- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa burdamıydı eşin canım bilmiyordum. İyi dönüyormuş bari. Benimki de 2 hafta önce Kıbrıstaydı günler geçmek bilmedi.Güzel telaşlar kalmış gerçekten en büyükleri bitmiş, biz hala daha eksik tamamlama işindeyiz. Eşim Diyarbakır'da görevlendirildi o gelmeden de büyük şeylerin alışverişini yapmak istemiyorum. Neyse ki bu hafta dönüyor. Oğluşunda haftaya kontrolü var bakalım inş. her sey yolundadır
Şükür canım iyiyiz, sen nasılsın? Ay ya 5 haftalık çok taze, Allah hayırlısıyla doğdu haberini almayı da nasip etsin.Sağol CNm benim Allah razı olsun bebiş iyidir inşaşlah
Evet CNm daha önümüzde uzun bir yol var:) umarım sağsalim kucağıma almak nasip olur inşallah bu sefer.Şükür canım iyiyiz, sen nasılsın? Ay ya 5 haftalık çok taze, Allah hayırlısıyla doğdu haberini almayı da nasip etsin.
Yılmak yok zeynepcim. Inşallah yeni ay yeni umut olsun. Canım sen aşılama yaptırsana. Sonuçta hamile kalabiliyosun? Şuan sıkıntı varmıydı sende yada eşinde?
Canım hiç beklemediğin ummadığın anda gelecek belki de bebişiniz. Sabır şükür ve dua gerek... En son vesonun haberi ile çok mutlu olduk hiç ummadığı zamanda tüp bebeğe hazırlanırken oldu. Sizin de olacak inş. Duamdasın canım...Günaydın hanımlar. .
dün kan testi verdik,
sonuç negatif..
değer. 2.00
Ben biraz ara vereceğim..
Yılmak yok zeynepcim. Inşallah yeni ay yeni umut olsun. Canım sen aşılama yaptırsana. Sonuçta hamile kalabiliyosun? Şuan sıkıntı varmıydı sende yada eşinde?
Ben artık bu ayda hamile kalamazsam son kez aynı doktora aşılama yaptırcam yani 2.ci aşılama olacak. Oda olmazsa son bir doktor seçeceğimiz var. Bu doktor yurtdışında infetilite hakkında araştırmalar yapmış iyi diyorlar birde son onu denesek dedim eşime. Oda kararsız kaldı. Ilımlı yaklaştı ama inşallah ona gerek kalmadan bebiş gelir hayırlısı ile... Moralin hep yüksek olsun. Keşke aynı yerde olsaydık. Inşallah birbirinin derdine merhem oluyor.. Rabbim yüzümüzü güldürsün cümlemizin inşallah gülüm...
Canım hiç beklemediğin ummadığın anda gelecek belki de bebişiniz. Sabır şükür ve dua gerek... En son vesonun haberi ile çok mutlu olduk hiç ummadığı zamanda tüp bebeğe hazırlanırken oldu. Sizin de olacak inş. Duamdasın canım...