• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

:KK66: ayyy alpi simdi kucuk çoraplarına ağlıyorsun bir kac ay sonra kuculenleri kaldirip bakınca ayyy ne kdar minikmis ne kdar buyumus diye agliyorsun :KK66:). Evet lutfen vaktimden once gelmesin :) ben her hafta hast yattigim icin artik dogsun diyordum 34teyken ama erken dogan bebek cok fark ediyor Defne 1 ay acamadi gozinu dogru duzgun :KK43: gozunu acinca nasil seviyorduk anlatamam
Aynen oyle canim zaten minnagiz geriden geliyoruz 1 hafta birde erken dogarsa cok zor bakimi hastaligi bagisikligi hepsi cok zor olur..
Ay ben herseye agliyorum cunku hala ben hamilemiyim benim kizim mi olacak inanamiyorum. Biri hadi az kalmis gelsin artik deyince bile agliyorum :-p

Ben en son kucuk bir coraba aksama kadar aglamistim ondan sonra iyiyim :))) Benimki donmus dogum pozisyonunda doktor normalden yana ben sezeryan :p
Benim dolaplar kokusuzdu yinede havalandirdim hep. Simdilik sakinim sanirim annemler gelene kadar ben hala anlamayacagim birsey uzun sure varmis gibi geliyor halbuki 5 hafta kaldi belki daha erken ..

Amin canim aminn.. Haziriz valla ama o zamaninda gelsin erken gelmesin hazirim diye :)
Herşey yolundaysa normal doğum candır alpi;)
Doğum anı videolarını görüyorum sezeryanda o karin nasıl kesilmiş:(
Nr istemezsen o olurmuş yaa sana normal bana sezeryan görünüyor:)))

Ameliyatı beni korkutuyor onunda dediğim gibi hayırlısı haftaya kontrolüm var..
Ben o prensesi yerim..
Kuş boku yemiş demek yaa tam fırlama desene bakalım bizimkiler nasıl olacak:)))
Karnimdakinin aynisi hic durmuyor yerinde :( ;). Canim hakkinda hayırlısı oksun simdi sezeryanlari guzel yapiyorlar ertesi gun ayaktasin hic korkma yani . Ben 3 ayda zor iyilesmistim surekli dikisler geriliyor falan oturamiyosun kalkamiyorsun bakimi zor diksite çok olursa bir garip yani zorlama normal diye boşver;) .

Herşey yolundaysa normal doğum candır alpi:KK66:
Doğum anı videolarını görüyorum sezeryanda o karin nasıl kesilmiş:KK43:
Dogum yapacal kadin dogum videos izlerse psikolojisi bozulur :( bende izledim cok pismanim :)))). Aslında sadece sanci cok zor digum vakti gelip sancilar tavan yaptiginda ölüyorum saniyorsun bebek cikincada oldum saniyorsun :)) ama o rahatlama ani bebegini görme ani hic bir seye degismezsin ;)

Herşey yolundaysa normal doğum candır alpi:KK66:
Doğum anı videolarını görüyorum sezeryanda o karin nasıl kesilmiş:KK43:
Korkmuyorum ne sekil olursa olsun sonucunda minnak bi yavruya kavusmak var :-/ Rahim filmi cok mu kolaydi alttan muayeneler asilamalar igneler.. Bosversene ne olursa olsun tadini cikart ;)
Niye izliyorsan sende ayri delisin ha bilme bilince hersey kotu ben kesilmis halini degilde cikis anini kavusmalari izliyorum onlar herseye bedel.

Karnimdakinin aynisi hic durmuyor yerinde :KK43: :KK66:. Canim hakkinda hayırlısı oksun simdi sezeryanlari guzel yapiyorlar ertesi gun ayaktasin hic korkma yani . Ben 3 ayda zor iyilesmistim surekli dikisler geriliyor falan oturamiyosun kalkamiyorsun bakimi zor diksite çok olursa bir garip yani zorlama normal diye boşver:KK66: .
Bizimki bazen coşuyor MasaAllah bazen hic tik yok..
Biraz alıngan olacak sanirim küçük beyimiz..cok yorduğum zaman kendimi hep sessiz haraket etsin diye kırk takla atıyorum..habire biseyler yiyorum
Çok garip duygular ya rabbim isteyen herkese versin InşaaAllah:)))

Aynen oyle canim zaten minnagiz geriden geliyoruz 1 hafta birde erken dogarsa cok zor bakimi hastaligi bagisikligi hepsi cok zor olur..
Ay ben herseye agliyorum cunku hala ben hamilemiyim benim kizim mi olacak inanamiyorum. Biri hadi az kalmis gelsin artik deyince bile agliyorum :p
:))))) hayatinin bumdam somrakindonemindede hep aglayacaksin annelik cok garip bisey insani ota b.ka aglatiyor. Dun mesuniyet toreninde hic tanimadim cocuklar annelerine sarikdilar ben agkadim simdi yazarken gene dildu gozlerim. Okul 1.si konuşma yapti onada agladim :))). Anneler gununde aksama kadar herseye agladim .agliyorsun yani alpi alis kendine :). Kucuk bebek cabuk toparlanir ama vaktinde gelsin çok zor dedigin gibi

Bizimki bazen coşuyor MasaAllah bazen hic tik yok..
Biraz alıngan olacak sanirim küçük beyimiz..cok yorduğum zaman kendimi hep sessiz haraket etsin diye kırk takla atıyorum..habire biseyler yiyorum
Çok garip duygular ya rabbim isteyen herkese versin InşaaAllah:)))
Amiinm canimmm yaa. Kocaman karinla hayat cok zor :)

:))))) hayatinin bumdam somrakindonemindede hep aglayacaksin annelik cok garip bisey insani ota b.ka aglatiyor. Dun mesuniyet toreninde hic tanimadim cocuklar annelerine sarikdilar ben agkadim simdi yazarken gene dildu gozlerim. Okul 1.si konuşma yapti onada agladim :))). Anneler gununde aksama kadar herseye agladim .agliyorsun yani alpi alis kendine :). Kucuk bebek cabuk toparlanir ama vaktinde gelsin çok zor dedigin gibi
Ayy sorma anneler gununde nasil agladim nasil agladim :))) Simdi diyorum ben annemi olacagim seneye Allah nasip ederse benimde bi kizim mi olacak o beni annemi yapacak bu guni bende kutlayacakmiyim sonunda :)
Zor is annelik ya her seye aglama kismi özellikle :)

Gittiginiz hastanelerde dogum fiyatlari nasil sordunuz mu özellikle @u-mutlu lale sanirim medical parka gidiyorsun sende ..

5.300 benimki sezeryan tabi ama icerisinde hic birsey yok guyada hastane cok guzel her yerde serbet kuafor vs dahil bizde bi su yok :))) Ama istanbuldaki medicalde varmis .
Kuafor mu :)))))) hiç gulecegim yoktu imsanliktan cikiyorsun dogurucam diye :)))

Dogum yapacal kadin dogum videos izlerse psikolojisi bozulur :KK43: bende izledim cok pismanim :)))). Aslında sadece sanci cok zor digum vakti gelip sancilar tavan yaptiginda ölüyorum saniyorsun bebek cikincada oldum saniyorsun :)) ama o rahatlama ani bebegini görme ani hic bir seye degismezsin :KK66:
Korkmuyorum ne sekil olursa olsun sonucunda minnak bi yavruya kavusmak var :-/ Rahim filmi cok mu kolaydi alttan muayeneler asilamalar igneler.. Bosversene ne olursa olsun tadini cikart :KK66:
Niye izliyorsan sende ayri delisin ha bilme bilince hersey kotu ben kesilmis halini degilde cikis anini kavusmalari izliyorum onlar herseye bedel.
Izliyorum derken instagramda paylaşıyor ya fotocular doğum anı kavuşma anı her neyse işte ona bakıyorum.o bile beni benden aliyor
Yoksa kesinlikle hic cesaret edemiyorum ne normali ne sezeryan videolarını izlemeyi.
Hatta soracaktım izleyen var mı diye :)

Ayy sorma anneler gununde nasil agladim nasil agladim :))) Simdi diyorum ben annemi olacagim seneye Allah nasip ederse benimde bi kizim mi olacak o beni annemi yapacak bu guni bende kutlayacakmiyim sonunda :)
Zor is annelik ya her seye aglama kismi özellikle :)
Bu sorularin hepsine evet alpicim :)

Kuafor mu :)))))) hiç gulecegim yoktu imsanliktan cikiyorsun dogurucam diye :)))
Iste sonra dus aliyorsun kuafor geliyor ;) Kız o kadar paraya gelsin tabi alti ustu bi fon yada masa yapar :))
Bizim hastanede süsleme yasak herseyi paraya dökmüsler pislikler oldu 850 lira verip iki balon taktiracagim hiiic isim olmaz :)

Iste sonra dus aliyorsun kuafor geliyor :KK66: Kız o kadar paraya gelsin tabi alti ustu bi fon yada masa yapar :))
Bizim hastanede süsleme yasak herseyi paraya dökmüsler pislikler oldu 850 lira verip iki balon taktiracagim hiiic isim olmaz :)
Benim hastane sezeryan 1600 normal 950 dedi..
Sadece kapı süsü:-)

Izliyorum derken instagramda paylaşıyor ya fotocular doğum anı kavuşma anı her neyse işte ona bakıyorum.o bile beni benden aliyor
Yoksa kesinlikle hic cesaret edemiyorum ne normali ne sezeryan videolarını izlemeyi.
Hatta soracaktım izleyen var mı diye :)
Ben izlemistim ama cok once denk gelmisti merak iste :)) Normali izlemem hayatta sezeryani izlemistim ama inanki korkmuyorum hatta ben spinal anestezi istiyorum bebegimi ilk ben goreyim dogunca ;)
annelik cesaret demek ..

Iste sonra dus aliyorsun kuafor geliyor :KK66: Kız o kadar paraya gelsin tabi alti ustu bi fon yada masa yapar :))
Oha be ;) valla beni ozeler kabulbetmedi digumevinde yaptım ne kainsusu ne baska bisey haldur hukdur dogumhaneye firt bebek cikti dr a goturduler geri getirdiler emzir dediler sok halinde oluyorsun alpi yaa msezeryan belki daha farklıdır ama benmi dogurdum diye uzun sure soktaydim :) . Ozel odada kaldim bir inun rahatligi vardi dusumu falan aldim fotoyida kendimiz cektik :)

Ben izlemistim ama cok once denk gelmisti merak iste :)) Normali izlemem hayatta sezeryani izlemistim ama inanki korkmuyorum hatta ben spinal anestezi istiyorum bebegimi ilk ben goreyim dogunca :KK66:
annelik cesaret demek ..
Eğer olursa bende öyle istiyorum o an dünyaya bedel onu düşününce geçiyor herşey..
Korkmaman güzel banada cesaret oluyon..
Şu takvimide sayende yaptım yoksa ina bile cesaretim yoktu

Ben izlemistim ama cok once denk gelmisti merak iste :)) Normali izlemem hayatta sezeryani izlemistim ama inanki korkmuyorum hatta ben spinal anestezi istiyorum bebegimi ilk ben goreyim dogunca :KK66:
annelik cesaret demek ..
Zaten genelde spinal yapiyolar alpi :) bemde ilk ben goreyim diye normale katlandim inanki o ani kimseye kaptirmak istemiyorsun :)))

Eğer olursa bende öyle istiyorum o an dünyaya bedel onu düşününce geçiyor herşey..
Korkmaman güzel banada cesaret oluyon..
Şu takvimide sayende yaptım yoksa ina bile cesaretim yoktu
Simdi korksan bile dogum gunu hoc korku olmuyor canim. Sadece biran omce kavusmak istiyorsun. ALLAHIM NE OLUR GELSİN ARTIK DIYORSUN. ben 6 hafta hast yattım dogumyaoanlar ciglik cigkiha bagriyor her sesi duyuyordum cok korkuyordum psikolojim cok bozulmuştu dogurmicam bile diyordum nereye dogurmayacaksam :)))) . Ama ogun Allah guc kuvvet ve cesaret veriyor canim hic korkma :)

Back