) ertesi gun wc girmis oturmus bende arıyorum yokk aklim cikti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?