• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben zaten sus istemiyordum ama kapiya ismini yaptigim cerceveyi asacaktim tulle ona izin yok :-/
Bende evimin kapisini suslerim :) Zaten hastanede kim olacak ki anam babam hala teyze :)
Kapı süsüde kendilerinin hazırladığı isimsiz istersen odayı falan susleyebiliyorsun ama benim kimsem yok gurbette onun için gerek duymadim..

Oha be :KK66: valla beni ozeler kabulbetmedi digumevinde yaptım ne kainsusu ne baska bisey haldur hukdur dogumhaneye firt bebek cikti dr a goturduler geri getirdiler emzir dediler sok halinde oluyorsun alpi yaa msezeryan belki daha farklıdır ama benmi dogurdum diye uzun sure soktaydim :) . Ozel odada kaldim bir inun rahatligi vardi dusumu falan aldim fotoyida kendimiz cektik :)
fotoyu tuttuk dogumhanede cekecek disarida zaten makina var bizim profosyonel bol bol cekeriz ama dogumhaneyi cok istiyordum gobek kordonuyla benimle ilk anini babasiyla ilk kavusma anini filan..
Ya o gun zaten gelin oldugumuz gun gibi goz acip kapayincaya kadar bitiyor ben mi evlendim diyorsun ya oda bu cocuk benim mi oluyor :))

Eğer olursa bende öyle istiyorum o an dünyaya bedel onu düşününce geçiyor herşey..
Korkmaman güzel banada cesaret oluyon..
Şu takvimide sayende yaptım yoksa ina bile cesaretim yoktu
Biz mi korkacagiz Senelerce hastane hastane gezen onca tedavi gorup alttan bilmeme kac kere muayene olan icimize giren cikan aletin haddi hesabi olmayan...
Ne korkcan be agrisi sizisi illa ki olacak ama 1 gun sonra ayaktasin ;)

fotoyu tuttuk dogumhanede cekecek disarida zaten makina var bizim profosyonel bol bol cekeriz ama dogumhaneyi cok istiyordum gobek kordonuyla benimle ilk anini babasiyla ilk kavusma anini filan..
Ya o gun zaten gelin oldugumuz gun gibi goz acip kapayincaya kadar bitiyor ben mi evlendim diyorsun ya oda bu cocuk benim mi oluyor :))
Aynen cnm .normal olsa asla istemezdim ama sezeryanda bend eheves ederdim heralde . Bide esimin olmasini isterdim . Bir adam esini normal dogum yaoarken gormus bir daha birlikte olmamis :)))()))

Aynen cnm .normal olsa asla istemezdim ama sezeryanda bend eheves ederdim heralde . Bide esimin olmasini isterdim . Bir adam esini normal dogum yaoarken gormus bir daha birlikte olmamis :)))()))
Heheh ne gerek var normla dogumda bence cok sacma ..
Ben esimi sezeryanda bile iceri sokmam doktor benimle mi ugrassin kizimlami kocamlami :)) O kan gorsun igne gorsun bayilir zaten :-p
Yoksa gobek kordonunu babaya kestiriyorlar cok hos oluyor .

Heheh ne gerek var normla dogumda bence cok sacma ..
Ben esimi sezeryanda bile iceri sokmam doktor benimle mi ugrassin kizimlami kocamlami :)) O kan gorsun igne gorsun bayilir zaten :p
Yoksa gobek kordonunu babaya kestiriyorlar cok hos oluyor .
Ayy Evet seninki korkuyordu :)

Simdi korksan bile dogum gunu hoc korku olmuyor canim. Sadece biran omce kavusmak istiyorsun. ALLAHIM NE OLUR GELSİN ARTIK DIYORSUN. ben 6 hafta hast yattım dogumyaoanlar ciglik cigkiha bagriyor her sesi duyuyordum cok korkuyordum psikolojim cok bozulmuştu dogurmicam bile diyordum nereye dogurmayacaksam :)))) . Ama ogun Allah guc kuvvet ve cesaret veriyor canim hic korkma :)
Aslında arkadaşım doğuma gittiğinde yanında ben vardım hamisler bağırıyordu hep beni ayiplamislardi büyükler;) hic doğum yapmamışım ya gidilirmiymis.psikoljim bozulurmuş falan..
Çok komik laflar ediyorlardı hamiş yatanlar hele bi tanesi o aciyla hastane müdürünü çağırın imza atacam beni sezeryana alsınlar.cikarin bunu sizi şikayet edecem,kocasina bebek dogsun seninle gorusecez hersey senin yuzunden daha neler:)))
Demem o ki o zaman hiç korkmadım psikolojimde bozulmadı:))görmedim ama duydum
doğuma gidiyorlar ve on dakikaya o ses müthiş birşey yaa iki ıkınmayla bir mucize geliyor dünyaya bunu yaşamak istiyorum işte bende ama herşeyin hayırlısını diliyorum Allahtan.

Biz mi korkacagiz Senelerce hastane hastane gezen onca tedavi gorup alttan bilmeme kac kere muayene olan icimize giren cikan aletin haddi hesabi olmayan...
Ne korkcan be agrisi sizisi illa ki olacak ama 1 gun sonra ayaktasin :KK66:
Neler gördük neler yaşadık be..
Koca dört yıl usanmadık doktor doktor gezdik..
Yeri geldi psikolojimiz bozuldu yeri geldi maddi acıdan zorlandık.
Hele çevre laflari saymıyorum:-)
Çocuk doğsun yine başlarlar koca karilar.

Aslında arkadaşım doğuma gittiğinde yanında ben vardım hamisler bağırıyordu hep beni ayiplamislardi büyükler:KK66: hic doğum yapmamışım ya gidilirmiymis.psikoljim bozulurmuş falan..
Çok komik laflar ediyorlardı hamiş yatanlar hele bi tanesi o aciyla hastane müdürünü çağırın imza atacam beni sezeryana alsınlar.cikarin bunu sizi şikayet edecem,kocasina bebek dogsun seninle gorusecez hersey senin yuzunden daha neler:)))
Demem o ki o zaman hiç korkmadım psikolojimde bozulmadı:))görmedim ama duydum
doğuma gidiyorlar ve on dakikaya o ses müthiş birşey yaa iki ıkınmayla bir mucize geliyor dünyaya bunu yaşamak istiyorum işte bende ama herşeyin hayırlısını diliyorum Allahtan.
Ozaman insallaj döner bebegin ve sana o mucizeyi yasatir :) . Ben hic abhirmadim.snci cekerken bagirsam ne oluyo :) sanci gidince bayilir gibi olup uyuya kaliyorsun sonra bir anda hoplatiyo :) cok guzel yaa her kadin yaşamalı bence :) .ben ikinmayo beceremedim :))) dr kaka yaaaappp diye bagirdi bana :))) oyle desene guzelim ne bileyim ben :)))

Heh şöyle... Dogum mu bizi korkutacak :-p

Ozaman insallaj döner bebegin ve sana o mucizeyi yasatir :) . Ben hic abhirmadim.snci cekerken bagirsam ne oluyo :) sanci gidince bayilir gibi olup uyuya kaliyorsun sonra bir anda hoplatiyo :) cok guzel yaa her kadin yaşamalı bence :) .ben ikinmayo beceremedim :))) dr kaka yaaaappp diye bagirdi bana :))) oyle desene guzelim ne bileyim ben :)))
Hiç güleceğim yoktu yaa kaka yap dedi demek ..

Ne sandin :) sutun varmi yetiyomu kac kilo hioimm zayif gibi yada cok sisman obez olur bu. Benim.sutumm cok olurdu yollara akardi senin memeler benimkinden kucuk senin sutun azdir mama ver. Mama verme mama bok zehir. Filancaninda cocuguseninkiyle onunki daha sisman cok guzel. Su veriyomusum cocuga ver susuz oaz biz verirdim. Anason verde uyusun. Bebek 3 aylik salatalik yalat alışsin yemeklerinn suyundan başla artik . Cilek larpuz kavun uzum muz ver ver bişey olmaz.gece uykusu nasil iyimi? Ikinci ne zaman ? Bla bla bla hic ama hoc susmayacaklar:)

Ne sandin :) sutun varmi yetiyomu kac kilo hioimm zayif gibi yada cok sisman obez olur bu. Benim.sutumm cok olurdu yollara akardi senin memeler benimkinden kucuk senin sutun azdir mama ver. Mama verme mama bok zehir. Filancaninda cocuguseninkiyle onunki daha sisman cok guzel. Su veriyomusum cocuga ver susuz oaz biz verirdim. Anason verde uyusun. Bebek 3 aylik salatalik yalat alışsin yemeklerinn suyundan başla artik . Cilek larpuz kavun uzum muz ver ver bişey olmaz.gece uykusu nasil iyimi? Ikinci ne zaman ? Bla bla bla hic ama hoc susmayacaklar:)
Offf çok fenaaaa
Rabbim bununda sabrını veriyor di mi..
Lohusaligin nasıl geçti.

Offf çok fenaaaa
Rabbim bununda sabrını veriyor di mi..
Lohusaligin nasıl geçti.
Iste bazen veriyor bazen vermiyor :) . Lohusalik kimsenin urnundan getirmedim kendi icimde yasadim esim benden daha lohusaydi bebegi kiskaniyordu herkesten :). Ilk hafta cok zor geçti hep hastanedeydik ben yuruyemedim yatıp kalkamadim sarilik oldu hast yattik gaz sıkıntısı vardi sutum geldi uzuntuden geri gitti bidaha geldi sag göğsü emmedi bir suru seyler canim.

Iste bazen veriyor bazen vermiyor :) . Lohusalik kimsenin urnundan getirmedim kendi icimde yasadim esim benden daha lohusaydi bebegi kiskaniyordu herkesten :). Ilk hafta cok zor geçti hep hastanedeydik ben yuruyemedim yatıp kalkamadim sarilik oldu hast yattik gaz sıkıntısı vardi sutum geldi uzuntuden geri gitti bidaha geldi sag göğsü emmedi bir suru seyler canim.
Herşey geçti çok şükür MasaAllah bir yaşına girecek defnemiz.rabbim yeterki sağlık sıhhat ve sabır versin gerisi kolay.
Hadi Koca karı lafı benden ikinciyi ne zaman düşünüyorsun:-)

Sabah sabah iyi sohbet ettik :)) Arada gel boyle sabah uyut kizini Pinkpinkblue Pinkpinkblue Gerci ramazan geliyor bu sene zor gecer sana ilk ramazanin kizinla :)
Evet iyi oldu alpicimm . Kizim ayagimda ihh dedikce salliyorum:)) . Evet bakalim nasıl gececek cok hareketli yoracak beni lesimi bulurlar birgün :)).

Back