• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Güzel telaşlar kalmış gerçekten en büyükleri bitmiş, biz hala daha eksik tamamlama işindeyiz. Eşim Diyarbakır'da görevlendirildi o gelmeden de büyük şeylerin alışverişini yapmak istemiyorum. Neyse ki bu hafta dönüyor. Oğluşunda haftaya kontrolü var bakalım inş. her sey yolundadır :KK66:
Aaa burdamıydı eşin canım bilmiyordum. İyi dönüyormuş bari. Benimki de 2 hafta önce Kıbrıstaydı günler geçmek bilmedi.
Senin daha var canım sen halledersin telaş etme. Oğluşun sağlıkla gelir inş kucağına.

SİZE DE HAYIRLI KANDİLLER HANIMLAR. RABBİM SEVDİKLERİMİZİ BU YILDA HAYATIMIZDAN AYIRMASIN, İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR YAZSIN

Günaydın hanımlar. .
dün kan testi verdik,
sonuç negatif..
değer. 2.00

Ben biraz ara vereceğim..

yazili-guzel-sozler-resimleri-amin.jpg

Kan verdik dün, negatif canım.
Nasip değilmiş.. LeYLa_21 LeYLa_21
Yılmak yok zeynepcim. Inşallah yeni ay yeni umut olsun. Canım sen aşılama yaptırsana. Sonuçta hamile kalabiliyosun? Şuan sıkıntı varmıydı sende yada eşinde?
Ben artık bu ayda hamile kalamazsam son kez aynı doktora aşılama yaptırcam yani 2.ci aşılama olacak. Oda olmazsa son bir doktor seçeceğimiz var. Bu doktor yurtdışında infetilite hakkında araştırmalar yapmış iyi diyorlar birde son onu denesek dedim eşime. Oda kararsız kaldı. Ilımlı yaklaştı ama inşallah ona gerek kalmadan bebiş gelir hayırlısı ile... Moralin hep yüksek olsun. Keşke aynı yerde olsaydık. Inşallah birbirinin derdine merhem oluyor.. Rabbim yüzümüzü güldürsün cümlemizin inşallah gülüm...

Günaydın hanımlar. .
dün kan testi verdik,
sonuç negatif..
değer. 2.00

Ben biraz ara vereceğim..

Canım hiç beklemediğin ummadığın anda gelecek belki de bebişiniz. Sabır şükür ve dua gerek... En son vesonun haberi ile çok mutlu olduk hiç ummadığı zamanda tüp bebeğe hazırlanırken oldu. Sizin de olacak inş. Duamdasın canım...

Yılmak yok zeynepcim. Inşallah yeni ay yeni umut olsun. Canım sen aşılama yaptırsana. Sonuçta hamile kalabiliyosun? Şuan sıkıntı varmıydı sende yada eşinde?
Ben artık bu ayda hamile kalamazsam son kez aynı doktora aşılama yaptırcam yani 2.ci aşılama olacak. Oda olmazsa son bir doktor seçeceğimiz var. Bu doktor yurtdışında infetilite hakkında araştırmalar yapmış iyi diyorlar birde son onu denesek dedim eşime. Oda kararsız kaldı. Ilımlı yaklaştı ama inşallah ona gerek kalmadan bebiş gelir hayırlısı ile... Moralin hep yüksek olsun. Keşke aynı yerde olsaydık. Inşallah birbirinin derdine merhem oluyor.. Rabbim yüzümüzü güldürsün cümlemizin inşallah gülüm...

Allah razı olsun ablacım, ne ben de ne eşim de bir sorun var,
bir ay olmadı eşim tekrar test verdi,
doktor olmayınca eşimde sorun var diye düşündü
ama o da fos çıktı.. değerler gayet iyi geldi..
bizde aşılama düşünüyoruz biraz ara verdikten sonra..
Rabbim hayırlısıyla bize de nasip eder inşallah ablacım..

:KK200::KK200::KK200:

Canım hiç beklemediğin ummadığın anda gelecek belki de bebişiniz. Sabır şükür ve dua gerek... En son vesonun haberi ile çok mutlu olduk hiç ummadığı zamanda tüp bebeğe hazırlanırken oldu. Sizin de olacak inş. Duamdasın canım...

İnşallah güzelim, veson'a ben de çok sevindim..
Rabbim sağlıkla bize de nasip eder inşallah..
Allah razı olsun, dualarınızda olmak gibisi yok zaten.. ;)

Dua et kuzum, hiç beklemediğim bir anda gelsin yavrumuzun haberi...

;)

Back