Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın Hanımlar
Benim bu ara kalça ağrım arttı oturup kalkarken yürürken ağrılar yaşıyorum onun haricinde iyiyiz çok şükür Sizler nasılsınız?

Canm yurumenn faydası olmazmı agrılara. Dktr be dıyo yanı hergn duzenlı yuruyus yapsan. Nasıl olur

Baya yoğun geçmiştir, ama ramazanda rahat edersiniz misafir açısından gitme sırası size gelmiş :) İnşallah canım kontrole gidince haber ederim inş..

Ederim canım, benim evim genelde misafirle dolar taşar,
eşim çok sever

İnşallah ameliyatı da sorunsuz atlatırız canım

Kızlar 11. Haftann sonunda gtcem kontrole dktr o zamana cagrdı cınsıyet be zaman bellı oluyor acaba ne dersınız gttgmde bellı olrmukı erkenmı

Canım erken daha sanıyorum ki,
13. haftadan sonra tahminlerde bulunuyolar. .

Günaydın Hanımlar
Benim bu ara kalça ağrım arttı oturup kalkarken yürürken ağrılar yaşıyorum onun haricinde iyiyiz çok şükür Sizler nasılsınız?
Bende bi ara cok yasadim oturup kalkamiyordum magnezyum kullaniyormusun birde soda ic gunde bir tane. Benim gecti sukur ama bacaklarim cok agriyor yasli teyzeler gibiyim bu aralar ..

Kızlar 11. Haftann sonunda gtcem kontrole dktr o zamana cagrdı cınsıyet be zaman bellı oluyor acaba ne dersınız gttgmde bellı olrmukı erkenmı
erken canim soylese bile dogruluk payi cok dusuk ben 14.de ogrendim onda bile erken demisti ama degismedi

O zaman ben acele etmeym barı :)

Günaydın Hanımlar
Ahh ahh o ağrı bendede var arada hala ağrıyor ama eskisi gibi değil..
Özlemissindir şimdi paşayı.
Bizde haftaya gidecez insaAllah.iki haftaya düştü sonra haftada bir gidecez.yüzünü göstermiyor bizimki

_Verda_ misafir evin bereketidir derler seviyorsaniz çok guzel geçiyor saatler.
Bende kalabalık ailede büyüdüm bende severim ama gurbette kimsem yok maalesef..
Kendiliğinden gelir minik kuşun insaAllah.
Çok dua ediyoruz Rabbim birimizinde olsa sesimizi duyuyordur InşaaAllah vaktini hazirliyordur

Canm yurumenn faydası olmazmı agrılara. Dktr be dıyo yanı hergn duzenlı yuruyus yapsan. Nasıl olur
Günde 45 dk yürüyorum canım ama yürümeyi fazla abartmadığım sürece iyi geliyor dediğin gibi, dr a ilk aylar sorduğumda normal demişti..

Ederim canım, benim evim genelde misafirle dolar taşar,
eşim çok sever

İnşallah ameliyatı da sorunsuz atlatırız canım
İnşallah canım her şey sorunsuzca halledilir Güzel haberlerini de alırız...

Bacak kasılmalarım başlamıştı, günde bir muz ve soda ile geçti canım, magnezyum sınırda benim, ama bu kalça ağrısı hep vardı bende hiç geçmedi. Aynen bazen kendime diyorum ah yaşlıları şimdi anlıyorum diye :) Senin prenses de büyümüş maşallah, Allah normal kilosunda doğumlar nasip etsin...

Ahh ahh o ağrı bendede var arada hala ağrıyor ama eskisi gibi değil..
Özlemissindir şimdi paşayı.
Bizde haftaya gidecez insaAllah.iki haftaya düştü sonra haftada bir gidecez.yüzünü göstermiyor bizimki
Evet canım çok özledim ama benimki de yüzünü göstermedi hiç, şimdi gösterirse bize de sürpriz olacak İnşallah senin paşa da bu sefer gösterir

Evet canım benim ailem de eşimin ailesi de oldukça kalabalık,
misafiri ben de severim, ..
Amin inşallah canım
Rabbim dualarımızı kabul eylesin.

Senin minik nasıl,
hazırlıklar ne alemde?

Evet canım benim ailem de eşimin ailesi de oldukça kalabalık,
misafiri ben de severim, ..
Amin inşallah canım
Rabbim dualarımızı kabul eylesin.

Senin minik nasıl,
hazırlıklar ne alemde?
Benim paşa ıyi çok şükür en son kontrolde dönmemişti daha bakalım haftaya kontrolüm var.
Hayırlısıysa dönmüştür InşaaAllah diyelim.
Bir yıkanıp ütülenecek..
Birde ev temizlenecek..
Haftaya başlıcaz ramazan gelmeden InşaaAllah..

Allah kolaylık versin canım eşin de yardımcı olur sana

Kızlar dktr bana d3 vıtamını yazdı gnde 6 damla ıcıyorum faydası varmıdr bunun acaba gunese fazla cıkmıyorm dıye yazdı bıde bel agrım ıcın

Canım buralardayım ben ama çok yoğunum işle alakalı olarak bi ara girip baktım ama yazamadım bile.. neşer yapıyosunuz bakalım inci kilo almış maşallah daha da toplarlar inşallah annesi❤ hem önemli olan sağlıklı olması kilo alır zaten doğduktan sonra inşallahh

Iyiyiz bizde cok sukur.. Artik son hazirliklari yapiyorum ben utuledim yerlerine yerlestirip ustlerini örttüm tozlanmasin diye. Artik haziriz ama daha gelmesin o zamaninda gelsin
Sen ne zaman gidiyorsun kontrole artik seninde ayda bire cikar gorus gunleri :)

Hayırlısı canım inşallah kendiliğinden gelir bebişlerimiz.. Bende bu ay saldım kendimi.. Ne oluyorsa olsun. Kendimizi sıkmanın hiç bir anlamı yok.. Konyada çok iyi bir doktor buldum. Özel muayenehesi varmış. @svd_a canım sen bilirsin.. Meram da üniversitenin üstünde imiş.. Bilgin varmı? Adı Ahmet miş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…