• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Benim paşa ıyi çok şükür en son kontrolde dönmemişti daha bakalım haftaya kontrolüm var.
Hayırlısıysa dönmüştür InşaaAllah diyelim.
Bir yıkanıp ütülenecek..
Birde ev temizlenecek..
Haftaya başlıcaz ramazan gelmeden InşaaAllah..
Şaka maka doğum yaklaşmış canım. Rabbim sağlıkla kurtarsın senide gülüm.. Doğumda duâ et olurmu bizlere de..

Herkese hayırlı geceler kızlar herkesler iyidir inşallah ben beklemedeyim haftaya gideceğim kontrole inşallah bebişde iyidir gittiğim zaman 11+3 olacak bebeğim hayırlı haberini alırım inşallah. Al_pi Al_pi sen nasılsın canım az kaldı maşallah rabbim bizlere de nasip etsin. LeYLa_21 LeYLa_21 sen nasılsın ablacım

Şaka maka doğum yaklaşmış canım. Rabbim sağlıkla kurtarsın senide gülüm.. Doğumda duâ et olurmu bizlere de..
Edecem abla hep aklimdasiniz namazların arkasından hep dua ediyorum insaAllah dualarımızı duyuyordur rabbim tez vakitte sizede nasip eder...
Cookkkk Aminnnnn.....

Herkese hayırlı geceler kızlar herkesler iyidir inşallah ben beklemedeyim haftaya gideceğim kontrole inşallah bebişde iyidir gittiğim zaman 11+3 olacak bebeğim hayırlı haberini alırım inşallah. Al_pi Al_pi sen nasılsın canım az kaldı maşallah rabbim bizlere de nasip etsin. LeYLa_21 LeYLa_21 sen nasılsın ablacım
MasaAllah ya ne çabuk geçiyor zaman 10 haftalık olmuşsun bile daha dün gibi..sana san geçmiyordur ama eminim bende baslarda oyleydim..
Şimdi tutamıyorum zamani akıp gidiyor sanki
Rabbim güzel haberler almayı nasip eder insAllah o kapıdan hep yüzün gülerek çıkarsın canım..

Az kaldi vallahi ben bile saskinim nasil gecti diye zaman her zorluga ragmen cok guzel inanin ki tadini cikarin ilk 3 ay gecmiyor dersiniz bi bakmissiniz son aya gelmissiniz :))
Hayirlisiyla sizlerede nasip olacak tabiki insallah o zaman biz kizimla sizi takip edecegiz ;)

MasaAllah ya ne çabuk geçiyor zaman 10 haftalık olmuşsun bile daha dün gibi..sana san geçmiyordur ama eminim bende baslarda oyleydim..
Şimdi tutamıyorum zamani akıp gidiyor sanki
Rabbim güzel haberler almayı nasip eder insAllah o kapıdan hep yüzün gülerek çıkarsın canım..
Seninle cok yakiniz bakalim ard arda mi haber verecegiz gebelik haberi gibi ;)
Benim yikama utuleme bitti simdi ev islerine basladim nevresimlerimi filan utuluyorum misafirlere hazirlik yavs yavas :) Eksikte birsey yok gibi hastane cantam kaldi onu da yaparsam bu hafta sonu tamamdir ;)

Seninle cok yakiniz bakalim ard arda mi haber verecegiz gebelik haberi gibi :KK66:
Benim yikama utuleme bitti simdi ev islerine basladim nevresimlerimi filan utuluyorum misafirlere hazirlik yavs yavas :) Eksikte birsey yok gibi hastane cantam kaldi onu da yaparsam bu hafta sonu tamamdir :KK66:
Ohhj alpi hazırsın :) .saglicakla gelsin minigin :)

Sağol gülüm iyiyim çok şükür. Sana konyada Ahmet diye bir doktor sormuştum. Tanıyor musun canım? Düşük olanlara daha ilgili imiş. Özel muayenehesi varmış meramda üniversitenin üstünde imiş.. İyi olmanıza sevindim canım senin ve bebişin..
Edecem abla hep aklimdasiniz namazların arkasından hep dua ediyorum insaAllah dualarımızı duyuyordur rabbim tez vakitte sizede nasip eder...
Cookkkk Aminnnnn.....
Amin gülüm inşallah Allah razı olsun kuzum..

Slm arkadaslar gunaydin. Nasilsiniz ? Ben cok iyiyim kizimda iyi ve cok yaramaz. Eskiden oturuyorduda yatiyorduda girebiliyordum simdi onun peşinde kosmaktan hic giremiyorum :). Hamis arkadaslarima cok sevindim Allah kucaginiza almayida nasip etsin insallaj ;)

Sağol gülüm iyiyim çok şükür. Sana konyada Ahmet diye bir doktor sormuştum. Tanıyor musun canım? Düşük olanlara daha ilgili imiş. Özel muayenehesi varmış meramda üniversitenin üstünde imiş.. İyi olmanıza sevindim canım senin ve bebişin..

Amin gülüm inşallah Allah razı olsun kuzum..
Mrb leyla abla nasilsin

Seninle cok yakiniz bakalim ard arda mi haber verecegiz gebelik haberi gibi :KK66:
Benim yikama utuleme bitti simdi ev islerine basladim nevresimlerimi filan utuluyorum misafirlere hazirlik yavs yavas :) Eksikte birsey yok gibi hastane cantam kaldi onu da yaparsam bu hafta sonu tamamdir :KK66:
Benim oğlan dönmezse sezeryan görünüyor hakkımızda hayırlısı InşaaAllah...
Bende haftaya yikayip utulicem dolabimiz yeni geldi kokuyor biraz gitsin kokusu diye..sirkeli suyla siliyorum.
Beni acayip heyecan basıyor bu aralar duygularım değişik alpi sende durumlar nasıl

Slm cnm Nasılsın? Masallah kocaman olmussunuz az kaldi alpi ile sana :KK66:
Iyiyiz canım büyüyoruz bakalım dönmüyor benim paşa normal olsun istiyorum ama herşeyin hayırlısı tabikide..
MasaAllah erkenden ayaklandı senin fıstık..sanada spor oluyordur;)
Rabbim sağlık sıhhat versin

Iyiyiz canım büyüyoruz bakalım dönmüyor benim paşa normal olsun istiyorum ama herşeyin hayırlısı tabikide..
MasaAllah erkenden ayaklandı senin fıstık..sanada spor oluyordur:KK66:
Rabbim sağlık sıhhat versin
Aman cnim bosver donmesin sezeryann daha kolay :)). Normal Doğum yapmış biri olarak sezeryann deriim ;) . Daha yirumuyor emekliyo her delikten cikiyo surekli basini belaya sokuyor.gecen gun ben camasir asarken sessizce gelmiş balkona kus boku yemis :))))))) ertesi gun wc girmis oturmus bende arıyorum yokk aklim cikti :)))

Benim oğlan dönmezse sezeryan görünüyor hakkımızda hayırlısı InşaaAllah...
Bende haftaya yikayip utulicem dolabimiz yeni geldi kokuyor biraz gitsin kokusu diye..sirkeli suyla siliyorum.
Beni acayip heyecan basıyor bu aralar duygularım değişik alpi sende durumlar nasıl
Ben en son kucuk bir coraba aksama kadar aglamistim ondan sonra iyiyim :))) Benimki donmus dogum pozisyonunda doktor normalden yana ben sezeryan :-p
Benim dolaplar kokusuzdu yinede havalandirdim hep. Simdilik sakinim sanirim annemler gelene kadar ben hala anlamayacagim birsey uzun sure varmis gibi geliyor halbuki 5 hafta kaldi belki daha erken ..
Ohhj alpi hazırsın :) .saglicakla gelsin minigin :)
Amin canim aminn.. Haziriz valla ama o zamaninda gelsin erken gelmesin hazirim diye :)

Ben en son kucuk bir coraba aksama kadar aglamistim ondan sonra iyiyim :))) Benimki donmus dogum pozisyonunda doktor normalden yana ben sezeryan :p
Benim dolaplar kokusuzdu yinede havalandirdim hep. Simdilik sakinim sanirim annemler gelene kadar ben hala anlamayacagim birsey uzun sure varmis gibi geliyor halbuki 5 hafta kaldi belki daha erken ..

Amin canim aminn.. Haziriz valla ama o zamaninda gelsin erken gelmesin hazirim diye :)
;) ayyy alpi simdi kucuk çoraplarına ağlıyorsun bir kac ay sonra kuculenleri kaldirip bakınca ayyy ne kdar minikmis ne kdar buyumus diye agliyorsun ;)). Evet lutfen vaktimden once gelmesin :) ben her hafta hast yattigim icin artik dogsun diyordum 34teyken ama erken dogan bebek cok fark ediyor Defne 1 ay acamadi gozinu dogru duzgun :( gozunu acinca nasil seviyorduk anlatamam

Aman cnim bosver donmesin sezeryann daha kolay :)). Normal Doğum yapmış biri olarak sezeryann deriim :KK66: . Daha yirumuyor emekliyo her delikten cikiyo surekli basini belaya sokuyor.gecen gun ben camasir asarken sessizce gelmiş balkona kus boku yemis :))))))) ertesi gun wc girmis oturmus bende arıyorum yokk aklim cikti :)))
Ameliyatı beni korkutuyor onunda dediğim gibi hayırlısı haftaya kontrolüm var..
Ben o prensesi yerim..
Kuş boku yemiş demek yaa tam fırlama desene bakalım bizimkiler nasıl olacak:)))

Gittiginiz hastanelerde dogum fiyatlari nasil sordunuz mu özellikle u-mutlu lale u-mutlu lale sanirim medical parka gidiyorsun sende ..

5.300 benimki sezeryan tabi ama icerisinde hic birsey yok guyada hastane cok guzel her yerde serbet kuafor vs dahil bizde bi su yok :))) Ama istanbuldaki medicalde varmis .

Back